Αγαπητή «Α, μπα»: Χωρίσαμε μετά από δέκα χρόνια σχέση

Πιστεύεις ότι αυτές οι σχέσεις συμβαίνουν μόνο μια φορά;

Αγαπητή α,μπα και φίλοι καλημέρα! Ξύπνησα σήμερα το πρωί με μια σκέψη που με στεναχωρεί τις τελευταίες μέρες και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας! Είμαι 8μηνες χωρισμένη μετά από δέκα χρόνια και είμαι 34! Η απόφαση ήταν του συντρόφου μου ο οποίος από το φάνηκε στην πορεία είχε κάνει μια παράλληλη σχέση με μια πολύ μικρότερη του κοπέλα περίπου 15 χρόνια διαφορα! Είχαμε προβλήματα στην σχέση μας τους τελευταίους μήνες πριν τον χωρισμό και ήταν και αυτός ένας λόγος! Εγώ από την αρχή το αντιμετώπισα ψύχραιμα και προσπαθώ να βελτιώσω την ζωή μου και να ξαναβρώ τα πατήματα μου όμως η σκέψη που με βασανίζει τελευταία είναι πως πήρα πολύ αγάπη αυτά τα δέκα χρόνια και πίστευα πως έχω έναν πολύ καλό φίλο και νιώθω πως δεν είναι αντάξια να ξανα αγαπηθώ με αυτον τον τρόπο και πως αυτά συμβαίνουν μια φορά στην ζωή του κάθε ανθρώπου από ότι έχασα εναν φίλο που δεν ξέρω αν μπορώ να ξαναβρώ έναν φίλο σύντροφό! Το καλό είναι πως αμέσως διώχνω αυτήν την σκέψη απλά υπάρχουν μέρες που μου φαίνεται αδύνατον να συμβεί κάτι τέτοιο! Δεν ξέρω γιατί το έγραψα μάλλον γιατί περιμένω να μου πεις πως θα ξανα αγαπηθείς και θα ξανα αγαπησείς . Εσύ πιστεύεις πως αυτές οι σχέσεις συμβαίνουν μια φορά στην ζωή ενός ανθρώπου;
– Κατερινα

Εσύ γιατί πιστεύεις ότι αυτές οι σχέσεις συμβαίνουν μια φορά στη ζωή ενός ανθρώπου; Υπάρχει μελέτη, κάποια απόδειξη; Το έψαξε κάποιος και το ανακοίνωσε; Δεν έχεις ακούσει ΠΟΤΕ στη ζωή σου να κάνει κάποιος δυο γάμους, ας πούμε; Ή να έχει δυο μεγάλες σχέσεις; Ή τέσσερις; Όλοι έχουν μια, ή αλλιώς, καμία;

Είναι απολύτως λογικό να στενοχωριέσαι από τη λήξη μιας μακροχρόνιας σχέσης, και απολύτως εντάξει να θρηνήσεις την αγάπη που έχασες. Όμως, κάποτε πρέπει να βάλεις και μέσα στην ανάλυση τα προβλήματα που είχατε τους τελευταίους μήνες (που θα ήταν πολύ παραπάνω από τους τελευταίους μήνες). Και μετά, πρέπει να κάνεις την πολύ δύσκολη δουλειά να παραδεχτείς ότι τα προβλήματα σε μια σχέση δεν οδηγούν πάντα σε παράλληλη σχέση. Τα προβλήματα τα είχατε και οι δύο, κι εσύ ας πούμε, δεν έκανες παράλληλη σχέση. Άρα, αυτό ήταν απόφαση του, όχι νόμος του Σύμπαντος.

Το δύσκολο κομμάτι της αποδοχής του χωρισμού είναι η μετρίαση του θρύλου. Δεν πήρες μόνο αγάπη, δεν ήταν μόνο φίλος σου, συνέβησαν και πολλά άλλα που οδήγησαν σε αποξένωση και μετά σε χωρισμό. Δεν έζησες το παραμύθι, έζησες μια ιστορία καθημερινή. Αυτό το γκρέμισμα θρηνείς. Όταν είσαι οκ με αυτό, θα το ξεπεράσεις.

Αν βλέπεις ότι δεν γκρεμίζεται κάτι και εξακολουθείς να πιστεύεις ότι έχασες τον καλύτερο σου φίλο και άλλον τέτοιον δεν θα βρεις, κάποιον λάθος συσχετισμό κάνεις, οπότε χρειάζεσαι θεραπεία.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

41 points
Upvote Downvote

97
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
21 Θέματα σχολίων
76 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
32 Συντάκτες σχολίων
meleniosMarinaKΔιάφανο ΣελοφάνAlethiometereste Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Είχα και εγώ μια 10χρονη σχέση , 20 με 30. Όταν χώρισα έπαθα μια κατάθλιψη, παρ όλο που η σχέση δεν ήταν καλή. Δέκα χρόνια έχεις μάθει να έχεις αναφορά σε έναν άνθρωπο, που δεν υπάρχει πια. Εννοείται ότι το ξεπέρασα, γιατί ήθελα. Έχω μια θεωρία, ότι ο άνθρωπος είναι πλασμένος να αγαπά. Έχει ανάγκη να αγαπά. Επομένως μπορείς να αγαπήσεις πολλές φορές. Δεν υπάρχει σύγκριση με το παρελθόν, γιατί πολύ απλά το παρελθόν δεν υπάρχει. Σε ερωτήσεις που μου έχουν κάνει , ποιος ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, απαντώ όλοι. Δεν υπάρχει έρωτας ζωής, υπάρχει έρωτας στο… Διαβάστε περισσότερα »

tsiou
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τι ωραία που το έθεσες, J. Brian. Στην ίδια δεκαετία των ’20, έκανα κι εγώ σχέση με κάποιον περίπου 8-9 χρόνια μεγαλύτερο, πολύ πιο έμπειρο στον τομέα των σχέσεων από εμένα. Κάποια στιγμή όταν τον ρώτησα ποιος ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του, μου απάντησε πως κάθε φορά ειναι αυτός που ζεις. Τότε δεν το κατάλαβα, αργότερα όμως μου έγινε ξεκάθαρο. Όταν χωρίσαμε, έγινα για 3,5 χρόνια ζόμπι. Ήμουν σίγουρη πως δε θα ξαναερωτευτώ έτσι, δε θα επαναληφθεί ποτέ τίποτα από όλα τα ανεπανάληπτα που θεωρούσα πως έζησα, πως έκαψα τη μοναδική μου ευκαιρία στον έρωτα. Ε, ερωτεύτηκα κι… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Καλέ σιγά μη δεν ξαναερωτευθούμε. Θα ερωτευθούμε κάθε φορά και καλύτερα. Οι προηγούμενοι μας έμαθαν πως να αγαπάμε τον εαυτό μας κυρίως και οι επόμενοι θα είναι μακράν καλύτεροι……….

Lou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Τι όμορφο σχόλιο…

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Αρχικά να σου πω ότι δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που χωρίζεις από μακροχρόνια σχέση. Και γω χώρισα μετά από 10 χρόνια σχέση και ενώ αρχικά πίστευα ότι έκλεισα σαν γυναίκα (!) όχι μόνο γνώρισα ξανά τον έρωτα αλλά τον παντρεύτηκα κιόλας. Και τον χώρισα και αυτόν μετά από 10 χρόνια (πρέπει να το δω αυτό με τις δεκαετίες….). Αυτό που μου έκανε τρίγκερ είναι η αναφορά της ηλικίας σου, 34 ετών. Μήπως εδώ έχουμε το γνωστό άγχος του πότε θα γίνεις μάνα; Γιατί τότε ίσως να μην κλαις τόσο τον σύντροφο που έχασες αλλά την προοπτική… Διαβάστε περισσότερα »

Lou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Εμένα αυτό που μου έκανε τρίγκερ ήταν η διαφορά ηλικίας, χωρίζεις με μία κοπέλα μετά από δέκα χρόνια σχέσης και η παράλληλη σχέση είναι 15 χρόνια νεότερη?? Μόνο σε μένα ακούγεται κάπως αυτός ο συνδυασμός? Γιατί η πολύ νεότερη κοπέλα θα βρίσκεται λογικά εκεί που βρισκόταν η φίλη μας πριν από δέκα χρόνια η ίδια… Είναι παράλογο ότι μου βγάζει μια ανωριμότητα?

ImplodingVoice
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κι εγώ Lou αν ήμουν στη θέση της κοπέλας ,θα ξενέρωνα τελείως με τον τυπο που βρήκε και εκανε παραλληλη σχέση με το 20χρονο.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Καλέ γιατί να έχασε την προοπτική ενός παιδιού; Μια χαρά κάνεις παιδί και μετά τα 34.
Η γονιμότητα φθίνει μέχρι τα 40+, αλλά συνήθως απλά χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο. (Ενδεικτικά: ΄Μετά από 12 μήνες προσπάθειας, το 92% των γυναικών μέχρι 26 χρονών έχουν μείνει έγκυες, vs. το 82% των γυναικών μέχρι 39. Με 24 μήνες προσπάθειας τα ποσοστά αυτά είναι 98 και 90% αντίστοιχα…)
Αν πάλι βρει νεότερο άντρα, οι προοπτικές για εγκυμοσύνη θα είναι καλύτερες.

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Αυτό με τον νεώτερο άντρα, πόσο εξαιρετικό!!!
Απόδειξη ότι ο Θεός υπάρχει, ΤΗΝ είδα!!
(δεν είναι δικό μου, είναι το αγγλόφωνο ” I saw God, she is black”!!)

salt and pepper
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Εξαρτάται.Αυτά τα νούμερα είναι για φυσιολογική σύλληψη ή μετράνε και οι εξωσωματικές μετά τα 35; Γιατί δυστυχώς όντως πέφτει πολύ η γονιμότητα μετά τα 35. Και δίνει και παίρνει η εξωσωματική… Δεν το κρίνω, λέω την πραγματικότητα.

sktpsx
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

παντως στην παρεα μου ολες καναμε παιδια πανω απο τα 35 με σεξακι. Δεν το κρινω λεω την πραγματικοτητα μας.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Είναι στοιχεία για κανονική σύλληψη. Αυξάνονται βέβαια οι πιθανότητες για αποβολή, ιδίως αν και ο σύντροφος είναι συνομήλικος ή μεγαλύτερος και όχι μικρότερος. Και εγώ έκανα παιδί στα 40, οκ, ήταν αγχωτικη η φάση (στα αγγλικά τις λένε “γεριατρικες εγκυμοσύνες” μπρρρρρ), αλλά έγινε με τον κλασικό τρόπο.

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Δεν υπάρχει ακαταλληλότερος άνθρωπος να μιλήσει για χωρισμό και θρήνο χωρισμού από ‘ μένα. Θα δεις γιατί θα μιλήσω όμως. Έχω χωρίσει 2 φορές. Την πρώτη – λυκειακοεφηβική σχέση 4 ετών- δεν την θρηνησα, όχι φανερά τουλάχιστον γιατί δεν ήθελα να φανεί ότι με έχει ρίξει, πονέσει, πειράξει. Εγωισμός νιάτων μπερδεμένος με την ιδέα της αυθραστότητας(aka πέφτει παιδάκι- σηκώνεται- ακαριαία λέει « είμαι καλά, δεν πόνεσα») Οκ. Την δεύτερη φορά, τώρα, από σχέση-γάμο-2 παιδιά- δεν την θρηνώ γιατί δεν μπορώ όσο και να θέλω. Τα παιδιά πρέπει και με βλέπουν καλά, ήρεμη, αστεία, λειτουργική. Δεν έχω περιθώριο να πέσω στα… Διαβάστε περισσότερα »

Cycling in the rain
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

MarinaK, το σχόλιο σου με άγγιξε πολύ για λόγους που δεν μπορώ(θέλω) να αναλυσω. Αυτή η ανάγκη να θρηνήσεις και να μη μπορείς γιατί πρέπει να είσαι εκεί δυνατή. Και τελικά η ιδέα είναι αυτή που θρηνουμε. Το βίωμα το έχουμε μέσα μας και δε φεύγει.
Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα (άκου και το χαμένα της Γαρμπή).

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@Cycling in the rain, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν μπορείς ή δεν θέλεις να αναλύσεις. Ευχαριστώ για το Γαρμπο-τιπ αλλά πιο πολύ για την αγκαλιά. ❤️

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Marinak τι ωραιο σχολιο. Με συγκινησες.

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

(Κι εμένα, αλλά μην της το πεις γιατί δεν το ‘χω με τα συγκινητικά).

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@Alethiometer @este Αφήστε τα αυτά.!Δεν είναι συγκίνηση, ενοχές είναι.Οχι, πείτε μου τώρα: Είναι ή δεν είναι ο evil-twin και η alternative Eva το πιο ωραίο σενάριο μαύρης ιστορίας αγάπης; Και επίσης: θα γράψετε αρλεκιν χωρίς εμενα; Και κάτι ακόμα: θα κανετε ποντκαστ χωρίς μπερμπον; Επίσης είμαι ή δεν είμαι καλεσμένη στο γάμο του Τσιτσίγκου; Η Anna η καινούργια Βουγιουκλάκη; Το saligari παίζει ή δεν παίζει ύπουλα; Η Λένα είναι η Χρυσηίδα, η Μαντά ή ο Λιβανέζος;

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Κάθομαι και γελάω σαν το χαζό μπροστά από την οθόνηηηηη! (Πρωτίστως γέλασα με τις ενοχές, και στον Ψυ αυτό είχα πει, ότι αν αποσυνθέσεις την Alethiometer στο τέλος θα δεις να σου απομένουν οι ενοχές, η κυτταρίτιδα κι ένα προβληματικό νεφρό. Άμα μου πάρεις τις ενοχές με τι θ’ απομείνωωωω;;;) Απαντήσεις τώρα: 1. Φυσικά και είναι το πιο ωραίο σενάριο μαύρης ιστορίας αγάπης! 2. Αααα, το ‘ξερα θέλεις να συνδράμεις και σε αυτό το project!!!! ‘Οχι χωρίς εσένα, πλάκα κάνεις ολόκληρη σειρά θα φτιάξουμε! 3. Στο γάμο του Τσιτσίγκου κι εγώ αυτοκαλέστηκα να ξέρεις, κι αφού έπιασε, σου συνιστώ το… Διαβάστε περισσότερα »

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

ΜαρίναΚ ενταξει, τώρα θελω κι εγω να σου ξεκλέψουμε λίγο χρόνο και να τα πιούμε διχως αύριο ακούγοντας ό,τι πιο καψουρικο (χτυπάω και παλαμακι σε ζειμπέκικο) Επίσης ποιο είναι αυτο το πρότζεκτ με το μπερμπον; Που γράφομαι; Ε όχι και ύπουλα, ισως το λες επειδη γράφεις τόσο καλες δολοπλοκίες που τις πιστεύεις και εσύ η ίδια?! (μπαινω πάντως στο ρόλο, αν θελεις!) -(καρδούλα) Alethiometer, ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσυνης. Οι ενοχές, επίσης, είναι και ο δικός μου “evil twin” συμφωνα με την ψυ.. Εγω όμως θελω να τον εξολοθρέυσω, και ό,τι μείνει! este, κι εγω δεν ήξερα τη φάτσα… Διαβάστε περισσότερα »

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@saligari “ είχαμε γεμίσει εδω σορόπια!” , σάλια εννοείς; Ξέρω τι εισαι, δεν με τρομάζεις! Από μικρή φοβόμουν τα σαλιγκάρια! ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;;; ΠΟΥ; Αφού έχετε πού να μείνετε, γιατί μετακινήστε συνέχεια;;;Επίσης: ΠΟΥ το βρίσκετε; Σίγουρα κλεμμένο από γυμνοσάλιαγκες, σίγουρα! Τους αφήσατε ΚΑΙ γυμνούς ΚΑΙ σαλιαγκες και κάνετε τα αθώα τώρα. Άλλου αυτά. Που θες και μπερμπον ( δεν είναι πρότζεκτ. Είναι το προτεινόμενο ποτό που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το προτείνω από το ντέι ουάν των ποντκαστ και δεν με ακούει ΚΑΝΕΙΣ. Μόνο η Trilian έσταξε σταγόνα ουίσκι( τέλος παντων) στην σοκολάτα της). Όχι!… Διαβάστε περισσότερα »

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

@MarinaK, δε μπορώ άλλο, έχω τη χειρότερη μέρα σήμερα κι όλο με κάνετε να γελάω! Εδώ να πω ότι αγαπώ πάαααρα πολύ τα σαλιγκάρια, στην Αγγλία με κορόιδευαν πόση ώρα μου έπαιρνε να γυρίσω σπίτι με τα πόδια γιατί τα μετέφερα στους κήπους των σπιτιών μην τα πατήσει κανείς. Κάθε μέρα (τέτοια είμαι).

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Alethiometer σταμάτα να ταυτίζομαι μαζί σου! Κάνω το ίδιο και με τους γυμνοσάλιαγκες -οι οποίοι μπορεί να φαίνονται απόλυτα γατζωμένοι στον τοίχο αλλα με ενα τσικ με τη χαρτοπετσέτα αφήνονται στα χέρια σου μεχρι να τους μεταφέρεις στα χορταράκια (ελπιζω να τους αρέσουν) Είχα διαβάσει καποτε τον βαθύ προβληματισμό ενος τύπου, μήπως αυτό που κάνουμε στα σαλιγκάρια -ταχα για να τα σωσουμε- τα βαζει σε μια τεράστια υπαρξιακή κρίση, αφου ταξίδεψαν ξαφνικα και απρόσμενα σε ενα τόσο μακρυνό γι’ αυτά τόπο, όπως το δρόμο απέναντι; Ποιος να το ξέρει; Είχα ερωτευτεί αυτον τον τύπο πάντως μ’ αυτο, καποιος μπλογκερ ήτανε… Διαβάστε περισσότερα »

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@ Alethiometer, αγαπάς τα σαλιγκάρια;; Τα σαλιγκάρια;;;;;;; Τους καπιτάλες του ζωικού βασιλειου; Που δεν έχουν την διακριτικότητα, έστω, να πάνε σε ένα προάστιο αλλά προτιμούν να πηγαίνουν δίπλα- δίπλα με τους γυμνοσάλιαγκες τους άστεγους; Μία σαλιγκαρο- Εκάλη, μία σαλιγκαρο-Κηφισιά, ένα Νέο- σαλιγκαρο Βουτζά κάπου! Οοοοχι, εκεί να κάνουν ζήλιες στους άστεγους, να τους το τρίβουν στα μούτρα. Ε-χω Σπι-τι, ε-χω σπί-τι, έ-συ εί-σαι α-στε-γος! ΥΓ: Δεν άφησαν κολυμπηθρόξυλο στους κήπους που τα μετέφερες! Το ξέρεις ετσι;Τους πήγαινες και δωρεάν, μη δώσουν κάτι. Οι πλούσιοι ποτε δεν πληρώνουν ρε φίλε! Ποτε! Στους καημένους τους γυμνοσάλιαγκες θα τους έβγαινε ο κωλος σούρσου-σουρσου… Διαβάστε περισσότερα »

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

χαχαχ ελπίζω να μή μουλούκωσα κάποιο σπίτι, γιατι δεν ξέρω και τι σημαίνει.. (ποιο σπιτι?)
Οι γυμνοσάλιαγκες πιστεύεις οτι είναι άστεγα σαλιγκάρια, ή μήπως σαλιγκάρια απελευθερωμένα απο το baggage τους?
Δεν χρειάζεται να ξέρεις πού πάνε και απο που έρχονται δεν μπορεις να τα ελεγξεις όλα σε αυτή τη ζωή, Μαρίνα! Αφέσου στο μυστήριο…
Δεν ξέρω γιατι με υποπτεύεσαι τόσο, μήπως δεν κανω αρκετα ωραία γράμματα ? Μηπως δεν ξύνω αρκετα καλά το μολύβι μου;
Θέλεις λίγο αναπλαστικό σάλιο για τέλεια επιδερμίδα?

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Α μουλουκωσα το σαλιγκαροσπιτο! Ενταξει το πιασα!
Μαρινα και ειναι πιστεύεις τυχαιο που πανε στα ίδια μέρη? Δε σου περνάει απ το μυαλο οτι οι γυμνοσαλιαγκες είναι οι ζάμπλουτοι που εχουν τα σαλιγκαρια για να τους κουβαλάνε τα σπίτια?
Ειναι πολλά που δεν ξερεις για το ταξικο σύστημα των επετων γι αυτο άσε τα “Ναι αλλα για τους γυμνοσάλιαγκες δε λετε τιποτα” Και πες ειλικρινα οτι εισαι ερπετοφοβικη

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@saligari, καταστρέφεις από την άνεση του σπιτιού σου (προύχοντα) την κοσμοθεωρία μιας ολόκληρης ζωής!Από τα 5 πιστεύω αυτό το πράγμα! Δεν ξέρω τώρα, έχουν βάση αυτά που λες. Ώστε είναι ζάμπλουτοι οι γυμνοσάλιαγκες και γι’ αυτό κάνουν και γυμνισμό εε; Κι έχουν εσάς τους είλωτες για να κουβαλάτε το σπίτι τους, κάτι σαν να έχεις κάποιον να σου οδηγεί το τροχόσπιτο και εσυ να πηγαίνεις, ανετίλα με την μηχανάρα σου. Μμμμ, θα το σκεφτώ λίγο. Λοιπον,αν ισχύει ακόμα αυτή η πρόσκληση – ζεϊμπέκικο δεν χορεύω αλλά ας μην είμαστε και απόλυτες ότι δεν θα έρθει κι αυτή η στιγμή- «τώρα… Διαβάστε περισσότερα »

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

@saligari, τι project με ουίσκι έχασα;;; Εεεειι, ειδικός εδώ! Σε τόσα whiskey tasting έxω πάει!

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@Alethiometer. Τις ενοχές λυπάμαι, θα στις στερήσω. Βρες να τις αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. Σορρυ. Στις απαντήσεις τώρα Με την πρώτη και την δεύτερη καλύφθηκα( ήταν η ζήλια που με οδήγησε σε σκοτεινά μονοπάτια). Με την τριτη τώρα.: Εεε ΟΧΙ, λυπάμαι. Ο αρρωστημένος μου εγωισμός (είπαμε: πέφτω- σηκώνομαι-ειμαικαλάδενπονεσα) δεν μου το επιτρέπει. Όχι, όχι, θελω προσκλητήριο με σατέν ιβουάρ κορδέλα και να το ανοίξω με έκπληξη τύπου «ααααχ, δεν το πιστεύω! Ελα μωρε, τα γλυκούλια μου, με θέλουν εκεί. Τι να φορέσω;) Τέταρτη απάντηση τώρα. Ντακότα Τζονσον. Μήπως εννοείς Τζοάννα Τζόνσον; (Μην γκουγκλαρεις. Καρολάιν ντε) Πέμπτη: Δεν ξέρω. Πρόσεξε νικνέιμ,… Διαβάστε περισσότερα »

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

@MarinaK, τα dark feelings να τα κρατήσεις, μας χρειάζονται οπωσδήποτε! (Και μπράβο, με την Καρολάιν, αποκάλυψες και την ηλικίας μας! Ω, τη Ζωζώ μου μέσα, σήμερα!)

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@Alethiometer, νόμιζα οτι είχαν πέσει οι μάσκες της ηλικίας, με το Αμπρα- Κατάμπρα. Αλλά μη σε νοιάζει, η αγαπημένη σου πιο πάνω θέλει να μας δώσει “λίγο αναπλαστικό σάλιο για τέλεια επιδερμίδα” (πολύ λαρτζοσύνη έτσι; θα μας δώσει λίγο σάλιο) και θα λαμπουμε σαν πυγολαμπίδες!

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Βεβαια στην πραγματικοτητα τα σαλιγκάρια δεν ειναι ερπετα αλλα μαλάκια. Συγκεκριμενα, γαστερόποδα πνευμονοφόρα μαλάκια. Νομιζω βέβαια τωρα σκαβω το λάκκο μου…

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@saligari, προσπαθω, βλέπεις, προσπαθώ και μου γραφεις ότι είσαστε ΜΑΛΑΚΙΑ τελικά;

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Marinak εισαι απιστευτο πλασμα. Παιδι μου τι αρλεκιν να γραψω; Εγω εδω τα σχολια που κανω (που οπως βλεπεις πιο απλα δεν υπαρχουν) κανω 3 ωρες επεξεργασια μπας και βγαλουν νοημα. Εσυ και το @saligari πιστευω πρεπει να συνεργαστειτε για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Κανε την καρδια σου πετρα και δωστε τα χερια.

Υ.Γ η Anna αποκλειεται να ειναι η Βουγιουκλακη. @anna please confirm

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@ este, Όχι! Όχι! Δεν συνεργάζομαι με το saligari. Δεν διαβάζεις τι μου γράφει πιο πάνω. Ότι πιστεύω τις δολοπλοκίες μου, αφηνει υπονοούμενα ότι είμαι δολοπλόκα ρε παιδιά. Έχει και σπίτι στην πλάτη και σιγά- σιγά το σέρνει. Τα αλλά ερπετά δηλαδή, είναι βλαμμένα που είναι άστεγα; Το saligari είναι πονηρό και τους την έφερε(για να μην αρχίσω και με την χελώνα τώρα ). Όχι, από καπου άλλου το πήρε, φυτό;ζώο; πράγμα; Το καβατζωσε και πάει. Έρχεται τώρα προς τα εδώ. Θα μου πάρει το σενάριο και θα το γεμίσει σάλια! (αν και με τα αρλεκιν ταιριάζουν, εδώ που τα… Διαβάστε περισσότερα »

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Αν δεν ήμουν αποφασισμένη να μην δουλέψω και πολύ σήμερα θα το είχα χάσει αυτό 😂 Τη Ντακότα και την Τζοάννα (γκούγκλαρα, σόρρυ) δεν τις έχω δει σε συνεντεύξεις για να πιάσω το βάιμπ, αλλά Βουγιουκλάκη δεν είμαι σίγουρα. Είμαι πολύ μελαγχολική για να συγκριθώ. MarinaK, δεν ξέρω πού να βρεις χρόνο και χώρο να θρηνήσεις, είναι πολυτέλεια δυστυχώς. Αν μπορείς προσπάθησε να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να είσαι μόνιμα η τσιρλίντερ για όλους, αν μπορείς. Δεν είναι και απαραίτητο. Τα παιδιά καταλαβαίνουν και αντέχουν περισσότερα από όσα τους αναγνωρίζουμε και μαθαίνουν κι από τις δυσκολίες μας, από… Διαβάστε περισσότερα »

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@ Anna, ξεροκατάπια που γκουγκλαρες την Τζοανα, όχι γιατί δεν την ήξερες, όσο για το ότι το “Καρολάιν» σαν όνομα δεν σου θυμίζει κάτι. Όμως, είμαστε οκ με την Alethiometer και το saligari πια( το πάμε για να τα βρούμε- ξέρεις, ήμουν πολύ δύσκολη και περασε τα τεστ cosmopolitan), θα μας δώσει το σάλιο του και θα γυρίσουμε πίσω όπου η πρώτη σειρά που θα έχουμε δει, θα είναι το γκοσσιπ γκερλ. Πάει αυτό. Τακτοποιήθηκε. Είμαι και έτοιμη,σχεδόν, για να συνεχίσουμε την ιστορία μας. Είχαμε μείνει σε πολύ δυνατό σημείο. Ας μην τα πετάξουμε όλα για ένα γκουχου-γκουχου καπρίτσιο. Εχεις… Διαβάστε περισσότερα »

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

@MarinaK δεν την ήξερα, δεν ξέρω γιατί, δεν είμαι σιγουρη πότε έπαιζε καν, για τα υπόλοιπα εγώ είμαι εκτελεστικό όργανο, ενημερώστε απλά 😊
Τα κορίτσια σου ακούγονται κοριτσάρες και θα είναι μια χαρά, είμαι σίγουρη, γιατί κάποιες φορές ο χωρισμός δείχνει τη φροντίδα σου για την σχέση που είχες με κάποιον. Ίσως με το να παίρνεις απόσταση να διασφαλίζεις ότι δε θα υποτιμηθεί αυτό που είχατε και δεν θα χαθεί ο αλληλοσεβασμός και η εκτίμηση και, γιατί όχι, και η αγάπη.

@este ❤❤❤

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@Anna @Alethiometer@ este@saligari@cycling in the rain@Διαφανο Σελοφάν❤️❤️❤️❤️❤️❤️

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

@marinak οχι δεν παρακατω το σχολιο της anna για να δεις για τι ατομο μιλαμε.

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@este, άντε καλά. Δεν ήξερε την Καρολάιν βέβαια, αλλά θα προσπαθήσω να το ξεχάσω αυτό.
ΥΓ: Δεν θα αντέξω να μου πεις ότι δεν την ξέρεις ούτε εσυ! Ή να πεταχτούν δεκάδες από κάτω και να ρωτούν : ΠΟΙΑ είναι η ΚΑΡΟΛΑΙΝ;
Και θέλετε να γράψουμε και αρλεκιν από πάνω. Με τι φόντα;

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Χαχαχα Μαρίνα, ιπποτική συμφιλίωση και ιαπωνική υπόκλιση! Αυτό που έχει σημασία είναι οτι σε μαλάκωσα (είδες τα μαλάκια?)
Τώρα, με τη δύναμη του α-μπα θα φτιάξουμε αριστουργήματα! Ραφτείτε άπαντες!
-Καλε εγω την ξέρω την Καρολάιν! Απλώς μόνο σαν τον ανεπίσημο τιτλο της τολμης και γοητείας, εγω τότε έβλεπα μόνο Μπεβερλι χιλλς!

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Αχ τι ωραιο φιναλε! Σαν παλια καλη σαπουνοπερα!!! Μπραβο, μπραβο!!!
Υ. Γ. Φυσικα και ξερω την καρολαιν. Τι ειμαι καμια αμορφωτη, μη χειροτερα.

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

χαχαχ este είσαι ο ακρογωνιαίός λίθος του α-μπα προντάξιονς, γλυκαίνεις και λειαίνεις τις διαφορες, εμπνέεις σαν τούρτα σαντιγύ, νομιζω πρεπει να αναλάβεις το PR του εγχειρήματος!

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@este, ναι! Συμφωνώ. Διευθυντική θέση, Εννοειται. Το Αμπα-τραξιονς πώς σας φαίνεται σαν όνομα;

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Με συγκινειτε πολυ με την εμπιστοσυνη σας! Τα οσκαρ, να ξερετε, θα ειναι αφιερωμενα σε ολες μας❤
Υ.Γ αμπα τραξιονς ε; approved by me!

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αμπattractions! (αυτο εννοεις?) πολυ καλο!!!

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Αααα, τώρα τα είδα όλα τα σχόλιαααααααααα (έχω ένα mission impossible deadline, αργκ@##!@#!)
comment image

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αχ κι εγω δουλεύω πολύ και τα διαβάζω στο ποδάρι, και έχω πάθει f.o.m.o. του Αμπά, ανοίγω τα σχόλια και σκανάρω αγχωμένα, μη χασω κανα κόμα! Ή κανενα σενάριο Μαρίνας! Θεοι, τι άγχος κι αυτο!

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@saligari χαχαχα, κι εγώ το ίδιο. Πρέπει να αιτηθούμε για κάποιον χώρο στο αμπα. Που να έχει τίτλο Αμπαtractions. Εκεί θα μπαίνουμε και θα γράφουμε σε συνεργασία το/ τα σενάρια μας, αρλεκιν κτλ. Η este θα συντονίζει τα γκουχου γκουχου θέματα που θα προκύπτουν και θα βγει το αριστούργημα! Σεναριακή ομάδα υπάρχει πολύ δυνατή και αν και μπίζι με χίλια διάφορα, πολύ ταλαντούχα. Η Anna θα σχολιάζει αν αυτά είναι πράγματα που μπορεί ή θέλει να κάνει και παράλληλα θα κάνουμε και το κάστινγκ για τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Τι λέτε;;

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Τελειο!!!! Να σας πω, να βαλουμε τον ρουβα για πρωταγωνιστη; Απο μικρη τον εχω απωθημενο. Επισης μην ξεχνατε, πρεπει να εχουμε και εναν διασημο για να τραβηξουμε λιγο την δημοσιοτητα.(σκεφτηκα τωρα το σχετικο επεισοδιο στους απαραδεκτους και γελαω σαν χαζη- Πενα που εισαι;;;;)

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@ este, για twin δεν κάνει, θα χαχανίζει συνέχεια. Χρειαζόμαστε κάτι πιο σκοτεινό και twisted, ;-). ΑΛΛΑ για να σου φύγει το απωθημένο θα του κάνουμε γκεστ. Ίσως να είναι αυτός στο μπαρ που μπαίνει η slow- motion- Anna. Θα τον βάλουμε να τραγουδαει, τύπου λάιβ-ανπλαγκτ γιατί είναι φίλος με τον ιδιοκτήτη. Γουιν-γουόν σιτσουεσιο. Τι λες;

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Marinak μια χαρα! Θα μπορουσε να ειναι ενας που διεκδικει την Anna (μα που ειναι και αυτο το κοριτσι να πει μια γνωμη;) αλλα αυτη δεν μπορει να τον δει ερωτικα (λες να ειναι πολυ ψευτικο;; υπαρχει γυναικα που δεν μπορει να τον δει ερωτικα; ) Τελοσπαντων, ας το σκεφτουμε, χρειαζομαστε και εναν γνωστο παντως. Marinak παει πολυ καλα! Ειμαι excited!!!

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Το Α,μπα χρειάζεται επειγόντως ένα σύστημα όπου θα έρχονται ειδοποιήσεις από σχόλια, υπάρχει και τόσο υλικό που είναι πρακτικά αδυνατο να μην χάσεις διαμάντια! Τρέχω κι εγώ και δεν φτάνω, δεν ξέρω πώς έγινε ενώ όλοι κινούνται σε ρυθμούς καραντίνας- όχι οτι παραπονιέμαι… Εγώ έχω και γνώμη και μια λίστα με διάσημους που πεθαίνω να γνωρίσω από κοντά ή και να παίξω ερωτική σκηνή, why not- κάποιοι θα χαρείτε να μάθετε ότι έχουν έφεση σε σκοτεινούς, δύσκολους ρόλους, αμάν κάνουμε να τους δούμε σε ρομάντζα, αλλα έχω μάθει ότι η ζωή εχει μεγαλύτερη φαντασία και είμαι παντα περίεργη να δω… Διαβάστε περισσότερα »

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@este.Χμμμ, θα μπορούσαμε να τον βάλουμε να διεκδικεί την Anna, αλλα για να φανεί η χυλόπιτα πιστευτή, θα πρέπει να έχουμε κανει πολύ καλη δουλειά στο κάστινγκ του twin. Να είναι τόσο φοβερός που ο Ρουβας μπροστά του να μην μετράει. ( η Anna έχει χαθεί γιατί γκουγκλαρει όλα αυτά τα ονόματα που λέμε. Τώρα γκουγκλαρει τον Ρουβά)

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

😂😂😂 MarinaK
Τον Ρουβα τον ξέρουν και στον Αρη. Αν δεν τον ξέρουν να τον μάθουν, χάνουν.

Αλλα για τουιν σε πολύ ωραίο, στα ίδια χρώματα και σωματοδομη, με εμπειρία και προτίμηση σε νταρκ ρόλους, έχουμε τον Ιάκωβο τον Τζίλενχααλ, που αν θέλετε να συμπρωταγωνιστησω, δεν έχω αντίρρηση, επαγγελματίες είμαστε, θα σας το κάνω το χατίρι, αντε.

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Νομίζω Άννα το σωστό είναι να έχεις όποιον θελεις εσύ συμπρωταγωνιστή για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατη ερμηνεία. Θα πάρουμε τον Ιάκωβο για Α αντρικό, έκλεισε.

Όντως θα είναι σπουδαίο να υπάρχουν ειδοποιήσεις για τα σχόλια, ίσως αν μας ακουν οι αντμινς να το προωθήσουν, μπορεί να γινεται.
Μήπως, όμως, μηπως λεω, είναι λίγο κατάχρηση να συζητάμε στον αιώνα τον άπαντα κάτω απο μια ερώτηση; Μήπως πρεπει να πάμε σε ενα άλλο μερος, όταν ξεφεύγει η έμπνευση; Μήπως να ανοιγαμε μια κουβεντα στο φόρουμ ας πουμε;

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Ω, ευχαριστώ @saligari! 👏👏

Φοβάμαι ότι και στο φόρουμ θα είναι καταχραση, δυστυχώς…

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@ saligari @ Anna. Ναι! Πρέπει να βρούμε μια στέγη. Είμαστε άστεγες υπερταλεντάρες, ψάχνουμε ένα κεραμμυδι πάνω απ’ το γεματο ιδεες, κεφάλι μας. Μας ακούει κανειίς;; Κάποιος;
Μάλλον έχουμε μείνει οι τρεις μας εδώ και μιλάμε μόνες μας. Σαν να καθόμαστε σε ένα μπαρ, το μπαρ άδειασε από κόσμο, έχουν αρχίσει να σφουγγαρίζουν κι εμείς χαμπάρι δεν έχουμε πάρει. Εκεί… συνεχίζουμε.
Ετσι λοιπόν να πω εδώ ότι ένας φίλος του αδελφού μου είναι ΙΔΙΟΣ ο Ιάκωβος. ΙΔΙΟΣ! Μας κάνει αυτός; Οικονομικός ΚΑΙ δίνει και την ψευδαίσθηση, ή μήπως ρίχνουμε το επίπεδο ετσι;

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Saligari, marinak, anna ειμαι και εγω. 4 συνολικα. Ναι και εγω νομιζω οτι δεν ειναι σωστο. Κατ αρχας λειπουν οι υπολοιποι συντελεστες (πενα, alethiometer κτλ) και επισης η γυναικα που εστειλε την ερωτηση θα τραβαει τα μαλλια της μ αυτα που διαβαζει. Αν δεν μπορουμε στο φορουμ δεν μπορω να σκεφτω αλλο μερος… ειναι τωρα κατασταση αυτη;;

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

@este, τώρα τα διάβασα (θα πληρώνω μια απροσεξία μου για 2 εβδομάδες $##@#@!#@), ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! (Καλά έκλαψα με τον Ρουβά!)

Διάφανο Σελοφάν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Τελικά ενας Γιακουμής είναι παντού! Τώρα και σε ταινία/σειρά (αλήθεια τι είναι;) της Αμπα-production.
Αιτηθείτε για “Γωνίτσα καταπιεσμένης έμπνευσης” στο φόρουμ που θα ανοίγει με συνθηματικό, μη βγουν και παραεξω οι ιδέες!

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@este, αχ πρέπει να τα μαζέψουμε και να φύγουμε, ναι.

Διάφανο Σελοφάν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

MarinaK, το εθέσεις πολύ ωραία! Όντως η σχέση (και βασικά ο άλλος) είναι μια ιδέα και μάλιστα ενδεδυμένη με ρούχα που της φορέσαμε εμείς. Στην τελική σε έναν χωρισμό μάλλον θρηνουμε αυτά τα ρούχα που μας άφησε φεύγοντας (aka προσδοκίες που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ)…

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@Διάφανο Σελοφάν. ❤️
ΑΛΛΑ, αυτά τα ρούχα άνετα μπορούμε να τα κάνουμε έναν ωραιότατο μπόγο εξω στην αυλή ( της έπαυλης) και να τους βάλουμε φωτιά. Τότε θα ακουστεί το « βρέχει φωτιά στην στράτα μου» και εκεί στην φάση πάνω θα βγει ο Κούρκουλος ( η Λένα μεταμφιεσμένη ντε) και θα χορέψει ζεϊμπέκικο. Τότε, από την είσοδο ( της έπαυλης) θα εμφανιστεί ο evil-twin φορώντας πανομοιότυπα ρούχα με αυτά που καίγονται! Πω-πω τι έμπνευση πάλι τώρα. Είναι και κατάρα, μη νομίζεις.

Διάφανο Σελοφάν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Και επειδή η αμποκοινότητα είναι “ένας για όλους και όλοι για έναν” αίφνης η αυλή (της έπαυλης) γέμιζει από Αμπίτισσες και Αμπίτες (με Λένες δηλαδή) που ήρθαν να γιορτάσουν το κάψιμο των ρούχων και την ώρα που ακούγεται από τα ηχεία (του σπιτιού της έπαυλης) το “Περασμένα ξεχασμένα” της Γαρμπή (της Λένας δηλαδή/Γαρμποτιπ ν.2) ο evil-twin αυταναφλέγεται.
#Fuego-ιστορίες #τοπροσπαθησα 😊

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@Διαφανο σελοφάν, πω πω, καπου με πάει τώρα αυτό!Θυμάσαι την αφίσα της ταινίας « Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς» που ήταν δεκάδες άνθρωποι φορώντας την μάσκα του Τζον; Πω πω! Φαντάσου την αυλή ( της έπαυλης) με πολύ κόσμο , που όλοι φοράνε την μάσκα της Λένας. Και ο evil-twin με την αυτοαναφλεξη που λες, ουσιαστικά λυτρώνει το κοινό γιατί φοράει τα ρούχα-προσδοκίες, ΑΡΑ, καίγονται και όλες οι προσδοκίες μαζί του ΑΡΑ δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα πια ΑΡΑ αυτό πιστοποιεί το νταρκ που θέλαμε! Τρέμε Κοφμαν!!

saligari
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ενταξει! Επος!

Διάφανο Σελοφάν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

😅 Τέλειο! Αλλά κάτσε έχει και πιο νταρκ! Μη σου πω πάμε για τριλογία. Νομίζει το κοινό ότι λυτρώνεται -τελος πρώτης σεζόν. Στη συνέχεια αναγεννιέται από τις στάχτες του γιατί είναι evil και μπορεί…(πάντα στην αυλή της έπαυλης, μη ξεχνιόμαστε)

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@Διαφανο Σελοφάν. Σωστά, αλλά ας μην ξεχνάμε και κάτι ακόμα. Ο god-twin, που είναι τόσο καιρό, γιατί δεν εμφανίζεται; Ποιος αυτοαναφλεχθηκε(υπάρχει άραγε αυτή η λέξη;) τελικά;; Ποιος επέζησε;Αχ τι θα φτιάξουμε, αχ τι θα φτιάξουμε!

este
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

@διαφανο σελοφαν αυτο δε το αστειακι που η λενα ειναι πισω απ ολα και ολους μου χει φανει τοσο αστειο! Χαζογελαω σε καθε αναφορα που γινεται.

Διάφανο Σελοφάν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

MarinaK, κάνεις δεν επιζεί από τους δύο. Όμως όταν δημιουργείτε ξάνα από τις στάχτες κανείς δεν ξέρει ποιος από τους δύο είναι…μην είναι και οι δύο; Εμ σαμπού, εμ κοντίσιονερ; shhh season 2 coming soon. @este, ε καλά δεν υπάρχει! Θα μείνει στην ιστορία και η ερώτηση και οι απαντήσεις. Η πλάκα είναι ότι τα διάβαζα καθώς περίμενα σε ουρές έξω από υπηρεσίες. Κάποια στιγμή έκατσα σε ένα παρκάκι να βγάλω τη μάσκα, να πάρω λίγο αέρα και ήρθε μια γάτα να κάτσει κοντά μου. Το κοίταξα-με κοιταξε, επηρεασμένη από τα σχόλια λέω στο γατί “Λένα εσύ;” και νιαουρισε! 😅… Διαβάστε περισσότερα »

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

@Διαφανο Σελοφάν! Χαχαχα εμ σαμπού, εμ κοντισιονερ!!! Πεθαίνω!!!!Η γάτα ήταν σίγουρα η Λένα. Ξεκάθαρα!

Διάφανο Σελοφάν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

😅 Δύο σε ένα λέμε!
Για μια στιγμή το πίστεψα…

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Δεν θέλω να ακυρώσω τη σχέση σου, αλλά ελπίζω και σου εύχομαι, όχι να βρεις ακόμα μία “τέτοια” σχέση, αλλά μία καλύτερη. Αν δεν είχε κάνει αυτός το βήμα να χωρίσετε, δεν θα το έκανες εσύ; Δεν ήταν για εσένα επαρκής λόγος τα προβλήματα; Κι αν δεν ήταν, δεν αρκεί το ότι δεν ήθελε πια αυτός τη σχέση για να αντιληφθείς ότι δεν ήταν Η ΑΠΟΛΥΤΗ σχέση; Είχατε μια καλή σχέση για 10 χρόνια. Και μετά δεν την είχατε. Και τώρα, ναι, θα ψάξεις την επόμενη και ελπίζω να ψάξεις κάτι αξιόλογο και όχι κάτι απλά για να “ξαναγαπηθείς”. Να… Διαβάστε περισσότερα »

Σουσουράδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Έγραψες τόσες φορές τη λέξη φίλος που αυθόρμητα σκέφτηκα “βρηκε επιτέλους μια άλλη που τον βλέπει σαν γκόμενο, οχι σαν φίλο”.Ακουγεται σκληρό και ακούγομαι σαν να σου ρίχνω ευθύνη αλλα δεν ειναι ακριβώς έτσι. Για το κέρατο σιγουρα δεν φταις εσύ αλλά εκεινος που δεν έχει αρχές, για τα προβλήματα της σχέσης όμως δεν ξέρω και δεν μας λες τίποτα. Τι ειδους προβλήματα; Απο εσένα διαβάζω συνεχώς οτι θες “αγάπη” και “φίλος” αλλά αυτός απο οτι φαίνεται ήθελε “πάθος” και “γκόμενα”. Εσύ τα ήθελες αυτά; Καταφέρατε εστω μετά απο 10 χρόνια να διατηρήσετε μια σπιθα μεταξύ σας; Αν όχι, εσύ… Διαβάστε περισσότερα »

dreammaker
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Συμβουλάρα…αλλα δυστυχως αφορα μονο Σουσουράδες

Σουσουράδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Αφορά οποιονδήποτε θέλει μια ερωτική σχέση και όχι μόνο συντροφική. Βασικό είναι βέβαια να συμφωνούν και οι δυο για το τι τύπου σχέση θέλουν.

Depon
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Που θα τη βοηθησει να δει γραμμενο ‘ευτυχως που βρηκε επιτελους μια που το βλεπει σα γκομενο, οχι σαν φιλο’. Σαν να ειναι καποιος κατω και του ριχνεις κλωτσια. Ισως ειναι δικο μου θεμα, αλλα ειναι σκληρα αυτα που γραφεις συχνα. Η κοπελα οντως στα 34 της μπορει στην πολυετη της σχεση να επιθυμουσε πιο πολυ τη συντροφικοτητα και να κανει παιδια κλπ και να μην εβαζε πρωτο να ειναι ‘ποθητη’. Το λες και μονη σου, ΕΣΥ θα ηθελες να νιωθεις ποθητή. Τωρα αν εκανε λαθος εκτιμησεις ή δεν ειχε καταλαβει οτι ο αλλος την απατα, ή ειχε καταλαβει και… Διαβάστε περισσότερα »

Σουσουράδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Δεν έχεις καταλάβει το σχόλιό μου γιατί γράφεις “Η κοπελα οντως στα 34 της μπορει στην πολυετη της σχεση να επιθυμουσε πιο πολυ τη συντροφικοτητα και να κανει παιδια κλπ και να μην εβαζε πρωτο να ειναι ‘ποθητη’. Το λες και μονη σου, ΕΣΥ θα ηθελες να νιωθεις ποθητή.” Μα το έγραψα ξεκάθαρα πως δεν μιλάω για την κοπέλα αλλά για τον πρωην σύντροφό της! Το ΕΣΥ που γράφεις με κεφαλαία, το εγω δηλαδη δεν ειναι παραλληλισμός με τη γράφουσα αλλά με τον πρωην της. Της δείχνω μια άλλη οπτική, μια δικιά μου οπτική που ίσως συμπίπτει με αυτη του… Διαβάστε περισσότερα »

Depon
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μαλλον δεν καταλαβα απο το σχολιο σου οτι μιλας απο την οπτικη του αλλου. Αυτο το δεχομαι. Μπορω να καταλαβω οτι η γραφουσα ειναι πολυ σκληρη με τον εαυτο της και δεν χρειαζεται αυτο το σχολιο. Κ εγω θα σκεφτομουν, εφοσον με κερατωσε και τον δεχομαι (ειδικα αν του εχει πει οπως λες οτι του λειπει η συντροφια του ‘σαν φιλος΄ – δεν ειμαι σιγουρη αν αυτο το εχει επικοινωνησει ετσι βεβαια) τον επιβεβαιωνω, i.e. ‘οριστε, την κερατωσα, και με δεχτηκε πισω.’ Δεν λεω οτι διαφωνω σ’αυτα που λες, αλλα εμενα προσωπικα οι απαντησεις σου μου φαινονται πολυ πιο σκληρες… Διαβάστε περισσότερα »

Melian
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ταυτίστηκα μαζί σου φίλη μου γιατί έχω περάσει από την ίδια φάση. Χώρισα στα 35 μου μετά από 10χρονη σχέση. Είχα τους ίδιους προβληματισμούς με εσένα και κάποιες μέρες ήταν δύσκολο να πιστέψω ότι θα ξαναβρεθεί κάτι καλό στη ζωή μου. Όμως το διάστημα που ακολούθησε μετά τον χωρισμό μου ξαναβρήκα τον εαυτό μου, επένδυσα σε νέους ανθρώπους και φίλους, έκανα δύο σχέσεις με τις οποίες πέρασα καταπληκτικά. Μάλιστα με τον νυν άντρα μου περιμένουμε παιδάκι και εκείνος έχει επίσης στο ενεργητικό του μία εξίσου μακροχρόνια σχέση. Η προηγούμενη εμπειρία σου θα αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική για τις επόμενες σχέσεις γιατί… Διαβάστε περισσότερα »

Barolo
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Είσαι 34, το προσδόκιμο ζωής είναι 84,5. Άρα 5 ακόμα τέτοιες σχέσεις με ένα μήνα διάλειμμα ανάμεσα. Περισσεύει και ένας μήνας, ίσως είναι μοναχικός…

Anda
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αχ αυτή η απάντηση άγγιξε ευαίσθητη χορδή. Ναι, αυτή η μετριάση του θρύλου, τι ωραία που το έθεσες Λένα. Πονάει πολύ αυτό αλλά ίσως να είναι και απελευθερωτικό ταυτόχρονα…δεν ξέρω…μακάρι.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Εγώ λέω να εύχεσαι τέτοια σχέση όπου αυτός που νομίζεις ότι είναι φίλος σύντροφος σε παρατάει μετά από δέκα χρόνια για να είναι με μια πολύ μικροτερη και άρα να την κάνει ο,τι θέλει που εσένα μάλλον δεν μπορούσε να είναι μια φορά στη ζωή και να μην ξανακάνεις. Αν ήταν σχέση ζωής και αν ήταν ο άνθρωπος σου, και αν ήταν αυτό το τόσο μοναδικο που νομίζεις ότι ερχεται και φορά στη ζωή θα είχατε προβλήματα; Και θα σε χώριζε για άλλη;

φρουφρού και αρώματα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αγαπητή Κατερίνα η χειροπιαστή απόδειξη πως αυτές οι σχέσεις δεν συμβαίνουν ΜΟΝΟ μία φορά στη ζωή κάθε ανθρώπου είναι ο φίλος σου που το ξαναζεί αυτο αναφέρεις με μία αλλη!!! Αρα; Ο επι 24 έτη συζυγος μου πιστευε το ιδιο με σένα οταν μια ωραία πρωία η επι 5 χρόνια συντροφος του και αρρβωνιαστικια του, του ανακοινωσε πως δεν ειναι αλλο ευτυχισμενη και φευγει. Και αυτοι ειχαν τα προβληματακια τους εννοειται. Αλλα προσπαθουσαν να τα θαψουν κάτω απο το χαλί. Τοτε επεσε σε καταθλιψη διοτι πιστευε πως δεν θα ξαναβρει σαν αυτη. Τωρα λεει δοξα το θεό που βρηκε αυτη… Διαβάστε περισσότερα »