Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 17 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #72706

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Δικά του είναι τα θέματα, εσύ δεν είσαι βρώμικη επειδή αυτός ξενέρωσε. Υποθέτω ότι δεν ήταν σίγουρος αν θα του άρεσε ή όχι, και τώρα σιγουρεύτηκε. Ίσως ήθελε να δει αν θα ξεπεράσει αυτό που έγινε με την πρώην, ή ίσως να θεωρούσε ότι δεν θα ήταν αρκετά “άνδρας” αν πει όχι σε κίνκι πρόταση. Κάποιος θα μπορούσε να είχε το ίδιο θέμα με το στοματικό ή το πρωκτικό, γούστα είναι αυτά.
    Για σένα, αν θες να το εξερευνήσεις βρες κάποιον πρόθυμο και πειραματήσου, πχ μέρα με λιγότερη ροή ή στο ντουζ ή διείσδυση πριν τον οργασμό (μετά παίζει να έχεις έξτρα ροή όπως παρατήρησες). Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πιο μπελάς παρά απόλαυση και το κάνω αν έχω πολλή πολλή όρεξη.

    #71427

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Μήπως θα σε βόλευε να πάρεις κι εσύ την υπηκοότητα της χώρας όπου θα γίνει ο γάμος;

    #70630

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Πού είναι το εδώ; Και οι 2 σας είστε ελληνες πολίτες και κάτοικοι εξωτερικού;

    #69030

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Τι εννοείς μπορεί να γίνει όπως τα θέλει αυτός; Θα κάνετε 2-3-4-5 παιδιά ενώ εσύ δε θες; Και ποιος θα τα μεγαλώσει αυτά τα παιδιά; Λες “γενικότερα σκεφτόμαστε πολύ διαφορετικά για την ζωή”. Αυτό δε δυσκολεύει τη σχέση από τώρα, ακόμα και χωρίς παιδιά ή συγκατοίκηση;

    #69028

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Σημασία δεν έχει τι πιστεύουμε εμείς, αλλά οτι εσύ πιστεύεις οτι η σχέση είναι εφικτή και αυτός όχι. Επίσης, ο συγκεκριμένος νομίζω ότι και για 1 χιλιόμετρο θα “βαριόταν να να ξεκουνηθεί” όπως λες, δεν νομίζω ότι είναι η απόσταση αλλά ότι δεν θέλει όσο θέλεις εσύ. Λυπάμαι πολύ. Κι εγώ λέω να θυμώσεις και να προχωρήσεις, ο τύπος δεν αξίζει ούτε τον ώμο σου, ούτε τα δάκρυά σου.

    #66630

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Δουλεύω από το σπίτι κανονικά όσο θα δούλευα κι από το γραφείο. Να πω όμως ότι οι εργοδότες μου αναγκάστηκαν να μας το επιτρέψουν επειδή επιβλήθηκε εθνική οδηγία, αλλιώς δεν σκόπευαν. Σε κάποιους συναδέλφους ζητήθηκε να δουλεύουν τη μισή μέρα και σε κάποιους να μη δουλεύουν καθόλου, και αποζημιώνονται από το κράτος χωρίς να λήξει το συμβόλαιό τους

    #64636

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Είναι επικίνδυνος και σε κακοποιεί. Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, ισα ίσα θα γίνεται συνέχεια πιο αυστηρόςμ καταπιεστικός και βίαιος. Σου κάνει κακό και θα είσαι πολύ καλύτερα μόνη σου. Ζήτα βοήθεια για να φύγεις, βρίσκεσαι σε κίνδυνο.

    #61715

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Σε καταλαβαίνω. Το μόνο αισιόδοξο που έχω να πω είναι ότι αν ο άλλος σκέφτεται έτσι δεν τον θέλεις στη ζωή σου. Γλιτώνεις μια ώρα αρχύτερα γιατί τουλάχιστον το παραδέχονται νωρίς. Πέρνα καλά στα πρώτα ραντεβού και αν ο άλλος δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος, μακριά από σένα και όπου θέλει ας πάει.

    #61683

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Η κόρη δηλαδή είναι παρθένα μέχρι να αποφασίσει ο πατέρας να την παντρέψει, αλλά ακόμα καλύτερα να μην την παντρέψει και να μείνει για πάντα παρθένα. Και δεν το βρίσκεις μισογυνικό;

    #61692

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    “Αφου ούτε αυτό δεν έδειχνε να επιρεάζει άμεσα του ζητούσε να φαντασιωθεί πως όταν φιλάει εμένα είναι σα να φιλάει τον πατέρα του-και άντρα της (Αυτό γιατί εγώ και ο μπαμπάς του είχαμε ίδιο ζώδιο…Ο Ν. ειχε κακές σχέσεις με το μπαμπά…F@£$%ng logic.)”

    “Από ότι μου έλεγε εκείνος δεν το ήθελε καθόλου και δεν μπορούσε καν να λειτουργήσει αλλά το έκανε επειδή έπρεπε γιατί αν γυρνούσε σπίτι και ενημέρωναν πως δεν έκανε κάτι μπορεί και να τον χτυπούσαν…”

    ????!!!!!!?????

    #60307

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Γιατί έχουν αυτή την άποψη οι φίλοι σου;

    #59631

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Το ερώτημα είναι αν σου αρέσει εσένα. Αν σου αρέσει, κάνε κι εσύ καποια κίνηση, αφορμές σου έδωσε. Και θα δεις αν θα πάρει κι αυτός θάρρος ή θα μαζευτεί. Αν δε σου αρέσει κράτα την απόσταση στην οποία νιώθεις άνετα. Δεν γίνεται να ξέρουμε αν του αρέσεις κυρίως γιατί τόσο λίγο που γνωρίζεστε, μάλλον ούτε αυτός δεν ξέρει.

    #59496

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Είμαι 24 και θα μιλήσω εκ πείρας προσωπικής και φίλων.
    Αν ο/η έφηβος θέλει να κάνει σεξ θα κάνει είτε σπίτι του είτε εκτός. Είμαι 24 και φίλες μου έχουν κάνει σεξ σε παγκάκια σε πάρκα, σε εισόδους πολυκατοικιών, σε αυτοκίνητα σε ερημιές, και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής (πιο σπάνια). Ή στο σπίτι του άλλου, που μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο ασφαλές από το δικό τους.
    Πολλοί γονείς θέλουν να προσποιούνται ότι το έφηβο ή και ενήλικο παιδί τους δεν έχει σεξουαλική ζωή. Έτσι όμως το απορρίπτουν, το φορτώνουν ενοχές και φόβο για κάτι απόλυτα φυσιολογικό και σημαντικό, και το αφήνουν αβοήθητο σε μια φάση που ίσως να χρειάζεται μια συμβουλή.
    Ή έχω δει και το εξής: To παιδί αποφεύγει να κάνει ερωτικές σχέσεις, καταπιέζει τα ερωτικά και σεξουαλικά του συναισθήματα και δεν κοινωνικοποιείται ερωτικά μέχρι να βρει δικό του χώρο. Δηλαδή μέχρι να τελειώσει το πανεπιστήμιο και βλέπουμε, αν τυχαίνει να σπουδάζει στην πόλη των γονιών τους.

    #57534

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι δε θέλει να βρεθείτε όλοι μαζί. Αν κανονιστεί θα είναι παρά τη θέλησή του. Το ερώτημα είναι πώς θα τον πείσεις/πιέσεις/αναγκάσεις. Ή μπορείτε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση, όπου θα του πεις πως νιώθεις ότι σε κοροιδεύει (έχεις γράψει “δουλευόμαστε μεταξύ μας”). Ίσως τον ταρακουνήσει αυτό και παραδεχτεί το πρόβλημα. Και να θυμάσαι, δεν έχεις πρόβλημα με την φιλη, με τον σύντροφό σου έχεις.
    Δεν είμαι υπεράνω φυσικά, απλά δεν ξέρω τι μπορεί να κερδίσεις από τη γνωριμία. Δεν θα περάσεις καλά, και δεν πρόκειται να τη συμπαθήσεις. Ίσως μόνο καταλάβεις τι κερδίζει αυτός από αυτή τη φιλία, όμως μάλλον δε θα σου αρέσει. Νομίζω κι αυτός το ξέρει.

    #56805

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Αγαπητή Sailor Earth διάβασα την ιστορία σου στα αλλα τοπικ και πάλι συγχαρητήρια από μένα που έφυγες από εκείνη τη σχέση.
    Μετακόμισα κι εγώ πριν λίγους μήνες στη Γαλλία και έχω περάσει φάσεις μοναξιάς. Αρχικά να σου πω ότι οι φίλες σου από ελλάδα που ξέρεις ότι θα σε στήριζαν μπορούν και από μακριά να σε στηρίξουν. Να τις παίρνεις τηλεφωνο και να τα λέτε. Δεύτερον, η φιλία χρειάζεται χρόνο για να ωριμάσει και οι γνωστοί σου νιώθουν πιθανότατα εξίσου μόνοι με σένα και ψάχνουν κι αυτοί κάποιον να τους στηρίξει. Τρίτον, η περηφάνια δε βοηθάει όταν νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε βοήθεια και είναι απολύτως λογικό να χρειαζεσαι βοήθεια και στήριξη. Εμένα με βοήθησε να μιλάω ειλικρινά και για τα όμορφα και για τα άσχημα, με τους παλιούς φίλους που εμπιστεύομαι και ξέρω ότι με νοιάζονται. Επίσης, περνάω ευχάριστο χρόνο με άτομα που συμπαθώ και νιωθω να συνεννοούμαι (όχι τέλεια), γιατί και μια χαλαρή μπύρα βοηθάει να ξεσκάμε. Και σιγά σιγά έρχεται και το δέσιμο!
    Τέλος, υποπτεύομαι ότι σου περνάει από το μυαλό πως μια ερωτική σχέση θα σου λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά δεν είναι έτσι. Για να δουλέψει μια σχέση πρέπει να είναι και οι 2 καλά. Μόνο εσύ μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου, και δεν υπάρχει πουθενά ο ένας που θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες. Πάντα, με ή χωρίς σύντροφο, θα χρειάζεσαι ένα δίκτυο έμπιστων ανθρώπων με τους οποίους θα περνάς καλά.
    Σου μιλάω κάπως πιο άμεσα γιατί νιώθω σαν να απαντάω στις δικές μου σκοτεινές σκέψεις. Και αυτά που σου γράφω πιστεύω ότι καταβάθος τα ξέρεις για αυτό δε σε φοβάμαι! Πάντως είναι οκ να παραδεχόμαστε ότι τα πράγματα μερικές φορές είναι δύσκολα, όλοι όσοι έχουν έρθει στη θέση σου το ξέρουν, αλλά πολλοί είμαστε περήφανοι και δεν το παραδεχόμαστε. Και από όσους δεν έχουν έρθει στη θέση σου, κάποιοι ίσως και να μην είχαν τα κότσια.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 17 συνολικά)