• Αυτό το θέμα έχει 6 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #59528

    No_one
    Συμμετέχων

    Ζω στο εξωτερικο και Τους τελευταιους εξι μηνες κανω μαθηματα μιας πολεμικης τεχνης τρεις φορες την εβδομαδα. Ολα ωραια και καλα αλλα τν τελευταιο καιρο εχω την εντυπωση οτι ο δασκαλος, ιδια ηλικια με μενα και αντικειμενικα ευπαρουσιαστος αντρας, μοθ δειχνει μια καποια συμπαθεια. Στην αρχη παρατηρησα οτι σε ασχετες φασεις πχ παρεα κ κουβεντα για ασχετα πραγματα προσπαθουσε να μαθει για μενα. Δυο βδομαδες πριν τις διακοπες χριστουγεννων σε μια εκδηλωση με την ομαδα προσφερθηκε να παει με σπιτι για να μν παιρνω μετα το μαθημα λεωφορειο, ετσι κ αλλιως ειμασι στο δρομο τ..τν επομενη βδομαδα λοιπον κ ενω ημασταν γ μπυρα με την ομαδα, σηκωθηκα χαιρετησα γ να φυγω κ εκεανε κ εκεινος το ιδιο..στην πορτα μ λεει ελα θα σε παψ εγω..παραλληλα τν εχω πιασει να με κοιταει αλλα ειναι ο δασκαλος δεν ειναι λογικο να με κοιταει ωστε να ειναι σιγουρος οτι κανω τις ασκησεις σωστα?? να πω οτι δν εχει κανει τπτ περιεργο η αναρμοστο κ ειναι απολυτα επαγγελματιας.. Υπαρχει περιπτωση να του αρεσω η απλα παραλλογιζομαι?

    #59631

    Mrs Dalloway
    Συμμετέχων

    Το ερώτημα είναι αν σου αρέσει εσένα. Αν σου αρέσει, κάνε κι εσύ καποια κίνηση, αφορμές σου έδωσε. Και θα δεις αν θα πάρει κι αυτός θάρρος ή θα μαζευτεί. Αν δε σου αρέσει κράτα την απόσταση στην οποία νιώθεις άνετα. Δεν γίνεται να ξέρουμε αν του αρέσεις κυρίως γιατί τόσο λίγο που γνωρίζεστε, μάλλον ούτε αυτός δεν ξέρει.

    #59664

    No_one
    Συμμετέχων

    Το θεμα ειναι πως νομιζω οτι μαρεσει…αλλα ειναι και δασκαλος μου δε θα ηθελα να δημιουργηθει προβλημα…απο την αλλη δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι επειδη βγαζει μια αυτοπεποιθηση και δυναμικοτητα λογω της ειδικοτητας του..

    #59656

    Between Worlds (she/her)
    Συμμετέχων

    Κι επίσης να προετοιμαστείς ότι μπορεί να σταματήσεις τα μαθήματα ή να αλλάξεις πολεμική τέχνη, αν κάτι πάει στραβά.

    #59775

    Between Worlds (she/her)
    Συμμετέχων

    Μες στην αισιοδοξία είμαι…

    #63008

    Big Chungus
    Συμμετέχων

    Οι αντρες ειναι απλα πλασματα, αν θελουν κατι απο εμας θα μας το πουν (τουλαχιστον στην πλειοψηφια των περιπτωσεων). Αν δε στο χει πει λιανα τοτε ειτε σου δειχνει απλως συμπαθεια, ειτε μπορει και να του αρεσεις αλλα για τον χ ψ λογο κολλαει (κατα πασα πιθανοτητα επειδη εισαι μαθητρια του) και δεν εχει σκοπο να κανει κινηση

    #63312

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    @BigChungus: “οι άντρες είναι απλά πλάσματα”?!?

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.