Με αφορμή τη Μπεκατώρου: Όταν με ξύπνησε ο τεράστιος, μεθυσμένος συγκάτοικος για να κοιμηθούμε αγκαλίτσα

Αν με βουτούσε, δεν υπήρχε περίπτωση να του ξεφύγω

Photo by Kinga Cichewicz on Unsplash

Επ’ αφορμή των καταγγελιών της Μπεκατώρου (και όχι μόνο) και των ραγδαίων εξελίξεων και αποκαλύψεων που έχουν αρχίσει να βγαίνουν (επιτέλους) στο φως, βρέθηκα κι εγώ να σκαλίζω τις … καταχωνιασμένες  τραυματικές αναμνήσεις  μου από τις παρενοχλήσεις που έχω  κι εγώ υποστεί και, κυρίως, τους αντικειμενικούς κινδύνους που (όπως όλες μας, δυστυχώς) κατά καιρούς έχω αντιμετωπίσει. Το παρακάτω (κινηματογραφικό, ομολογουμένως!) περιστατικό, όμως, είναι από εκείνα τα κωμικοτραγικά που, ανάλογα με την περίσταση και τη συνθήκη κατά την οποία το θυμάμαι, πάντοτε μου φέρνει… δάκρυα στα μάτια! Η δε επιλογή μου να σας το δώσω με χιουμοριστική διάθεση έχει να κάνει κυρίως  με το γεγονός ότι, εκ του ασφαλούς πια, έχω την “πολυτέλεια” να σας το μεταφέρω αυτούσιο, χωρίς μεγάλα τραύματα  αλλά και επειδή έχω την αίσθηση ότι οποιοσδήποτε… σεναριογράφος άνετα θα μπορούσε να να το εντάξει σε μια μαύρη κωμωδία με όχι – τόσο – κακό- όσο – θα – μπορούσε –  να – είναι  τέλος!

Φοιτήτρια ούσα στο εξωτερικό το σωτήριον έτος 1994, είχα μια σχέση (η οποία συντόμως αποδείχτηκε… σχάση) με φέρελπι νεανία ομοεθνή μας (άλλο κεφάλαιο αυτός)! Το σπίτι που νοίκιαζα με τη συγκάτοικό μου, που λέτε, ήταν ένα διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο ενός μικρού οικογενειακού κτιρίου και το δικό του στο ισόγειο, με ξεχωριστή είσοδο και ιδιωτικό κηπάκο.

Εκείνο τον ζεστό Ιούνη, λοιπόν,  ο εν λόγω γκόμενος και η παρέα μας είχαν αποφασίσει πάνε να παρακολουθήσουν κάποια συναυλία σε μια μακρινή από την περιοχή μας πόλη, με την προοπτική, μετά το τέλος της, να πάνε στο καπάκι να παραλάβουν από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας έναν γνωστό τους, τον οποίο ο δικός μου θα φιλοξενούσε στο σπίτι  του, και να γυρίσουν όλοι μαζί το επόμενο μεσημέρι! Εγώ, που λίγες μέρες αργότερα είχα να δώσω ένα πολύ ζόρικο μάθημα στο Πανεπιστήμιο, αποφάσισα να μην τους ακολουθήσω, προκειμένου να μελετήσω (ναι, έκανα και τέτοια!)!  Ρώτησα, λοιπόν στον… καλό μου αν θα μπορούσα να διαβάσω και να κοιμηθώ στο σπίτι του, το οποίο ήταν πολύ πιο δροσερό από το δικό μου (είχε πολλή ζέστη)  και εκείνος μου είπε “ναι”.  Όπερ και εγένετο! Φεύγοντας, μάλιστα, με ενημέρωσε ότι είχε ήδη κλειδώσει και να μην ανησυχώ!

Κατά τα ξημερώματα, και ενώ  κοιμόμουν αμέριμνη  στο υπνοδωμάτιό του μόνη μου στο σπίτι, με το βρακί και έχοντας εντελώς συμπτωματικά ένα κομμάτι σεντονιού πάνω μου, ξύπνησα από κάτι περίεργους θορύβους και, ανοίγοντας τα μάτια μου, είδα έναν τύπο να έχει ανοίξει το ρολό του παραθύρου  (το τζάμι δεν ήταν ασφαλισμένο όπως αποδείχτηκε, δυστυχώς!) και να μπαίνει μέσα στο δωμάτιο! Το να προσπαθήσω να σας περιγράψω την τρομάρα και την έκπληξή μου είναι μάλλον περιττό, οπότε συνεχίζω! Αυτομάτως τυλίχτηκα (ως αρχαία Ελληνίς, έστω Ρωμαία) με το σεντόνι, έβαλα τις φωνές και προσπαθούσα να σκεφτώ ψύχραιμα (όχι με μεγάλη επιτυχία, ομολογουμένως!).

Ο δε τύπος, όπως αποδείχτηκε, ήταν ο επίσης ομοεθνής μας ένοικος – “φάντασμα” ενός δωματίου στο διπλανό από το δικό μου διαμέρισμα και τον είχα δει κάπου κάπως κάποτε μία φορά, μια και στην πραγματικότητα ζούσε με την κοπέλα του (τρομάρα του) σε άλλη πόλη και δεν ερχόταν στα μέρη μας σχεδόν ποτέ!  Ήταν δε τεράστιος, εντελώς μεθυσμένος και στα δύο μέτρα απέναντί μου, ενώ άρχισε να μου λέει ότι ήθελε να του κάνω χώρο στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε… αγκαλίτσα! Εγώ η έρμη σκεφτόμουν ότι: 1) Αν με βουτούσε, δεν υπήρχε περίπτωση να του ξεφύγω. 2) Στα ρούχα και τα κλειδιά μου δεν είχα πρόσβαση ώστε να φύγω (τα σαΐνια είχαν φύγει κλειδώνοντας την εξώπορτα αλλά αφήνοντας το τζάμι του παραθύρου χωρίς να το ασφαλίσουν και στη διαδρομή για το παράθυρο ήταν… αυτός,  οπότε χωρίς τα κλειδιά ήμουν εγκλωβισμένη!) 3) Γιατί να μην υπάρχει στο γ@μημένο το σπίτι τηλέφωνο!

Πότε ουρλιάζοντας και πότε καλοπιάνοντάς τον του έλεγα να πάει να κοιμηθεί στο σπίτι του, εκείνος υποστήριζε ότι υπήρχε κλειδί από τη μέσα μεριά της πόρτας και δεν  γύριζε το δικό του κλειδί (η πόρτα τους εσωτερικά ΔΕΝ είχε κλειδαριά, μόνο σύρτη, όπως και το δικό μου άλλωστε, ο οποίος δεν επηρέαζε το αν θα γυρνούσε το κλειδί του !), με κορυφαία ατάκα του: “πώς κάνετε έτσι, ρε κορίτσια, δεν θέλω να σας πηδήξω κι όλας, έλα να στο αποδείξω!”.  Η ιστορία αυτή, με εμένα τυλιγμένη με το σεντόνι και εκείνον να μην φεύγει από μπροστά μου ώστε να μπορέσω να φύγω, κράτησε περίπου 20 ατελείωτα λεπτά! Ο δε τύπος άρχισε να γδύνεται και έμεινε εντελώς τσιτσίδι… καλώντας με κοντά του!

Δεν ξέρω ποια θηλυκή θεότητα έβαλε το χέρι της αλλά ο παπάρας  ξαφνικά ένιωσε… “πληγωμένος” από την άρνησή μου να απολαύσω το θεσπέσιο κορμί του και πήγε στο… δίπλα υπνοδωμάτιο (του συγκατοίκου) όπου και ξεράθηκε στον ύπνο, αφού όμως είχε ρίξει κάτω από φωτιστικά και βιβλία μέχρι καρέκλες, κοινώς κάνοντας το  δωμάτιο λαμπόγυαλο!

Όπως θα φαντάζεστε, ντύθηκα εν ριπή οφθαλμού  (άλλο ένα χαμένο γκίνες!), πήρα τα πράγματά μου και ανέβηκα στο σπίτι μου!  Έλα όμως που … δεν μου ερχόταν καλά να αφήσω το κτήνος να καταστρέφει το ξένο σπίτι! Κόλλησα, λοιπόν, το δάκτυλό μου στο κουδούνι του διπλανού διαμερίσματος μέχρι να ξυπνήσω τους συγκατοίκους του, οι οποίοι είδαν στην πόρτα τους μια… ημίτρελη στις 4 η ώρα το πρωί να τους φωνάζει “ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΏΡΑΑΑ!”

Τι να κάνουν οι κι αυτοί οι έρμοι, κατέβηκαν μαζί μου για να τον… μαζέψουν, όμως  υπήρξαν κάποιες… τεχνικές δυσκολίες, τουτέστιν:

1) Αρχικά τύπος δεν ξυπνούσε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (αν και έχω σοβαρές υποψίες ότι έκανε τον κοιμισμένο, μπας και γλυτώσει το ξύλο ή την αστυνομία! Μετά από πολλή ώρα (δεν ξέρω πόση, αλλά ατελείωτη μου φάνηκε!)… ξύπνησε και, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με τους συγκατοίκους του, έβαλε το σώβρακό του! Τους δήλωσε όμως ότι… δεν θα πήγαινε πουθενά χωρίς τις… παντόφλες του, τις οποίες και πήγε να φέρει ένας από αυτούς, μπας και ξεκουμπιζόταν!

2) Μπήκε στο μπάνιο, στο οποίο και νόμιζε ότι… κλειδώθηκε, οπότε πανικοβλήθηκε προσπαθώντας να… σπάσει την πόρτα (και μην αφήνοντας με το βάρος του τους άλλους να μπουν)!

3) Βγήκε με τα πολλά από το μπάνιο αλλά με… ξαναθυμήθηκε και πάλι δεν ήθελε να φύγει! Μια χαρά όμως είχε… αναλαμπή από το μεθύσι του  όταν του είπα ότι ερχόταν η Αστυνομία (δεν την είχε καλέσει στο μεσοδιάστημα κανείς, τζιμάνια όλοι μας!)

Η ιστορία αυτή τελείωσε στις 5 το πρωί με εμένα  σε τρομερή σύγχιση, υπερένταση και με… τύψεις (μουτζώστε ελεύθερα!) για τις ζημιές που είχε κάνει ο τύπος στο ξένο σπίτι όσο ήμουν και εγώ εκεί! Άρχισα, λοιπόν (ξαναμουτζώστε!), αντί να ευλογώ την καλή μου την τύχη και να θυμώνω με τα όσα είχαν συμβεί, να κάνω… φασίνα και να μαζεύω τις ζημιές όσο μπορούσα, μέχρι να γυρίσουν οι χαρούμενοι εκδρομείς! Οι οποίοι κάποια στιγμή τη επόμενο μεσημέρι έφτασαν πτώματα από την κούραση, με αγνόησαν παντελώς όταν πήγα να τους πω τι είχε συμβεί αλλά όταν μπήκαν στα υπνοδωμάτια και τα είδαν άνω – κάτω, ήρθαν να μου ζητήσουν τον λόγο!

Και κάπου εκεί έγινε το δικό μου “μπαμ”! Φωνάζοντας,  βρίζοντας και κλαίγοντας από τα νεύρα μου τους είπα όσα είχαν συμβεί, ξέχεσα τον “καλό” μου που είχε αφήσει, χωρίς να με ενημερώσει, το παράθυρο του ισόγειου υπνοδωματίου χωρίς να πατήσει το γ@μημένο το κουμπί που το κλείδωνε, που αντί να ανησυχήσει για εμένα όταν είδε τον χαμό ήρθε να μου ζητήσει τα ρέστα (λες και εγώ συνήθιζα να τα σπάω όλα, έτσι για το καλό!) και του είπα ότι ευχαρίστως θα συνέχιζα… το έργο του μαλάκα στο σπάσιμο, αφού ήταν τέτοιο γομάρι και του λόγου του! Εκείνος, λοιπόν, αφού ψέλλισε μια μισοκακόμοιρη “συγγνώμη” στο καπάκι πέταξε την απίστευτη ατάκα για να… αστειευτεί: “Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν γύρισα να σας βρω στο δωμάτιό μου, εκείνον γυμνό και εσένα τυλιγμένη με τον σεντόνι, για να μου πεις…”αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!” Κι εκεί που, για μισό νανοδευτερόλεπτο πήγα να σκεφτώ ότι μπορεί και να τον έσωζε τον μαλάκα το χιούμορ του από την οργή μου, συμπλήρωσε: “Μάλλον πρώτα θα πλάκωνα στο ξύλο εσένα και μετά αυτόν!”

(τη συνέχεια της ιστορίας με τον συγκεκριμένο ανεκδιήγητο γκόμενο, σε άλλο επεισόδιο).

ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

37 points
Upvote Downvote

37
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
14 Θέματα σχολίων
23 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
15 Συντάκτες σχολίων
Ασκαρδαμυκτί!kindknowingOcelotoςI_am_the_law Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μοναχική ψυχή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Εννοείται θέλουμε τη συνέχεια με τον ανεκδιήγητο γκόμενο, μη μας αφήνεις με την απορία…
Επι του θέματος τώρα, βίωσες μια πολύ τρομακτική εμπειρία με το γομάρι να εισβάλλει ουσιαστικά στο δωμάτιό σου και να θέλει να κοιμηθείτε “αγκαλίτσα”, ο γκόμενός σου μέγας μαλάκας δε το συζητάμε, γενικά η όλη κατάσταση ήταν εφιαλτική!

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Είδε ο χαζός τον μεθυσμένο και οργίστηκε. Παρ’τον ένα και χτύπα τον άλλον. Η μάχη της τουαλέτας ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά, ναι, είναι προβληματικό το μεθύσι, χάνεις τον έλεγχο και, στην καλύτερη, γίνεσαι ξεφτίλα.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

I_am_the_law, Παρακάτω λέει: “Μια χαρά όμως είχε… αναλαμπή από το μεθύσι του όταν του είπα ότι ερχόταν η Αστυνομία”. Άρα μια χαρά συναίσθηση είχε ο τύπος τι έκανε!

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Δεν ξέρω τι συναίσθηση είχε ο συγκεκριμένος τύπος, πάντως όταν είσαι τύφλα στο μεθύσι δεν λειτουργείς λογικά. Αναλαμπές μπορείς να έχεις, αλλά δεν μιλάμε για κανονική σκέψη. Όχι ότι αυτό κάνει τις πράξεις λιγότερο επικίνδυνες.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

I_am_the_law, Έχει δίκιο η Ασκαρδαμυκτί!. Αν ήταν έτσι, όλοι οι μεθυσμένοι θα έκαναν απόπειρες βιασμού.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

“Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν γύρισα να σας βρω στο δωμάτιό μου, εκείνον γυμνό και εσένα τυλιγμένη με τον σεντόνι, για να μου πεις…”αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!”
Ο σύντροφος σου μόλις άκουσε ότι η κοπέλα του παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού, και είπε την παραπάνω πρόταση. Προφανώς στο μυαλό του σεξ και βιασμός είναι το ίδιο πράγμα, γι αυτό και θα ένιωθε το ίδιο είτε τον κεράτωνες είτε σε βίαζε κάποιος.

Μέλος
Συμμετέχων

Ναι, μαλλον στο μυαλο αυτου του τσουτσεκιου σεξ κ βιασμος ειχαν ταυτιστει, παροτι το 1ο ειναι μια αμοιβαιως εκτελουμενη πραξη ευχαριστησης (ναι οκ κ στις 2 περιπτωσεις πρακτικα γινεται συνουσια αλλα κανονικα η συνουσια χωρις συναινεση κ ουσιαστικη συμμετοχη δεν ειναι σεξ) κ το 2ο ενα εγκλημα. Πρακτικα κ τεχνικα μπορει να εχουν καποιες ομοιοτητες (καπου ανατριχιαζω κ που το λεω, κ που το αναλυω), καθως δυστυχως κ στις 2 περιπτωσεις επιτυγχανεται η σεξουαλικη επαφη. Θεωρητικα ομως ειναι 2 καταστασεις με αγεφυρωτες ηθικες κ διαδραστικες διαφορες…καθως στο σεξ ειναι 2 ισοτιμοι συναινουντες ανθρωποι ενω στο βιασμο ενας θυτης κι ενα… Διαβάστε περισσότερα »

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Και το θέμα είναι ότι κάπου τώρα αυτός ο τύπος διηγείται την ιστορία στους φίλους του ως κάτι αστείο που έκανε ενώ ήταν μεθυσμένος και όλοι γελάνε, χαχαχα. Όσο για το χιουμορακι του ανεκδιηγητου για πρώτη φορά στη ζωή σου παίζει και να έμεινα speechless που λένε και στο χωριό μου

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

“Μια χαρά όμως είχε… αναλαμπή από το μεθύσι του όταν του είπα ότι ερχόταν η Αστυνομία”
Άρα μια χαρά ήξερε τι έκανε τόση ώρα!

didi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

σπιτσλες!

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Ελπίζω μόνο ο λόγος που έγραψες την ιστορία κάπως χιουμοριστικά να μην είναι ότι πιστεύεις ότι θα ήσουν υπερβολική αν το μετέφερες με πιο δραματικό τρόπο. Είναι απόλυτα λογικό να σου έχει αφήσει τραύμα η ιστορία, παραλίγο να πέσεις θύμα βιασμού!

Οι πατούσες του Φιλ
Μέλος
Συμμετέχων

Απίστευτο! Ευτυχώς που είχε αίσιο τέλος!

Μοναχική ψυχή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Ωραίο ψευδώνυμο😂
Το πιο σοκαριστικό ήταν οτι η κοπέλα παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού, πήγε η ψυχή της στην κούλουρη, και είχε και το μαλάκα το γκόμενό της να κάνει της κάνει πλακίτσα

Meddle
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Ασκαρδαμυκτί, φοβερή εξιστόρηση των γεγονότων.
Νιώθω ότι γλίτωσες παρά τρίχα!!Πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα με τα όσα βίωσες. Εκεί που νομίζεις ότι ένας άντρας δε μπορεί να γίνει πολύ μαλάκας σε διαψεύδει πανηγυρικά!!

Ωσάν
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τυφλα να χουν οι σεναριογράφοι καθε Χολη-Μπολι Γουντ. Εδώ μέσα ειναι τα σενάρια το χω σκεφτεί τοσες φορες!!