Αγαπητή «Α, μπα»: Σώστε με από τη μα@#*ια που δέρνει αυτόν τον κόσμο

“Τα πάω πάρα πολύ καλά με τους gay, με συμπαθούν όλοι”. Λες και μας είπε τώρα τα πάω καλά με τα σκυλιά ”είμαι dog whisperer”

Βοήθεια, σώστε με από τη μα@#*ια που δέρνει αυτόν τον κόσμο. Δουλεύω στη διαφήμιση και μολις ολοκληρώσαμε συνάντηση με νέο πελάτη και λέει η director μου σε μένα και στην άλλη συνάδελφο: “Αυτός ήταν gay (για τον διευθυντή της εταιρείας)” Δεν απαντώ, παλι καλά δεν απαντά ούτε η άλλη κοπέλα. Συνεχίζει, όμως ακάθεκτη: “Τα πάω πάρα πολύ καλά με τους gay, με συμπαθούν όλοι”. Λες και μας είπε τώρα τα πάω καλά με τα σκυλιά.-είμαι dog whisperer. Που ούτε με τα σκυλιά δε μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο και αυτά έχουν τον χαρακτήρα τους. Ναι ξερω τι θα μου πείτε, τι περίμενες; που ζεις; κλπ. Το πρόβλημα είναι οτι είμαι απο τους ανθρώπους που δεν κρύβεται η δυσαρέσκειά μου στην έκφραση μου και με εμποδίζει στη δουλειά αυτό γιατί δεν ανήκω στο “crew“. Και στη διαφήμιση, αν δεν ανήκεις στο “crew” είναι λίγα τα ψωμιά σου. Είστε η μόνη μου παρηγοριά! Σας ευχαριστώ που υπάρχετε!

-Αμάν πια

Πρέπει να βρεις το crew που σου ταιριάζει, τότε. Είναι βέβαιο ότι υπάρχει και στη διαφήμιση. Ψάξε.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

32 points
Upvote Downvote

13
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
11 Θέματα σχολίων
2 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
12 Συντάκτες σχολίων
MitsiPiripiriCloud on ToastBanksyLouk Ritia Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
sugar
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Να της πεις “Α! κι εμένα με συμπαθούν πολύ οι πρασινομάτηδες. Όλοι.”.

Tawn Tawn
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Είναι σχεδόν ίδιο με το ‘Δεν είμαι μισογύνης, εγώ τις αγαπάω τις γυναίκες’….

Piripiri
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

ειιιιι εδώ συμπάσχουσα! δουλεύω και εγώ στη διαφήμιση και το τι έχω ακούσει δεν λέγεται! Προσφατη δήλωση του director: “οι νέγροι…blah blah blah” η συνέχεια ειναι περιττή (για την ιστορία ειναι 40 χρονών όχι 90). Εκλαιγα για μέρες για το που έχω μπλέξει και με ποιον πρέπει να συνεργάζομαι, πλέον δεν του απευθύνω το λόγο καν μονο για τα απαραίτητα. Ευτυχώς δεν έχουμε όλους τους λογαριασμούς μαζί. Στη διάθεση σου να ενωθούν οι δυνάμεις μας στο κόσμο της μ*$@#ς. <3 ΥΓ. πάντως υπάρχουν διαμαντάκια ανάμεσα μας και κάπως μαγικά ενώνουμε τις δυνάμεις μας χωρις πολύ προσπάθεια! Μας σπρώχνουν οι συνθήκες

Banksy
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Σας καταλαβαίνω. Το θέμα ειναι ότι εσείς δεν έχετε καταλάβει ότι δεν ανήκουμε στο Δυτικό πολιτισμό. Είμαστε γεμάτοι αναστολές & ρατσισμό.
Έχω νιώσει πολλές φορές γραφικός , με το να προσπαθώ να εξηγήσω τα αυτονόητα, (που σε … άλλες χώρες είναι .)

Piripiri
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

συμφωνώ αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ανοίγουν το στόμα τους και να αμολάνε ρατσιστικές και σεξιστικές μπούρδες και εμείς να πρέπει να μετράμε τι θα πούμε και να μη “συνεχίζουμε” τετοιες συζητήσεις. Γιατί οταν εγώ αντέδρασα με επιχειρήματα στο περιστατικό που περιγράφω η απάντηση πολλών ειναι “τι το συνέχισες, ένας βλάκας ειναι και έχει τη γνώμη του”. Συγγνώμη δεν μπορώ να δεχτώ οτι τέτοιες δηλώσεις ειναι “γνώμη”.

Cloud on Toast
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Περιμένω με ανυπομονησία τη μέρα που δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να σχολιάσει κάποιος μετά απο μίτιγκ αν ο άλλος ήταν γκέι ή στρειτ. Δεν έχει καμία σημασία για τη δουλειά, τι σεξουαλικό προσανατολισμό έχει ο καθένας. Αλλά μάλλον δεν θα γίνει οσο ζω, και ας είμαι ουτε 40….

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Δεν ξέρω αν θα άντεχα να μην την φρικάρω τελείως, κάτι του τύπου κι εγώ γκει είμαι αλλά δε μπορώ να πω ότι σ έχω και μέσα στην καρδιά μου!

bella ciao
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Είχα στείλει παλιά μια ερώτηση που είτε δε δημοσιεύτηκε ποτέ είτε τελικά δεν Την εστειλα. Στα μάτια μου οι διαφημιστές είναι (η θα έπρεπε να είναι) τα σούπερ προγκρεσιβ άτομα, εκατό χρόνια μπροστά από την εποχή τους. Και συνέχεια διαπιστώνω πως με τη διαφήμιση τελικά ασχολούνται όλοι οι συντηριτικουλιδες κύριουλιδες και κυριουλες.κριμα πραγματικά!!

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Το να ανήκεις στην ομάδα νομίζω δεν είναι πρόβλημα μόνο στο χώρο της διαφήμισης. Εγώ το βλέπω για παράδειγμα και στο χώρο της επιστήμης. Εκτός από τη λύση του να βρεις ένα περιβάλλον να ταιριάζεις, που δεν είναι πάντα εύκολο, μπορείς και να είσαι αυτός ο αδιάφορος συνάδερφος που όλοι συμπαθούμε αλλά δεν έχει πολλά πολλά με κανέναν, ή να συγκρούεσαι με συνέχεια στις πιο σημαντικές μάχες και όχι σε όλες.

Penthesilea
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Δεν μπορείς να διανοηθείς πόσο σε νιώθω. Μπορεί να μην εργάζομαι στο χώρο της διαφήμισης, αλλά κι εδώ με κοιτάνε με μισό μάτι που δεν ανήκω στο “crew”. Το τι ακούω εδώ μέσα όμως, δεν λέγεται. Με νύχια και με δόντια κρατάω τα ξεσπάσματα μου. Βασικά κάνω πως δεν ακούω, για να μην χρειάζεται να απαντήσω. Γιατί αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω, ζήτω που καήκαμε. Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

κουκουρούκου
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Κι εγώ δεν ταίριαζα καθόλου με το crew της πρώτης μου εταιρείας. Άλλαξα 4 εταιρείες και τελικά βρήκα το crew μου. Δεν είναι ο τομέας, είναι η εταιρεία – αν όχι απλά η ομάδα με την οποία δουλεύεις.

Louk Ritia
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Πάλι καλά που τη συμπαθεί και κάποιος.