in

Αγαπητή «Α, μπα»: Πώς αντιμετωπίζεις έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του;

Τσατίστηκε που δεν έκαναν αυτόν Διευθυντή

ον προσγειώνεις στην πραγματικότητα ή δεν του δίνεις σημασία; Το ερώτημα μού δημιουργήθηκε με αφορμή κάτι που έγινε στη δουλειά. Δουλεύω σε μια μικρή Διαφημιστική και στο Τμήμα Πωλήσεων έχουμε δύο άτομα. Πριν από 8 μήνες ο Διευθυντής προσέλαβε και έναν ακόμα τον οποίο πριν από μία βδομάδα έχρισε Διευθυντή Πωλήσεων ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8b7d732088c5f366763d7c7e0a8af688

Πώς αντιμετωπίζεις έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του; Τον προσγειώνεις στην πραγματικότητα ή δεν του δίνεις σημασία; Το ερώτημα μού δημιουργήθηκε με αφορμή κάτι που έγινε στη δουλειά. Δουλεύω σε μια μικρή Διαφημιστική και στο Τμήμα Πωλήσεων έχουμε δύο άτομα. Πριν από 8 μήνες ο Διευθυντής προσέλαβε και έναν ακόμα τον οποίο πριν από μία βδομάδα έχρισε Διευθυντή Πωλήσεων. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αυτός ο τίτλος αλλά επειδή αυξήθηκε η δουλειά ο Διευθυντής θεώρησε ότι έπρεπε να αναλάβει κάποιος αυτό το ρόλο. Ο καινούργιος είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, με σπουδές πάνω στο marketing και με μεταπτυχιακό και αξίζει 100% τη θέση που του δόθηκε. Οι άλλοι δύο που είναι στις Πωλήσεις δεν έχουν σπουδές πάνω στο αντικείμενο και βρέθηκαν τυχαία σε αυτή τη δουλειά. Ο ένας εκ των δύο λοιπόν τσατίστηκε που δεν έκαναν αυτόν Διευθυντή Πωλήσεων γιατί είναι πολλά χρόνια στην εταιρία. Να σημειώσω ότι είναι απόφοιτος Λυκείου, δεν έχει σπουδάσει, δεν ξέρει αγγλικά (ούτε λέξη!), γενικά δεν έχει δίψα για μάθηση και μόνο αν αναγκαστεί μαθαίνει κάτι καινούριο (π.χ. κάποιο πρόγραμμα στο computer). Να φανταστείς μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσε να κάνει forward ένα mail ενώ του είχα δείξει επανειλημμένως τον τρόπο. Χειρίζεται τους πιο «λαϊκούς» πελάτες (συγνώμη για την έκφραση αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να τους περιγράψω) όπως ιδιοκτήτες πιτσαρίας, σαντουιτσάδικων, στριπτιζάδικων, βιοτέχνες, αγρότες κ.λπ. Θέλω να πω δεν έχει το υπόβαθρο και τη σοβαρότητα να χειριστεί μεγάλες εταιρίες και πελάτες με απαιτήσεις όπως οργανισμούς, πολυεθνικές, μουσεία, πανεπιστήμια κ.λπ. Aυτός λοιπόν ο άνθρωπος πιστεύει ότι αδικήθηκε παράφορα λόγω τις πολυετούς παρουσίας του στην εταιρία χωρίς να έχει συναίσθηση της ανικανότητας του να αναλάβει αυτό το πόστο. Να προσθέσω ότι η διαφορά στο μισθό είναι ελάχιστη οπότε δεν στεναχωρήθηκε για τα λεφτά. Με παραξένεψε όμως που όλοι προσπάθησαν να του χρυσώσουν το χάπι αντί να του πουν (με καλό τρόπο) ότι δεν έχει τα προσόντα ενώ πίσω από την πλάτη του συμφωνούν σε αυτό. Όταν λέω «όλοι» εννοώ οι 10 συνάδελφοι και ο Διευθυντής. Επαναλάμβαναν απλώς ότι ο καινούριος έχει πτυχίο και γι’ αυτό προτιμήθηκε. Aν όμως δεν του πει κάποιος την αλήθεια πώς θα έχει συναίσθηση του ποιος είναι επαγγελματικά; Πώς θα του χτυπήσει κάποιο καμπανάκι μπας και προσπαθήσει να εξελιχθεί; ‘Η τουλάχιστον να μην έχει παράλογες προσδοκίες για την επαγγελματική του σταδιοδρομία. (αν έχει σημασία η ηλικία του είναι 40 και του Διευθυντή πωλήσεων 37).

Ποιος θα του πει την αλήθεια; Μήπως κανείς;

Θα έπρεπε να έχει τη συναίσθηση που λες, αλλά αν την είχε, ίσως και να είχε πάρει και την προαγωγή. Επειδή δεν την έχει, θα μείνει με την προσδοκία. Δεν είναι υποχρέωση των γύρω σου να σου ανοίγουν τα μάτια, έχουν κι άλλες δουλειές από το να σου κάνουν ψυχανάλυση. Ας κάνει την αυτοκριτική του και ας αποφασίσει γιατί διάλεξαν τον άλλον, αν του αρκεί να πιστεύει ότι αδικήθηκε, ωραία. Δεν είναι παιδί, δική του είναι η ζωή.

Εξάλλου η απάντηση «ο άλλος έχει σχετικό πτυχίο (κι εσύ όχι)» δεν είναι ψέματα. Είναι ένα μέρος της αλήθειας. Αν δεν θέλει να δει την υπόλοιπη, ας μην την δει.

(Για τους «λαϊκούς πελάτες» θα ακούσεις τα σχολιανά σου, εγώ το προσπερνάω επειδή πιστεύω ότι το λες με καλή θέληση).

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

59 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Κοτόπουλο με μπάμιες
Κοτόπουλο με μπάμιες
5 χρόνια πριν

Γιατί να τ’ακούσει για το λαϊκούς καλέ?Το marketing είναι ακριβώς αυτό,να ξέρεις και να προσαρμόζεσαι εκεί που θες να πουλήσεις.

Velay
Velay
5 χρόνια πριν

Δεν το κατάλαβα αυτό το σχόλιο. Τι σχέση έχει η προσαρμοστικότητα με το τσουβάλιασμα και την αλαζονεία;

Κοτόπουλο με μπάμιες
Κοτόπουλο με μπάμιες
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Velay

Το λαϊκο κομμάτι αφορα στον εκαστοτε πελατη.Αλλιως θα μιλησεις στον αγροτη,αλλιως στον διευθυντη πολυεθνικης.Δεν ειναι κακο.Απεναντιας,οφειλεις να γινεσαι αντιληπτος κ απο τους δυο.
Σε ποια αλαζονια κ τσουβαλιασμα ομως αναφερεσαι?🤔

Velay
Velay
5 χρόνια πριν

Συμφωνώ με την προσαρμοστικότητα. Δεν ήταν αυτό το point της α,μπα, για αυτό μου φάνηκε ακατανόητο το σχόλιο. To point ειναι η ορολογία που είναι πολύ μπανάλ μωρέ παιδί μου.

I_am_the_law
I_am_the_law
5 χρόνια πριν

Αν δεν καταλαβαίνει ότι τα τυπικά προσόντα έχουν συνήθως μεγαλύτερη αξία από την προϋπηρεσία, να του πεις πάει να δουλέψει στο Δημόσιο, να δει άσπρη μέρα.

Αυτό με τους “λαϊκούς” πελάτες το καταλαβαίνω, κάθε πελάτης χρειάζεται διαφορετική τεχνική πώλησης. Τέτοιου τύπου πελάτες προτιμούν την εγγύτητα και το χαλαρό ύφος. Αν πας στα περίπτερα και στα ψιλικατζίδικα τυπικός με το σεις και με το σας ή θα αλλάξεις ύφος ή δεν θα πουλήσεις ούτε σπίρτο.

Granita Lemoni
Granita Lemoni
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

O καθένας με τον χαβά του, αλλά αυτό το “Αν δεν καταλαβαίνει ότι τα τυπικά προσόντα έχουν συνήθως μεγαλύτερη αξία από την προϋπηρεσία, να του πεις πάει να δουλέψει στο Δημόσιο, να δει άσπρη μέρα. ” το λες σε παρακαλώ και σε καμιά ομάδα αναπληρωτών στα social media, γιατί τώρα με το νέο νομοσχέδιο για τους διορισμούς φαγώθηκαν όλοι ότι πουθενά δεν μετράνε τα πτυχία και οι εκπαιδεύσεις και ότι στον ιδιωτικό ζητάνε προϋπηρεσία και όχι πτυχία…

Dioni
Dioni
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Granita Lemoni

Ισχύει σε μεγάλο βαθμό για πολλές θέσεις, αν και όχι ακόμη τόσο πολύ στην Ελλάδα.
Τα πτυχία είναι για να κάνεις το ξεκίνημα, να βρεις την πρώτη σου δουλειά, για να σε ξεχωρίσουν από όλους αυτούς που είναι όπως και εσύ χωρίς εργασιακή εμπειρία.
Από εκεί και πέρα μετράει που έχεις δουλέψει, σε ποιες εταιρίες, θέσεις, έργα κλπ…
Βέβαια όλα αυτά στα πλαίσια της για βίου μάθησης, αν σταματήσεις να εξελίσσεται και να μαθαίνεις… μένεις προφανώς πίσω.
Πολύ μικρό ρόλο σε μια συνεντευξη θα παίξει μετά από 10 χρόνια εργασιακής εμπειρίας ένα master που είχες κάνει πριν 15 χρόνια.

I_am_the_law
I_am_the_law
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Granita Lemoni

Γι’ αυτό το είπα – και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις – αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν αδικίες, εξαιρέσεις και τέτοια πολύπλοκα θέματα δεν λύνονται με συνθήματα και αφορισμούς αλλά ούτε και με πρόχειρες λύσεις στο πόδι που δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν την υπάρχουσα κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί (κατάφερα και είπα την απόλυτη αοριστία, θα μπορούσα να γίνω μεγάλος πολιτικός).

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
5 χρόνια πριν

Εγώ διάβασα “έχρισε” και κατ’ευθείαν έκανα εικόνα με σπαθιά, ιππότες και μεσαιωνικά κάστρα, αλλά ίσως επηρεάστηκα από προηγούμενη ερώτηση που λέει για βασιλιά. Αυτός μπορεί να υπερεκτιμάει τα προσόντα του αλλά η δική σου ανάγκη να υποτιμάς τους ανθρώπους, προσωπικά με ενόχλησε πολύ πολύ περισσότερο. Στο κάτω κάτω, εκείνος διαμαρτύρεται επειδή για Χ λόγους ένιωσε αδικημένος. Εσύ τι ζόρι τραβάς; Μήπως εσύ θεωρείς οκ να σε υποτιμούν και να υποτιμάς τον εαυτό σου και θυμώνεις μ’εκείνον που δεν κάνει το ίδιο; Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο, δε μιλάμε για δημόσιο. Ναι, δικαιούται να διεκδικεί τη θέση του δ/ντη και δικαιούται να… Διαβάστε περισσότερα »

idril
idril
5 χρόνια πριν

Πάντως αν θέλουν να νιώθει επιθυμητός και να μη σκάσει για την προαγωγή που δεν πήρε, μια ειλικρινής κουβέντα περί προσόντων των ανώτερων θέσεων στις οποίες μπορούσε να προσβλέπει και πώς θα μπορούσε ο ίδιος να δουλέψει για να τα αντικαταστήσει με εμπειρία, θα ήταν ανεκτίμητη.

Ξέρω ξέρω μιλάω για εξωτικά πράγματα…

luckystrike
luckystrike
5 χρόνια πριν

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχουν οι παλαιότεροι σε μία εταιρία. Θεωρούν προφανώς πως η αρχαιότητα απο μόνη της θα τους πάει μπροστά. Όμως αυτό ισχύει μόνο στο δημόσιο (κι αυτό ακόμα όχι πια. Προχωράνε μπροστά οι πτυχιούχοι) και στο στρατό. Τα ίδια και στη δική μας εταιρία εδώ. Οι παλιοί θεωρούν πως διακιούνται πράγματα αλλά αυτό δεν ισχύει. Όταν χρειάστηκε πάντως να απαντήσω σε έναν παλαιότερο εδώ και να υπερασπιστώ τον καλύτερο νεότερο του είπα απλά πως ναι, αλλάααα, είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός στη δουλειά του. Δε συμφωνείς; δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει κι έτσι εγώ τουλάχιστον τον… Διαβάστε περισσότερα »

luckystrike
luckystrike
5 χρόνια πριν

Γιατί είναι κακό να είσαι λαϊκός; από το λεξικό:
λαικός:
που προέρχεται από το λαό ή ανήκει ή αναφέρεται σε αυτόν
λαϊκή κυριαρχία (η κυριαρχία που ανήκει στο σύνολο του λαού)
λαϊκός άνθρωπος (που προέρχεται από τα λαϊκά κοινωνικά στρώματα)
Δε βρίσκω τίποτα κακό σε κανένα από τα δύο. Εγώ προέρχομαι από λαϊκούς ανθρώπους και αδυνατώ να το δω ως κακό. Τώρα αν θελήσω οπωσδήποτε να παραβλέψω τις διαφορές των λαϊκών στρωμάτων με τα μεγαλοαστικά ή τα πλούσια τότε δείχνω μία έλλειψη γνώσης της κοινωνικής διαστρωμάτωσης.

Velay
Velay
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  luckystrike

Απλώς το λαικός δεν αναφέρεται πλέον μόνο στην ταξική καταγωγή, έτσι όπως έλεγε ο μπαμπάς μου, πχ ο Κώστας είναι ένα απλό, λαικό παιδί.
Νομίζω ότι το λαικός τώρα σημαίνει κάποιος με έλλειψη παιδείας ή καλλιέργειας. Και δεν είναι και τόσο ευγενικό να εξισώνεις περιπτεράς=ακαλλιέργητος. Αυτό είναι το point της Λένας.
Και επίσης, μερικές φορές η λέξη λαικός χρησιμοποιείτε αντί της λέξης κάγκουρας.

luckystrike
luckystrike
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Velay

Ναι αλλά είναι σαφές πως η κοπέλα δεν το λέει έτσι. Και η αλήθεια είναι πως αλλιώς θα μιλήσεις με τον σουβλατζή τον Νίκο κι αλλιώς με τον Rees-Mogg (αναφέρω επίτηδες ένα μέλος του αγγλικού συντηρητισμού που μου είναι απολύτως αντιπαθής έως μισητός κι όχι κάποιον έλληνα για να μην υπάρξει ταύτιση συναισθηματική αλλά και γιατί ο Rees -Mogg είναι αυτό που λέμε ανώτερη τάξη απο γεννησιμιού). Μπορεί ο Νίκος να σου είναι απείρως πιο συμπαθής από τον δεύτερο αλλά δεν παύει να είναι ένα λαϊκό παιδί με τον οποίο για να μιλήσει κάποιος επαγγελματικά θα έχει άλλο λεξιλόγιο και… Διαβάστε περισσότερα »

Velay
Velay
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  luckystrike

Ναι, μπορεί, τα στριπτιτζάδικα μου κάνανε κάπως, και σκέφτηκα ότι το χρησιμοποιεί λίγο διαφορετικά, με την νεοελληνική έννοια.

Δεν μου αρέσει και πολύ αυτή η λέξη, γενικώς, και το 2018 δεν έχει και εφαρμογή. Οταν ανθρώποι με μεταπτυχιακό δουλεύουν σε σαντουιτσάδικο, είναι λαικοί ή δεν είναι; Εδώ σε θέλω.

luckystrike
luckystrike
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Velay

Νομίζω πως σε κοινωνίες σαν τις δικές μας που η τάξη καθορίζεται από οικονομικά κριτήρια οι άνθρωποι με μεταπτυχιακό ανήκουν στη λαϊκή τάξη. Ταυτοχρόνως οι κοινωνίες αυτές επιτρέπουν την κινητικότητα μεταξύ των τάξεων οπότε αν ποτέ αποκτήσει χρήματα ή αποκτήσει δικό του σουβλατζίδικο ίσως και υπαλλήλους θα αλλάξει και τάξη διότι πλέον θα κατέχει συντελεστές παραγωγής. Αν πάλι η κοινωνία μας έχει πολλούς μπετατζήδες, χτίστες, σουβλατζήδες, εργάτες κτλ με μεταπτυχιακά, θα έχουμε μία πολύ μορφωμένη λαϊκή τάξη. Νομίζω. Να ρωτήσω και την αδερφή μου που είναι οικονομολόγος.

bella ciao
bella ciao
5 χρόνια πριν

Δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ συχνά κάνω τέτοιες σκέψεις για ΠΟΣΟΥΣ ανθρώπους!!! Που δε δουλεύουν και τσαντίζονται που δεν τους “παρουσιάζεται μία ευκαιρία” να πιάσουν την καλή, που έχουν πτυχίο με 5 και τα κυκλώματα δεν τους αφήνουν να κάνουν διδακτορικό, άντρες και γυναίκες που δεν ασχολούνται καθόλου με την εμφάνισή τους και παρόλαυτα θέλουν να τα φτιάξουν με μοντέλα κλπ κλπ… Τελικά έχω καταλήξει στους σοφούς στίχους “Ας τον τρελό στην τρέλα του” και “φαντασία μου πλανεύτρα είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα”

Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν

Τίποτα να μην του πείτε, ενήλικας είναι, δεν τον απέλυσαν κιόλας.
Όντως, υπάρχουν και πιο λαικοί πελάτες, όπως αυτοί που περιέγραψες, που θέλουν μια διαφορετική προσέγγιση, είναι γνωστό αυτο. Αν πια σε πιάσει ο πόνος να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα μπορείς να του πεις πόσο χρήσιμος είναι σε αυτόν τον τομέα.

barbababa
barbababa
5 χρόνια πριν

Έκατσες και έγραψες ολόκληρο σεντόνι (και δεν ζήτησες και συγνώμη :)) για κάποιον που διαμαρτύρεται (δικαίως-αδίκως δεν νομίζω ότι έχει σημασία) επειδή δεν προχώρησε επαγγελματικά. Συγνώμη, εσύ τι ζόρι τραβάς να το πω ωμά;
Σε ενοχλεί που κανείς δεν τον υποτιμά, μήπως υποτιμούν εσένα και το δέχεσαι και σε ενοχλεί που δεν υποτιμούν κι αυτόν; αυτό όμως είναι δικό σου πρόβλημα, όχι των άλλων. Ψάξτο.

Aloutero
Aloutero
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  barbababa

Γιατί εγώ νομίζω ότι μιλάει για τον εαυτό του/της;

barbababa
barbababa
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Σατανικό, δεν το σκέφτηκα! Πολύ πιθανό!

Melissa
Melissa
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  barbababa

Γιατί πρέπει να τραβάει κάποιο ζόρι; όλα τα θέματα στο α-μπά προς συζήτηση και προβληματισμό δεν είναι; η Υπόθεση οτι ενοχλεί την ίδια πώς προκύπτει;

barbababa
barbababa
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Melissa

Το ότι τραβάει ζόρι και ενοχλείται κάνει μπαμ από το κατεβατό που έγραψε και δεν το έγραψε προς συζήτηση και προβληματισμό. Επιβεβαίωση θέλει ότι έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο που του λένε απλώς ότι δεν έχει πτυχίο ενώ κατά την άποψή της θα πρέπει να του πούνε ότι είναι άχρηστος, που προφανώς δεν είναι για να είναι εκεί μέσα.

Melissa
Melissa
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  barbababa

Η γράφουσα λέει “Με παραξένεψε όμως που όλοι προσπάθησαν να του χρυσώσουν το χάπι αντί να του πουν (με καλό τρόπο) ότι δεν έχει τα προσόντα ενώ πίσω από την πλάτη του συμφωνούν σε αυτό. Επαναλάμβαναν απλώς ότι ο καινούριος έχει πτυχίο και γι’ αυτό προτιμήθηκε. Aν όμως δεν του πει κάποιος την αλήθεια πώς θα έχει συναίσθηση του ποιος είναι επαγγελματικά; Πώς θα του χτυπήσει κάποιο καμπανάκι μπας και προσπαθήσει να εξελιχθεί; “. Δεν λέει οτι είναι άχρηστος ο άνθρωπος αλλά οτι του λείπουν κάποιες άλλου είδους δεξιότητες που αν τις είχε μπορεί να έπαιρνε ο ίδιος τη θέση.… Διαβάστε περισσότερα »

La Usurpadora
La Usurpadora
5 χρόνια πριν

Εδώ το “λαικό” με το οποίο ταυτίζει πιτσαρίες, σαντουιτσάδικα, στριπτιζάδικα, βιοτεχνίες και αγροτικά έχει απόχρωση κάτι κατώτερου.
Είδαμε και την στρατηγική επικοινωνίας των μεγάλων επιχειρήσεων, μέσα στην πχιότητα.

Τι θα μπορούσε να πει; Πελάτες με μικρότερο εύρος δραστηριοποίησης/προβολής/ειδικού ενδιαφέροντος.

La Usurpadora
La Usurpadora
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  La Usurpadora

και ακόμα πιο απλά, “μικρούς πελάτες”

Aloutero
Aloutero
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  La Usurpadora

Εγώ λέω να τους διαχωρίζουμε όπως ο Χόντος τα προϊόντα: Σε ευρείας και επιλεκτικής.

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

αγαπώ τον παραλληλισμό με το Χόντο (high-end και drugstore που λενε και οι αγαπημένες μου youtubers)

luckystrike
luckystrike
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

Χαααα όταν άρχισα να πρωτοπαρακολουθώ τις youtubers νόμισα πως όταν μιλούσαν για drugstore products εννοούσαν αυτά που όντως πουλάνε στα καταστήματα Drugstore. Και έλεγα μα γιατί αναφέρει τα Drugstore κι όχι τα boots ας πούμε; μου πληρε αρκετές εκπομπές για να να καταλάβω 😂

Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  La Usurpadora

Mας έφαγε το politically correct.

Velay
Velay
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Ελα ρε παιδιά τι πολίτικαλι κορέκτ και κουραφέξαλα τώρα; Ταξικές διακρίσεις το λένε.

Aloutero
Aloutero
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Δεν είναι θέμα politically correct. Είναι το γεγονός ότι η λέξη λαϊκός χρησιμοποιείται απαξιωτικά από την κοπέλα. Κάτι σαν Μπιθουλας.

Velay
Velay
5 χρόνια πριν

Μπα ρε συ, υπάρχουμε και μεις που νομίζουμε ότι είμαστε οι χειρότεροι! Δεν έχουμε όλοι τόση αυτοπεποίθηση, άσε που, ό,τι και να κάνεις καλά, οι νεώτεροι θα το κάνουν καλύτερα!