in

Αγαπητή «Α, μπα»: Τι γνώμη έχεις για το Sex and The City;

Πού τη θυμήθηκες αυτή την αρχαία σειρά;

Πού τη θυμήθηκες αυτή την αρχαία σειρά; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Sex and the City

Αγαπητή Α,μπα και αναγνώστες. Μια οχι και τοσο επικαιρη ερωτηση: Ποια η γνώμη σου για το sex and the city? Φυσικά αναφέρομαι στη σειρά και όχι τις ταινιες, που παρακολουθώ σας με μεγάλη δυσκολία. Ήμουν γύρω στα 20 όταν τελείωσε η σειρα και έχω δει όλα τα επεισόδια αρκετές φορές και αδυνατώ να καταλάβω αν είναι φεμινιστική ή όχι. Προσωπικά δε τη θεωρώ σκουπίδι, αλλά έχει κάποια στοιχεια που με ενόχλησαν τότε, οπως την εμμονη με τη μόδα και τα ακριβά μαγαζιά και livestyle, με τη χλιδή γενικά, και ότι ούτε ένας χαρακτήρας δεν ήταν καθημερινός άνθρωπος, με τις ατέλειες του και τα κλασικά προβλήματα. Τωρα θα μου πεις “που τη θυμηθηκες αυτη την αρχαια σειρα”. Τη σκέφτηκα πρόσφατα σε μια κουβέντα που είχα με μια φίλη μου. Μιλούσαμε για κάποιες κοινές μας φίλες που παντρεύτηκαν και οι 2 το πρώτο τους αγόρι και τώρα μας λένε διάφορα για την έκβαση της ζωής τους και η φίλη μου ανέφερε πως θα έπρεπε να τις ειχαμε βάλει να δουν Sex and the city τότε μήπως άλλαζαν μυαλά. Φυσικά τώρα τους λέω αν διαβάσουν Α, μπα.
-Sex and the city fan

Για την εποχή της, πρωτοποριακή ήταν. Είχε πολλά φεμινιστικά στοιχεία, και πάλι, για την εποχή. Τώρα έχουμε τελείως άλλες απαιτήσεις, και καλά κάνουμε.
Δεν το αντιλαμβάνομαι το “εμμονή στο lifestyle”. Γιατί “εμμονή;” Αυτό ήταν το χαρακτηριστικό τους, ένας από τους πυλώνες της σειράς, ότι ζούσαν στο Μανχάταν και είχαν λεφτά. Ήταν στο πλαίσιο του μύθου. Σε άλλες σειρές δεν έχουν λεφτά, σε άλλες έχουν μέτρια λεφτά, σε αυτή, έχουν και τα γλεντάνε. Τους αρέσουν τα ωραία ρούχα και τα ποτά και τα καινούρια εστιατόρια. Πραγματικά, αν δεν σου αρέσουν τα ωραία ρούχα και τα ποτά και τα καινούρια εστιατόρια, καλύτερα να φύγεις μακριά, πολύ μακριά από το Μανχάταν. Οι δημιουργοί έλεγαν συχνά ότι η πόλη ήταν ο πέμπτος χαρακτήρας και νομίζω ότι όντως, το είχαν καταφέρει. Άλλωστε “and the city”, είναι και στον τίτλο.

(Σου υπενθυμίζω ότι το κοινό τους αρχικά ήταν η Αμερική και όχι ο πλανήτης, οπότε μιλάνε σε Αμερικάνους για την καλύτερη και πιο λαμπερή και την πιο θρυλική τους πόλη. Είναι σα να λες ότι δεν μου αρέσει το nurse Jackie γιατί έχει μια εμμονή με τα νοσοκομεία.)

Δεν αντιλαμβάνομαι και το “δεν ήταν καθημερινοί άνθρωποι, με τις ατέλειες και τα συνηθισμένα προβλήματα”. Δεν ήταν. Γίνονται οι καθημερινοί άνθρωποι με τις ατέλειες και τα συνηθισμένα τους προβλήματα ήρωες σε σειρές; Ανοίγουμε την τηλεόραση για να δούμε τους εαυτούς μας; Άσε που τελικά, καθημερινά και συνηθισμένα προβλήματα είχαν, όπως πώς θα γίνει να βρουν μια ισορροπημένη σχέση με τους όρους τους, όσο για ατέλειες, είχαν όλες πολλές, και σε καμία δεν χαριζόταν το σενάριο.
Ένα σωρό προβλήματα θα μπορούσε να βρει κανείς στη σειρά αυτή, αλλά αυτά που λες, δεν με βρίσκουν σύμφωνη.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

73 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
bubuntu
bubuntu
3 χρόνια πριν

Είχα μια προσδοκία ότι θα γίνει σύγκριση του Sex and the city με το Ρετιρέ και ότι η Χαρούλα Πεπονάκη είναι πιο αυθεντικός χαρακτήρας από τη Σαμάνθα.

Dudette
Dudette
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bubuntu

Δακρυσα! Και είμαι και σε waiting room για visa application.

dex_
dex_
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bubuntu

Θα ξεχάσω εγώ ποτέ εκείνο το επεισόδιο στις 3 χάριτες που η Ειρήνη έπαθε θερμοπληξία λόγω καύσωνα και μετά πήραν κλιματιστικό και έπαθε ψύξη; Αυτή ήταν πλοκή.

latro
latro
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bubuntu

Μου έφτιαξες τη μερα 😂😂😂

CookieMonster
CookieMonster
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bubuntu

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα πάντως το ρετιρέ δεν ξέρω αν κατάφερε να γίνει και αυτό ένας χαρακτήρας της ομόνυμης σειράς όπως η Νέα Υόρκη

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bubuntu

Όχι μόνο πιο αυθεντικός χαρακτήρας, αλλά εξελίχθηκε κι όλας! Ενώ η Σαμάνθα έμεινε στάσιμη…

lioness
lioness
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bubuntu

Τι σε προβλημάτισε βρε Φωτεινή? Mention στην ερώτηση με Friends/ Κ+Ε ήταν (και πολύ πετυχημένο μάλιστα)

Barbie ζωντοχήρα😘
Barbie ζωντοχήρα😘
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bubuntu

Η Σασα απο το ντολτσε βιτα ηταν η σαμανθα πριν τη σαμανθα

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Barbie ζωντοχήρα😘

Στο πιο ανάλαφρο! 😜❤️🤣

Wolfcry
Wolfcry
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bubuntu

Άσχετο αλλά μου αρέσει το nickname. Μου θυμίζει έκδοση του λειτουργικού Ubuntu!

bubuntu
bubuntu
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Wolfcry

Από εκεί το εμπνεύστηκα 😉

Wolfcry
Wolfcry
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bubuntu

Χρήστης του Ubuntu (ή κάποιο παράγωγο);

Μπούκλα
Μπούκλα
3 χρόνια πριν

Εξαιρετικό θέμα για να προβληματιστώ στις 3 το μεσημέρι στο γραφείο. Θα ήθελα να αναφέρω ένα προβληματικό σημείο στη σειρά (το οποίο διογκώθηκε στην πρώτη ταινία που έχω δει) και έχει διαμορφώσει μια ολόκληρη γενιά γυναικών (βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτή) με ένα πολύ τοξικό αφήγημα: ότι αν σε μια σχέση που έχεις βαφτίσει μεγάλο έρωτα υπομείνεις τα πάνδεινα, τελικά η άλλη πλευρά θα αλλάξει και θα πάει με τα νερά σου και στο τέλος τα πράγματα θα πάνε όπως τα έχεις ονειρευτεί. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Φυσικά αναφέρομαι στην εξέλιξη της σχέσης της… Διαβάστε περισσότερα »

MARS
MARS
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

She was not that into him 😉

lady gaga
lady gaga
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

Υπέροχο θέμα για το σημερινό νυσταγμένο μεσημέρι στη δουλειά και πολύ ωραία τοποθέτηση μπούκλα μου μόνο που θα διαφωνήσω στο εξής. Αυτό που περιγράφεις σαν προβληματικό σημείο της σειράς δεν είναι παρα ένα μεγάλο προβληματικό σημείο της κοινωνίας μας ολόκληρης. Στην σειρά η Κάρι μια χαρά τις έκανε τις προσπάθειές της να φύγει από τον μπιγκ. Πιστεύω ότι και οι δύο είχαν τα ψυχολογικά θεματάκια τους που προφανώς σε μια ρεαλιστική κατάσταση, εκτός τηλεόρασης, θα έπρεπε να πάνε σε ψυχολόγο να τα λύσουν και να δουν πως θα πορευτούν από εκείνο το σημείο και μετά. Αλλά όσων αφορά στην σειρά,… Διαβάστε περισσότερα »

mongrel
mongrel
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  lady gaga

Πάντως, ο αδέσμευτος big είχε ήδη παντρευτεί μια φορά – και δηλωνει από το πρώτο επεισόδιο ότι έχει ερωτευτεί “abso-fuckin-lutely” – και ξαναπαντρεύεται μετά την πρώτη φάση με την Κάρι, ενώ αυτή αρνείται να δεσμευτεί με με τον Aidan.

αμύριστο λουλούδι
αμύριστο λουλούδι
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

ήταν στα πλαίσια του ρομ-κομ ο μεγάλος έρωτας της Κάρυ. Πάντα τον σούταρε, όταν συνειδητοποιούσε ότι ήταν ένας μη διαθέσιμος νάρκισσος, πάντα γυρνούσε πίσω σε αυτήν λίγο καλύτερος. Η σχέση τους ήταν η περιγραφή ενός μεγάλου έρωτα όπως -σύμφωνα με το αφήγημα των ρομαντικών κομεντί-θα θέλαμε όλες οι γυναίκες: Αυτοδημιούργητος λεφτάς, μπον βιβέρ, ωραίος , δυσπρόσιτος αλλά ερωτευμένος τελικά με την Κάρυ (αξέχαστη η χυλόπιτα στην Σαμάνθα στις αρχές της γνωριμίας τους). Ναι, έχω κάνει διατριβή στη σειρά. Για μένα, που στη δεκαετία του 90 ήμουν στην δεκαετία των 20, ήταν διαμαντάκι. Μου άνοιξε τα μάτια, είδα γυναίκες να απολαμβάνουν… Διαβάστε περισσότερα »

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

Είχα μείνει ότι την είχε εγκαταλείψει στα σκαλιά του δημαρχείου και του είχε φέρει την ανθοδέσμη στο κεφάλι. Εχω χάσει επεισόδια μάλλον…

Aktinidio
Aktinidio
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Στην πρώτη ταινία ήτανε αυτό. Μετά στην δεύτερη ταινία αφού παντρεύτηκαν ο Μπιγκ που χε αρχίσει να γερνάει δεν άντεχε άλλο να παρταρει και αγκιστρώθηκε στον καναπέ. Και η Κάρι πήγε Αμπου Νταμπι και ξεσάλωσε.

Ανησυχώ λίγο που τα ξέρω όλα αυτά τώρα που το ξανασκέφτομαι.

mongrel
mongrel
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Ναι, αλλά αυτό έγινε εκτός επεισοδίων. Οι ταινίες, κατά τη γνώμη μου, ξεφτιλίσουν τελείως τους χαρακτήρες.

latro
latro
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

Πόσο συμφωνώ!

Neverlander
Neverlander
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

Εγώ δεν θεωρώ καθόλου happy end τον έρωτα τους, ίσα ίσα δείχνει τι πραγματικά συμβαίνει όταν τελικά “τον καταφέρεις” (βλ ερωτηση με καπάτσες τις προάλλες). Είναι αρκετά ρεαλιστικό ο 45αρης που πλέον έχει φάει φουλ σφαλιάρες και θέλει να βρει το λιμανι του -μπλιαξ- να αξιολογήσει ποια τον αγαπά πραγματικά=χαιδεύει τον ναρκισσισμό του και του συγχωρεί τα πάντα και να διαλέξει εκείνη, τη συνετή, βολική επιλογή. Και τι γίνεται μετά; Χάνονται χέρι χέρι στο ηλιοβασίλεμα; Οχι βέβαια. Συνεχίζει να είναι μεγάλος κόπανος: τη στήνει στον γάμο, για καποιο λόγο την πληρώνει η σπιταρόνα(ΓΙΑΤΙ) και μετακομίζουν σε μόντεστ διαμέρισμα κι αυτός… Διαβάστε περισσότερα »

Aktinidio
Aktinidio
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

Εμένα δεν μ άρεσε ο Αίνταν! Πολύ πίεση στο τέλος να τον παντρευτεί. Πως έκανε έτσι. Και τι του ζήτησε στην τελική η Κάρι; Λίγο χρόνο να το συνηθίσει. Γιατί ήτανε αυτός λόγος για χωρισμό δεν το κατάλαβα.

Μπούκλα
Μπούκλα
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

Ναι, έχεις δίκιο, το έχω ακούσει κι εγώ αυτό… Άρα ουσιαστικά η σειρά χάιδεψε τα αυτιά μιας ολόκληρης γενιάς γυναικών λέγοντάς της αυτό που ήθελε να ακούσει: ότι ναι ο Μπιγκ θα γυρίσει μετανιωμένος, αλλαγμένος, έχοντας συνειδητοποιήσει τον έρωτά του για την Κάρυ, ότι όλα αυτά που της έχει κάνει δεν της άξιζαν, ότι όταν επανέρχεται ο κάθε Μπιγκ στη ζωή μας είναι επειδή όντως έχει πάρει το μάθημά του αφού του έχουμε λείψει τόσο πολύ (ΝΟΤ). Θεωρώ πολύ πιο ρεαλιστική προσέγγιση να μην κατέληγαν ποτέ μαζί.

Μπούκλα
Μπούκλα
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

Με όλα όσα μου γράφετε θα συμφωνήσω. Ανοίγουν πράγματι ένα ρεαλιστικό παραθυράκι στο μελανό σημείο που πάντα εντόπιζα στη σειρά: ότι αναπαρήγαγε μη υγιή στερεότυπα για όσα “οφείλει” να υπομείνει μια γυναίκα για χάρη του “μεγάλου έρωτα”. Πάντως, κι εγώ την αγαπούσα τη σειρά, καθώς για την εποχή της έδειχνε μια οπτική ιδιαίτερα φεμινιστική με γυναίκες δυναμικές που θέλουν να δημιουργήσουν, που αναζητούν τον έρωτα με τους δικούς τους όρους απολαμβάνοντας τη δυνατότητα να δοκιμάζουν μια σειρά από πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Και στα τέλη της εφηβείας-αρχές της δεκαετίας των 20, αυτό αποτέλεσε για μένα ας πούμε μια πηγή έμπνευσης.

Tropique
Tropique
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

Iστορίες σαν το Big που είναι αμφίθυμος για χρόνια ολόκληρα και μετά κατασταλάζει είναι βγαλμένες απ΄τη ζωή. Μέσα στα κρίσιμα 40 αναθεωρείς πολλά και τακτοποιείς τα πράγματα στο κεφάλι σου.

Puma
Puma
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μπούκλα

Όχι μόνο οι παραγωγοί, αλλά και η ίδια η συγγραφέας είχε πει ότι στην πραγματική ζωή, δε θα μπορούσαν να είναι μαζί αυτοί οι δύο. Γι’αυτό και στο βιβλίο, από το οποίο εμπνεύστηκε η σειρά – και του ήταν αρκετά πιστη στην αρχή – η Καρι και ο Μπιγκ χωρίζουν.

Su Li-zhen
Su Li-zhen
3 χρόνια πριν

comment image

Miranda, μου λείπεις

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Su Li-zhen

Ε, ναι, αυτή ήταν έρωτας ρε παιδί μου

mongrel
mongrel
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μάνα Κουράγιο

Cynthia for president!

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
3 χρόνια πριν

Μιλάμε για μια mainstream σειρά που μιλούσε απελευθερωμένα για τον γυναικείο αυνανισμό, τους δονητές και το ότι οι γυναίκες θέλουν καριέρα και όχι παιδιά χωρίς να τις παρουσιάζει ούτε μπιτσάρες ούτε γεροντοκόρες. Όσες μεγαλώσαμε με αυτη τη σειρά – και με πολύ περιορισμένο ίντερνετ τοτε- δε νομίζω να είχαμε πολλά τέτοια παραδείγματα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Modern mammoth
Modern mammoth
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

και για εκτρώσεις ακόμα… ήταν μπροστά το SATC

Izabel
Izabel
3 χρόνια πριν

Χθες, κάποια στιγμή για άγνωστο λόγο μου ήρθε στο μυαλό μια φορά που σχολίαζαν το sex and the city στο πάνελ της Μενεγακη και ένας άντρας είπε πως στη σειρά οι άντρες αντιμετωπίζονται σαν αντικείμενα. Και σκέφτομαι έπειτα, με το Αμπα πλέον μυαλο μου. Μια φορά είδαμε σειρα στην οποία γυναίκα απολαμβάνει το σεξ και το διεκδικεί και βρήκαν να πουν ότι έγιναν οι άντρες αντικείμενα….
Κατά τ’ αλλά με αυτή τη σειρά περάσαμε τα φοιτητικά μας χρονια μάθαμε όλες τις ατάκες απ έξω.

Εντελβάις
Εντελβάις
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Izabel

Σιγά που τους αντιμετώπιζαν σαν αντικείμενα. Εμένα μου φαινόταν το ακριβώς αντίθετο, ότι όλη τους οι ζωή γυρνούσε γύρω από τους γκόμενους.

Amaya
Amaya
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Izabel

Έχω ακούσει και ότι σε αυτή τη σειρά οι γυναίκες φέρονται σαν άντρες. Και προφανώς ακολούθησε το δεν είναι σωστό και δεν πρέπει γυναίκες να φέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο…

Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
3 χρόνια πριν

Οκ ναι σίγουρα υπήρχαν προβλήματα, αλλά για την εποχή που βγήκε είπε πράγματα που τότε στην τηλεόραση-και δη την ελληνική-δεν ακούγαμε πουθενά αλλού. Και μας έδωσε φοβερές ατάκες όπως αυτή.comment image

Chaotic Jester ο Πρόστυχος
Chaotic Jester ο Πρόστυχος
3 χρόνια πριν

Έτσι που πάμε, εσείς σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν σας αρέσει και η Ζήνα.

CookieMonster
CookieMonster
3 χρόνια πριν

Η warrior ή η Κουτσελίνη?

Chaotic Jester ο Πρόστυχος
Chaotic Jester ο Πρόστυχος
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  CookieMonster

Δεν έχω ιδέα τι είναι η Κουτσελίνη, έχει σχέση με την πλαστελίνη; Φοβάμαι να γκουγκλάρω, είμαι από τη φουρνιά που πρόλαβε το τρόλινγκ με το γκόατσε.

Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
3 χρόνια πριν

Όντως καλύτερα μην γκουγκλάρεις. Δεν θα είσαι ο ίδιος μετά από αυτήν πληροφορία. Ignorance is bliss.

CookieMonster
CookieMonster
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τσιτσίγκειος Πένα

Αχαχαχαχαχαχα google at your own risk

Anna
Anna
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τσιτσίγκειος Πένα

Έπρεπε να σ’ ακούσω, γιατί γκούγκλαρα και μετά έμεινα να κοιτάω όπως όταν βλέπεις κάτι καταστροφικό και δεν μπορείς να σταματήσεις και νομίζω έχω καεί. Για κάτι τέτοια σταμάτησα να βλέπω τηλεόραση, Νέτφλιξ κι Άγιος ο Θεός. (Άλλωστε χωρίς Ελένη γιατί να δεις τηλεόραση;)

Η Ζήνα όμως, τι θυμήθηκα, πρωινά Σαββάτου, 12-13 χρονών ίσως; Πρώτη χρονιά που μου επέτρεπαν να μείνω μόνη σπίτι, πρόγραμμα star, Thundercats, Power Rangers, Ζήνα και Ηρακλής. Ωραίες εποχές…

Lou
Lou
3 χρόνια πριν

Δεν αντέχω chaotic jester ο πρόστυχος θα το κάνω το spoiler: η κουτσελινη δεν έχει σχέση με την πλαστελίνη, είναι δημοσιογράφος σε μεσημεριαναδικα, με θεματολογία Τατιάνας χωρίς τα γαλανά τα μάτια και τα ωραία τακούνια. Ελπίζω να σε κάλυψα. Θέλεις ακόμη να γκουγκλαρεις?

Chaotic Jester ο Πρόστυχος
Chaotic Jester ο Πρόστυχος
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Ευχαριστώ Lou. Όχι, άλλωστε και πριν δεν ήθελα. Την Τατιάνα την ξέρω και με τι ασχολείται, έστω στο περίπου, δεν ζω τόσο μέσα στην σπηλιά μου – δυστυχώς, πού θα πάει, δεν θα κερδίσω το ΤΖΟΚΕΡ; Θα χτίσω το λεγόμενο mancave και θα ξεχάσω και πώς με λένε #lifegoals.

Κόκκινο κρασί
Κόκκινο κρασί
3 χρόνια πριν

Ζήνα the warrior princess για παντα!!! Δεν υπήρχε κάτι καλύτερο από Ζήνα και Ηρακλή στο σταρ.

Scout
Scout
3 χρόνια πριν

Η Κάρυ/ι ήταν μια από τις ηρωίδες της σειράς, υπήρχαν όμως άλλες 3 φανταστικές γυναίκες. Τι να πρωτοθυμηθούμε ; To «I love you Richard, but I love me more », το «I will wear whatever I want and I will blow whomever i want as long as I kneel and breathe », την αρχική απόρριψη που έφαγε η Μιράντα ουσα πιο επιτυχημένη από τον Στιβ, το bye bye της charlotte σε εκείνον τον -πιο ξενερωτο από φιδέ- (μου διαφεύγει το όνομα )που τον έκανε η μαμα του ότι ήθελε ; Είχε βεβαίως και πολλά λάθη, όμως τοποθετημένο στο χρονικό του πλαίσιο, ήταν… Διαβάστε περισσότερα »

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Scout

Ναι συμφωνώ. Η Κάρυ ήταν ο πιο αδιάφορος χαρακτήρας της σειράς. Οι άλλες, εντελώς διαφορετικές η μία απο την άλλη ήταν δυνατοί χαρακτήρες. Η Κάρυ ήταν η μόνη που η συμπεριφορά της και η διάθεση της, το στυλ της, όλα, κινούνταν γύρω απο έναν άνδρα. Εντελώς εγωκεντρική και αυτό φάνηκε σε όλες τις σεζόν. Για μένα το αποκορύφωμα ήταν η παράλληλη σχέση της με τον Mr.Big όσο αυτός ήταν παντρεμένος και αυτή τα έιχε με τον Εινταν. Όχι όμως για την παράλληλη σχέση, αλλά για το πως αντιμετώπισε την γυναίκα του άλλου και τον σύντροφό της. Ολα γυρνούσαν γύρω απο… Διαβάστε περισσότερα »

Scout
Scout
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  daria

Είχε και αυτή τις στιγμές της πάντως, θυμάστε τότε που ήταν καλεσμένη στο παιδικό πάρτυ και της πήραν τα παπούτσια και έκανε λίστα γαμου ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙΤΗΝΕΑΥΤΗΜΟΥ φέρτε μου τα παπούτσια μου δώρο ;! Επίσης με την γυναίκα του Ρώσου μια χαρά τα βρηκαν έπιναν κρασάκια μαζί à Paris και την θαύμαζε, το έδειχνε ( για την χειροδικία αυτού του κατάπτυστου δεν το συζητάμε έπρεπε να πάει directement à la Police) ! Τώρα αυτόν τον Μπιγκ τον είχε αδυναμία τι να πει καμία για το γούστο της άλλης, εγώ ειμαι τιμ Εινταν δαγκωτό ! Ευχαριστώ για την υπενθύμιση The other Moomin, αυτή… Διαβάστε περισσότερα »

Aktinidio
Aktinidio
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  daria

Πες τα ρε συ! Εγώ από πάντα λέω ότι δε μ άρεσε η Κάρι. Πολύ εαυτουλης. Και στην σχέση της με τις φίλες της παρτακιας. Ένα περιστατικό θυμάμαι που πήγε και φώναξε στην Σαρλοτ επειδή δεν της είχε προσφέρει τα λεφτά να αγοράσει το σπίτι της από τον Αινταν. Θράσος φοβερό η κοπέλα. Για να μην θυμηθώ και τότε που είχε πρήξει την ερμη την κεράτωμενη την Νατάσσα για να την συγχωρέσει.

Άι στα δίαλα συγχιστικα.

saligari
saligari
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aktinidio

Ηταν αντιπαθής, και δεν ξερω αν μου την έσπαγε η ηθοποιός, ή ήταν τόσο καλή σαν ηθοποιός, που επαιζε αυτό τον αντιπαθητικό ρόλο με τόση επιτυχία! Εμένα μου είχε μείνει το οτι είχε στήσει τη φίλη της στο εστιατόριο γιατι ο Μπιγκ της προτεινε να κατσουνε σπιτι να φανε μαζι, και δεν την ειχε καν ειδοποιήσει! Γενικά πολύ εγωκεντρική και στην κοσμαρα της! Όμως εχω να πω οτι με εντυπωσίασε η ηθοποιός στην ταινία, όταν την έστησε ο τύπος στο γάμο και έπαθε κατάθλιψη. Νομίζω το έπαιξε πολύ καλα, ταυτίστηκα, είχα βάλει τα κλάματα όπως σερνόταν εδω κι εκεί στο… Διαβάστε περισσότερα »

Aktinidio
Aktinidio
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  saligari

Εγώ είχα βάλει τα κλάμματα για το πανάκριβο θέρετρο. Τέτοια σουίτα και η άχρηστη να περιφέρει την κατάθλιψη. Να ταν σε κανα room to let να λέγα οκ.

saligari
saligari
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aktinidio

χαχα! Ε σιγα, τι ηταν αυτο για την Καρυ, αλλο ενα σ/κ στη Λούτσα!
Εντωμεταξυ η Καρυ μηπως ηταν λίγο κουλ γκέρλ?

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aktinidio

Καλά η σκήνη με την Νατάσα στο εστιατόριο που η Κάρυ την αιφνιδίασε για να την πιέσει να τη συγχωρέσει για το κάρμα της ήταν επική. Και νομίζω πως η Νατάσα την έβαλε αξιοπρεπώς στη θέση της.

Aktinidio
Aktinidio
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Scout

Τρει λέγονταν ο φιδες και η μανούλα Μπάνι 🤓

Mia
Mia
3 χρόνια πριν

Που ειναι το κακο με το οτι ζουσαν στην χλιδη ? δεν εκαναν μονο αυτο βεβαια, τις βλεπουμε και σε pub και σε πιτσαριες απλα σε μικροτερο βαθμο. Τωρα απο καθημερινα προβληματα , νομιζω ειχαν απειρα, απο οπου και να την πιασεις την σειρα, η Καρι εχει μονιμα αισθηματικα και οικονομικα προβληματα, η Σαρλοτ προβληματα διαζυγιου – γονιμοτητας, η Μιραντα επισης απο προβληματα στο να αποδειξει στη δουλεια της οτι μια γυναικα αξιζει να παρει προαγωγη μεχρι να βρει σωστη νταντα για το παιδι της. Και η Σαμανθα ειχε καρκινο.

Ωσάν
Ωσάν
3 χρόνια πριν

Τι μου θύμησες τώρα.. οταν στα 22 μου δεν υπήρχε αμπα ακομη, και δεν ηξερα τι εστί σεξισμος, δυσάρεστη, μισογυνισμός, απόλαυση, αγαπα πρώτα τον εαυτό σου, ήμουν σε σχέση. Ο κολλητός του πρώην -όπως και ο πρώην – επαιζαν ωρες ονλαιν παιχνιδια και ελιωναν με τις ωρες για χρόνια (μη ρωτατε γτ δεν εφυγα τρέχοντας, ειπα δεν υπήρχε α μπα να ξιστραβωθω). Ενα απογευματακι βγηκαμε με την μακαριτισα φιλη μου (η οποια ηταν και η σχεση του κολλητού πρώην) για καφέ. Μας ρώτησαν καλά τι σας αρεσει σε εκεινη την σειρά; Ολο σεξ και για γκομενους λενε χαζες είστε; Τοτε… Διαβάστε περισσότερα »