Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: «Αυτός είναι άντρας τι να έκανε, αυτή έπρεπε να προσέχει»

Θυμάμαι όταν είχε γίνει γνωστή η συγκεκριμένη δολοφονία, ακριβώς την αμέσως επόμενη μέρα στη δουλειά άρχισαν οι θεωρίες για το τι μπορεί να έγινε. Ότι δε σεβάστηκε τον πεθαμένο άντρα της και γυρνούσε με τον έναν και με τον άλλον, μέχρι ότι μπορεί να τη σκότωσε και ο γιος της που δεν άντεχε να βλέπει τη μάνα του να γυρνάει δεξιά κι αριστερά. Πάντως όλες οι θεωρίες είχαν να κάνουν ότι έφταιγε.

Μετά από κάποιες μέρες έγινε γνωστό ότι διατηρούσε σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό και κάποιοι πίστευαν ότι τη σκότωσε η απατημένη σύζυγος. Ένας συνάδελφός μου σχολίασε λέγοντας: “κρίμα που τη σκότωσαν, αλλά και αυτή έφταιγε γιατί μπήκε σε ξένο σπίτι.” Του απάντησα ότι για να μπεις σε ξένο σπίτι, κάποιος άφησε ανοιχτή τη πόρτα, αλλά και πάλι αυτός δεν είναι λόγος να τη σκοτώσουν, και μου λέει ότι αυτός είναι άντρας τι να έκανε, αυτή έπρεπε να προσέχει.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in ,

Αξιολογήστε το άρθρο

40 points
Upvote Downvote

3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
3 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
3 Συντάκτες σχολίων
HaifischnetMikros_Beethoven Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mikros_Beethoven
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Θέλω να κατεβάσω καντήλια με αυτά που βλέπω.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Φαντάζομαι ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφος θεωρεί απίθανο η κόρη του, η αδερφή τού, ή η γυναίκα του στα νιάτα της να τα είχανε με κάποιο παντρεμένο, γιατί φυσικά, αυτές δεν είναι “τέτοιες γυναίκες”.

Haifischnet
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Haifischnet

Τι γλυκιά φυσιογνωμία η εκλιπούσα Ειρήνη Λαγούδη! Πόσο στενοχωρήθηκα γι’ αυτό που της συνέβη, χωρίς να την γνώριζα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι τέρας/τέρατα ήταν αυτά που της έκαναν αυτό το κακό, όχι να κάθομαι να λέω ότι έφταιγε κιόλας γι’ αυτό που της έκαναν.