Αγαπητή «Α, μπα»: Την έχω πατήσει με τον υπεύθυνο στη δουλειά

Δε θα αφήσω και την καριέρα για ενα γινάτι της καρδιάς

Αγαπητή Α,μπα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τον τελευταίο χρόνο και χρειάζομαι τη βοήθειά σου!! Έχω ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο δουλειά, και έχω φάει κόλλημα με τον υπεύθυνό μου. Πάνω κάτω ίδια ηλικία (26), πολύ εμφανίσημος, τα βρίσκουμε και στις απόψεις και περνάμε και μια χαρά όποτε βγαίνουμε με τη δουλειά. Ο άνθρωπος όμως είναι σε σχέση και πιθανότατα να μη με βλέπει όπως τον βλέπω εγώ. Πώς να ξεκολλησω? Όσο να ναι, ενα χρόνο προσπαθώ, δεν είναι εύκολο (έχω βγει και τα ραντεβού μου με άλλους, προσπαθώ η καημένη να τον ξεπεράσω, αλλά μάταια)…. και ούτε μπορώ να απομακρυνθω γιατί μου αρέσει η δουλειά μου, και δε θα αφήσω και την καριέρα για ενα γινάτι της καρδιάς… Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!

Απελπισμένη

Ο λόγος που δεν ξεκολλάς είναι ότι βολεύεσαι. Δεν προσπαθείς στ’ αλήθεια. Όσο δεν τον γνωρίζεις στην πραγματικότητα, μπορείς να τον πλάσεις στο μυαλό σου όπως θέλεις. Όχι μόνο δεν σου έχει δώσει δικαίωμα να ελπίζεις, αλλά είναι και ανώτερός σου, αλλά και δεσμευμένος. Έχεις διαλέξει να κολλήσεις με κάποιον που ξέρεις χίλια τοις εκατό ότι είναι αλλού. Είναι τόσο έντονη η μη διαθεσιμότητα του, που είναι καλή ιδέα να αναρωτηθείς τι κάνεις, αντί να το κατατάσσεις στο «γινάτι της καρδιάς». Δεν έχει γινάτια η καρδιά. Κάνουμε πολύ υπολογισμένες επιλογές όταν μας αρέσει κάποιος. Όταν δεν μπορούμε να τις ερμηνεύσουμε είναι επειδή υποψιαζόμαστε ότι οι εξηγήσεις δεν μας αρέσουν καθόλου.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

42 points
Upvote Downvote

6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
6 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
6 Συντάκτες σχολίων
polychromaMitsiLouise belcheregomesa Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Σιγά τον έρωτα που δεν ξέρεις πως να ξεπεράσεις. Είναι απλά μια φαντασίωση του μυαλού σου, όχι κάτι υπαρκτό.

egomesa
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μπορείς να μείνεις πολύ καιρό μόνη σου για αυτή τη σαχλαμάρα που λες “γινάτι της καρδιάς”. Βρες εναν άνθρωπο να γνωρίσεις κανονικά,ισότιμα ώστε να δοκιμαστείς και να δοκιμάσεις

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Αχ Λένα, δευτεριατικο πάλι μας προσγείωσες στην σκληρή αλλά αληθινή πραγματικότητα, αυτή που ξέρεις πολύ καλά τι συμβαίνει, δεν θέλεις να το αποδεχτείς αλλά είναι εκεί και σε κοιτάει κατάμουτρα. Δεν σε θέλει, δεν σε σκέφτεται, είναι αλλού και όλες οι ερμηνείες που δίνεις είναι απλές φαντασιώσεις. Sad but true.

Ο ήλιος λάμπει για όλους
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Επειδή με το που ξεκίνησες τη δουλειά , που σου αρέσει πολύ οπως λες , άρχισε και το κόλλημα με τον υπεύθυνο, εικάζω οτι το μυαλό σου , σου παίζει περίεργα παιχνίδια. Ο θαυμασμός της δουλειάς περιλαμβάνει και τον εν λόγω και τσιμπησες ασχημα με το πακέτο. Κοινώς , στην προσπάθεια σου να είσαι καλή και αρεστή ως εργαζόμενη , μπήκες με τα μπούνια και πήραν τα σκάγια και τον δύσμοιρο τον υπεύθυνο. Αν ηταν γυναικα, ας πουμε πάλι κόλλημα θα έτρωγες , γιατί θα ήθελες και αυτήν να την εντυπωσιάσεις και έναν θαυμασμό και μια εξιδανίκευση θα είχεςσιγουρα .… Διαβάστε περισσότερα »

polychroma
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν μπορείς να αλλάξεις το πώς νιώθεις, αλλά μπορείς να αλλάξεις την αντίδρασή σου στα αισθήματά σου.
Μπορεί να σου είναι δύσκολο να τον ξεπεράσεις, γιατί κάθε φορά που νιώθεις ό,τι νιώθεις γι’αυτόν αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι είναι λάθος και καταλήγεις να ασχολείσαι όλη την ώρα με αυτόν, με ακριβώς το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δοκίμασε να αποδεχτείς ότι έτσι νιώθεις αυτή τη στιγμή και να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

“προσπαθώ η καημένη να τον ξεπεράσω, αλλά μάταια….” Προσωπικά φίλη μου διαβάζοντας αυτό θα σε παρεπεμπα στο μάντρα του Α μπα.