in

Αγαπητή «Α, μπα»: Πώς μπορείς να κατακτήσεις έναν άντρα και να μην σε θεωρεί δεδομένη;

«Πώς μπορείς να κατακτήσεις έναν αντρα και να μην σε θεωρει δεδομενη;»
Θα έλεγα ότι η λέξη «κατάκτηση» εμπεριέχει το δεύτερο αίτημα εξ’ορισμού. Μολαταύτα, κάτι θα κάνουμε και για σένα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

emoji pixel art pixel art emoji emoticon message smiley pixel 8bit

Πώς μπορείς να κατακτήσεις έναν αντρα και να μην σε θεωρει δεδομενη;

Nino

Θα έλεγα ότι η λέξη «κατάκτηση» εμπεριέχει το δεύτερο αίτημα εξ ορισμού. Μολαταύτα, κάτι θα κάνουμε και για σένα. Πρέπει να συνδεθείς με το ίντερνετ με ένα παλιό μόντεμ, από εκείνα που έκαναν εκείνο τον απόκοσμο θόρυβο, ακριβώς τα μεσάνυχτα της 8/10/2018. Τότε πρέπει να του στείλεις στο μέσεντζερ το εξής μήνυμα:

(。◕‿‿◕。)

Όταν σου απαντήσει, ρώτα με ξανά για την συνέχεια. Δέχομαι πληρωμή με πιστωτική, με paypal και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

21 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kassand52988817
Kassand52988817
5 χρόνια πριν

Νομιζω ειναι η πρώτη φορα που δε μου άρεσε η απάντηση. Ισως δεν την κατάλαβα αλλα μου φαίνεται ειρωνική.
Οταν ένας άνθρωπος ρωτάει κατι που το θεωρώ τοςο εξωφρενικό ή/και βλακώδες ποτε δεν τον ειρωνεύομαι. Το μυαλό του,η ανατροφή του δείχνει το τοςα ξέρει τοςα λέει. Ισως να μπορει να βελτιωθεί ως άνθρωπος αλλα με πολυ πιο Αργούς ρυθμούς απο το μεςο Όρο. Δεν ξεκιναμε ολοι απο το ίδιο σημείο με τα ίδια εφόδια και τις ίδιες εσωτερικές δυνάμεις. Εγω διαβάζω οτι θελει συντροφική σχέση με κάποιον συγκεκριμένα αλλα να μην την εκμεταλλευτούν πάλι……

εξωγήινη
εξωγήινη
5 χρόνια πριν

Δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα. Αν σε γουστάρει θα φανεί κι αν ειναι ευνοϊκές οι συνθήκες θα κάνετε σχέση. Αν δεν σε γουστάρει δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα, δεν εξαρτάται καθόλου από σένα. Για να μην σε έχει κανείς δεδομένη μάθε να βάζεις τα όρια σου. Μην αφήνεις τον φόβο της εγκατάλειψης να σε κυριεύει και γίνεσαι χαλί να σε πατησουν. Κανείς δεν θα το εκτιμήσει. Δημιουργεί και ένα βάρος ανταπόδοσης στους άλλους, που κανείς δεν θέλει να το κουβαλάει. Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να ξέρεις ποια είσαι και τι θέλεις και κατόπιν να το περιφρουρησεις.… Διαβάστε περισσότερα »

Jelly Roll
Jelly Roll
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Συμφωνώ απόλυτα και θέλω να προσθέσω και κάτι. Τα όρια σου πρέπει να τα μάθεις και να τα θέσεις από νωρίς. Αυτό πρώτον για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και δεύτερον για να δεις στ’ αλήθεια αν ταιριάζεις με τον άλλον, ή αν αξίζει να το παλεύεις στην τελική. Το δεύτερο είναι να προσπαθείς να καταλάβεις και τα όρια του άλλου και να τα σεβαστείς. Κανένας άνθρωπος που αγαπά τον εαυτό του δεν εκτίμησε ποτέ κάποιον που ένιωσε ότι δεν τον σεβάστηκε. Επίσης να ξέρεις ότι στο χτίσιμο μιας σχέσης στην αρχή θα προκύπτουν κάποια ζητήματα. Μάθε να ξεχωρίζεις ποια… Διαβάστε περισσότερα »

Μάνα Κουράγιο
Μάνα Κουράγιο
5 χρόνια πριν

Κάνε σχέση με συναισθηματικά ώριμο άτομο. Τότε θα δεις ότι το να είσαι δεδομένος/η δεν είναι εμπόδιο αλλά προϋπόθεση για να λειτουργήσει η σχέση.

selina
selina
5 χρόνια πριν

Αν σε θέλει πραγματικά δεν θα χρειάζονταν να ρωτήσεις κάτι παραπάνω. Αλλά για μένα είναι 2 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις κυρίως για σένα (επειδή δεν εξηγείς την κατάσταση δεν μπορώ να σου πω αν ταιριάζουν ακριβώς σε σένα αλλά είναι γεικότερα χρυσοί κανόνες) 1) μην είσαι εντελώς διαθέσιμη, 24/7… βγες με φίλους σου, κυνήγησε οτι θες να κάνεις, πήγαινε γυμναστήριο και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται το αν σου στείλει μήνυμα να βγείτε και έχεις κανονίσει του το λες (σορρυ έχω κανονισει το ξαναβλεπουμε 🙂 ) και δεν ξανασχολείσε μαζί του για το βράδυ 2) μην στέλνεις συνέχεια εσύ πρώτη… Διαβάστε περισσότερα »

Mia
Mia
5 χρόνια πριν

Περα απο την πλάκα αν σε θεωρήσει δεδομένη τότε ή δε σε θέλει αρκετα ή ειναι ανώριμος και ανασφαλής και δε μπορει να διαχειριστει με σωστό τρόπο το ενδιαφέρον που του δείχνεις. Και στις δυο περιπτώσεις δεν σου κάνει οπότε problem solved

Franny
Franny
5 χρόνια πριν

αν μπορουσες, δεν θα ρωτουσες…

BabyDoll
BabyDoll
5 χρόνια πριν

Μου θυμίζει λίγο ερώτηση στήλης συμβουλών στο cosmopolitan. Οι συμβουλές τύπου κάντου σκωτσέζικο ντουζ ή στείλτου χ φορές ή μην δείχνεις πολύ διαθέσιμη για να μην σε θεωρήσει δεδομένη/εύκολη είναι λίγο αφελείς νομίζω. Οταν μας αρέσει κάποιος και είναι αμφίδρομο (αν είναι μονόπλευρο δεν έχει νόημα να συνεχίσεις) δεν θα σε θεωρήσει δεδομένη και θα αλληλοκατακτηθείτε δεν θα τον κατακτήσεις εσύ. Αν ο ένας απ τους δύο φαντάζει ως απόρθητο κάστρο και χρειάζεται κατάκτηση όπου το έπαθλο είναι ακριβώς αυτή η κατάκτηση νομίζω οτι χάνεται το νόημα της σχέσης και του έρωτα. Γιατί αυτή η σχέση γίνεται μια εμονή. Αν… Διαβάστε περισσότερα »

Πετρούκιο
Πετρούκιο
5 χρόνια πριν

Και τί ήμαστε για να μας κατακτήσεις; το Έβερεστ; και αντε και μας κατέκτησες, μετά τί έχεις σκοπό να μας κάνεις; να μας επιδεικνύεις; να μας μαντρώσεις; να μας κάνεις αυτό που θα ήθελες να ειμασταν;
Άνθρωποι είμαστε και δε θεωρούμε δεδομένο ούτε τον εαυτό μας. Αλίμονο!

frabala
frabala
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Πετρούκιο

Ιδεες χειμερινης διακοσμησης για τον αντρα-τροπαιο:
1. στο περβαζι του τζακιου
2. στην καμιναδα του τζακιου (εξαιρετικα ταιριαςτο σε περιπτωσεις κερασφορων τροπαιων κριων, ταυρων, αιγοκερων λεοντων αλλα κ οσων γενικα μας εβγαλαν το λαδι εως οτου τους κατακτησουμε).
Για τις αλλες εποχες δεν εχω κατι προχειρο.

Mileena
Mileena
5 χρόνια πριν

Δεν υπάρχουν συνταγές…Ας είσαι ο εαυτός σου,αν είναι σε θέση να σε εκτιμήσει,θα κατακτήσετε ο ένας τον άλλο…Τι ωραιότερο από την αμοιβαιότητα?! 😊😉

Λενάρα,ααχαχαχαχ,είσαι θεότητα!!😄😄

Lady Chatterley
Lady Chatterley
5 χρόνια πριν

Τι πάει να πει να κατακτήσεις; Ήπειρος είναι; Αν ηταν ήπειρος, τότε θα ήταν και άβουλος-άοσμος, και θα τον κατακτούσες με καλή χρηματοδότηση από κάποια βασιλική οικογένεια. Είναι όμως, καλώς ή κακώς, άνθρωπος. Έχει χαρακτήρα, έχει επιθυμίες, έχει ανάγκες και αδυναμίες. Όπως κι εσύ και όλοι μας άλλωστε. Αυτό σκέψου, θα πρότεινα. Άντε και καλό βόλι.