in , ,

Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Δεν μας φτιάχνεις τον καφέ, εσύ που είσαι και νοικοκυρά..

Δουλεύω σε γραφείο και έχουμε συνάντηση με πελάτες. Ο προϊστάμενος, εγώ και 2 υφιστάμενοι. Δεν έχουμε άτομο για να φτιάχνει καφέδες κ. λ. π. Ρωτάμε τους πελάτες τι θα πιούν, ζητάνε κάποιοι και ελληνικό και ακούω το θεϊκό, μας φτιάχνεις τον καφέ, εσύ που είσαι και νοικοκυρά. ΑΠΟ ΤΗΝ – Πεννυ Κονταρο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

καζουαλ scaled

Δουλεύω σε γραφείο και έχουμε συνάντηση με πελάτες. Ο προϊστάμενος, εγώ και 2 υφιστάμενοι. Δεν έχουμε άτομο για να φτιάχνει καφέδες κ. λ. π. Ρωτάμε τους πελάτες τι θα πιούν, ζητάνε κάποιοι και ελληνικό και ακούω το θεϊκό, μας φτιάχνεις τον καφέ, εσύ που είσαι και νοικοκυρά.

ΑΠΟ ΤΗΝ – Πεννυ Κονταρο

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

5 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Πούρο
Πούρο
2 χρόνια πριν

Πολυ ευχαριστως, και θα τον εκανα μουρλια, τερμα νεροζουμι….ουπς….

Drimi
Drimi
2 χρόνια πριν

Η ιστορία σου μου θύμισε παρόμοιο περιστατικό που μου συνέβη, όταν μάλιστα ήμουν γύρω στα 12-13. Αυτές οι αντιλήψεις είναι ακόμα καλά ριζωμένες στη κοινωνία μας, δυστυχώς.

Lou
Lou
2 χρόνια πριν

Και του λες “Και που το ξερεις εσυ οτι ειναι νοικοκυρα ; Ισα ισα που έχω να σκουπίσω 3 μήνες και εχω κατσαρίδες πίσω απ’ το ψυγειο που δεν μπορω να ξεφορτωθω ο,τι και να κάνω. Κατά τα αλλά αν θες ακόμα καφε στον φτιάχνω” και βάζει τα δυνατά σου να τον κάνεις όσο πιο χάλια γίνεται…

Jenny
Jenny
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Είμαι 15 χρόνια παντρεμένη και έχω δύο παιδιά στην εφηβεία. Σαν νοικοκυρά είμαι χάλια, και δεν προσπαθώ να βελτιωθώ. Ποτέ δεν έχω κάνει τραπεζωματα σε πεθερικά, συγγενείς και τέτοια. Εκτός απ’ τη δουλειά μου, εχω πολλά χόμπι και δεξιότητες ( ράβω ρούχα, ζωγραφίζω, χτυπάω τατουάζ) και έχω αρρώστια με τα παιδιά μου . Η έλλειψη ενδιαφέροντος για τα οικοκυρικα καθώς και ότι χέστηκα τι θα πουν οι άλλοι για εμένα, μου έχει δώσει πολύ ελεύθερο χρόνο να ασχολούμαι με ουσιαστικά πράγματα. Δεν έχει τύχει να μου ζητήσει κάποιος να του φτιάξω καφέ (παρόλο που ,μεταξύ μας, είχα ένα γκόμενο Κωνσταντινουπολιτη… Διαβάστε περισσότερα »

SS
SS
2 χρόνια πριν

ασε στη δικη μου δουλεια υπηρχε συναδελφος που προσφερόταν απο μονη της.
εγω το εχω προτεινει σε πολύ στενούς συνεργατες απο οικειοτητα, ειναι σαν να ερχεται ενας φιλος για καφε

Πολύ ενοχλητικο, αλλά προσωπικα θα το καταπινα