Τι διάβασαν και είδαν οι αναγνώστες μας την εβδομάδα που πέρασε

Όλα όσα τους άρεσαν, τους ταρακούνησαν και τους έκαναν εντύπωση

Από Γεωργία Κατσικονούρη

Παρακολούθησα αυτή την υπέροχη παράσταση και κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να σου απευθύνουν το λόγο καθώς έμαθα για μια αθέατη πλευρά της ιστορίας του ελληνικού φεμινισμού.

Από Mongrel

Kυνηγοί μαμούθ

Ξεκινώντας από ένα ted talk που μου προτάθηκε στο you tube -και δε με έψησε καθόλου- έφτασα στο We Hunted the Mammoth, το οποίο “παρακολουθεί και περιπαίζει την οργή του λευκού άνδρα  που  βρίσκεται πίσω από την άνοδο του Τραμπ και του Τραμπισμού”. (ξέρετε, η πιο καταπιεσμένη ομάδα είναι οι λευκοί άνδρες που δεν τολμάνε να μιλήσουν σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι φεμινίστριες, οι μειονότητες, οι Eβραίοι κλπ). Πολύ ενδιαφέρον. Κάποια πράγματα είχα ήδη διαβάσει και δει, αλλά εδώ είναι συγκεντρωμένα. (Κάποια ποστ θέλουν γερό στομάχι.)

(Η ομιλία ήταν της Cassie Jaye που εξηγούσε πώς κατά τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της The Red Pill αναγνώρισε το δίκιο και την αλήθεια των υπερασπιστών των δικαιωμάτων των ανδρών και αποκήρυξε το φεμινισμό)

 

Aπό Phoebe Buffay- Hannigan

Έχει ενδιαφέρον να παίξετε με διάφορες τροφές για να δείτε το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα

κι αυτά διατροφικά κι ενδιαφέροντα... μετά τις (πιθανές) γιορτινές κραιπάλες.

Το βρήκα πολύ χαριτωμένο <3

 

Από Cloud on Toast

Για καλύτερη ψυχική υγεία των ανδρών

Η πατριαρχεία προκαλεί πολλά προβλήματα και στους άνδρες. Το άρθρο αυτό προτείνει τρόπους για τη βελτίωση τηq ψυχικής υγείας των ανδρών και βλέπει την παραδοσιακή εικόνα του άνδρα ως πρόβλημα που χρειάζεται λύση για να απελευθερωθούν οι άνδρες.

 

Aπό Velay

Είδα αυτό το βιντεάκι του AJ πριν αρκετό καιρό. Ενώ όταν το προτοείδα, μου φάνηκε λίγο χαζούλικο, δεν βγαίνει από το μυαλό μου. Τελικά νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα.

Μου συμβαίνει πολύ συχνά αυτό με βίντεο της Francesca Fiorentini, την λατρεύω και τη μισώ ταυτοχρόνως. Νομίζω ότι στην προσπάθεια της να κάνει δημοφιλείς τα υπεροχα θέματα της, ίσως μερικές φορές υπεραπλοποιεί τα πράγματα. Αλλά στην τελική, καταφέρνει να με ενημερώνει και να με ψιλοδιασκεδάζει με τα χαζούλικα αστεία της.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-1 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση για