Τι διάβασαν και είδαν οι αναγνώστες μας την εβδομάδα που πέρασε

Όλα όσα τους άρεσαν, τους ταρακούνησαν και τους έκαναν εντύπωση

Από Φωτεινή 

Αν θέλεις να διαβάσεις κάτι που δεν θα σε κουράσει πολύ, ταυτόχρονα όμως θα μιλάει με σοβαρότητα για σύγχρονα κοινωνικά θέματα (ανάμεσα τους και φεμινιστικά) συνιστώ τα αστυνομικά μυθιστορήματα των παρακάτω επτά συγγραφέων (έξι γυναίκες και ένας άντρας):                                1.  ,  2 ,    3 , 4      ,  ,  6    ,    7 

 

Από Eleni

Η Sophie Turner από το Game of Thrones μιλάει με τον Dr Phil για την εμπειρία της με την κατάθλιψη (και για άλλα πολλά).

Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον καθώς αναφέρονται, ανάμεσα στα άλλα, στην κατάθλιψη και στη σημασία της ψυχικής μας υγείας. Κάνουν μία προσπάθεια να αναδείξουν πόσο κοινό είναι να μην αισθανόμαστε καλά, και πόσο σημαντικό είναι να μιλήσουμε γι’ αυτό και να ζητήσουμε βοήθεια. Η διάρκεια του βίντεο είναι μία ώρα, αλλά παρακολουθείται πολύ ευχάριστα!

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

8 points
Upvote Downvote

5
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
2 Θέματα σχολίων
3 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
4 Συντάκτες σχολίων
Princess Consuela Banana-HammockΦούστα Κλαρωτήno_rootsalpha. Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
alpha.
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Φωτεινή ευχαριστούμε για τις προτάσεις. Για τον A.J. Finn (το πραγματικό του όνομα είναι Dan Mallory), ίσως σε ενδιαφέρει η έρευνα του Ian Parker για το New Yorker που αποκαλύπτει τα μύρια ψέματα που είπε για τα πτυχία και την προϋπηρεσία του, την μητέρα του που ήταν άρρωστη και πέθαινε (μια χαρά ζωντανή είναι), ακόμα και ότι ο ίδιος έχει καρκίνο στον εγκέφαλο(!). Πολύ ενδιαφέρον έχει και αυτό το απόσπασμα: As if impatient for advancement, Mallory often used his boss’s office late at night, and worked on her computer. On a few occasions in 2007, after Mallory had announced that… Διαβάστε περισσότερα »

Princess Consuela Banana-Hammock
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Μεγάλο όχι στο ‘Η γυναίκα στο παράθυρο’! Έλεος με τις γυναίκες που έχασαν την οικογένεια τους, έγιναν αλκοολικές και απόμακρες, είδαν ένα έγκλημα και δεν τις πιστεύουν! Επίσης το συγκεκριμένο βιβλίο είναι βαρετό! Σε όλο το βιβλίο δεν γίνεται τίποτα και στο τέλος αποκαλύπτει το σχέδιο του ο ‘ένοχος’! That’s just lazy!
Η Gillian Flynn λατρεμένη, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι στόχος της είναι να θίξει κοινωνικά φαινόμενα! Το αιχμηρά αντικείμενα έχει γίνει τέλεια σειρά!

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Τέλεια σειρά όντως, αλλά και το βιβλίο μου άρεσε πολύ!

Princess Consuela Banana-Hammock
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

ναι και μενα μου αρεσε και το βιβλίο!

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

τελείωσα τη γυναίκα στο παράθυρο πριν καναδυο βδομάδες και σκέτηκα τα ίδια!Ασε που η υπόθεση και ο τίτλος μοιάζουν εξόφθαλμα με το Girl on the train