in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ενώ είπα όχι με κάθε τρόπο συνέχισε να επιμένει

Δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί η κατάσταση αν ήμασταν μόνοι μας

Δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί η κατάσταση αν ήμασταν μόνοι μας ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

sankavi 6ASpo3NMkHU unsplash

Καλησπέρα σας. Ακολουθεί προσωπική εμπειρία, σχετικά με τη συναίνεση. Είμαι γυναίκα και βγαίνω για ποτό, με άνδρα που γνωρίζω χρόνια στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο. Από πλευράς μου, δεν έχω τίποτα περισσότερο κατά νου. Πιο πολύ αποδέχομαι την πρόταση, γιατί έχω ήδη αρνηθεί πολλές φορές. Ξαφνικά, ενώ συζητάμε, κάνει κίνηση να με φιλήσει. Αστραπιαία, βάζω την παλάμη μου στα χείλη του και τον σταματώ, πριν προλάβει να με φιλήσει. Παράλληλα του λέω πολύ ευγενικά πως δεν θέλω.Αυτός μένει με το στόμα ανοιχτό αλλά εξακολουθεί να προσπαθεί και εγώ συνεχιζω να έχω την παλάμη μου στο στομα του.Η συζήτηση που ακολουθεί έχει ως εξής: Αυτός λέει πως είμαι ισχυρογνώμων και πεισματάρα που δεν δοκιμάζω. Και αν δοκιμάσω θα θέλω. Του απαντώ πως δεν είναι πείσμα αλλά αυτογνωσία και πως δεν μου βγαίνει κάτι ερωτικό μαζί του. Και τελειώνει ο διάλογος λέγοντάς μου, δεν πειράζει που δε σου βγαίνει, ας κάνουμε μόνο σεξ. Συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο και κάποια στιγμή σταματά. Αυτό περίπου πάνω από 5 λεπτά και σε μέσα σε κόσμο. Μπορεί το 5λεπτο να φαίνεται λίγος χρόνος, αλλά στην πραγματικότητα ήταν σαν να πάγωσε ο χρόνος και ένιωθα ασφυκτικά. Μετά από αυτό, ακολούθησε σιωπή, αλλαγή συζήτησης και φύγαμε. Αυτό που με ενόχλησε δεν ήταν η κίνησή του αλλά η επιμονή του και ότι προσπαθούσε να με πείσει για κάτι που δεν ήθελα.Του ήταν αδύνατο να δεχθεί το ” δε θελω”. Χωρίς εξηγήσεις και αιτιολογίες. Χαίρομαι που αντέδρασα αλλά με τρόμαξε η επιμονή του και σκέφτομαι τι θα γινόταν ήμασταν μόνοι. Επισης μετανιώνω που δεν είχα πάρει το αυτοκίνητό μου, αλλά είχαμε πάει με το δικό του. Γιατί πραγματικά το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω τρέχοντας. Σε φίλο που περιέγραψα το σκηνικό, μου είπε : ” πω πω πω, τι είσαι εσύ, αμάν υπερβολική”. Φίλη, δεν πίστευε ότι αντέδρασα, αλλά χάρηκε που το έκανα.

-Νεφέλη

 

Τι μάθαμε από την ιστορία;

Ότι δεν χρειάζεται να βγαίνουμε με άντρες που δεν θέλουμε να βγούμε μόνο επειδή έχουμε πει πολλά «όχι». Θα αρνηθούμε άλλες χίλιες πεντακόσιες φορές, και αν χρειαστεί, θα του το πούμε και με δυσάρεστο τρόπο. Δεν χρειάζεται αστική ευγένεια σε τέτοια θέματα, δεν είναι συμπεθέρα για να μην παρεξηγηθούμε στα οικογενειακά τραπέζια. Όπως βλέπουμε, αυτό που νομίζουμε ότι είναι θέμα ευγένειας, καταλήγει να είναι θέμα ασφάλειας. Ο άντρας που δεν χαμπαριάζει από όχι δεν είναι ρομαντικός, επικίνδυνος είναι.

Το άλλο που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι πρέπει να έχουμε πάντα τρόπο να φεύγουμε από εκεί που έχουμε πάει χωρίς να βασιζόμαστε σε άλλον, ώστε ΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, αν νιώσουμε ότι θέλουμε να φύγουμε, να κάνουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.

Ο φίλος δεν είναι και πολύ σόι φίλος, ε;

Εσύ ακολουθείς το Α,μπα στο instagram;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

49 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
3 χρόνια πριν

“Και τελειώνει ο διάλογος λέγοντάς μου, δεν πειράζει που δε σου βγαίνει, ας κάνουμε μόνο σεξ.” 😂😂😂

Δεν γελάω επειδή μου φάνηκε αστεία η ερώτηση αλλά επειδή με ξεπέρασε η γελοιότητα του τύπου της ερώτησης. Επειδή αν δεν γελάσω θα τραβήξω τα μαλλιά μου με αυτά που ακούμε και ζούμε!! 😠

Aktinidio
Aktinidio
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αποδημητικό Πτηνό

Μα πραγματικα. Αμα δεν τις βγαινει το φιλι το σεξ πως θα της εβγαινε δηλαδη? Τι αλλο θα σκεφτουν πια..

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aktinidio

Από εκεί φαίνεται πόσο δεν τον νοιάζει τον άλλον για τον άνθρωπο που έχει απέναντί του. Δεν την βλέπει και δεν την ακούει καν, το μόνο που νιώθει είναι η δική του ορμή εκείνη την ώρα. Η κοπέλα είναι μόνο το μέσο που θα τον ικανοποιήσει. Λυπάμαι πραγματικά για αυτή την ιστορία και από την άλλη χαιρομαι που η κοπέλα δεν ήταν μόνη μαζί του γιατί θα είχαμε πολύ πιθανόν άσχημη κατάληξη.

Ocelotoς
Ocelotoς
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aktinidio

Υπάρχουν και αυτοί που δεν σε φιλούν καν εν ώρα πράξης συνήθως γιατί φοβούνται πως θα κολλήσουν “σχέση”(στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει).

Aktinidio
Aktinidio
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ocelotoς

Κορωνοιο δεν φοβουνται να μην κολλησουν. Σχεση ομως?

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αποδημητικό Πτηνό

Αποδημητικό πτηνό, θυμάσαι προφανώς τους βιαστές της Ρόδου, που μέχρι τελευταία στιγμή πίστευαν ότι δεν τρέχει και τίποτα με αυτό που έκαναν και ότι θα πέσουν στα μαλακά. Το πίστευαν!

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Ότι δεν πιστεύουν ότι κάνουν κάτι κακό, πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν γιατί αφού είχε πάει σ ένα σπίτι μαζί τους δήλωσε τις προθέσεις της, δηλαδή τι περίμενε και αυτή ότι θα γινόταν νύχτα σ ένα σπίτι με δύο άντρες και από τη στιγμή που είχαν ανάψει ΈΠΡΕΠΕ να υπάρξει επαφή, ήταν μονόδρομος!! Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν οι άντρες σταματήσουν να ακούνε ήδη από μικρά παιδιά ότι έλα μωρέ αγόρια είναι, έλα μωρέ άντρες είναι και ότι ως τέτοιοι είναι έρμαιο των (βίαιων) ενστίκτων τους και άρα δεν μπορούμε παρά να… Διαβάστε περισσότερα »

prince
prince
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αποδημητικό Πτηνό

Και γω εκεί σκαλωσα ο τύπος είναι απλά βλαμμένος

Barboutsala
Barboutsala
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αποδημητικό Πτηνό

Ν:”Δεν σε βλεπω ερωτικα” Μ: “Δεν πειραζει ας κανουμε σεξ”….
Ουτε τι σημαινει ερωτικα δεν ξερει?

Ocelotoς
Ocelotoς
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Barboutsala

Από την πολύ την καύλα μωρέ ο καημένος μπέρδεψε το ‘δεν σε βλέπω ρομαντικά” με το” δεν σε βλέπω ερωτικά.”.

Anna
Anna
3 χρόνια πριν

Ναι, ήταν μόνο 5 λεπτά, αλλά τι πέντε λεπτά, ε!
Του είπες δε θες, σε αγνόησε.
Ξαναείπες δε θες, σε είπε πεισματάρα.
Ξαναματαείπες δε θες, σου είπε αν δοκιμάσεις θα αλλάξεις γνώμη.
Ξαναματαματαείπες δε θες, σου είπε ότι δεν δεν είναι απαραίτητο να θες, είναι άσχετο, να το κάνετε ούτως ή άλλως, επειδή θέλει αυτός.

Εγώ ξέρω τι θα είχε γίνει αν είσασταν μόνοι, και δεν ξέρω πώς γίνεται να μην ξέρει κάποιος τι θα γινόταν αν είσαστε μόνοι, αφού το είπε ο άνθρωπος. Αυτό που θέλει αυτός θα γίνεται, πάντα, έτσι του είπαν, έτσι έμαθε και σκασμός γιατί entitlement.

Enamorame Coqueteame
Enamorame Coqueteame
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Ποο πραγματικα ο τυπος φαινεται λιγο attention whore…Κρατω οσο να’ναι μια μικρη ενσταση η γραφουσα να επιδιωξε συναναστροφη κ εξοδο μαζι του ειτε ξεροντας οτι σιγουρα δεν θα της βγει κατι παραπανω αλλα μην καταφερνοντας να κανει αυτον να το εμπεδωσει ειτε χωρις κι η ιδια να ειναι βεβαιη για το τι μελλει γενεσθαι…Αλλα ακομη κι ετσι να ειναι πιθανοτατα εκεινος θα την πιεζε αργα αλλα σταθερα απο πριν κ επισης παλι το δικαιωμα να την ενοχλει ενω εκεινη ξεκαθαρισε τη θεση της δεν το εχει…κ ναι συμφωνω κ με τη 2η παραγραφο, δειχνει λιγο ”manchild”

matilda
matilda
3 χρόνια πριν

Μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό αλλά με ραντεβού από τίντερ. Η συζήτηση κύλησε όμορφα, γελάσαμε και μάλιστα ενώ ήταν από το Beirut είχε κάνει δημοτικό και γυμνάσιο Αθήνα οπότε μιλούσε ελληνικά και λόγω της ίδιας ηλικίας είχαμε και αρκετές κοινές αναφορές και 1-2 κοινούς γνωστούς (Λονδίνο μένω). Τελείωσε το ραντεβού και σκεφτόμουν ότι σίγουρα θα ήθελα να τον ξαναδώ και ότι ήταν το καλύτερο ραντεβού που είχα ΠΟΛΛΑ χρόνια. Δεν ήθελα όμως να κάνω σεξ μαζί του εκείνο το βράδυ. Πληρώνουμε, φεύγουμε και εκεί που περπατούσαμε μου λέει να πάω σπίτι του να αράξουμε, λέω ότι θα προτιμούσα καλύτερα όχι.… Διαβάστε περισσότερα »

εξωγήινη
εξωγήινη
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  matilda

Matilda ναι, το έχω πάθει κι εγώ, σε νιώθω, σου στέλνω αμπαγαπόνια. Έχω βγει με Ελληνίδα προ πανδημίας και έχουμε περάσει τέλεια, έχουμε πάει για μπύρες σε pub, για φαγητό σε γιαπωνέζικο και μετά για ποτά και χορό στο λεσβιάδικο, όλα σούπερ, έχουμε φιληθεί και φασωθεί και μου λέει μετά έλα σπίτι μου. Της λέω όχι, γιατί πολύ απλά δεν ήθελα εκείνο το βράδυ, αλλά σίγουρα ήθελα να την ξαναδώ. Συνεχίζει, ξαναλέω όχι, ξανά μανά, εμείς μέναμε σε τελείως άλλες περιοχές του Λονδίνου και μπήκε μαζί μου στο λεωφορείο μου για να με πιέσει κι άλλο! Πρέπει να είπα και… Διαβάστε περισσότερα »

matilda
matilda
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Εξωγήινη κοίτα σύμπτωση! Και εμείς σε γιαπωνέζικο είχαμε πάει εκείνο το βράδυ! Έμενε 1 στάση με το μετρό μετά απο την δική μου και μάλιστα πήγαινε και στο ίδιο γυμναστήριο με έμενα. Το επόμενο πρωί πήγα να του στείλω να του πω ότι πολύ με ξενέρωσε ο τρόπος του και αυτό που έκανε ενώ είπα όχι 10 φορές αλλά με είχε κάνει unmatch.

dune
dune
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  εξωγήινη

Ελεος! Ειναι στον ανθρωπο τελικα, ανεξαρτητως φυλου. Μερικοι ανθρωποι απλα θελουν να κανουν το δικο τους, τι κι αν το ατομο απεναντι τους νιωθει αβολα? Δεν εχω χειροτερο, γενικα, στη ζωη. Και περα απο το ερωτικο. Πολυ καλα της ειπες.

Lama
Lama
3 χρόνια πριν

Ναι είναι το ιδιο με αυτούς που ρομαντικά έρχονται κάτω απο το μπαλκόνι σου μεθυσμενοι επειδή τους χώρισες και φωνάζουν να κατεβεις για να μη ξεσηκώσουν τη γειτονιά ή για να μην ανέβουν πανω !

Μέσα στο ρομαντισμό ζουμε οι αχάριστες και δεν εκτιμαμε αυτα τα καλα παιδια!! Θέλουμε τους αλητες ! Τσ τσ τσ

Lama
Lama
3 χρόνια πριν

Ταξί και φευγα , είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να μπεις στο αμάξι του, δε ξέρεις τι θα επακολουθήσει.
Εντωμεταξυ εσυ αρνήθηκες ηδη πολλες φορές και καταλήγουμε για αλλη μια φορά να νιώθουμε εμείς ασχημα και να “πρέπει” να βγούμε μαζι με τον Χ τύπο που μας τα εχει πριξει αντί να νοιώθει αυτός άσχημα που τρώει το ενα ακυρο μετα το αλλο!!!

Προσωπικά, αν ειχα πει σε κάποιον εστω και μια φορά να βγούμε και μου ελεγε οχι , δε θα ξανασκεφτομουν να το ζητήσω εκ νέου!

Αλλα βέβαια, ξεχασα εγω ειμαι γυναίκα!

Demetra
Demetra
3 χρόνια πριν

Τα 5 λεπτά ΔΕΝ είναι λίγος χρόνος. Είναι 5 λεπτά που αυτός δεν δεχόταν την άρνησή σου και συνέχιζε να σε πιέζει για κάτι που από το πρώτο δευτερόλεπτο είχες αρνηθεί.

Lou
Lou
3 χρόνια πριν

Συγγνώμη, που θα το πω, ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη ότι αναγκάστηκες να ακουμπήσεις την παλάμη σου στα χείλη του και είμαι σίγουρη ότι έκανες έξτρα απολύμανση μετά. Μαύρο Γατί, είμαι σίγουρη ότι με νιώθεις.

Aktinidio
Aktinidio
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Αχ σ ευχαριστω. Ενιωθα υπερβολικη που το σκεφτηκα.

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Και γω το έκανα εικόνα να τον ακουμπάει στα χείλη και σιχάθηκα όσο δεν πάει!! 😂😂 Μια σπρωξιά στον ώμο έπρεπε να του δώσει, να του πει hold your horses ρε cowboy και να σηκωθεί να φύγει με αυτοπεποίθηση.

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αποδημητικό Πτηνό

Φαντάζομαι ότι άδειασε ένα μπουκάλι ντετόλ στο χέρι της μετά, ίουυυυυυυυυυ!

Έβδομο πέπλο
Έβδομο πέπλο
3 χρόνια πριν

Ιδανικά μέσω εφαρμογής για μεγαλύτερη ασφάλεια 😊

kindknowing
kindknowing
3 χρόνια πριν

Αν δοκιμάσεις θα θέλεις;;;!!! Κι αν τελικά δεν θέλεις ούτε μετά τη δοκιμή; Θα σου δώσει τα λεφτά σου πίσω; Ας του εξηγήσει κάποι@ πως όταν λέμε πως η αυτοπεποίθηση είναι sexy, δεν εννοούμε αυτό. Πώς την έχουν δει όλοι Γκουσγκούνηδες και Ροδόλφοι Βαλεντίνοι δεν μπορώ να το καταλάβω!

Sot
Sot
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  kindknowing

να τον κερασουμε μια παστα, γιατι ετσι μου λεει η μανα μου για τις λευκες παστες που σπανια τρώω. Δοκίμασε αυτή θα σου αρεσει

Αιλουροειδέστατο
Αιλουροειδέστατο
3 χρόνια πριν

-“Δε σε γουστάρω”. -“Α, οκ, αφού δε με γουστάρεις κάτσε μου”. Για την περίπτωση που αναρωτιόμασταν πώς σκέφτονται οι βιαστές. Περιττή (ελπίζω) υπενθύμιση: το σεξ χωρίς επιθυμία δεν είναι αδιάφορο ή βαρετό. Είναι ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ και οδυνηρό. Θες να κάνεις εμετό, πονάς, σιχαίνεσαι το σύμπαν, σου έρχεται καιρό μετά να πετάξεις το σώμα σου να πάρεις καινούργιο ή να διαγράψεις τη μνήμη σου, αλλά έλα που δεν μπορείς… Δεν χρειάζεται να σε χτυπήσει, να σε βρίσει ή να σε ακινητοποιήσει κανείς για να νιώσεις φριχτά. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί αυτός ο εφιάλτης στον οποίο ο κυριούλης ήθελε να σε… Διαβάστε περισσότερα »