in

Αγαπητή «Α, μπα»: Θέλει το τεστ πατρότητας να γίνει υποχρεωτικό

Εσείς τι λέτε;

Εσείς τι λέτε; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

170426 lewis red pill tease w7s3qj

Το αγόρι μου υποστηρίζει πως θα το τεστ πατρότητας θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα και υποχρεωτικά με το μόλις γεννιέται το παιδί. Λέει πως αν αυτός γινόταν ποτέ πατέρας, θα ζητούσε να γίνει τεστ dna πριν αναγνωρίσει το παιδί. Όπως λέει, αυτό δεν θα είχε καμία σχέση με το κατά πόσο εμπιστεύεται τη συντροφό του, αλλά γι’ αυτόν θα ήταν ο μόνος τρόπος να είναι σίγουρος ότι το παιδί είναι δικό του. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά κανένας από τους 2 μας δε θέλει να κάνει παιδιά (είμαστε κοντά στα 30 και μαζί 2 χρόνια). Εγώ προσωπικά νοιώθω μεγάλη ασφάλεια και ανακούφιση γνωρίζοντας πως αν ποτέ μείνω έγκυος θα έχω την επιλογή να κάνω έκτρωση και θα είναι καθαρά στο χέρι μου αυτή η απόφαση. Στην περιπτωσή του, καταλαβαίνω πως η σκέψη ότι μπορεί να γίνει πατέρας χωρίς τη θέλησή του προφανώς του προκαλεί δυσφορία και άγχος, όμως δεν είμαι σίγουρη για το αν το τεστ πατρότητας θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό. Ποια είναι η γνώμη σας?
-men’s rights activist or not?

To αγόρι έχει περίεργη άποψη για τα δικαιώματα και τη δημοκρατία. Υποχρεωτική δεν είναι καν η ψήφος, υποχρεωτικά δεν είναι καν τα εμβόλια τελικά, εδώ καλά καλά δεν υπάρχει σαφές πλαίσιο για το υποχρεωτικό της εκπαίδευσης (είναι, αλλά τι γίνεται αν κάποιος τελικά δεν στείλει το παιδί του; Τίποτα μάλλον), δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας – αλλά πρέπει να είναι υποχρεωτικό το τεστ πατρότητας;
Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει αυτό το τεστ γιατί αυτό που αποδεικνύεται είναι τελικά ότι ΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ, από άντρες που πάνε να ξεφύγουν βγάζοντας τις γυναίκες “εύκολες που πάνε με τον έναν και τον άλλον”. Παράλληλα, στηρίζω απολύτως το δικαίωμα κάθε άντρα που το ζητάει, συμφωνώ ότι είναι σημαντικό να είναι σίγουρος. Για όποιον θέλει και βρίσκει αντίσταση, υπάρχουν νόμοι και έτσι μπορεί όντως να γίνει υποχρεωτικά.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

98 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Μῆτις / Mêtis
Μῆτις / Mêtis
3 χρόνια πριν

Η ερώτηση του αγοριού σου εμπίπτει στην κατηγορία “πολιτικές επιστήμες” και έχει να κάνει με την σχέση που έχει ο πολίτης με το κράτος και τι προστασία απαιτεί. Κατηγορία “ανθρώπινα δικαιώματα” επίσης. 1) Πες του υπάρχουν κάποια ζευγάρια που θα το θεωρήσουν παραβίαση των δικαιωμάτων τους να τους κάνουν τεστ που δεν θέλουν. Όποιος θέλει να το κάνει, βέβαια. Αλλά πέρα από το ότι υπάρχουν άτομα που δεν δίνουν αίμα για θρησκευτικούς λόγους, υπάρχουν και άτομα που δεν τους νοιάζει αν το παιδί που μεγαλώνουν είναι δικό τους. 2) Πες του πως το τεστ γίνεται πάνω στο παιδί και της… Διαβάστε περισσότερα »

Μῆτις / Mêtis
Μῆτις / Mêtis
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μῆτις / Mêtis

Και προφανώς και έχει θέματα εμπιστοσύνης προς τις συντρόφους του. Εσένα ο μοναδικός τρόπος να ξέρεις ότι αυτός φοράει προφυλακτικό όταν έχεις πλάτη γυρισμένη, είναι να έχεις κάποιον από το κράτος παρόν; Να κάνεις τεστ σε νοσοκομείο την επόμενη μέρα; Να κάνουν τεστ νοημοσύνης στους άντρες πριν την επίμαχη πράξη; Αν και αυτό το τελευταίο θα ήθελα να γίνει υποχρεωτικό, έτσι για να ξέρουμε.

Anna
Anna
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μῆτις / Mêtis

Αν δεν είχαμε τα πιν θα το είχα χάσει αυτό το διαμαντένιο σχόλιο ❤

The scientist_91
The scientist_91
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Μῆτις / Mêtis

Το τεστ DNA γίνεται σε όλους-μητερα, πατερα, παιδι, μιλώντας για τεστ πατροτητας, για να εξασφαλιστεί η μειωμένη πιθανότητα σφάλματος. Επίσης, γενικά συνίσταται να γίνουν μια ποικιλία εξετάσεων πριν κάποιο ζευγάρι τεκνοποιησει (και για ΣΜΝ και περι γονιμότητας), ασχέτως που πολλα ζευγάρια δεν μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία.

Πάντως,άνοιξες ωραίο θέμα για συζήτηση:Από τη στιγμή που ένας άντρας (δεν) θέλει να συμμετέχει στην ανατροφή ενός παιδιού, δεν θα έπρεπε να γνωρίζει αν είναι το δικό του ή όχι;Και το επιχείρημα νουμερο 4,ισχυει κοινωνικά ή νομικά;

Ιζόλδη
Ιζόλδη
3 χρόνια πριν

Εγώ λέω πως είναι π@π@ράκος που σκέφτεται και ζητά *αυτόματα* και *υποχρεωτικά* τεστ πατρότητας. Δηλαδή μέχρι να γεννηθεί και να βεβαιωθεί ότι είναι δικό του, τι θα κάνει, πώς θα συμπεριφέρεται και πώς θα νιώθει; Θα έχει χ@σμένη την έγκυο σύντροφό του; Μόλις γεννηθεί το μωρό, τι θα σκεφτεί όταν το αντικρίσει; “Να μια πατάτα που κλαίει, κάτσε να δούμε αν είναι δική μου. Α δική μου είναι, ρε ποιος είπε πατάτα το παιδί μου πίσω όλοι και σας έφαγα”;

μιμόζα
μιμόζα
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

Πολύ εύστοχο σχόλιο Ιζόλδη. Πράγματι, πως θα φέρεται ο σύντροφος στην έγκυο γυναίκα του αν δεν είναι σίγουρος πως είναι δικό του το παιδί;

bournela
bournela
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

Μου έφτιαξες την μέρα Ιζόλδη..!Γελάω ασταμάτητα!

Tulina S.
Tulina S.
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

χαχαχαχαχαχα…το θέτεις τέλεια!!!!!

Εντελβάις
Εντελβάις
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

😂😂😂 Σε αντίστοιχο επεισόδιο της Λάμψης βέβαια η Τατιάνα είχε κάνει αμνιοπαρακέντηση για να διαπιστωθεί η πατρότητα κατά την εγκυμοσύνη. Όλα ο Φώσκολος πχχια;;;

Ιζόλδη
Ιζόλδη
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Όλα ο Φώσκολος! Η Τατιάνα την έκανε από μόνη της ή εξαναγκάστηκε; Η γιαγιά μου έβλεπε λάμψη όταν ήμουν μικρή και έχω την περιέργεια τι της έβρισκε, μήπως τη δικαιώσω μετά θάνατο

Εντελβάις
Εντελβάις
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

Την έκανε μόνη της για να μάθει αν το παιδί που κυοφορούσε ήταν του συζύγου ή του βιαστή της. [Προφανώς και κόντρα στις πιθανότητες τελικά ήταν του βιαστή ο οποίος φυσικά την αγαπούσε δεν ήταν κανένας τυχαίος βιαστής από τους νορμάλ. Και εκεί που αποφασίζει να το κρατήσει (και ο σύζυγος με μεγαλείο ψυχής να το αναγνωρίσει ως δικό του)τσουπ, απέβαλε. ΝΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ.]

Ιζόλδη
Ιζόλδη
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Εντελβάις

Omg με τι μλκίες πωρωνόταν η συγχωρεμένη η γιαγιά μου!

Η Χρυσή Μούτζα
Η Χρυσή Μούτζα
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

Ίζόλδη, πόσο γέλασα με την πατάτα, να σαι καλά!

Ιζόλδη
Ιζόλδη
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Η Χρυσή Μούτζα

Χαίρομαι που γελάσατε, τώρα ελάτε να κλάψουμε όλες μαζί για την κοπέλα που τα έχει με το μισογύνη

Anna
Anna
3 χρόνια πριν

Ορθότατα μπορεί να ζητήσει κάποιος τεστ πατρότητας, φυσικά.

Συγκεκριμένα για το αγόρι σου είναι λίγο αστείο το: “δεν θα είχε καμία σχέση με το κατά πόσο εμπιστεύεται τη συντροφό του”, λες κι έρχονται οι βρυκόλακες τα βράδια και γίνεται το κακό.

Trillian (Tricia McMillan)
Trillian (Tricia McMillan)
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

χεχεχ, οντως πως γινεται να μην εχει σχεση?

αμύριστο λουλούδι
αμύριστο λουλούδι
3 χρόνια πριν

Βέβαια τα επιχειρήματά του μπάζουν από παντού. Φυσικά και είναι θέμα εμπιστοσύνης στη σύντροφό του, αλλιώς γιατί να μην είναι σίγουρος ότι είναι δικό του το παιδί; Εκτός αν βρίσκεται σε ανοιχτή σχέση οπότε υπάρχει κάποια βάση. Επίσης τι πάει να πει χωρίς τη θέλησή του; Αυτό τι σχέση έχει με το τεστ πατρότητας; Γενικά, βγάζει μία τρομερή ανασφάλεια ότι οι γυναίκες ήμαστε ύπουλες και πάμε να του την φέρουμε και να τον τυλίξουμε. Και αυτός ο κακομοίρης πρέπει να κάνει τα πάντα για να προστατευτεί. Είναι μεν δικαίωμά του όπως λέει η Λένα -εφόσον υπάρχει λόγος να προβληματίζεται- αλλά… Διαβάστε περισσότερα »

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  αμύριστο λουλούδι

Ετσι ακριβώς. Γιατί να μη σου κολλήσει και ένα τσιπάκι για να ξέρει πού τριγυρίζεις και αν του τα φοράς; Γιατί να μη μαντρώνουμε τις γυναίκες ώστε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο ποιος τις γκαστρώνει και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο; Την ίδια βαση έχει ο προβληματισμός του.

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
3 χρόνια πριν

Κάτσε, εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι η συλλογιστική του!Θεωρεί a priori ότι στις σχέσεις θα έχει προκύψει κέρατο και όχι μόνο κέρατο αλλά και εγκυμοσύνη από κέρατο οπότε κατά τη στιγμή της γέννας αυτό το ζήτημα θα πρέπει να λυθεί; Ελπίζω να μην έχω καταλάβει καλά. Όπως λέει και η Λένα, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να ζητήσει τεστ DNA (οι παλαιότεροι θα θυμάστε Τόλη Βοσκόπουλο και το τεστ του), όμως αν όντως σκέφτεται έτσι χαίρομαι που έχει αποφασίσει να μην αναπαραχθεί.

Tulina S.
Tulina S.
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

Φούστα Κλαρωτή, δεν έχω καταλάβει ακριβώς αν πρόκειται για μισογύνη (που θεωρεί ότι οι γυναίκες εκμεταλλεύονται & εξαπατούν κλπ) ή αν πρόκειται για μια δική του ανασφάλεια που διαμορφώθηκε βάσει εμπειριών του κύκλου του κλπ και την οποία γενικεύει, μιλώντας για υποχρεωτικά τεστ. Στη δεύτερη περίπτωση, θα έπρεπε να το ψάξει με τη βοήθεια ειδικού γιατί είναι βασανιστικό για τον ίδιο και -κυρίως- άδικο για τη σύντροφό του να υπάρχουν αυτές οι αμφιβολίες. Το να ξεκινά η πατρότητα με τέτοιου είδους σκέψεις, επίσης, δεν είναι καλός οιωνός…είτε γίνει το τεστ είτε όχι!

MarinaK
MarinaK
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

Πάντως εγώ κατάλαβα αυτό που κατάλαβες και μου βγάζει και μια στενοχώρια περίεργη. Πολλούς τρόπους τελικά έχει ο καθένας για να βγάζει τα συμπλέγματα και τις ανασφάλειές του. Όχι ακριβώς για να τα βγάζει, όσο για να τα ποτίζει. Υποχρεωτικό τεστ.Γιατί δεν θέλω να με πιάσουν Κωτσο..μμμάαλιστα.

Ιζόλδη
Ιζόλδη
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

“Χαίρομαι που έχει αποφασίσει να μην αναπαραχθεί”. Τα είπες όλα!

este
este
3 χρόνια πριν

Εγώ αρχικά σκέφτηκα οτι ο φίλος της βρίσκει άδικο το ότι η γυναίκα ξέρει πέρα απο κάθε αμφιβολία οτι το παιδί είναι δικό της και επιθυμεί το ίδιο και για τους άντρες.
Τώρα που διαβάζω το σχόλιο σου Mitsi, νομίζω οτι μάλλον η δική σου κρίση ήταν η σωστή. Θυμήθηκα και ένα διαμάντι που είχα ακούσει κάποτε οτι τα παιδιά πάντα (;;) μοιάζουν στον πατέρα. Αυτό είναι μια βοήθεια που προσφέρει η φύση έτσι ώστε οι άντρες να ξέρουν οτι τα παιδιά είναι δικά τους. Αυτά τα επιστημονικά είχα να μοιραστώ σήμερα μαζί σας, για απορίες στην διάθεση σας.

este
este
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  este

Λες τζάμπα να κοροιδεύω τόσο χρόνια αυτή μου την γνώση;;; Με προβλημάτισες…

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  este

Εγω παλι νομιζω οτι ο περιγυρος τόνιζε στον πατέρα πόσο πολύ του μοιάζει το μωρό, για να μην του μπουν τίποτε υποψίες στο μυαλό και έχουν τρεχάματα. Τι είναι αυτά, Κωτσο μου, κολώνα του σπιτιού μου, άντρα μου που δεν σου μοιάζει το μωρό? Τι σημασία έχουν τα γαλανά τα μάτια και τα ξανθά μαλλιά, λεπτομέρεια που εσύ είσαι μελαχρινός, δεν το βλέπεις το τούτο του παιδιού, φως φανάρι, γιατί το άλλο, το σημάδι στη γωνία πάνω από το δεξί φρυδι, φτυστο το παιδί Κωτσο μου, μη σώσω και ξαναδώ χαρά στα σκέλια μου!

Alethiometer
Alethiometer
3 χρόνια πριν

Ένα δίκιο το έχει, δεν αντιλέγω. Είναι χρήσιμο και για τα δύο φύλα.
Ωστόσο, προσωπικά μιλώντας, για κάποιο λόγο που δε μπορώ να βάλω σε λόγια, δε θα μου άρεσε να ακούσω κάτι τέτοιο από τον δικό μου σύντροφο. Και μόνο που το διάβασα μου άφησε μια αίσθηση στυφότητας στο στόμα.

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Alethiometer

Είναι το αντίστοιχο : “Σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη αγάπη μου, αλλά θέλω να τσεκάρω τα μνμ στο κινητό σου”. Πως θα του φαινοταν εαν του το ελεγε η γραφουσα? Αν δοκιμάσει να του το πει, πολύ θα ήθελα ένα update. Μαζί με εκείνο της sugar mama για το ενοίκιο για να μην ξεχνιόμαστε!

Wanderlust
Wanderlust
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Alethiometer

Νομίζω ότι αυτό εννοεί ο σύντροφος της γράφουσα ς. Για να μην μπαίνει το ζευγάρι σε αντιπαράθεση κ σε πικρίες, να είναι υποχρεωτικό από το νόμο. Έτσι κ αλλιώς αν κάποιος το διεκδικήσει, γίνεται τελικά, αλλά αφήνει σοβαρά κατάλοιπα πίσω. Άρα να μπαίνεις στη διαδικασία να το ζητάς.

bubuntu
bubuntu
3 χρόνια πριν

Κάτω από την υποχρεωτική στράτευση να προσθέσουν και μια διάταξη για υποχρεωτικό τεστ πατρότητας.

Lou
Lou
3 χρόνια πριν

Αναρωτιέμαι τι είδους σχέση μπορεί να χτίσει ο σύντροφος σου, αν στο βάθος του μυαλού του υπάρχει η υποψία ότι η γυναίκα του βλέπει και άλλους άνδρες… Και για ποιο λόγο φυσικά έχει αυτή την υποψία, κι αυτο θα με προβλημάτιζε…

Tulina S.
Tulina S.
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Ίσως να είχε κάποια τραυματική εμπειρία που να του δημιούργησε θέματα εμπιστοσύνης, ίσως να θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο, ίσως να είναι μισογύνης… πολλές οι υποθέσεις! Όπως και να έχει, το να απαιτεί να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ το τεστ (για όλους δηλαδή) μου φαίνεται παράλογο…

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tulina S.

Ίσως και να φοβάται, μήπως του κάνουν αυτό που κάνει ο ίδιος, πράγματι πολλές οι υποθέσεις

CookieMonster
CookieMonster
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Εντάξυ ρε συ. Και εγώ αν αποφασίσω να ζήσω με κάποιον άνθρωπο πχ θα κρατήσω ένα μέρος από τα λεφτά μου σε προσωπικό λογαριασμό. Αυτό δεν θα πει ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον άλλον αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται better be safe than sorry. Εάν τα ξέραμε αυτά τα πράγματα από πριν ούτε διαζύγια θα υπήρχαν, ούτε απιστίες, ούτε τίποτα΄. Δεν ξέρω πως να το γράψω σωστά αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα περιμένεις πάντα. Πολλές φορές εμπιστευόμαστε ανθρώπους και μετά φαίνεται κάτι άλλο. Οπότε δεν μου φαίνεται και τραγικό να ζητηθεί κάτι τέτοιο (φυσικά όχι στο πλαίσιο:… Διαβάστε περισσότερα »

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  CookieMonster

Δεν ξέρω βρε παιδί μου, εμένα θα μου φαινόταν ταπεινωτικό να μου ζητησει ο σύντροφος μου κατι τέτοιο και σίγουρα θα υπεσκαπτε τα θεμέλια της σχέσης μας..

CookieMonster
CookieMonster
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Είναι όντως δύσκολο και μάλλον αν γίνει τέτοια συζήτηση πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά. Η αλήθεια είναι και εγώ δεν ξέρω πότε και πώς θα το έλεγα. Σίγουρα όχι όπως ο τύπος της ερώτησης

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  CookieMonster

Άμα κάνεις τέτοια συζήτηση να μη σε παραξενέψει όμως που η άλλη θα θέλει να δει όλα τα μνμ στο κινητό και το ιστορικό των συνομιλιών στο μεσεντζερ.

Tulina S.
Tulina S.
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Lou δεν είναι το ίδιο (κινητό – τεστ πατρότητας). Σίγουρα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη, αλλά προσωπικά θα θιγόμουν περισσότερο αν ο άλλος αμφισβητούσε το ίδιο του το ΠΑΙΔΙ!

Σχετικά με τα μηνύματα…μεγάλη κουβέντα!

Lou
Lou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tulina S.

Φυσικά tulina και δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Απλά αυτός που με τόση άνεση σου ζητάει τεστ πατρότητας και δεν καταλαβαίνει ότι σε προσβάλλει, θα φάει φρίκη αν του πεις: “Φυσικά αγάπη μου να κάνουμε τεστ πατρότητας. Φέρε μου κι εσύ το κινητό σου να ελέγξω τα μνμ και το ιστορικο”. Είμαι περίεργη να δω τι θα απαντήσει ο συγκεκριμένος, αν του το ζητήσει η γράφουσα.

Alethiometer
Alethiometer
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lou

Το σημείο όπου βρίσκεται ο σφαγμένος κόκκορας είναι το σημείο μηδέν της σχέσης.

Open S
Open S
3 χρόνια πριν

Και μαζί με αυτήν την ασθένεια και από μία πιο σύγχρονη: να σιγουρευτεί πως θα μπορεί να βγάλει την ουρά του απ’ έξω. “αγάπη μου εγώ σε εμπιστεύομαι, η σχέση μας είναι τέλεια, αλλά ο νόμος βλέπεις…”

Pannenkoek
Pannenkoek
3 χρόνια πριν

Πιο κομπλεξάρας πεθαίνεις… Πόσος κρυμμένος μισογυνισμός σε μία φράση;;;

Pannenkoek
Pannenkoek
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Pannenkoek

Εκτός και αν ο λόγος που δεν σκέφτεται τα παιδιά είναι κάποιο είδος υπο-γονιμότητας και σου το κρύβει. Αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται…

dex_
dex_
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Pannenkoek

Ναι, μήπως είναι και γκέι;

Chaotic Jester ο Πρόστυχος
Chaotic Jester ο Πρόστυχος
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  dex_

Και σατανιστής που θέλει να θυσιάσει το παιδί του στον εξαποδώ, και φοβάται πως θα του ζητάει τα ρέστα ο βελζεβούλης άμα τελικά δεν είναι αίμα του. Γενικά, μόνο ότι είναι μισογύνης δεν μπορούμε να συμπεράνουμε, όλα τα άλλα παίζουν. Μου κάνει ειλικρινά μια κάποια εντύπωση πως υπάρχει μια σχετική προσπάθεια κατανόησης προς τον τύπο σε σημαντική μερίδα από τα σχόλια, κατά τη γνώμη μου πιο μισογύνης, πεθαίνεις.

Alethiometer
Alethiometer
3 χρόνια πριν

Γιατί σου κάνει εντύπωση ενώ έχεις δει τόσες ερωτήσεις εδώ μέσα που ρωτάνε: είμαι υπεβολικήηηηη;;;