in ,

Αγαπητή «Α, μπα»: Πότε “πρέπει” να βάλεις τελεία σε πρώην και να προχωρήσεις;

Νιώθω ότι δε με αφήνει.. αλλά δε ξέρω γιατί.

Πότε “πρέπει” να βάλεις τελεία σε πρώην και να προχωρήσεις; Το στόρυ γνωστό πάνω κάτω.. Γνωριστήκαμε πριν τέσσερα χρόνια, έπαιξε κάτι μεταξύ μας αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Δεν ήθελα. Έχουμε σταματήσει την επικοινωνία και έχουμε ξανα αρχίσει πόσες φορές. Νιώθω ότι δε με αφήνει.. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Xaviera Altena1

Πότε “πρέπει” να βάλεις τελεία σε πρώην και να προχωρήσεις; Το στόρυ γνωστό πάνω κάτω.. Γνωριστήκαμε πριν τέσσερα χρόνια, έπαιξε κάτι μεταξύ μας αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Δεν ήθελα. Έχουμε σταματήσει την επικοινωνία και έχουμε ξανα αρχίσει πόσες φορές. Νιώθω ότι δε με αφήνει.. αλλά δε ξέρω γιατί. Σχέση δε θέλει, τουλάχιστον έτσι ξέρω. Να θέλει μόνο σεξ επειδή δεν έχει γίνει; Και θα επέμενε τόσο;; Αν ήθελε κάτι άλλο δε θα το έλεγε; Εκτός αν με βλέπει σαν καβάτζα. Εσύ τι λες;

-Μπερδεμένη Αθηναία

Δεν είναι γνωστό το στόρι, ούτε είναι πρώην. Εγώ αυτό που λέω είναι τι θέλεις εσύ από αυτόν. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις τι κάνει και γιατί το κάνει, αυτό είναι δουλειά του θεραπευτή του.

Αν προσπαθείς να καταλάβεις πόσο σημαντική είσαι από το κατά πόσο ένας άσχετος σε θέλει μόνο για σεξ ή για κάτι άλλο, σε παρακαλώ, σταμάτα το. Κι άσε τα σάπια στο ‘α μπα’, δεν υπάρχει «δεν με αφήνει». Η επικοινωνία δεν συντηρείται από έναν μόνο.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

19 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
sugar
sugar
4 χρόνια πριν

Σκληρό, μάγκικο, τίμιο “άσε τα σάπια στο α μπα” .

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  sugar

Θυμήθηκα το παλιό”στην Τατιάνα τατιανιες”. Ζήτω προκαταβολικά συγνώμη που έριξα το επίπεδο ☺️.

sugar
sugar
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Δε ρίχνεις το επίπεδο χρησιμοποιώντας σοφά, κλασικά αποφθέγματα..

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  sugar

Αχχαχαχαχαχα, Τατιάνα, η σύγχρονη κλασσικός.

Karlee
Karlee
4 χρόνια πριν

Μπραβο ρε α,μπα! Ουτε πρωην ειναι, πειτε το ιστορια απ το παρελθον, πειτε το κατι, οχι πρωην, το λες ξεκάθαρα οτι απλα κατι παιχτηκε. Και πραγματικα παιδια, εκτος απο περιπτωσεις που ο αλλος χρηζει ιατρικης βοηθειας και εσυ προστασιας, ο αλλος απλα στελνει και εσυ απαντας. Και σου ξαναστελνει. Αν δεν απαντησεις ΠΟΤΕ ΠΙΑ, ή απαντησεις κατι ξεκοφτικο, μειωνονται δραματικα οι πιθανοτητες να σου ξαναστειλει. Θα το πιασει το υπονοουμενο.

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Πραγματικά, γνωριστήκατε πριν τέσσερα χρόνια, δεν έγινε τίποτα μεταξύ σας, δεν ήθελες καν να γίνει.
Θα έπρεπε να είναι ο: “έλα μωρέ, αυτός από εκείνες τις διακοπές, ένας με μούσι, πώς τον λένε…”

Galina Reznikov
Galina Reznikov
4 χρόνια πριν

Βασικά είναι “πρώην” σε περίπτωση που βρίσκεστε σε φάση γυμνάσιο/λύκειο, έτσι όπως το περιέγραψες.

miakotara
miakotara
4 χρόνια πριν

Επίσης να πούμε πως το γεγονός ότι κάποιος σε κυνηγάει ή δείχνει πρώτος ενδιαφέρον ή στέλνει πρώτος μηνύματα, δεν ταυτίζεται απαραίτητα με το ότι σε θέλει πολύ ή σε θέλει για σχέση ή αυτό που ακούω συχνά “είναι δυνατόν να το παλεύει τόσο πολύ για μια ξεπέτα;”.

-ΝΑΙ.

Το ότι κάποιος δείχνει αρχικά ενδιαφέρον δεν “κλειδώνει” όλα τα μετέπειτα στάδια.
Το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε. Μας αρέσει; Θέλουμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα; Ή απλά μας κολακεύει το ενδιαφέρον του και όταν βλέπουμε πως τελικά είναι “χλιαρός” το βλέπουμε εγωιστικά;

Trinity
Trinity
4 χρόνια πριν

Αν το πάρεις απόφαση, δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να διαγράψεις έναν άνθρωπο που μπαινοβγαίνει στην ζωή σου! Μάλλον δεν θες να βάλεις τελεία σε αυτή την ιστορία (ακόμα).

cyora
cyora
4 χρόνια πριν

Οι σκέψεις και τα συμπεράσματα που βγάζει κάποιος φανερώνουν περισσότερα για τον ίδιο πάρα για κείνον στον οποίο τα προβάλει.

gore gore girl
gore gore girl
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  cyora

Δεν γιακουμαμε, ε;

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Εσύ θέλεις να σε αφήσει; Γιατί αν θέλεις πολύ απλά το ξεκόβεις, δεν στέλνεις, δεν απαντάς, σιγή ασυρμάτου. Αν δεν θέλεις να σε αφήσει τότε και οι δύο συντηρείτε μια συνθήκη ο καθένας για τους λόγους του. Εστίασε στους δικούς σου λόγους και μην σε απασχολούν οι δικοί του. Δεν έχετε φτάσει ακόμη στο σημείο όπου έχει σημασία και βαρύτητα η σκέψη του άλλου.

Shadow play
Shadow play
4 χρόνια πριν

Είναι απαραίτητο να θέλει σώνει κ ντε κάτι σεξουαλικο; Κι εγώ έχω πολύ καλή σχέση μ ένα παιδί που κάτι έπαιζε παλιά. Δεν προχώρησε, χαθήκαμε για λίγο καιρό και βρεθήκαμε ξανά και βγαίνουμε σαν φίλοι. Έπρεπε δηλαδή να πάει αμέσως το μυαλό μου κάπου αλλού; Μπορεί απλά να σε συμπαθεί.

Elenalda
Elenalda
4 χρόνια πριν

Εσένα σου έχει μείνει του απωθημένο, αυτός δεν σε θέλει και είναι αμφίβολο και αν σε ήθελε και ποτέ. Αν επικοινωνεί αραιά και πού χωρίς να έχει αυτή η επικοινωνία ερωτικό περιεχόμενο, σημαίνει απλά ότι σε συμπαθεί και ενδεχομένως να ήθελε να τα λέτε μια στο τόσο, αλλά μέχρι εκεί.