Καλημέρα σας, διαβάζω εδώ & καιρό χωρίς να έχω γράψει ποτέ μου.
Έγινε κάτι αναπάντεχο
στη ζωή μου τα πήρα άσχημα από την κολλητή μου φίλη (δεν μου έχει ξανακάνει ποτέ τίποτα αλλά έλεγε μονίμως χοντράδες τις οποίες καταλαβαίνω τώρα, απλά δεν λέγονται αυτά τα πράματα & δεν ήθελα να τα δω ποτέ μου), είμαστε μαζί από το νηπιαγωγείο.
Πιο ωραία πάντα & περισσότερες κατακτήσεις φυσιολογικό & πάντα ήμουν περήφανη γιαυτό. Την είχα βγάλει πάρα πολλές φορές από δύσκολη θέση της φέρθηκα ΠΙΟ ΤΊΜΙΑ ΑΠΌ ΠΟΤΈ & όταν της ανοίχτηκα για ένα παιδί το οποίο μου αρέσει είχαμε βγει μου έδινε συμβουλές (γελοίο) με την πρώτη ευκαιρία πήγε & έκανε κάτι μαζί του, παρόλο που το έμαθα την πήρα από τα μούτρα συνέχισε κανονικά αυτό που όχι υποψιαζόμουν ΤΟ ΉΞΕΡΑ.
& όλοι ξαφνικά άρχισαν να με ”κατηγορούν΄΄ αφού μου έχουν δώσει όλα τα δίκια τα οποία δεν θέλω ότι πρέπει να κάνω την ανώτερη, αλλά μέσα μου δεν μπορώ να την ξανά εμπιστευτώ.
Πείτε μου απλά πως το διαχειρίζονται όλο αυτό & μιλάμε για υποκρισία ποτέ μου δεν μάλωσα για κανένα γκόμενο & δεν πρόκειται .
Ευχαριστώ.
ΑΠΟ ΤΗΝ – ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Το πιο πιθανόν είναι ότι το κορίτσι αυτό ίσως στο νηπιαγωγείο ήταν φίλη σου, αλλά στην πορεία εξελίχθηκε σε χαρακτήρα τύπου Regina (Mean Girls). Την θαύμαζες για την ομορφιά της, την αποθέωνες, ένιωθες περήφανη για τις κατακτήσεις της…διάβασε λίγο αυτά που γράφεις και θα το δεις και μόνη σου. Στην τελική με το που σήκωσες κεφάλι, αποφάσισε να σου υπενθυμίσει ποιος κάνει κουμάντο. Και ο περίγυρος, επικίνδυνα άπειρος σε αυτά τα ζητήματα, πάει να σε βάλει στην θέση σου με το να σου λέει ότι πρέπει να φανείς «ανώτερη». Είσαι μικρή ακόμα. Απομακρύνσου διακριτικά από εκείνη και άρχισε να συναναστρέφεσαι… Διαβάστε περισσότερα »
Ναι, η διακριτική απομάκρυνση είναι το καλύτερο,κάτι σαν quiet quitting, εάν ταιριάζει εδώ?. για να μην της φορτώσουν και φταίξιμο και από πάνω, περισσότερο….μετά τα δικια που της έδωσαν…
Καλά κάνεις και αντιμετωπίζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Αν δε σου βγαίνει τότε μην τη συναντάς. Επίσης την ανωτερότητα πολλοί την επικαλούνται λίγοι ξέρουν να την επιδεικνύουν ( κ συνήθως ειναι αυτοί που δν την πιάνουν καν στο στόμα τους) Δίνεις μεγάλη βάση σε σ δυο μη σταθερούς παράγοντες – με αλλά λόγια επενδύεις την εμπιστοσύνη σου σε αμφίβολες μετοχές- α) ο ενας παραγοντας είναι η φιλία από τα παιδικά χρονια (το χούμε ξανάπει εδώ αλλά πολλ@ το έχουμε ζήσει κιόλας) αλλαζει πολύ κατά τη διάρκεια της ζωης μας γιατί αλλάζουμε κ εμείς (όχι μόνο οι άλλοι) β) τα συναισθηματα… Διαβάστε περισσότερα »
Μου μυρίζει Beverly Hills 90210 αν κ νομίζω οτι δεν το έχουν προλάβει ούτε στις επαναλήψεις!
Θυμάμαι τη Μαρία Χούκλη να προαναγγέλει το πρώτο επεισόδιο μετά από Σαββατιάτικες ειδήσεις των 18:00 στο Mega Channel. I’ll claim retirement pass 🥴
Φυσικα πως σε πικρανε η υποκρισια της κι ο εγωισμος της. Δε τη θεωρεις πια φιλη σου, αισθανθηκες προδομενη, δεν υπάρχει κανενας λογος να φανεις ανωτερη. Απομακρυνσου και συνέχισε τη ζωη σου. Δε χρειάζεται να μαλλιοτραβηχτειτε, απλα εφοσον δε σου αρεσε ο τροπος που σου φερθηκε δεν εχει θεση στη ζωη σου. Κι επειδη υποθετω οτι εισαι νεαρη σχετικα, να ξερεις οτι πολλοι ανθρωποι θα σου φέρονται με εγωισμο και υποκρισια, στην. πορεια θα καταλαβεις οτι δε χρειάζεται να αναλωνεσαι σ αυτους.