in

Προσωπική ιστορία: Αισθάνομαι τύψεις που δεν δουλεύω πια, νιώθω πώς δεν είμαι χρήσιμη

Το θέμα είναι ότι για 9 ολόκληρα χρόνια δούλευα ασταμάτητα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάποια στιγμή είπα να σταματήσω τελείως και να παραιτηθώ.

Το θέμα είναι ότι για 9 ολόκληρα χρόνια δούλευα ασταμάτητα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάποια στιγμή είπα να σταματήσω τελείως και να παραιτηθώ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΟΝΑΞΙΑ….

ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ) ΑΝΘΡΩΠΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ,ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ.ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ …ΕΠΙΝΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ,ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ..ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ…

ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ.

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΩΡΑΡΙΑ.

ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ…ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ…

ΑΠΟ ΤHΝ – ΜΟΝΗ

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

8 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Sabrina
Sabrina
11 μήνες πριν

Τις τύψεις στις έχει εμφυσήσει το σύστημα.δρα ύπουλα ο καπιταλισμός
Τύψεις επειδή δεν δίνεις την ενέργεια και τον πολύτιμο χρόνο σου για να πλουτίσει ένας άλλος εις βάρος σου;
Γιατί οι μισθωτοί αυτό κάνουμε και μάλιστα πληρωνόμαστε δυσαναλογα.

3🐣🐣🐣
3🐣🐣🐣
11 μήνες πριν

Βλεπω εναν ανθρωπο σε συγχυση. Δεν καταλαβαινω τι σε προβληματιζει. Δεν εχεις γενικα φιλους και το συνειδητοποιησες τωρα που εχεις ελευθερο χρονο; Εχεις φιλους αλλα εκεινοι δουλευουν αρα δεν συμπιπτουν τα προγραμματα σας επειδη παλι εσυ εχεις περισσοτερο ελευθερο χρονο; Δεν νιωθεις χρησιμη επειδη δεν δουλευεις επειδη νιωθεις μοναξια; Αναλογα τι συμβαινει, θα κινηθεις για να το διορθωσεις. Θα ανοιξεις τον κυκλο σου, μπορεις να ψαξεις μια ημιαπασχοληση για λιγες ωρες, να κανεις ενα ιεκ, ενα μαστερ, μια ξενη γλωσσα. Αναλογα και τα οικονομικα σου.

MLisa
MLisa
11 μήνες πριν

Μου φαίνεται είσαι άνθρωπος που δε μπορεί να “κάθεται” και η προηγούμενη δουλειά ήταν τόσο σκληρή που σε εξάντλησε και χρειαζόταν το διάλειμμα που πήρες. Πλέον έμαθες τα θέλω και τα όριά σου και είσαι έτοιμη να βρεις κάτι νέο, είτε σε δουλειά είτε σε εθελοντισμό. Θα τα πας υπέροχα !!!

equinox
equinox
11 μήνες πριν

Καλό είναι να ψάξεις να βρεις μια δουλειά με πιο λογικά ωράρια. Στο νέο εργασιακό χώρο θα βρεις κιόλας νέα άτομα για κοινωνικές επαφές.

Renia
Renia
11 μήνες πριν

Βρες μια απασχόληση που να σε γεμίζει η ένα χόμπι, η γράψου σε γιόγκα, πιλάτες κτλ θα βρεις ανθρώπους. Εγώ πριν χρόνια δούλευα σε ραδιοσταθμό, δεν είχα φίλους καθόλου γιατί ήταν μόλις αποφοίτησα από το προπτυχιακό στο πανεπιστήμιο και επέστρεψα στον τόπο καταγωγής μου. Οι φίλες που είχα από το σχολείο με είχαν γραμμένη και με απέφευγαν οπότε πήγαινα γυμναστήριο σε τάξη πιλάτες. Είδα ότι αποκτούσα φιλίες στα μαθήματα πιλάτες ενώ στον ραδιοσταθμό όχι ήταν ψυχρά τα πράγματα εκεί. Οποτε επειδή είδα πως φέρνει τους ανθρώπους κοντά, το πιλάτες, πήρα πιστοποιήσεις και εργάζομαι και σε αυτό το κομμάτι. Μέχρι σήμερα… Διαβάστε περισσότερα »

Sammy
Sammy
11 μήνες πριν

Δεν εισαι καθολου μπερδεμενη, ξερεις ακριβως αυτο που θες: φιλους, ή/ και δουλεια με πιο ανθρωπινα ωραρια, επειδη ψιλοβαριεσαι τωρα και πρεπει να εισαι απο τους ανθρωπους που δεν τους αρεσει να ειναι μονιμα αραχτοι. Πες οτι εκανες ενα διαλειμμα, που το χρειαζοσουν, και κοιτα για δουλεια- το εργασιακο περιβαλλον μπορει να φερει και τους φιλους. Αν οχι, ξεκινα καποιο χομπι (εξω απο το σπιτι) οπως ειπαν και οι αλλ@ σχολιαστ@.

Παπαρουνα
Παπαρουνα
11 μήνες πριν

Γεγονος οτι τα εχεις μπερδεψει.. Το θεμα σου ποιο ειναι; Οτι δεν εχεις δουλεια ή οτι δεν εχεις φιλους; Νομιζεις οτι αν βρεις δουλεια θα βρεις και φιλους; Και στην προηογουμενη δουλεια ειχες δηλαδη φιλους που τους εχασες μολις αφησες την δουλεια; Πιθανολογω πως η προηγουμενη σου δουλεια δεν σε αφησε να καταλαβεις οτι δεν εχεις παρεες. Το καταλαβες τωρα που εχεις απλετο χρονο (το χω παθει και εγω). Καταρχας εκτιμησε τι εχεις : μια σχεση που φαινεται καλη και μια αδερφη που υπαρχει για σταθερη παρεα. ΟΙ περισσοτεροι δεν τα εχουν αυτα τα δυο που εσυ θεωρεις δεδομενα. Φιλους… Διαβάστε περισσότερα »

elia
elia
11 μήνες πριν

Πριν ένα χρόνο άλλαξε ένας νόμος κ μπορούσα να πάρω άδεια για 5 μήνες! Ήμουν διστακτική στην αρχή γιατί το παιδί πήγαινε παιδικό κ δε θα το σταματούσα κ τι θα έκανα τόσες ώρες; Ευτυχώς πήρα την άδεια κ δοκίμασα διάφορα! Είδα ταινίες, διάβασα βιβλία, ξεκίνησα ξένη γλώσσα, γυμναστήριο κ άλλα που δε μου ταίριαξαν. Οι μήνες πέρασαν απίστευτα γρήγορα! Τώρα αν κάτσει πάλι χρόνος, δύσκολο για το άμεσο μέλλον με 2παιδια κ δουλειά, έχω ήδη βρει τι θέλω να κάνω! Αν δεν νιώθεις έτοιμη ακόμα για δουλειά ψάξε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις δημιουργική. Σεμινάρια, χόμπι κ ότι… Διαβάστε περισσότερα »