in

Προσωπική ιστορία: Πριν 5 μέρες μιλούσε για αγάπη και υπομονή και χτες μου ανακοίνωσε το τέλος

Με πονάει και με λυπεί που έκανα όνειρα για κοινό μέλλον. Τα βάζω και με τον εαυτό μου που πίστεψε…

Με πονάει και με λυπεί που έκανα όνειρα για κοινό μέλλον. Τα βάζω και με τον εαυτό μου που πίστεψε… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

leptomereies pou enonoun lifo

Γεια σας και από μένα! Θα σας τα πω πολύ περιεκτικά. Εγώ τον γνώρισα στη καραντίνα του 2019 μεσώ ενός game που παίζαμε κάμποσοι για να σκοτώσουμε τον χρόνο μας! Μη τα πολυλογώ, με τις μέρες κ τους μήνες μιλούσαμε όλο και πιο πολύ, κάθε μέρα, (από άλλη χώρα αυτός), μέχρι που μετά από 1.5 χρόνο ατελείωτων συζητήσεων και in game στιγμών, μου προτείνει να έρθει στην Ελλάδα να με γνωρίσει.

Φυσικά είπα ναι. Εννοείται όλο αυτό το διάστημα του 1.5 χρόνου μιλούσαμε κάθε μέρα και συζητούσαμε μερόνυχτα και φυσικά επήλθε το φλερτ και τα συναισθήματα. Με τα πολλά, με επισκέφτηκε το καλοκαίρι του 2021, περάσαμε φανταστικά 1 μήνα, τον λάτρεψαν όλοι. Μου δήλωσε φουλ ερωτευμένος ήρθε και τα Χριστούγεννα πάλι, την πρωτοχρονιά μου είπε πως με αγαπάει κ να κάνουμε υπομονή και πως θα βρισκόμαστε πιο συχνά. Θα έρχονταν το Πάσχα πάλι, αλλά η επιχείρηση του δεν πήγαινε πολύ καλά… οπότε το αναβάλαμε και είπαμε να βρεθούμε τον Αύγουστο… κοντοζυγώνει ο Αύγουστος του 2022 και μου λέει να μη κρατάμε πολλές ελπίδες καθώς η επιχείρηση χρειάζεται ακόμα τη στήριξη του.

Πρότεινα να πάω εγώ, μου είπε ότι θα τρέχει , θα δούμε κτλ κτλ… μέχρι πριν μια βδομάδα μου μιλούσε για τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε, το πως γνωριστήκαμε και πως είμαι ο άνθρωπος πλέον και πως είμαι το 1ο και το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί κάθε μέρα. Και μόλις χτες μου ανακοίνωσε ότι δεν είναι τόσο δυνατά τα αισθήματα του, λίγο η απόσταση, λίγο το ότι είδε κάποια red flags σε μένα (του ότι του έλεγα κάποιες φορές να είναι συνεπής στην επικοινωνία μας και επειδή είχαμε τσακωθεί σε κάποιες μέρες πίεσης, τα θεωρούσε αυτά κακά σημάδια). Και αποφάσισε να ότι δε πάμε πουθενά.

Φυσικά ρώτησα τι αισθάνεται και δεν ήξερε να μου απαντήσει. Μου είπε κατά λέξη “δε ξέρω τι να απαντήσω'”. Επίσης όταν έλεγα πως μπορεί να μου πει το οτιδήποτε, είτε ότι δεν έχει αισθήματα, είτε ότι έχει γνωρίσει άλλη είτε αν απλά αισθάνεται φοβερά πιεσμένος, κτλ.. αρνιόταν.. καμία σχέση μου έλεγε, απλώς σκέφτηκα πως για μένα δε κάνει όλο αυτό. Γενικά ήταν σαν κλείδωσε ξαφνικά, σαν να έθαψε κάθε συναίσθημα.

Απλά το δικό μου το μυαλό δε μπορεί να χωρέσει ότι πριν 5 μέρες μιλούσε για αγάπη και επιμονή και υπομονή και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο… μέχρι που μου ανακοινώνει χτες το τέλος. Μιλήσαμε καμία ώρα, αλλά δεν μοιραζόταν κανένα συναίσθημα. Ήταν ένας ψυχρός άνθρωπος.

Αισθάνομαι ότι εξαπατήθηκα, ενώ στην αρχή είχα τόσους δισταγμούς, στο τέλος πίστεψα πως αυτό που έλεγε ήταν η αλήθεια του. Είχα κάποια δείγματα πως δεν βάζει κανέναν πάνω από την επιχείριση του, παραλίγο να μη πάει στον γάμο του αδελφού του γιατί είχε δουλειά και πολλές φορές αναρωτήθηκα αν υπάρχει χώρος για μένα…

Δε ξέρω αν είναι κατανοητό αυτό που λέω, αυτό που κατάλαβα πάντως είναι πως δεν έχει χώρο και πως πάνω που ζόρισαν τα πράγματά, το άφησε. Δεν θεωρώ πως είναι έτοιμος για δέσμευση. Όλα αυτά θα τα συζητούσαμε από κοντά, απλά δε πρόλαβα. Και με πονάει και με λυπεί που έκανα όνειρα για κοινό μέλλον. Τα βάζω και με τον εαυτό μου που πίστεψε…

ΑΠΟ ΤHΝ – Εύη

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

10 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
wild-rose
wild-rose
1 χρόνος πριν

Βλέποντας το απ’ έξω τα red flags είναι πολλά…για να υπάρχουν τσακωμοί για την επικοινωνία πάει να πει ότι η επικοινωνία σας δεν γινόταν με τη συχνότητα που ήθελες άρα δεν ηταν ιδανική. Συναντήθηκες, επίσης, δύο φορές με έναν άνθρωπο και έκανες σκέψεις για κοινό μελλον; Γιατί τόση βιασύνη; Αυτό θα πρεπει να σε προβληματίζει ασχετα απο το πως εβλεπε τη σχεση σας αυτος. Μέσα στον χρόνο της γνωριμίας σας δεν τον επισκέφθηκες πότε, να δεις που μένει, να τον γνωρίσεις ως άνθρωπο, να δεις πως λειτουργεί στις παρέες του…και δεν τον επισκέφθηκες γιατί όπως λες δεν στο επέτρεψε. Δεν… Διαβάστε περισσότερα »

Mary Rho
Mary Rho
1 χρόνος πριν

Με κάποιο τρόπο, όλες πέφτουμε στην παγίδα να πιστεύουμε λόγια και να φτιάχνουμε στο μυαλό μας σενάρια και σχέσεις, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει κάτι άλλο. Μάλλον φταίει το στερεότυπο της πιστής Πηνελόπης που περιμένει καρτερικά, ή οι ταινίες που μας γεμίζουν τα μυαλά με ιδανικούς έρωτες με λόγια – πολλά λόγια – και “happy end” με γάμους στα ηλιοβασιλέματα… είναι πολλά τα ψέματα που μας ανατρέφουν και μας σπρώχνουν να νομίζουμε ότι ο κάθε ένας που θα βρεθεί στον δρόμο μας είναι ο και ο πρίγκιπας του παραμυθιού. Αν το καλοσκεφτείς, τον άνθρωπο αυτόν δεν τον γνώρισες. Τον είδες μερικές… Διαβάστε περισσότερα »

Συννεφούλα
Συννεφούλα
1 χρόνος πριν

Να προσθέσω κάτι; Και θα ήθελα γνώμη!
Μηπως είναι και αυτό που λένε ότι ο άνδρας ενθουσιάζεται εύκολα και δείχνει αμέσως τα συναισθήματά του; Γίνεται πιο γρήγορα στο μυαλό του η όλη διεργασία ενώ η γυναίκα είναι λίγο ..βραδείας καύσης; Οποτε μέχρι να πάρει μπρος η μια έχει τελειώσει στον άλλο;
Συνήθως, δε λέω πάντα. Σαφέστατα όλη η εκδήλωση έρωτα κι αυτός ο ενθουσιασμός είναι…. μεταδοτικά, μας κολακεύουν και σε συνδυασμό με τα βιώματα και τον τρόπο που γαλουχηθήκαμε μας βάζουν στη διαδικασία να κάνουμε
ό ν ε ι ρ α …. συχνά πολύ νωρίς και χωρίς ανταπόκριση.

Mary Rho
Mary Rho
1 χρόνος πριν
Απάντηση σε  Συννεφούλα

“ο άνδρας” δεν είναι ένας, υπάρχουν δισεκατομμύρια άνδρες με άλλες τόσες διαφορετικές ψυχοσυνθέσεις και χαρακτήρες, επομένως, μάλλον τους αδικούμε όταν τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Από πού προκύπτει το συμπέρασμα ότι “ενθουσιάζονται εύκολα” και τι σημαίνει αυτό άραγε? Στην δική μου σκέψη για ανωριμότητα μοιάζει, πιο πολύ σε επιπολαιότητα φέρνει, όταν “εύκολα” λέω ό,τι μπούρδα μου έρθει. Μάλλον έχουμε να κάνουμε με την νοοτροπία του αραδιάζω λόγια, πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες – και γιατί μα μην το κάνω άλλωστε, αφού και ανοχή υπάρχει και συνέπειες δεν υπάρχουν (αχ μωρέ, πληγώνονται τα πουλάκια μου (not) ). Οι γυναίκες από… Διαβάστε περισσότερα »

Συννεφούλα
Συννεφούλα
1 χρόνος πριν
Απάντηση σε  Mary Rho

Γι αυτό και ανέφερα εξάλλου το «συνήθως, όχι πάντα»! Στην ουσία τα ίδια λέμε.. δεν ενστερνίζομαι, απλά παρατηρώ, προσπαθώ να ερμηνεύσω..
Πατριαρχικά είναι αλλά ακριβώς έτσι μεγαλώσαμε, πάνω κάτω αν είσαι άνω των 30. Εδώ, όχι στη Σουηδία, οποτε βάσει αυτών τα ερμηνεύουμε.

Weird_womanshaped_human
Weird_womanshaped_human
1 χρόνος πριν
Απάντηση σε  Συννεφούλα

Δεν υπάρχουν συνήθως συναισθηματα απο την πρώτη στιγμή, απλως συνηθως ο αντρας ειναι αυτος που εκφραζει την ελξη του για σενα (λογω φυσης, λογω κοινωνίας). Τα συναισθήματα αναπτύσσονται οσο αναπτύσεται και η σχεση φυσικα, αναλογα τον άνθρωπο οχι αναλογα το φύλο και αναλογα τις βλεψεις του (αν δεν ειχες στο μυαλο να κανεις σχεση τότε θα αργησεις να αναπτύξεις αυτα τα αισθηματα σε σχεση με το να ηθελες δέσμευση με αυτο το ατομο). Τα ειλικρινή συναισθήματα δεν “τελειωνουν”, εκτός αν εν τέλει δεν ταιριαζετε, δει πραγματα που δεν του αρεσουν σε σενα κλπ Σύμφωνα με μελετες ο ερωτας (ως ενθουσιασμός,… Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταία επεξεργασία 1 χρόνος πριν από Weird_womanshaped_human
Συννεφούλα
Συννεφούλα
1 χρόνος πριν
Απάντηση σε  Weird_womanshaped_human

Συμφωνώ, κάθε άνθρωπος είναι αλλιώς, ο άνδρας είθισται να εκφράζεται πιο εύκολα ως…κυνηγός, αυτός ρόλος του έχει αποδοθεί, στους μεγαλύτερους τουλάχιστον..
Με τα μεγάλα λόγια…πολλές την πάτησαν, δυστυχώς…

An Exquisite Fox
An Exquisite Fox
1 χρόνος πριν

Κοιτα ο καθε ανθρωπος παιρνει καποιες αποφασεις στις ζωη του και βαζει ορισμενες προτεραιοτητες. Αυτος εβαλε τις δικες του και καλως ή κακως δεν ησουν μια απο αυτες. Μπορεις να κανεις κατι διαφορετικα ; Οχι, αναγκαστικα μαθαινεις να ζεις με αυτο. Σου προτεινω να ριξεις μαυρη πετρα πισω σου και να πας με το σκεπτικο “Ωραια ηταν οσο το εζησα, κατι κερδισα απο ολο αυτο, παμε παρακατω τωρα”. Δεν εχει μελλον ολο αυτο, πρεπει να το δεις και μονη σου.

Maraki
Maraki
1 χρόνος πριν

Μ@λ@κες όλοι τους… (συγγνώμη που βρίζω) Αυτός φταίει για όλα. Σου φούσκωσε το μυαλό και τώρα τα παίρνει πίσω. Δεν αξίζει, ούτε ένα σου δάκρυ. Μπλόκαρε τον από παντού, ψηλά το κεφάλι και δειξ’ του τι σημαίνει προχωράω και σε ξεχνάω.

Τελευταία επεξεργασία 1 χρόνος πριν από Maraki
Weird_womanshaped_human
Weird_womanshaped_human
1 χρόνος πριν

Εγω αυτο που βλεπω ειναι ότι βιαστικες παρά πολυ! Ναι μεν μπορούμε να επικοινωνούμε με ανθρώπους διαδικτυακά ομως δεν ειναι το ιδιο με face το face επικοινωνία,επομένως ειναι δυσκολο να μαθεις και τον χαρακτήρα του ετσι. Γενικά εφοσον ετσι ξεκινησε η σχεση και οι φορες που ειδωθηκατε ηταν σπάνιες, βιαστηκες πολυ να το σοβαρεψεις, να δεις κοινο μελλον. Ουσιαστικά ειχατε μια σχεση εξ αποστάσεως, χωρις να υπάρχουν οι βασεις της σχεσης (πχ να είσασταν ηδη κανονικα μαζι, να ειχατε μαθει ο ενας τον αλλον, να ξερατε ότι ταιριαζετε και επειτα να προέκυπτε αποσταση). Αυτος ο άνθρωπος δεν ηξερε δηλαδη πως… Διαβάστε περισσότερα »