in

Προσωπική ιστορία: Έχω θέμα με τις “ντροπές”

Ο φόβος μου μήπως καταλάβει ότι μου αρέσει με κομπλάρει αφάνταστα και με κάνει να θέλω να τον αγνοώ

Ο φόβος μου μήπως καταλάβει ότι μου αρέσει με κομπλάρει αφάνταστα και με κάνει να θέλω να τον αγνοώ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

shy girl

Χαιρετίζω την όμορφη παρέα!

Είμαι 19 και έχω θέμα με τις “ντροπες”.. Πάντα όταν κάνω παρέα με κάποιον χωρίς να μου αρέσει ειμαι ο εαυτός μου, ακομπλεξαριστη χωρίς ίχνος ντροπής.. Όταν όμως ξεκινάω να έχω το παραμικρό συναίσθημα, εμφανιζω μια συστολή, μια ντροπή που οδηγεί στο να μη του πολύ μιλάω, να τον αποφεύγω, να κλεινομαι στον εαυτό μου και να δίνω περισσότερη σημασία σε φίλους του πάρα σε αυτόν. Ο φόβος μου μήπως καταλάβει του αρέσω, και να μην έχει παρόμοια συναισθήματα για μένα με κομπλαρει αφανταστα και με κάνει να θελω να τον αγνοώ . Πάντα προσπαθώ να τον προσεγγίζω έμμεσα, πηγαίνοντας σε ίδια μέρη και κρατώντας επαφή με οικογένεια και φίλους του αλλά ποτέ δεν πρόκειται να μιλήσω πρώτη ή να τον πλησιάσω γιατί θέλω να πάρω την επιβεβαίωση οτι υπάρχει κάποια κίνηση από την δική του πλευρά…

Δώστε μου σας παρακαλώ κάποια συμβουλή μήπως σωθω γιατί με την απαξίωση νομίζω μόνο χειρότερα γίνονται τα πράγματα

ΑΠΟ ΤΗΝ – Νίτσα

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

2 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Μαρία
Μαρία
1 χρόνος πριν

Ας πούμε οτι μαθαίνει οτι σου αρέσει ενω δεν του αρέσεις, ποιο είναι το χειρότερο που θα συμβεί? Να είναι ενας τρισμεγιστος καραγκιόζης που θα σε βγάλει στην ημερησία κι αρχίσει να σε κοιτάει κάπως? Ωραία κοίτα μια απάντηση που μπορείς να δώσεις, μου άρεσε αλλά πάλι καλα που δεν του άρεαα, ασε που ετσι ανακάλυψα τι καραγκιοζοπαίχτης είναι και μου κόπηκε η όρεξη!
Αν φοβάσαι την αποριψη, παλι σκέψου οτι δεν θωρακίζεσαι μενοντας πίσω, στο παιχνίδι είναι και να φας τα μούτρα σου
Δούλεψε το λίγο στο κεφάλι σου, τι φοβάσαι οτι θα συμβεί αν το καταλάβει?

Στεφανος st
Στεφανος st
1 χρόνος πριν

Και κατι συμπληρωματικο ΠΑΝΤΑ θα τεινεις να θεωρεις ως πιο σημαντικους θα μενουν αξεχαστοι θα τους θεωρεις πιο δυνατους ερωτες οσους σε πληγωσαν και σε απερριψαν. Κατασκευαστικο λαθος του ανθρωπου ποτε δεν θυματε αυτον που περασε ομορφα με χαμογελο παντα θυματε αυτον που τον πληγωσε. Κατασκευαστικο λαθος στο μυαλο στο συναιθημα στο ψυχισμο. Προσπαθησε να μην φανεις υπερβολικα αχαριστη και πες ενα ευχαριστω σε οποιον διπλα του περνας καλα οσο το μυαλο σου θα ταξιδευει σ αυτον που σε πληγωσε… Και το μεγαλυτερο μυστικο που θα μπορουσα να σου αποκαλυψω για τη ζωη εχοντας τα διπλα και πλεον χρονια απο… Διαβάστε περισσότερα »