Αγαπητή «Α, μπα»: Ντρέπομαι να τους το πω γιατί όλοι ξέρουν ότι είμαι σε σχέση

Κανείς δεν έχει καταλάβει κάτι για τα συναισθήματα μου

Αγαπητή Α, μπα, ξεμπέρδεψε με, σε παρακαλώ! Είμαι 32 χρονών, έχω σχέση με ένα πολύ καλό παιδί, με το οποίο δεν είμαι ερωτευμένη πια. Νιώθω όμως όμορφα στη σχέση, χωρίς συναισθήματα φυγής. Σε ένα πάρτυ γενεθλίων, γνωρίζω έναν άλλον άντρα και νιώθω μια απίστευτη έλξη την οποία την καταπίνω μέσα μου, χωρίς να μιλήσω σε κανέναν, και φυσικά χωρίς να δείξω κάτι στον άλλον. Σκέφτομαι: στο μυαλό μου είναι όλα, θα μου περάσει. Η έλξη αποδεικνύεται ότι είναι αμοιβαία, διότι τις επόμενες ημέρες μαθαίνω ότι ο τύπος ρώταγε για ΄μένα κοινούς γνωστούς κι εκδήλωσε την επιθυμία να με ξαναδεί στην παρέα. Του μετέφεραν ότι έχω σχέση. Εκείνος μετά από αυτήν την πληροφορία δεν έκανε κανένα βήμα προσέγγισης. Πάνε 3 μήνες και δεν το έχω ξαναδεί από τότε. Δεν σου κρύβω ότι όλο αυτό το διάστημα τον σκεφτόμουν και θα ήθελα πάρα πολύ να τον γνωρίσω καλύτερα. Στο μεταξύ ο κοινός γνωστός έκανε μία μάζωξη στο σπίτι του όπου είχαμε παρευρεθεί όλοι από το πάρτυ, εκτός από εκείνον που ήθελα. Και ντρέπομαι, όπως καταλαβαίνεις, να πω το παραμικρό γι’ αυτόν, γιατί όλοι ξέρουν ότι είμαι σε σχέση. Κανείς δεν έχει καταλάβει κάτι για τα συναισθήματά μου. Τον σκέφτομαι και θέλω να τον ξαναδώ, να τον γνωρίσω καλύτερα ως άνθρωπο, να δω πώς θα αντιδράσω κτλ. Τι με συμβουλεύεις να κάνω; Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και νιώθω μέσα μου πολύ μπερδεμένη.

σε σύγχυση

Ευχαρίστως να στα ξεμπερδέψω. Έχεις βαρεθεί αυτόν που έχεις και δεν πιστεύεις ότι η βαρεμάρα είναι λόγος για να χωρίσεις, γιατί σιγά, περνάει κι έτσι ο καιρός, γιατί να ταλαιπωρείσαι μαζί με τους σινγκλ τα Σάββατα, δεν τον παντρεύτηκες κι όλας. Τελευταία όμως βαριέσαι πάρα πολύ (νιώθω όμορφα) και ψάχνεις λόγο και αφορμή για να την κάνεις (χωρίς συναισθήματα φυγής). Βρήκες έναν που σου γυάλισε, αλλά δεν ξέρεις αν θα τα έφτιαχνες σίγουρα μαζί του, οπότε είπες, κάτσε να δείξω λίγο ενδιαφέρον ώστε να δω αν υπάρχει καλός λόγος για να την κάνω από εδώ που είμαι, αλλά εκ του ασφαλούς, μην μείνω ρέστη. Σπάει ο διάολος το ποδάρι του, και πού να το φανταστείς, έχεις πέσει πάνω σε άνθρωπο με αξιοπρέπεια που δεν του αρέσουν οι παρτάκηδες. Ωπ, πάει χάθηκε η ευκαιρία; Να ρίξω κι άλλο παραγάδι ή ρισκάρω να με πάρουν είδηση; Αυτό αναρωτιέσαι.

Ελπίζω να βοήθησα.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

105 points
Upvote Downvote

52
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
19 Θέματα σχολίων
33 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
27 Συντάκτες σχολίων
LioEleni PeAlouteroBjorkΕλένη Γκίνη Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
bal isra
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Γιατί τόση εμπάθεια στην περιγραφή της κατάστασης;

Η κοπέλα νιώθει άσχημα, ντρέπεται, είναι σε εσωτερική σύγκρουση. Δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό, οπότε προς τι ο χαρακτηρισμός “παρτάκιας”; Γιατί τέτοια ευθεία ακύρωση στο “όμορφα, χωρίς τάσεις φυγής”; Μπορεί όντως να ισχύει. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη και για συναισθηματική ασφάλεια και για εξερεύνηση. Οι παρτάκηδες κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες για τους άλλους, δεν κάθονται να υποφέρουν για μήνες.

flavors
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Πολύ συμφωνώ

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Δεν έκανε κάτι μεμπτό επειδή ο καινούργιος εξαφανίστηκε μόλις έμαθε ότι έχει σχέση και επειδή ντρέπεται να δηλώσει ενδιαφέρον σε κάποιον από το φιλικό της περιβάλλον για να μην την πουν λιγουρα και παρτάκια. Αλλά τελικά αυτό δε το γλίτωσε. Αλίμονο σε αυτούς που είναι τίμιοι επειδή δεν μπορούν να είναι άτιμοι.
Μου κάνει εντύπωση που δεν το βλέπετε.

bal isra
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

“Τον σκέφτομαι και θέλω να τον ξαναδώ, να τον γνωρίσω καλύτερα ως άνθρωπο, να δω πώς θα αντιδράσω”

Εμένα αυτό μου δείχνει ότι προσπαθεί να βγάλει άκρη με αυτή την αναστάτωση που αισθάνεται, ίσως και να ξορκίσει αυτό που νιώθει. Δε λέει πουθενά ότι θέλει να τον δει για να τον φάει.

Προφανώς ο καθένας κάνει τς δικές του προβολές στην κατάσταση, και εγώ τις δικές μου αντίστοιχα. Νομίζω όμως ότι όπως και να’χει η συγκεκριμένη ερώτηση με τον τρόπο που έχει τεθεί δεν δίνει πάτημα για τόση δηκτικότητα, εκφρασμένη με τόσο ενοχλητικά προτεσταντικό τρόπο.

Marina
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Συμφωνω. Και με την flavors.
Παρ’ολ’αυτα εντυπωσιάζομαι (ευχάριστα?) που η πλειοψηφια των σχολίων έχουν τόσο αυστηρή ηθική.
Προσωπικά δεν έχω, δεν θέλω να είμαι τόσο αυστηρή με τους ανθρώπους και σίγουρα δεν ειμαι αναμάρτητη.

ντε
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

συμφωνώ, και φαίνεται λες και η πλειοψηφία εδώ μέσα όταν έχει σχέση ετών τα κάνει όλα ιδανικά. δεν λιγουρεύονται ποτέ, δεν αναρωτιούνται ποτέ, παραμένουν προσηλωμένοι, γυρνάνε την πλάτη στις προκλήσεις της ζωής στα 3 πρώτα δευτερόλεπτα. ρε μας δουλεύετε;

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Όχι. Για κάποιους η πίστη και η αφοσίωση είναι θέμα επιλογής και όχι συγκυρίας. Το ίδιο και η ειλικρίνεια, η εντιμότητα και η ακεραιοτητα. Δεν εξαρτωνται από το τι καιρό κάνει έξω και το ποσό ωραίος είναι ο άλλος γκόμενος.
Μερικοι άνθρωποι ξέρουν τι θέλουν στη ζωή τους. Απίστευτο ε;

Mrs Shelby
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Είναι απολυτώς σεβαστό και ανθρώπινο να γνωρίζεις κάποιον και να σου κινεί το ενδιαφέρον. Προς Θεού. Αυτό που τονίζουμε ως λάθος είναι το ότι επιμένει να είναι σε μια σχέση με το “καλό παιδί” ενώ είναι σαφώς αλλού. Ενθουσιάστηκε και σκέφτεται έναν άνθρωπο που είδε μια φορά. Μήπως ήταν με το ένα πόδι απ έξω απ αυτή τη σχέση και απλά ψάχνει το λόγο που θα την ωθήσει να πάρει την απόφαση? Κι αν είναι έτσι γιατί πρέπει να περιμένει να γνωριστεί καλύτερα με τον άλλον? Δεν αρκεί το ότι δεν θέλει αρκετά εδώ και λίγο καιρό το σύντροφό της?… Διαβάστε περισσότερα »

flavors
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Aloutero οι άνθρωποι αλλάζουν όπως και τα συναισθήματα. Τα αξιακά συστήματα κάποιου ανθρώπου συμφωνώ πως ίσως να μένουν σταθερά. Και μπράβο σου που πρεσβεύεις τα δικα σου με τόσο στόμφο. Αλλά αν πει κάποιος πως είναι απόλυτα σίγουρος πως θα είναι πιστός και αφοσιωμένος σε κάποια επιλογή του είναι σαν να βλέπει ενα παγάκι (μα το βλέπει ειναι εκεί , δροσερό και τετράγωνο) και να λεει έτσι θα παραμείνει γιατί εγω αυτό ήθελα απο τη ζωή μου. δν θα παραμείνει όμως αν άλλαξουν οι συνθήκες, και ναι ο καιρός έξω και μέσα μας επηρεάζει τα πάντα

Marina
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

@Aloutero στην ουσία δεν εξαρτάται ποτέ απο το πόσο ωραίος είναι ο άλλος γκόμενος ή η άλλη γκόμενα, εξαρτάται περισσότερο απο το πόσο καλα γνωρίζεις τον εαυτό σου. εγώ το έχω συναντήσει και ζήσει όπως το περιγράφη η bal isra πιο πάνω σε μια απάντηση της, όταν λέει οτι βρήκε τις απαντήσεις σε αυτο που συνέβει στον εαυτό της. Δεν είναι απίστευτο οτι ξέρουν μερικοί άνθρωποι τι θέλουν απο τη ζωή τους, είναι ζηλευτό -με την καλή έννοια, κι εύχομαι ποτε να μην έρθεις αντιμέτωπη(ος) με πράγματα που νόμιζες οτι ξέρεις αλλά δεν ηξερες για σένα. Το ίδιο απιστευτο δεν… Διαβάστε περισσότερα »

ντε
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

@Aloutero δεν διαφωνώ, αλλά πολλές απαντήσεις μου δείχνουν διάθεση για κράξιμο και καμία διάθεση να μπουν στη θέση του άλλου. αυτό είναι που δεν μου αρέσει. δηλαδή σε μια γυναίκα 32 ετών που σκέφτηκε κάτι έξω από τη σχέση της λέμε παρτάκιας; κατακρίνουμε το πότε ο καθένας θα έρθει πιο κοντά σε αξίες που αναφέρεις; εγώ λέω όχι, η συναισθηματική ωρίμανση διαφέρει κι αν κάποιος ξέρει τι θέλει καλό είναι να βοηθήσει και τον δίπλα του. γι’ αυτό και θα συμφωνήσω με την προσέγγιση της @Mrs Shelby, αυτά είναι τα πραγματικά ερωτήματα και κατά την γνώμη μου που θα πρέπει… Διαβάστε περισσότερα »

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Παιδιά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Άπαξ και περιπλάνηθηκα έξω από τη σχέση και συνεχίζω να το σκέφτομαι και να ψάχνω να βρω τι θα κάνω ΧΩΡΙΣ να φεύγω από τη σχέση, είμαι παρτακιας. Η φράση “καλό παιδι” σημαίνει σχεδόν πάντα, αυτός που μου κάνει τα χατίρια και ανέχεται τις μαλακιες μου. Και που θα βρω άλλον μαλακα να τα κάνει αυτά. Αλλιώς θα μας έλεγε άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ή της σχέσης τους. Όταν λοιπόν σου έχει φερθεί ένας άνθρωπος έτσι, το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ντόμπρος απέναντι του. Πόσο μάλλον όταν δεν… Διαβάστε περισσότερα »

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Επίσης, θα σας φανεί απίστευτο αλλά δεν έχω κάνει ποτέ σχέση που μου την έπεσε ενώ ήταν με άλλη. Ακόμα κι αν χώρισε μετά. Είναι τόσο ντεκαυλε η απιστία για εμένα.
Χάνω οποιοδήποτε ενδιαφέρον για έναν άντρα που θα με φλερτάρει όντας σε σχέση. Θες ρε φίλε να περιπλανηθεις, να αναρωτηθείς και να κοιτάξεις τι γίνεται γύρω σου; Χώρισε και μετά έλα πες μου τι θες από μένα.
Μη το κάνεις πάνω στις πλάτες του καλού παιδιού και περιμένεις πρώτα να δεις αν θα φας χυλόπιτα. Τριμαλακα!

Marina
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Δεν ειναι απιστευτο Αλουτερο.
Ουτε διαφωνω σε οσα λες, τριμαλακας ειναι αυτος που το κανει, η διαφορα ειναι οτι καποιοι ανθρωποι ειναι απολυτοι στις αποψεις και το συστημα αξιων που εχουν αυτη τη στιγμη – επετρεψε μου να συμπληρωσω, και καποιοι ανθρωποι δεν ειναι(ο εαυτος μου μεσα) τοσο απολυτοι. Δεν πειραζει, διαφωνουμε σε ενα θεμα

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Απλώς Μαρίνα μου δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει “δεν είμαι τόσο απόλυτος”.
Έχω αρχές αλλά θέλω να μπορώ να τις παραβλέπω όταν η κατάσταση με ζορίζει και μου είναι πιο εύκολο να τις αγνοήσω;
Συμφωνώ θεωρητικά, αλλά πρακτικά καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να τηρείς τις αρχές σου γιατί οι πειρασμοί είναι πολλοί;
Αν οι αρχές αλλάζουν σύμφωνα με τις συνθήκες, δεν είναι αρχές. Δεν υπάρχει “δεν είμαι απόλυτος” όσον αφορά το σύστημα αξιών σου. Είτε έχεις, είτε δεν έχεις.

Lio
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Η εμπάθεια εχει να κανει με το οτι δεν ειναι ειλικρινης ούτε με τον εαυτό της. Εχει ήδη βαρεθεί και το ξέρει. Θα μπορούσε να χωρίσει και να γνωρίσει οποιον θέλει. Αλλα προτιμάει να μένει σε μια σχέση που δεν την καλύπτει ψάχνοντας ταυτόχρονα για τον επόμενο.

Mrs Shelby
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

“Τον σκέφτομαι και θέλω να τον ξαναδώ, να τον γνωρίσω καλύτερα ως άνθρωπο, να δω πώς θα αντιδράσω κτλ” αυτό σε ελεύθερη μετάφραση “Θέλω να δω αν θέλει μόνο σεξ ή αν θα κάτσει σχεσούλα διότι όπως και οι μαϊμού για να αφήσει το ένα κλαδί, πρέπει να πιάσει πρώτα το επόμενο”. Χωρίς παρεξήγηση είστε η μαϊμού στην προκειμένη περίπτωση.

Luck be a lady tonight
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αχ, αχ, αχ. Μια χαρά τα λέει η Α,μπα, και συμφωνώ απόλυτα. Τα ίδια έκανα κι εγώ κάποτε. Σε σχέση με καταπληκτικό παιδί, που ανέχεται εμένα και την τρέλα μου και μου αρέσει που είμαι μαζί του αλλά μου χει περάσει ο έρωτας (η έξαψη;). Και νά σου επανεμφανίζεται ο πρώην ο αλήτης ο σωστός και νά σου η δικιά σου να κοιμάται και να ξυπνάει με τη σκέψη του και με την προοπτική να κάνω κάτι παράλληλα. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή και στις καθυστερήσεις, χώρισα το καλό παιδί, σε λίγες μέρες τα ξαναβρήκα με τον πρώην και μπορούσα μετά… Διαβάστε περισσότερα »

Ελένη Γκίνη
Μέλος
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Περιεχομένου
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Χαχαχαχα πάστα! !!

Eleni Pe
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Κάθε σχέση που έχει τύχει να συναντήσω φτάνει κάποια στιγμή μετά από ένα χρονικό διάστημα (το οποίο δεν είναι συγκεκριμένο για ολους) σε ένα σημείο καμπής. Είναι αυτό το σημείο που έχει φύγει η εξιδανίκευση, ο ενθουσιασμός, έχουν αρχίσει να σωρεύονται οι δυσκολίες στη σχέση σας και εκεί πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Ή θα χωρίσεις και θα κυνηγήσεις πάλι το καινούργιο και ενθουσιώδες ή θα αποδεχτείς ότι οι άνθρωποι και οι σχέσεις είμαστε ελαττωματικοί και θα δουλέψεις πάνω στον εαυτό σου και τη σκέψη σου, ώστε να οικοδομήσεις μια σχέση αποδοχής και κατανόησης. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν υπάρχει σωστή και λάθος… Διαβάστε περισσότερα »

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Πραγματικά αυτό με τα “καλά παιδιά” που όμως τα βαριέστε και χασμουριεστε και ξυνεστε…
Ποιος σχολιαστής είχε γράψει αυτό με τη θεοσταλτη τηγανιά;
– Είμαι με ένα καλό παιδί αλλά βαριέμαι και μου αρέσει ένας άλλος και….
– Ντονγκκκκ!

Jean Grey
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Θεόσταλτη τηγανιά ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Aces Full
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Θεόσταλτη τηγανιά!!! Τέλειο!!!!

τοστογιεφσκι
Επισκέπτης
Συμμετέχων
τοστογιεφσκι

τηγανια αλα ακανθολιμον, αξεχαστη γευση

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Α γεια σου τοστ!

flavors
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Δηλαδή σε κανέναν δεν έχει τύχει να έχει σχέση και να γνωρίσει ένα άτομο που να του προσελκύσει το ενδιαφέρον; Επίσης βαφτίσαμε τα αγόρια τέτοιων γυναικών ‘το καλό παιδί’ και τα κορίτσια οι ΚΑΡΧΙΕΣ που θέλουν να αφήσουν το καλό παιδί για έναν άλλον;Ή μήπως όλες χωρίζουμε με το που βαριόμαστε και τα κάνουμε όλα αλάνθαστα; Εγώ νομίζω πως όλα μπορεί να συμβούν και δεν είναι και τόσο κακό. Ούτε παντρεμένη είναι, ούτε απάτησε κανένα. ίσως να θέλει λίγο παραπάνω χρόνο να επεξεργαστεί πως πρέπει να φύγει από τη σχέση που είναι τώρα και να καταλάβει τους αληθινούς λόγους και… Διαβάστε περισσότερα »

bal isra
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Μου έχει τύχει. Να είμαι σε σχέση και να ερωτευτώ. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν, ήταν άλλωστε όλο στο κεφάλι μου και μόνο. Και ναι υπέφερα, έντονα, με ενοχές μαζί, για μήνες. Και έψαχνα τις απαντήσεις και βρήκα αρκετές, που τελικά πιο πολύ είχαν να κάνουν με μένα και την εικόνα που είχα για τον εαυτό μου, δευτερευόντως με την όλη διαδικασία σαν έναυσμα για να δραστηριοποιηθώ γενικότερα και να μην αφήνω τη ζωή να με προσπερνάει χωρίς να κάνω και να αφήνω κάτι αξιόλογο, και αρκετά λιγότερο είχαν να πουν κάτι για τη σχέση μου, πόσο μάλλον για την… Διαβάστε περισσότερα »

Mrs Shelby
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Παιδιά κι εγώ χώρισα 2,5 χρόνια σχέση “καλό παιδί” γιατί μου την έπεσε ένας barman αλητάκος και συνειδητοποιήσα ότι δε μπορώ να γιορτάζω με το καλό παιδί επετείους σε εστιατόρια, ενώ σκεφτόμουν πότε θα έρθει Πέμπτη για να πάω να καβλαντίσω. Δεν το καταλάβαινε τότε το “καλό παιδί” και λέει είσαι @ουταν@. Ε καλά, είμαι κι απ αυτό. Τουλάχιστον δεν κοροϊδεψα έναν άνθρωπο που μου ήταν σημαντικός και είχαμε περάσει όμορφα μαζί. Άσχετο αλλά με τον barman τίποτα δεν έγινε.

Μανδάμ Φρου Φρου
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Βρε Μις Shelby, αν και νομίζω οτι καταλαβαίνω το πόιντ σου, το καλό παιδί και το “με είπε πουτ@ν@” δε μου κολλάνε μαζί.

Θα μου πεις τι να έκανε, να έδινε συγχαρητήρια;

Mrs Shelby
Μέλος
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Είναι το στάδιο του θυμού. Την περνούν και τα καλά παιδια. Αφού έχουν κλαψει, παρακαλέσει, μεθύσει και κάνει ψυχοθεραπεία με κολλητούς. Ανθρώπινα τα πάθη.

taxi-driver
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Υπήρξα και εγώ εξέχων μέλος του groop των “καλών παιδιών”,θα σέβεστε!!

Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Πόσο υπέροχο που ξαναέγραψες αυτά που γράφει η θεματοθέτρια αλλά χωρίς περιστροφές.
Πληρωμένη απάντηση. Ε, μα πώς.

Dana_Karadana
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ίσως θα μπορούσα να δικαιολογήσω όλο αυτό κατά ένα μέρος αν ήσουν με έναν “μακάκα” που σου έλεγε ψέμματα ή σε κεράτωνε η τέλος πάντων σου συμπεριφερόταν άσχημα και μπορεί να μην έφευγες γιατί ένιωθες και καλά ερωτευμένη ή μπορεί να ήλπιζες ότι κάτι αλλάξει (μαλακίες) και τελικά σου γυάλιζε κάποιος, εκεί θα έλεγα ε εντάξει η κοπέλα εδώ πάει να σωθεί, πέρασε τα χίλια μοίρια οκ….τώρα στην περίπτωση με το καλό παιδί με το οποίο πια δεν είσαι ερωτευμένη αλλά κάθεσαι γιατί είναι καλό παιδί πως πας και ρίχνεις αλλού παραγάδι? Για να μην μείνεις με άδεια χέρια τελικά?… Διαβάστε περισσότερα »

αγριοκέρασο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Προτείνω ένα ακόμα μάντρα για το Α,μπα: Όταν δεν είμαστε ερωτευμένοι με τον άνθρωπο που είμαστε σε σχέση, τον χωρίζουμε!

Κασσάνδρα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ωραίο πράγμα να είσαι ερωτευμένος! Αλλά και πόσο παραπλανητική λέξη! Σίγουρα πάντως δεν είναι ο μόνος λόγος να είσαι με κάποιον, ούτε κριτήριο να χωρίσεις αν δεν είσαι. Υπάρχουν τόσοι λόγοι (σημαντικοί και μη) να είσαι ή να μην είσαι με κάποιον.
Τώρα, το αν κοροιδεύουμε τον άλλο και κυρίως τον εαυτό μας είναι ένα άλλο ζήτημα.

αγριοκέρασο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Δεν είναι ο μόνος λόγος να είσαι με κάποιον αλλά είναι κύρια προϋπόθεση ώστε να συνάψεις και να συνεχίσεις μια σχέση. Δεν μπορεί να έχουμε ως κριτήριο διατήρησης μιας σχέσης ότι ο άλλος είναι καλό παιδί.
Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο ο χαρακτήρας του άλλου αλλά αν δεν θες να κοιμάσαι και να νιώθεις την ανάσα του δίπλα σου, να βγαίνεις μαζί του, να αγκαλιάζεστε, να περνάς την καθημερινότητά σου μαζί του τότε τι να τον κάνεις τον καλό χαρακτήρα μόνο;

Κασσάνδρα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

@Αγριοκέρασο (δεν ξέρω πάλι για ποιο λόγο δεν μπορώ να γράψω κάτω από σένα- τεσπα) Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτά που λες, θα μπορούσα να πω πως συμφωνώ απόλυτα! Η, ας το πούμε, ένστασή μου έχει να κάνει με το το πόσο παραπλανητική είναι συχνά η λέξη έρωτας και ερωτευμένος/η. (πχ. είχα φίλη που θεωρούσε τις κρίσεις ζήλιας αλλά και τις ψιλές που έτρωγε από τον δικό της ένδειξη του έρωτά του (!!!!), αφού είχαν μια πολύ παθιασμένη σεξουαλικά (αλλά όχι υγιή προφανώς) σχέση. Όπως και το ότι ο έρωτας (με την έννοια που του δίνουμε όταν λέμε πως νιώθουμε… Διαβάστε περισσότερα »

αγριοκέρασο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Οι “πεταλούδες στο στομάχι” είναι ένα αρχικό στάδιο που, σαφώς, πρέπει να βιώνουμε και είναι ο ενθουσιασμός που αποτελεί την κινητήριο δύναμη ώστε να θέλουμε να είμαστε μονίμως μαζί με τον άλλον. Είναι αλήθεια πως κάποια στιγμή αυτό το συναίσθημα φθίνει. Και, επειδή αυτό το συναίσθημα θα αρχίσει να φθίνει, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε πια ερωτευμένοι. Η φράση “είμαι ερωτευμένος” είναι παραπλανητική διότι, πολλοί άνθρωποι, δεν έχουν ξεκάθαρη αντίληψη της έννοιας του έρωτα. Η συναισθηματική ή/και σωματική κακοποίηση δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση διάσταση του έρωτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, βάζουμε ως βιτρίνα τον έρωτα ώστε να καλύψουμε τις… Διαβάστε περισσότερα »

Κασσάνδρα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πάλι δεν μπορώ να πω πως διαφωνώ στα περισσότερα από αυτά που λες. Πολλοί, ανάμεσά τους και ο Γιάλομ (θα σου πρότεινα το “δήμιο του έρωτα”, εμένα όταν το είχα πρωτοδιαβάσει μου έδωσε μια γροθιά στο στομάχι, μετά άρχισα να το βλέπω διαφορετικά) θα μπορούσαν όμως να πουν πως δεν είναι αυτή η έννοια του έρωτα. Ναι, προφανώς και η αμοβαία έλξη, πέρα από το σεβασμό, τη συμπεριφορά, την κατανόηση είναι πολύ σημαντικό συστατικό μιας σχέσης. Και εσύ στο τέλος αυτή τη λέξη έβαλες (λέγοντας πως είναι αναγκαία, αλλά όχι ικανή συνθήκη για να συνεχίσει μια σχέση να υφίσταται και… Διαβάστε περισσότερα »