Αγαπητή «Α, μπα»: Είναι λάθος που το συνεχίζω;

Δεν ταιριάζουμε

Βγαίνω με έναν τύπο και είμαστε στις αρχές. Έχω καταλάβει ότι στην ουσία δεν ταιριάζουμε ούτε είναι αυτός που ψάχνω. Αλλά περνάω όμορφα και είναι σχετικά ευχάριστη η παρουσία του στην ζωή μου αυτή την στιγμή. Κανονικά, αν έπρεπε να συμπεριφερθώ ώριμα, έπρεπε να το κόψω ήδη από τώρα και είναι λάθος που το συνεχίζω;

25

Όσο δεν λες άλλα από αυτά που νιώθεις για να μην φύγει (δεν εννοώ ότι πρέπει να του τα πεις όπως τα λες εδώ), άλλωστε μπορεί να νιώθει κι αυτός το ίδιο για σένα, και όσο έχεις υπόψη σου ότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, και μεγάλη μπουκιά φάε αλλά μεγάλο λόγο μη λες, όχι, δεν είναι λάθος που το συνεχίζεις.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

36 points
Upvote Downvote

11
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
6 Θέματα σχολίων
5 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
8 Συντάκτες σχολίων
Sailor EarthI_am_the_lawΛένα ΦουτσιτζήConsciousness Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
EM
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Αλλά στις 9 του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι.

bella ciao
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Advocate

χαχαχαχαχαχ!!! Σ’αγαπώ!!!

Tokyo
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αυτό ακριβώς! Αχ πόσες μπουκιές έπρεπε να είχα φάει..

Consciousness
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Συμφωνώ με Λένα. Πολλοί λένε στην αρχή “δεν ταιριαζω κλπ κλπ” και μετα όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν στην επιφάνεια και άλλα στοιχεία του αλλου και αναθεωρεις. Αφού περνάς όμορφα και διστάζεις να τον χωρισεις, ε απλα μένεις και το απολαμβάνεις όσο κρατήσει. Σου θυμιζω κάτι: πολλοί δυνατοί έρωτες γεννήθηκαν κεραυνοβόλα και άλλοι έρωτες γεννήθηκαν απο ενα αρχικό “Τι εγώ? Με αυτόν ούτε καν! “. Κι όμως. Το έχω δει σε φίλους και το έχω ζήσει κι εγώ. Είναι ο άλλος να σου βγάλει κάποια άλλα στοιχεια και να τον ερωτευτεις για αυτά ακριβως και να αναθεωρήσεις έτσι την αρχική… Διαβάστε περισσότερα »

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

“Troll mode on”

Αλλά εδώ

https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti-a-mpa-den-eichame-milisei-gia-apokleistikotita-alla-niotho-oti-me-prodose/

ο Νορβηγός είναι γεμάτος με κουτάκια, όρια, σύνορα, κανόνες, πύλες, εμπόδια, περιορισμούς.

“Troll mode off”

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Αν συνεχίσεις να περνάς καλά μαζί του …… θα την πατήσεις…. Φύγε από τα στερεότυπα περί κεραυνοβόλου , γιατί θα προσγειωθείς άσχημα

Sailor Earth
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Δεν είναι απόλυτο αυτό. Καλά μπορείς να περνάς και με έναν απλό φίλο σου. Κεραυνοβόλος σίγουρα δεν υπάρχει αλλά δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να περνάς απλά όμορφα με κάποιον για να τον ερωτευτείς. Δεν είναι τόσο απλό.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Δεν εννοώ ότι θα την πατήσει ντε και καλά, επειδή περνά καλά, αλλά επειδή είναι ανυποψίαστη ότι μπορεί αυτό να γίνεται. Έχω εκπλαγεί από το πόσες πολλές γυναίκες βιάζονται να ξεμπερδεύουν με το ζήτημα αναμονής συντρόφου και ονομάζουν γρήγορα κάποιον “έρωτα”, ενώ δεν πιστεύουν ότι γίνεται να ερωτευθείς με τον καιρό και με την παρέα. Η γράφουσα μου φαίνεται τελείως ανυποψίαστη και η ερώτηση της προς τα εκεί με παραπέμπει. Αλλιώς γιατί να ρωτά, αν γίνεται να ερωτευθεί με τον καιρό και όχι αμέσως; Μάλλον έχει αρχίσει να παθαίνει έρωτα και φοβάται, ακριβώς γιατί η συγκεκριμένη σχέση δεν έχει προοπτικές… Διαβάστε περισσότερα »

Sailor Earth
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αυτά που λες να του τα ξεκαθαρίσεις για αρχή. Να πεις ότι περνάς πολύ όμορφα μαζί του αλλά δεν το δένεις κιόλας/ το βλέπεις χαλαρά. Να είσαι απόλυτα ειλικρινής απέναντί του γιατί αυτός μπορεί να νιώθει αλλιώς. Μπορεί όμως να είναι και στην ίδια φάση με σένα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξέρει που πάει κι αν θέλει να το συνεχίσει. Και είναι αρχή ακόμα μην αγχώνεσαι τόσο. Μπορεί τώρα να βλέπεις κάτι χλιαρό στην πορεία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο έντονο. Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς δεν είναι κεραυνοβόλος. Έρχεται με τον καιρό.