in

Αγαπητή «Α, μπα»: Τον θεωρούσα κολλητό, μέχρι που κατάλαβα ότι νιώθω κάτι παραπάνω

Θα ήθελα την συμβουλή σου!

Γεια χαρά. Ίσως είναι ένα θέμα που το έχετε ξανά διαβάσει. Εδώ και 6 χρόνια κάνω πολύ παρέα με ένα αγόρι. Τον θεωρούσα κολλητό, μέχρι που κατάλαβα ότι νιώθω κάτι παραπάνω. Δεν είμαι όμως και 100% σίγουρη. Ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα αλλά κάτι με κρατάει, ξέρω ότι αν δεν του μιλήσω γι αυτό που νιώθω ίσως βαράω στο τέλος το κεφάλι μου στον τοίχο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

22 most amazing photos sunrise

Γεια χαρά… Ίσως είναι ένα θέμα που το έχετε ξανά διαβάσει! Εδώ και 6 χρόνια κάνω πολύ παρέα με ένα αγόρι. Τον θεωρούσα κολλητό, μέχρι που κατάλαβα ότι νιώθω κάτι παρά πάνω… Δεν είμαι όμως και 100% σίγουρη. Ταιριάζουμε σίγουρα σε πολλά πράγματα αλλά κάτι με κρατάει ,ξέρω ότι αν δεν του μιλήσω γι αυτό που νιώθω ίσως βαράω στο τέλος το κεφάλι μου στον τοίχο… Και οι δύο κάνουμε κάπου κάπου σχέσεις αλλά παροδικές. Φοβάμαι να του μιλήσω γιατί δεν θέλω να τον χάσω από αυτό το κομμάτι της ζωής μου που το έχω τώρα… Ήμαστε 28 χρονών και νιώθω ότι με πάει πίσω…Θα ήθελα την συμβουλή σου!

-mary mar

Αν το έχουμε ξαναδιαβάσει; Είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα συχνότητας, και τελευταία αποφεύγω να τα δημοσιεύω γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να γραφτεί η ίδια απάντηση. Όμως δεν μπόρεσα να προσπεράσω την δική σου επειδή είσαι 28 χρονών. Δεν έχω δει νομίζω αυτή την ερώτηση από κορίτσι άνω των 20.

Αγαπητή φίλη, σε τρόμαξα αρκετά; Έρχονται κι άλλα. Είσαι σε μια ηλικία που θα έπρεπε να ξέρεις ότι αυτά τα πράγματα ή είναι αμοιβαία, ή είναι μοιραία (για τον εγωισμό σου). Αν χρειάζεται να του «μιλήσεις», τότε αυτό που συμπεραίνω είναι ότι δεν ξέρεις τι νιώθει η άλλη πλευρά, αλλά ακόμα χειρότερα, δεν θεωρείς απαραίτητο να ψηλαφίσεις την κατάσταση πριν κάνεις ερωτική εξομολόγηση και τον φέρεις σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται με ανακοινώσεις. Αν δεν έχεις βρεθεί στην ευχάριστη θέση να έχει φτάσει η κουβέντα από μόνη της προς τα εκεί, τότε δεν βλέπω πώς μπορεί να υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον και να μην έχει εκδηλωθεί ούτε χαραμάδα του. Εγώ θα έλεγα ότι αυτό που σε κρατάει είναι ότι δεν βλέπεις την ευκαιρία. Αν δεν την βλέπεις, είναι επειδή δεν σου τη δίνει.

Αν δεν μιλήσεις μπορεί να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο… γιατί; Επειδή κι αυτός νιώθει το ίδιο αλλά ντρέπεται να σου το πει; Και τελικά παντρευτείτε άλλους; Και το καταλάβετε όταν έχετε παιδιά με τους λάθος ανθρώπους; Ή σε καλέσει στο γάμο του και του το πεις λίγο πριν πάει να πάρει τη νύφη; Ή το αποφασίσεις τελευταία στιγμή και τον κυνηγάς στο αεροδρόμιο;

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να βαρέσεις το κεφάλι σου στον τοίχο επειδή το είπες;

Κοίτα, μπορεί να κάνω λάθος σε όλα και να είσαστε οι τελευταίοι πρωταγωνιστές του τελευταίου καλού rom com. Οπότε προτείνω το εξής: πες του να βγείτε οι δυο σας και να πάτε σε μπαρ. Στολίσου και φλέρταρε. Δεν είναι καλύτερη ιδέα να ξεκινήσεις από τα βασικά; Τουλάχιστον έτσι μπορεί και να καταλάβεις αν τον θέλεις ή όχι, αφού ούτε καν αυτό είναι σίγουρο ακόμα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

1 Comment
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Granita Lemoni
Granita Lemoni
5 χρόνια πριν

Θα γίνω γραφική και ταυτόχρονα θα παραβιάσω την αρχή ΛενΦου, λέγοντας μια ιστορία που έχω επαναλάβει πολλές φορές, αλλά στενοχωριέμαι να βλέπω ανθρώπους, και ειδικά σε αυτή την ηλικία να χαραμίζουν τη ζωή τους. Κάποτε είχα μια φίλη, ας την πούμε Σούλα, που γύρω στα 25-26 γνώρισε τον ας τον πούμε Τάκη. Η Σούλα λοιπόν κεραυνοβολήθηκε από τον Τάκη με το που τον είδε. Έλα όμως που α) δεν είχε αυτοπεποίθηση, β) είχαν γνωριστεί σε κοινό χόμπι -οπότε υπήρχε το περιθώριο για περαιτέρω τριβή- οπότε η Σούλα πλησίασε τον Τάκη “φιλικά”. Φυσικά ο Τάκης είχε καταλάβει τι γινόταν αλλά δεν… Διαβάστε περισσότερα »