Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 29 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #127831

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Done.

    #123775

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    @Weird_womanshaped_human,

    Καλά έκανες και εξέφρασες αυτό που σου αρέσει. Με αυτόν τον τρόπο, η άλλη πλευρά γνωρίζει και, αν θελήσει κι εκείνη, μπορεί να προβεί σε κάτι τέτοιο.

    #116103

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Είναι λογικό να σου αρέσει το γλύψιμο στη συγκεκριμένη περιοχή λόγω των νευρικών απολήξεων που υπάρχουν. Δε θεωρείται ανωμαλία, αρκεί φυσικά να αρέσει και στους δύο να το κάνουν και να υπάρχει αυτή η μαγική και τόσο σημαντική λεξούλα: “συναίνεση”.

    Επειδή το έχω βιώσει κι εγώ, ξέρω πόσο υπέροχη εμπειρία είναι. Ωστόσο, λόγω της ιδιαιτερότητας της πράξης, δε θα το ζητούσα ποτέ από καμία. Την πρώτη φορά που μου το έκαναν, ήμουν 20-21 ετών, και ήταν αρκετά αιφνιδιαστικό, καθώς δεν είχε πάει ποτέ το μυαλό μου ότι θα μπορούσε μία κοπέλα να κάνει τέτοιο. Αιφνιδιαστικό ευχάριστα φυσικά.

    Η δεύτερη κοπέλα που μου το έκανε ήταν για να προετοιμάζει κάθε φορά το… έδαφος για pegging. Η προετοιμασία αυτή ήταν από τα αγαπημένα της… αθλήματα και οι εμπειρίες μαζί της ήταν άκρως απολαυστικές, και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και μετά.

    Όσον αφορά το deepthroat, δεν έχω άποψη καθώς δε με ενδιέφερε ποτέ να βιώσω κάτι τέτοιο.

    #113355

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Mr Artist, πολύ καλό! Αναμένουμε τη συνέχεια!

    bournela, χαίρομαι που σας άρεσε η εμπειρία με το τραπέζι!

    Thanosbi, καλή επιτυχία με τις αναζητήσεις σου. Κάτι θα βρεθεί, δεν μπορεί. Κι εγώ αν ήμουν ελεύθερος, θα αναζητούσα σίγουρα κάτι ανάλογο. Θα προσέγγιζα πάλι τις κοπέλες με τις οποίες είχα εμπειρία αλλά και νέες.

    #111624

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω γιατί ήδη το διδακτορικό μου το έχω τραβήξει χρόνια καθώς πήγαινα με το δικό μου ρυθμό. Ωστόσο, είμαι στη διαδικασία σύνταξης της τελικής διατριβής και ευελπιστώ σε λίγο καιρό να τελειώσω. Περισσότερο σχολιάζω γιατί μου θύμισες πόσο μου αρέσουν τη Γενετική αλλά από τη σκοπιά της Πληροφορικής (μου αρέσουν πολύ οι γενετικοί αλγόριθμοι και έχω εφαρμόσει έναν σε εκπαιδευτική εφαρμογή).

    #109893

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Κάνω την αρχή. Ασχολούμαι κυρίως με την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών χρησιμοποιώντας enterprise τεχνολογίες της Java (Java EE, Spring), και, πιο σπάνια, PHP (Laravel, Codeigniter).

    Στο διδακτορικό μου (ή στον ελεύθερο χρόνο μου) αξιοποιώ τις παραπάνω τεχνολογίες για την υλοποίηση απλών εκπαιδευτικών παιχνιδιών, ενσωματώνοντας σε ορισμένα από αυτά αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης. Παλιότερα χρησιμοποιούσα Flash Actionscript αλλά λόγω του ότι σταμάτησε η υποστήριξή του, προσπαθώ να κάνω τη μετάβαση σε Godot Engine.

    Ευελπιστώ, τελειώνοντας τη διατριβή μου σε λίγο καιρό, να ασχοληθώ περισσότερο με ανάπτυξη εκπαιδευτικών παιχνιδιών, καθαρά ως χόμπι.

    #94473

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Αυτό που γράφουν οι @eek και @vanguard περί ελέγχου από τον sub είναι πολύ εύστοχο.

    Δε θυμάμαι αν είχα αναφέρει σε άλλη ανάρτησή μου ότι η μία από τις δύο κοπέλες που είχα εμπειρία pegging, ήταν Domme. Μου το είχε επισημάνει εξαρχής αν και της είχα ξεκαθαρίσει ότι δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός, προσπαθούσε να βάλει μικρές BDSM πινελιές και δε σας κρύβω ότι μου άρεσε. Πιστεύω πως αν κρατούσε παραπάνω η σχέση μας, θα ήμουν ανοικτός και σε άλλες πρακτικές, παρόλο που ποτέ δεν τις είχα φαντασιωθεί (και εξακολουθώ να μην το κάνω).

    Θυμάμαι, όμως, χαρακτηριστικά το εξής (θα μπω σε λεπτομέρειες): μου είχε πει να μην προχωρήσω μόνος μου στο σπίτι σε αυνανισμό. Κάποια στιγμή την… “παράκουσα” (όχι επίτηδες) και της το είπα. Και ξεκινάει μία συζήτηση του στυλ “Και γιατί το έκανες; Σου είπα να μην το κάνεις!” κλπ. Για να καταλήξει ότι την επόμενη φορά που θα πήγαινα σπίτι της, θα έπρεπε να… δεχτώ την “τιμωρία” της (οι πινελιές που λέγαμε).

    Όταν, λοιπόν, ξαναπήγα σπίτι της, με υποδέχτηκε αμίλητη, αυστηρή και κάνοντας νεύματα και χειρονομίες για να μου πει τι θέλει να κάνω. Μου ζήτησε αρχικά να κάτσω στον καναπέ της να κάνω διάφορα και εκείνη να παρακολουθεί. Την κοιτούσα παράλληλα στα μάτια, και, παρόλο που προσπαθούσε (και ήταν) όσο πιο αυστηρή μπορούσε, διέκρινα κατά διαστήματα να γουρλώνει λίγο τα μάτια της από ευχαρίστηση. Και αισθανόμουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ειπώθηκε: ότι ΕΓΩ είχα τον έλεγχο κι ας “διέταζε” εκείνη. Αισθανόμουν σαν να ήμουν το αγαπημένο της γλυκό και προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να συγκρατηθεί και να μην ορμήξει. Φοβερή αίσθηση πραγματικά!

    Για να συνεχίσουμε στην κρεβατοκάμαρά της με αυτό για το οποίο είχαμε γνωριστεί άλλωστε σε πρώτη φάση, το pegging. Και απλά εκείνη τη φορά ενσωμάτωσε στο παιχνίδι της το δέσιμο, ενώ προέβη στην πράξη με ακόμα μεγαλύτερη από τις προηγούμενες φορές ένταση. Για να με ρωτήσει γλυκά στο τέλος και αφού δεν ήταν πλέον εκνευρισμένη: “Κατάλαβες τώρα γιατί σε τιμωρώ;”. Κι εγώ να αναρωτιέμαι για σε τι είδους τιμωρία αναφερόμαστε αφού ό,τι κάναμε, μου άρεσε, και δεύτερον, αισθανόμουν ότι από την αρχή έως το τέλος εγώ είχα τον έλεγχο τελικά. Αισθανόμουν… δεν ξέρω πώς να το πω… σαν τον άβγαλτο νεαρό να το πω (νομίζω brat λένε τις αντίστοιχες κοπέλες στο χώρο του BDSM)… που την προκαλούσε επίτηδες. Που έπαιζε με μεγάλη επιτυχία με το μυαλό της και την έκανε τελικά να ενδώσει στις ορέξεις της (και τις δικές μου). Μοναδικό.

    #94474

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    “Είναι καθαρά στον άνθρωπο και στο τι κάνει κλικ στο κεφάλι του και το σώμα.”.

    Αυτό ακριβώς όμως. Ακόμα και στο στοματικό έρωτα μπορεί σε κάθε άνθρωπο να κάνει διαφορετικό κλικ. Εμένα π.χ. υπάρχουν φορές που νιώθω ότι εγώ έχω τον έλεγχο και ότι η κοπέλα είναι ευάλωτη, και, άλλες φορές ότι κατά κάποιο τρόπο εκείνη το απαιτεί να της το κάνω για να την ευχαριστήσω, οπότε έχει εκείνη τον έλεγχο.

    Επίσης, θα συμφωνήσω με αυτό: “Pannenkoek η διείσδυση από μόνη της δεν είναι εξουσία πάνω στον άλλο.”

    Κάντε αναζήτηση για amazon position… μία στάση όπου υπάρχει κανονικά διείσδυση αλλά την “εξουσία” την έχει η γυναίκα. Ακόμα και στην ιεραποστολική, όμως, μπορεί να ισχύει αυτό είπε ο @Mr.Artist.

    #92404

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Πάντως, ειλικρινά, όπως λέει και η @Bournela, άρπαξε την ευκαιρία (αν το θες φυσικά). Δοκίμασε να κάνεις μια συζήτηση… να σου πει τι σκέφτεται, τι του αρέσει… αν θα ήθελε με κάποιο τρόπο να συμμετέχεις… και διάφορα άλλα. Πραγματικά, μπορεί να περάσετε σε άλλο επίπεδο. Προσωπικά, θα μου άρεσε να γνωρίζω κάτι τέτοιο για τη σύντροφό μου… και αν κάποιες φορές με σκεφτόταν, θα της έλεγα να μου στείλει απλά ένα μήνυμα εκείνη την ώρα, αν θέλει. Όπου κι αν βρίσκομαι.

    #92419

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Εγώ το fingering και το licking τα είχα βιώσει. Απογειωτικά και τα δύο, ιδιαίτερα το δεύτερο. Πώς, όμως, άρχισε να μου αρέσει η ιδέα του pegging?

    Πριν αρκετά χρόνια, στην πρώτη μου δουλειά, είχα μια συνάδελφο πολύ… δυναμική. Ένας άλλος συνάδελφος της έλεγε συχνά διάφορα σεξιστικά του στυλ “Πού είναι το strapon;”. Εκείνη δε γνώριζε τι ήταν. Ένα απόγευμα, όταν γύρισα σπίτι από τη δουλειά, έκατσα λίγο στον υπολογιστή. Αν και δεν το συνήθιζα να βλέπω πορνό, σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή να ψάξω για το strapon για το οποίο μιλούσε συχνά ο συνάδελφος. Γνώριζα, φυσικά, τι ήταν, απλά δεν είχε τύχει να δει ποτέ σχετικά βίντεο.

    Κάνω μία αναζήτηση και ανοίγω το πρώτο αποτέλεσμα. Μου άρεσε τόσο πολύ η εικόνα της γυναίκας σε ενεργητικό ρόλο που κόλλησα αμέσως. Και δεν είναι το strapon που με τράβηξε αλλά οι κινήσεις του σώματος της γυναίκας. Πραγματικά υπέροχο.

    #92158

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό. Ακόμα και όταν η συχνότητα στο σεξ είναι μεγαλύτερη από όσο γράφεις. Σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνομαι ότι άλλου είδους ευχαρίστηση προσφέρει το σεξ, άλλη ο αυνανισμός μόνος και άλλη μαζί με τη σύντροφο.Το καθένα από αυτά έχει τη χάρη του και τα απολαμβάνω εξίσου. Σε καμία περίπτωση δε θεωρώ ότι το να αυνανίζεται κανείς σημαίνει ότι δεν επιθυμεί αρκετά τη/το σύντροφό του. Από τη στιγμή που το κάνει και εκείνος, ίσως θα μπορούσετε να συζητήσετε σχετικά για να “αξιοποιήσετε” με διάφορους τρόπους αυτή τη “δραστηριότητα”. Μπορεί να ανοικτεί νέος κόσμος 🙂

    #91514

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    @Mr.Artist, εξαιρετικό το κόμικ. Αναμένουμε και συνέχεια. Μήπως να κάναμε και κάποιο game κάποια στιγμή; Κάτι απλό…

    @αγνώστου ταυτότητας, ποιες είναι οι λανθασμένες εντυπώσεις που θεωρείς ότι δίνει το κόμικ;

    @bournela, ομολογώ ότι αυτό περί δακτύλου και σχετικών tips δεν το γνώριζα. Εγώ από τα 19 μου θυμάμαι ότι είχα τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά προέκυψε φυσικά. Εννοώ μου άρεσαν τα αγγίγματα εκεί και δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κάτι περίεργο. Ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

    Με αφορμή το σύντροφό σου που ήθελε επιπλέον ενασχόληση και κόμπλαρες, θυμάμαι κι εγώ το εξής (δε θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει): όταν ήμουν 23 ετών, έβγαινα με μία κοπέλα 9 χρόνια μεγαλύτερη. Της είχα αναφέρει ότι μου αρέσει το δάχτυλο και είχε εκπλαγεί ευχάριστα, γιατί πάντα το είχε στο μυαλό της αλλά φοβόταν να το κάνει στους συντρόφους της για να μη φάει καμιά… σφαλιάρα, όπως μου είχε πει. Οπότε από τη στιγμή που βρήκε πρόσφορο έδαφος, το έκανε συνέχεια.

    Ωστόσο, κάποια μέρα, μου εξέφρασε την επιθυμία της να ασχοληθεί επιπλέον, βάζοντας π.χ. κάποιο αντικείμενο. Δε μου είπε τι αντικείμενο αλλά το μυαλό μου πήγε στο strapon. Από τη σιωπή μου κατάλαβε ότι κόμπλαρα και ότι δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Το οποίο και ίσχυε τη δεδομένη περίοδο. Όπως και εσύ, δεν το είχα σκεφτεί και είχα πολλές συστολές. Πιστεύω πραγματικά ότι αν δεν είχα τις συστολές τότε (αλλά και πιο πριν), θα προχωρούσαμε σε pegging με τουλάχιστον δύο από τις συντρόφους που είχα την περίοδο που ήμουν 19-24 ετών. Αλλά δυστυχώς… δεν. Προέκυψε πιο μετά.

    Πλέον δε βιώνω ανάλογες εμπειρίες και ομολογώ ότι μου λείπουν και τις σκέφτομαι ορισμένες φορές. Όποτε συμβαίνει αυτό, προσπαθώ με διάφορους τρόπους να κατευνάσω τις αντίστοιχες ορέξεις.

    Υ.Γ. Αν προχωρήσεις στην ιδέα της τραπεζαρίας, ενημέρωσέ μας, αν θέλεις, με το πώς σου φάνηκε.

    #90946

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Θίγεις και άλλα ενδιαφέροντα θέματα, όπως το fingering και το licking.

    Δεν είχα πολλές συντρόφους στη ζωή μου, ωστόσο ειδικά το fingering ήταν κάτι που άρεσε στις περισσότερες και, μάλιστα, το επεδίωκαν με δική τους πρωτοβουλία. Μπορεί τα δείγματα από συντρόφους να είναι πολύ μικρά, ωστόσο πιστεύω ότι σε αρκετές κοπέλες αρέσει το fingering.

    Σίγουρα το pegging και το licking είναι πιο ιδιαίτερα και, θεωρητικά, αρέσει σε πολύ λιγότερες. Προσωπικά, πιο εύκολα θα ζητούσα το πρώτο παρά το δεύτερο, ίσως λόγω της ιδιαιτερότητας του συγκεκριμένου σημείου στο σώμα. Ίσως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι από τις δύο κοπέλες που είχα εμπειρία pegging στο παρελθόν, η μία ποτέ δεν έκανε licking. Σε αντίθεση με τη δεύτερη, η οποία όχι μόνο προχωρούσε σε κάτι τέτοιο για καλύτερη προετοιμασία για το pegging, αλλά φαινόταν ότι το απολάμβανε ιδιαίτερα, με πολλή επιμονή και υπομονή. Δε θα ξεχάσω, μάλιστα, σε μια συνάντησή μας στο σπίτι της, που μου είπε να ανέβω στην τραπεζαρία της πάνω(!!!) κι εγώ προσπαθούσα να καταλάβω πού αποσκοπούσε όλο αυτό. Ακολούθως, πήρε την καρέκλα της, έκατσε άνετη και ξεκίνησε το αγαπημένο της παιχνίδι.

    Αρκετά παλιότερα, ωστόσο, είχα εμπειρία licking και με άλλη κοπέλα, άσχετα με pegging (δεν υπήρχε καν στο μυαλό μου τότε, υποθέτω και στης κοπέλας). Οφείλω, όμως, να τονίσω ότι είναι μία καταπληκτική εμπειρία, που εμένα τουλάχιστον με απογείωνε κατακόρυφα. Μάλιστα, όσες φορές συνέβη για πρώτη φορά με την κάθε κοπέλα, ήταν κάτι που δεν περίμενα και που πήραν οι ίδιες πρωτοβουλία, οπότε ήμουν σε μία κατάσταση “Τι έγινε μόλις τώρα; Τι μου κάνει;”. Και όταν βλέπουν οι κοπέλες ότι εκείνη τη στιγμή είσαι έρμαιο των ορέξεών τους (μεταφορικά φυσικά πάντα) και ανήμπορος να αντιδράσεις (όχι ότι το ήθελες), ανεβαίνει και η δική τους ευχαρίστηση κατακόρυφα.

    #90212

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Δεν ξέρουμε αν θα άρεσε σε πολλούς άντρες. Τα γούστα είναι υποκειμενικά. Επίσης, πολλοί άντρες δε θέλουν το παραμικρό άγγιγμα στη συγκεκριμένη περιοχή. Πόσο μάλλον να βιώσουν μία εμπειρία pegging.

    #81393

    Wolfcry
    Συμμετέχων

    Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη διάθεση της στιγμής. Είτε ένα ζευγάρι βρίσκεται μπροστά από ένα τζάκι είτε κάπου αλλού, η διάθεση μπορεί να διαφέρει. Και το “τυπικό” σεξ και το pegging (αλλά και οτιδήποτε άλλο) προσφέρουν διαφορετικού είδους ευχαρίστηση.

    Εν γένει ισχύει αυτό που λέει η @bournela, ότι το μενού δεν ανακοινώνεται από πριν. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν φορές που μπορεί να είναι προγραμματισμένο. Το αναφέρω γιατί το είχα δοκιμάσει πριν χρόνια προγραμματισμένο και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα, πολλές φορές δεν ακολούθησε καν κανονικό σεξ.

    Ο οργασμός από τον προστάτη θεωρώ πως είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί οπότε συνήθως ένα ζευγάρι καταφεύγει σε άλλους τρόπους για να ολοκληρώσει. Αν και προσωπικά ήθελα να το συνδυάσω με το coregasm, το οποίο έχει εύκολα αποτέλεσμα σε εμένα, δεν έτυχε τελικά.

    Όσον αφορά την προσωπική ικανοποίηση, είναι συνδυασμός: εγκεφαλική και σωματική. Και φυσικά δε θα είχε νόημα αν δε λάμβανε και η άλλη πλευρά ανάλογη ικανοποίηση. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να υπάρχει συναίνεση και από τους δύο και να αρέσει πολύ και στους δύο. Οι δύο κοπέλες με τις οποίες είχα ανάλογη εμπειρία συνήθως ολοκλήρωναν με άλλους τρόπους. Πάντως έδειχναν να το απολαμβάνουν πολύ έντονα ως πράξη.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 29 συνολικά)