Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Για ψώνια με μια γυναίκα

Ένα βροχερό απόγευμα στην (μυστηριώδη) Ολλανδία, και ενώ πίνουμε την μπύρα μας με τον σύντροφο μου και έναν φίλο του, χαλαρά, και συζητάμε για ταξίδια και shopping κατά την διάρκεια των ταξιδιών, λέει ο φίλος του (απευθυνόμενος προς τον σύντροφο μου): «Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά αν πας για ψώνια με μία γυναίκα και αγοράσεις περισσότερα πράγματα από εκείνη, τότε σίγουρα θα θυμώσει! Καρατσεκαρισμένο, μου έχει τύχει 3 φορές μέχρι τώρα, μούτρα μέχρι το πάτωμα! Παρατήρησε το και εσύ την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια μαζί!»

Μάλιστα.

Γιατί για τις γυναίκες ακόμα και το shopping είναι ανταγωνιστική δραστηριότητα. Η δική μου απάντηση ηταν «δεν θα σου επιβεβαιώσω εγώ τις σεξιστικές σου απόψεις, μιά χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου».

in ,

Αξιολογήστε το άρθρο

47 points
Upvote Downvote

5
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
3 Θέματα σχολίων
2 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
4 Συντάκτες σχολίων
KatfisakisGhostCloud on ToastMitsi Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Μα του έχει συμβεί τρεις φορές! Άρα είναι πανανθρώπινη αλήθεια! Τώρα αναγκαστικά πρέπει να θυμωσουμε όλες την επόμενη φορά που ο σύντροφός μας κάνει περισσότερα ψώνια. Δεν υπάρχει άλλη λύση δυστυχώς.

Katfisakis
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Katfisakis

Φαντάζομαι πως το πιο σεξιστικό είναι ότι όσοι διαβάσαμε αυτό το άρθρο, αυτόματα σκεφτήκαμε ότι το να πας με μια γυναίκα για shopping σημαίνει ΡΟΥΧΑ.

Ghost
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Προσωπικά δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο(ρούχα) και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι.

Katfisakis
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Katfisakis

Κι εγώ φαντάζομαι

Cloud on Toast
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Μάλλον οι γυναίκες που πήγαν για ψώνια μαζί του θύμωσαν που έχασαν το χρόνο τους και δεν έγινε η δουλειά τους. Ενώ αυτός νόμιζε πως τα ψώνια τα κάνουν από χόμπι και σπορ. Τόσα καταλαβε…