Ο ιδιοκτήτης απειλεί ότι θα μας κάνει έξωση

Δεν έχουμε αποδείξεις από τα νοίκια που πληρώσαμε

JOE_POTATO /GETTY IMAGES

Καλησπέρα…μολις σε ανακάλυψα και αφότου διάβασα μερικά άρθρα μπήκα στο τριπακι να σε ρωτήσω ένα θέμα νομικής φύσεως, εφόσον είδα κι άλλα θέματα τέτοιου περιεχομένου. Λοιπόν μένω σε ένα σπίτι εδώ και 4 χρόνια με την μητέρα μου και την μικρή μου αδελφή. Όλα καλά, όλα ωραία και κρέμα. Έως ότου πριν κάνα 2 μέρες μας έρχεται χαρτί από δικαστικό επιμελητή τον οποίο και είχε βάλει ο σπιτονοικοκυρης με την κυρά του. Ισχυρίζεται πως του χρωστάμε 5 ενοίκια και πως πρέπει να ξοφληθουν άμεσα διότι ως γνωστό μετά θα ακολουθήσει η έξωση. Εγώ με την μάνα μου τα συζητάμε όλα και επίσης ξέρω από πρώτο χέρι ότι παρόλο που δεν μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια το ενοίκιο είναι το πρώτο πράγμα που πληρώνεται αρχή του μήνα, αφού ούτως ή άλλως δεν μας αφήνει περιθώριο ο λεγαμενος για ούτε μια μέρα καθυστέρηση από την 1η του μήνα για να πάρει το ενοικίακι του (μας έστελνε μηνύματα Κυριακή 1η του μήνα για να πάρει τα λεφτά και μεις δεν είχαμε ακόμη πληρωθεί για να δείτε την παράνοιά του). Όπως και να χει αγαπητή μου Α,μπα εγώ και η μανα μου είμαστε σε αδιέξοδο, διότι δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι του έχουμε πληρώσει ενοίκια αυτούς τους τελευταίους μήνες, όπως επίσης και το συμβόλαιο το οποίο έχει γίνει αορίστου διότι έληξε μετά τα δύο χρόνια και η μαμά παρέλειψε να το ανανεώσει. Επίσης για να σου δώσω κάποιες άλλες πληροφορίες, έκτος του ότι αρκετές φορές τα χρήματα για το ενοίκιο του τα έδινα εγώ, η γυναίκα του, μια όχι και τόσο καλόκαρδη γυναίκα, υπέφερε από καρκίνο, τον ίδιο τύπο που είχε και ο πατέρας μου και που για αυτό τον λόγο είμαστε τώρα μόνες και οι τρεις..ήταν σε ένα κέντρο αποκατάστασης το οποίο όμως ήταν πανάκριβο και τόσους μήνες μας γκρίνιαζε ο κυριουλης πως θέλει 1500 με 2000 το μήνα για να τα βγάλει πέρα..υποψιαζομαστε με την μαμά μου πως ίσως τα έχει χαλάσει κάπου αλλού τα χρήματα (διότι ξέρουμε πως δεν είναι ένας ήσυχος 70χρονος και θέλει να περνά καλά με πιτσιρίκες άσε που μας την έχει πέσει μέσα στο σπίτι άσε) και επειδή δεν μας έχει κόψει αποδείξεις προσπαθεί να την βγάλει καθαρή από την γυναίκα του λέγοντας της πως εμείς δεν έχουμε πληρώσει τόσο καιρό.. Είναι πάρα πολύ άδικο Α,μπα μου διότι εμείς δεν φταίμε σε κάτι και προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς.. Τι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να μην φύγουμε από το σπίτι μου είμαστε τώρα, και που τόσο πολύ αγαπάμε… Σε ευχαριστώ πολύ που έκατσες και διάβασες όλη αυτή την φλυαρία μου. Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Από τα πραγματικά περιστατικά που μας εκθέτεις νομίζω ότι έχεις αποδείξεις. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη στα μηνύματα που σας έστελνε ο εκμισθωτής (Κυριακή 1η του μήνα, όπως αναφέρεις) αντιλαμβάνομαι ότι ζητούσε μόνο το ενοίκιο του μήνα και όχι παραπάνω ενοίκια. Άρα με το εξώδικο που σας έστειλε λέει ψέμματα γιατί αν όντως του χρωστούσατε περισσότερα ενοίκια θα τα ζητούσε με τα μηνύματα του. Η συμπεριφορά του είναι λοιπόν αντιφατική και αυτό χρήσιμο είναι να το αναφέρεις στον εκμισθωτή και τη γυναίκα του.

Σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά του ενδεχομένως να εμπίπτει και σε άλλες διατάξεις του ποινικού κώδικα. Μια γενικότερη συμβουλή: θα πρέπει ή να καταθέτεις τα χρήματα του ενοικίου σε τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία ή να ζητάς απόδειξη γιατί δυστυχώς δεν είναι όλοι οι συναλλασσόμενοι καλοπροαίρετοι.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

50 points
Upvote Downvote

50
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
13 Θέματα σχολίων
36 Απαντήσεις θεμάτων
4 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
23 Συντάκτες σχολίων
Κοσμική ΝεράιδαΛένα ΦουτσιτζήΜαρίνα Μπούζη Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Η απάντηση της α, αμπα ναι μεν έξυπνη ως προς το θέμα των αποδείξεων, πρακτικά όμως δεν έδωσε λύση ούτε απαντήσεις για το τι πρόκειται ενδεχομένως να συμβεί. Σημείωνε αγαπητή αναγνώστρια: Πρώτον το ότι το μισθωτήριο έγινε αορίστου χρόνου προστατεύει εσάς ως μισθωτριες κ όχι αυτόν, υπό την έννοια ότι πλέον μπορεί να σας βγάλει αν παραβιάζετε κάποιους όρους της μίσθωσης κ όχι λόγω λήξης του χρόνου. Για τα απλήρωτα ενοίκια, αν δεν μπορέσετε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση μεταξύ σας, τότε ναι δικαιούται να σας κάνει είτε τη λεγόμενη εξωστικη αγωγη είτε να βγάλει διαταγη απόδοσης μισθίου. Και στις… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Συμπληρωματικά, επίσης, προτείνω να μην αναφέρεις στον ίδιο και τη γυναίκα του αυτό για τα μηνύματα του κλπ. Είναι ένας «άσσος» στο μανίκι σου που ίσως να είναι πολύτιμος αν το πράγμα παει δικαστικά. Αν του το πεις φάτσα φορα όπως λέει η α αμπα ξες τι θα πετύχεις; Να παει και αυτός προετοιμασμένος στα δικαστήρια κ να σου έχει έτοιμη – δουλεμένη απάντηση σε αυτό το θέμα! ΠΟΤΕ δεν αποκαλύπτουμε στον άλλον πώς σκοπεύουμε να τον αντιμετωπίσουμε. Πρόταση μου είναι να τον πιάσετε ήρεμα, όσο και αν σας πνιγει το δίκιο, για να βρείτε λύση. Αλλιώς οπλιστείτε για δίκη!

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Επειδή. όμως, ο άσσος μπορεί να αποδειχτεί τζούφιος και ο αντίδικος να έχει φλος ρουαγιάλ, μπορεί να αποδειχθεί καλύτερη η εκ των προτέρων μπλόφα με την επίκληση των sms, για να λυθεί εξωδικαστικά το θέμα.

https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/nikos_giampoyranis/einai-pragmati-paranoma-apodeiktika-mesa-ta-sms

Φυσικά, την ευθύνη όλων αυτών θα πάρει ο δικηγόρος που θα αναλάβει την υπόθεση.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Σε περίπτωση απαράδεκτου αποδεικτικού μέσου, κατ’ εμέ το προσκομίζεις πάντα, να το δει ο δικαστής, και μετά άσε τον να πει ότι δεν μπορεί να το λάβει υπόψιν. Τον σκοπό σου όμως τον έχεις πετύχει. Αν τον πείσεις ότι έχεις δίκιο, έστω και με μη νόμιμα αποδεικτικά μέσα επί των οποίων θα προκύπτει η αλήεια, θα σου βγάλει καλή απόφαση στηριζόμενος στα άλλα (αποδεικτικά) που έχεις, τα νόμιμα, αλλιώς στην κοινή πείρα κλπ.! Προφανώς δεν εννοώ να προσκομίσεις αποδεικτικά που θα σε βάλουν σε άλλου τύπου μπελάδες (λχ. πλαστά ή προσωπικά δεδομένα κλπ.)

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Μωρέ συμφωνώ, θα το προσκομίσεις εσύ, αλλά αν δεν αποδείξεις με έγγραφα ότι έχεις εξοφλήσει, είσαι αποδεικτικά αποδυναμωμένος και εσύ έχεις την ένσταση εξόφλησης, εσύ πρέπει να την αποδείξεις. Μακάρι να μυρίζονταν οι δικαστές την αλήθεια. Ούτως ή άλλως αποκλείεται να λέει στο sms “Έχετε εξοφλήσει όλα τα προηγούμενα, βάλτε το νοίκι Δεκεμβρίου 2018”. Θα λέει κάτι του στυλ “βάλτε το νοίκι”, που δεν αποδεικνύει τίποτα. Η κοινή πείρα λέει ότι όποιος πληρώνει το νοίκι, παίρνει και την απόδειξη. Αλλιώς όλοι θα λέγαμε “πληρώσαμε, να, έχουμε και μάρτυρες”. Κι επειδή διαβάζω για παράνοιες, ενοικιάκια, λεγάμενους, μια φορά το έδινα εγώ,… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Συμφωνώ απόλυτα. Προφανώς και είναι με την πλάτη στον τοίχο η αναγνώστρια σε επίπεδο απόδειξης. Γι αυτό πρωτίστως πρότεινα, με τη μπάλα χαμηλά, προσπάθεια εξωδικαστικής επίλυσης

Μαριάννα Θ.
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Advocate

Πάντως, επειδή το αναφέρεις δις, δεν απαντάει η Λένα Φουτσιτζή αλλά η δικηγόρος που γράφει στο σάιτ, Μαρίνα Μπούζη.

Λένα Φουτσιτζή
Editor
Συντονιστής Κοινότητας
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Περιεχομένου
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Θρύλος

Δεν απάντησα εγώ στην ερώτηση

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Επίτηδες ανέφερα η «α μπα» γιατί δεν θέλω να προσωποποιώ. Είδα εννοείται ποιο πρόσωπο έδωσε την απάντηση. Και φυσικά αν απαντούςε η Λένα, ως μη νομικός, δεν θα υπήρχε και η αξίωση να απαντά εύστοχα

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Και όμως, δεν είμαστε συνάδελφοι. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που μετέχουν σε μία δίκη πέραν του δικηγόρου και του εντολέα του.. Ως προς τις απαντήσεις σας: 1.Νομίζω εξ’ αρχής τόνισα ότι ήταν έξυπνη η απάντηση με τα μηνύματα. 2.Ξεκάθαρα αναφέρει η αναγνώστρια ότι ΔΕΝ έγινε ανανέωση τού ήδη υπάρχοντος και πλέον λήξαντος μισθωτηρίου. Θεωρώ ότι οι πληροφορίες που δίνει επαρκούν για να της δοθεί πλήρης απάντηση στο σημείο αυτό. 3. Το σύνολο των πραγματικών περιστατικών μπορεί και να μη το μάθει ποτέ κανείς. Είτε εδώ είτε σε οποιοδήποτε δικηγορικό γραφείο, ο “πελάτης” θα πει μόνο όσα κρίνει εκείνος ότι πρέπει… Διαβάστε περισσότερα »

Λένα Φουτσιτζή
Editor
Συντονιστής Κοινότητας
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Περιεχομένου
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Θρύλος

Δεν μπορώ καθόλου να καταλάβω γιατί δεν το προσωποποιείς εφόσον είναι γραμμένο με άνθρωπο με ονοματεπώνυμο που είναι και νομικός.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Για τον ίδιο λόγο που δεν θα πω “ο συντάκτης τού περιοδικού τάδε έγραψε αυτό…” αλλά θα πω “το περιοδικό τάδε γράφει αυτό”.
Άλλωστε, δεν διάβασα σε κανέναν όρο χρήσης τού site ότι οι αναρτήσεις αφορούν προσωπικές θέσεις τού εκάστοτε γράφοντος, με τον ιστότοπο να τηρεί αποστάσεις από τους συντάκτες του. Κατά συνέπεια, ο κάθε συντάκτης σας εδώ μέσα, αντιπροσωπεύει θέσεις του site “Α, Μπα”. Γι’ αυτό – μεταξύ άλλων – δεν προσωποποίησα…

Λένα Φουτσιτζή
Editor
Συντονιστής Κοινότητας
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Περιεχομένου
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Θρύλος

Έκανες διαχωρισμό μεταξύ των γνώσεων που έχει ένας νομικός και αυτών ενός μη νομικού, οπότε έχει σημασία που δεν απάντησα εγώ. Πάντως, συμφωνώ απολύτως με την απάντηση της Μαρίνας και καταλαβαίνω 100% την φιλοσοφία της με την οποία χειρίζεται τις ερωτήσεις.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Είμαι βέβαιος ότι είναι εξαιρετική στη δουλειά της και προσπαθεί για το καλύτερο! Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα στον αγώνα που όλοι δίνετε εδώ.
Προσωπικά, χαίρομαι να με μεταπείθουν σε κάτι, γιατί έτσι πλουτίζω τις γνώσεις μου.
Ελπίζω οι όποιες απαντήσεις μου να βοήθησαν έστω και λίγο οποιονδήποτε εδώ μέσα.

Στη διάθεσή σας!

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Γλάρε φτιάξε σε παρακαλώ ένα μπανεράκι από τα ωραία σου:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΌΔΕΙΞΗ.

Α και ένα άλλο.

ΌΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΏΔΙΚΟ, ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΈΞΩΣΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΎΣΗ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. Η. ΜΟΝΗ. ΛΎΣΗ.

Σοκοφρέτα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Χαχαχα! Πόσο δίκιο.
Στο μπανεράκι αντί για στρας θα ταίριαζαν μικροί κεραυνοί – ναι μεν στραφταλιζον, αλλά σοβαρό και αυστηρό!

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Στη φορολογική δήλωση δεν τα δηλώσατε τα ενοίκια;

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Στη φορολογική δήλωση τα δηλώνει ο εκμισθωτής ως εισόδημα, όχι ο μισθωτής. Η αναγνώστρια δεν μπορεί να έχει πρόσβαση προφανώς στη δήλωση του.

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Εγώ πλέον έίμαι κάτοικος εξωτερικού στην εφορία αλλά θυμάμαι παλιότερα τα δηλώνανε και οι δύο και μάλιστα λόγω διασταύρωσης ήταν από τα ελάχιστα εισοδήματα που δεν μπορούσαν να κρυφτούν. Δε γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι

Ghost
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Και ο ενοικιαστής τα δηλώνει κανονικά τα ενοικια που πληρώνει.

mel...
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Φυσικα τα δηλωνει και ο μισθωτης οπως δηλωνει και το διαμερισμα που νοικιαζει και το ΑΦΜ του εκμισθωτη ετσι δηλωνει και το ενοικιο που πληρωνει

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ο μισθωτής μπορεί να τα δηλώσει και προσχηματικά. Χωρίς στην πραγματικότητα να τα έχει πληρώσει. Γι αυτό το κρίσιμο στοιχείο είναι η δήλωση του εκμισθωτή. Ο οποίος αν δεν τα δηλώσει, οφείλει να προσκομίσει στη ΔΟΥ αντίγραφο αγωγής μισθωματων ώστε να μη τα φορολογηθεί

Ghost
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Μια ερώτηση… Γιατί εφόσον ο ιδιοκτήτης θέλει να είστε τόσο τυπικοί με την πληρωμή του ενοικίου δεν σας δίνει αποδείξεις την ίδια στιγμή που τον πληρώνετε;
Θα έπρεπε να είναι τυπικός και αυτός όπως είστε και εσείς.

Cecilia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μα τι γίνεται με τα σπίτια τον τελευταίο καιρό… Φίλη, η νομοθεσία σαν ενοικιάστρια σε προστατεύει σε σχέση με τον ιδιοκτήτη. Σας έκανε αγωγή ή εξώδικο; το εξώδικο θα πάρει μήνες ίσως και χρόνο μέχρι να φτάσει στην έξωση. Η αγωγή είναι πιο αποτελεσματική. To ότι έληξε το συμβόλαιο δεν σημαίνει ότι ανανεώνεται επ αορίστου. (Αν ήταν έτσι, θα πηγαίναμε όλοι να νοικιάσουμε κάποιο σπίτι και θα μέναμε εκεί για πάντα με το ίδιο ενοίκιο δε νομίζεις;) Σημαίνει ότι άπαξ και σου ζητήσει να αποχωρήσεις για τον οποιοδήποτε λόγο θα πρέπει να το κάνεις μέσα σε ένα εύλογο διάστημα(το οποίο… Διαβάστε περισσότερα »

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Είμαι παντελώς άσχετη από αυτά (μπορεί να πω βλακεία) αλλά το ότι έχει λήξει το συμβόλαιο δεν εκθέτει και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη;;

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Όταν «λήγει» ένα μισθωτήριο (το συμβόλαιο όπως λανθασμένα επικράτησε να αναφέρεται), τότε εάν ο εκμισθωτής δεν ζητήσει άμεσα την απόδοση του μισθίου αλλά συνεχίσει να εισπράτει μισθώματα για εύλογο χρονικό διάστημα, τότε η μίσθωση μετατρέπεται στη λεγόμενη αορίστου χρόνου, με τις συνέπειες που αναφέρουμε παραπάνω

Αποδημητικό Πτηνό
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Τον εκθετει μονο με την εννοια οτι πλεον εχει ανανεωθει σιωπηρα και εχει καταστςι αοριστου χρόνου. Εξακολουθεί δηλαδη να ειναι ισχυρο και ο εκμισθωτης δεν μπορει να επικαλεστει ληξη του χρονου μισθωσης για να τους κάνει εξωση. Αυτο βέβαια με την προϋπόθεση οτι το μισθωτηριο δεν αποκλειει στο κείμενο του τη σιωπηρη ανανεωση.

Muse
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Και γιατί δεν έχουν αποδείξεις από τα ενοίκια;

Τετράγωνη Λογική
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Για ποιό λόγο δεν ψάχνετε να βρείτε άλλο σπίτι, αντί να φοβάστε την έξωση? Φαντάζομαι πως μαζί με την έξωση θα απαιτήσει και τα χρήματά που “του χρωστάτε” κατά τα λεγόμενά του, αλλά 5 ενοίκια είναι σχετικά λίγα χρήματα για να τρέχει σε δικαστήρια και να πρέπει να πληρώσει σε περίπτωση που χάσει.

Cycling in the rain
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Κορίτσι μου το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να μην αποκαλύψεις τη γραμμή υπεράσπισης που θα έχεις. Θα πρέπει να οπλιστείτε με ψυχραιμια για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση.

The scientist_91
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Μια φίλη που ενοικίαζε ενα σπιτι χωρίς συμβόλαιο εξ’αρχής,στην ίδια περίπτωση (και αφού ρώτησε δικηγόρο),απείλησε τον ιδιοκτήτη ότι θα τον κάρφωνε στην εφορία,οποτε συμβιβάστηκαν με το να της δώσει χρόνο για να βρει σπιτι γύρω στους 3 μήνες.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αυτό είναι διαφορετική περίπτωση. Άλλο να το μην υπάρχει εξ αρχής μισθωτήριο συμφωνητικό, άλλο το να υπάρχει αλλά να έληξε. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει μαύρο εισόδημα, γι αυτό και θορυβήθηκε ο εκμισθωτής και βρέθηκε λύση. Στην περίπτωση της αναγνώστριας όμως, δεν
υφίσταται κάτι τέτοιο, καθώς νόμιμα και μετά τη λήξη μπορεί να καταβάλλεται μίσθωμα.

Κοσμική Νεράιδα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Ελπίζω να έχεις τα μηνύματα γιατί είναι ισχυρο αποδεικτικό στοιχείο.επειδη περνάνε περίπου δύο μήνες από την απάντηση δεν ξέρω σε τι κατάσταση είσαι τώρα.αν έχεις φύγει η όχι.Δεν ξερω αν σε απειλεί η γυναίκα του η ο ίδιος.αν το κάνει η γυναίκα του,πιαστην μόνη της και δειξτης τα μηνύματα.πες της ότι ο άντρας της τα τρώει αλλού και αν δεν έπαιρνε το νοίκι θα έστελνε όπως λέει και η Λένα κι άλλα μηνύματα.Ποτε μην αμελείς να ανανεώσεις συμβόλαιο.ελπιζω να βρεις σύντομα την άκρη

Αποδημητικό Πτηνό
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Θεωρω πολυ μεγαλο λαθος να πιασει τη γυναικα του να της δείξει τα μηνυματα κ μάλιστα χωρις να εχει χειροπιαστες αποδειξεις αλλα ορμωμενη απλως απο δικες της υποθεσης να της πει οτι τα χαλαει δεξια κ αριστερά σε γυναικες κλπ Δεν ξερουμε τι σχεση εχουν αυτοι ως ζευγαρι ή πώς μπορει να το χρησιμοποιησουν αυτο σε βαρος της γραφουσας. Θεωρω οτι η γραφουσα θα πρεπει να κρατησει χαμηλους τους τόνους οσο κ αν ειναι δυσκολο αυτο συναισθηματικα και να μην ριχνει λαδι στη φωτια. Θα πρεπει με ηρεμια κ απόλυτη ψυχραιμια να κινηθει νομικά για να προστατευθεί. Να μην κανει… Διαβάστε περισσότερα »

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Να πιάσει τη γυναίκα του που έχει καρκίνο και να της πει ότι ο 70χρονος άντρας της έχει γκόμενες. Ωραία ιδέα!

Κοσμική Νεράιδα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Ναι είναι ωραία ιδέα όταν οι άλλοι με λαμογιες διώχνουν τα άτομα που ήταν πάντα συνεπή.Η γραφουσα που την γνωρίζει αναφέρει πως δεν είναι καλός άνθρωπος.κινδυνευει να μείνει στον δρόμο και θα την λυπηθεί κιόλας;δεν έχει ελαφρυντικά επειδη έχει καρκίνο