Έκτακτο ανακοινωθέν: Η συνάντηση αναβάλλεται

Η λέσχη ανάγνωσης φεμινιστικής λογοτεχνίας προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Είχε υπάρξει ανακοίνωση για συνάντηση των μελών στις 14/03/2020 στις 17.00. Για προφανείς λόγους η συνάντηση με φυσική παρουσία αναβάλλεται.

Αλλά, υπάρχει ενδιαφέρον να γίνει σε φωνητικό κανάλι στο: https://discord.gg/Uxdw8gX. Ίδια ημέρα και ώρα. Δηλώστε συμμετοχή στο τηλεbookclub, για να δούμε πως θα το οργανώσουμε.

Επίσης, θα υπάρχουν κανάλια (κειμενικά) που μπορείτε να γράψετε, την αγαπημένη σας ατάκα, την άποψή σας για τα βιβλία που διαβάζουμε.

Από ότι φαίνεται, στην επόμενη συνάντηση θα διαβάσουμε και άλλο βιβλίο. Μπείτε στο discord, για να συμμετέχετε και να μάς πείτε ποιο βιβλίο θέλετε να διαβάσουμε και ό,τι άλλο σχετικό.

Και φυσικά ακολουθείτε το νήμα μας στο φόρουμ.

Υ.Γ. Επειδή τα ενδιαφέροντά μας επεκτείνονται σε ό,τι διαβάζεται, να ξέρετε στο science direct, ανεβάζουν όλες τις έρευνες δωρεάν πάνω στο θέμα. Αν γνωρίζετε αγγλικά και κάποια ορολογία ή αν ξέρετε άτομα με γνώσεις, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εμπεριστατωμένα δεδομένα. Επίσης, υπάρχει και αυτό. Για να μαθαίνουμε χωρίς πανικό και να ακολουθούμε αυτά που λένε οι γιατροί.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

8 points
Upvote Downvote