Αγαπητή «Α, μπα»: Με φίλησε και αρχίσαμε τα προκαταρκτικά

Φαντάζομαι ότι δεν με θέλει αρκετά για να το προχωρήσει

Αγαπητή Α,ΜΠΑ, Αρχικά καλησπέρα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα απευθυνόμουν σε κάποιο site για συμβουλές αλλά είδα την δουλειά σας και θα ήθελα να το τολμήσω μιας που δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και η γνώμη μπορεί να είναι αντικειμενική. Φέτος το καλοκαίρι ένιωθα μεγάλη πλήξη στο σπίτι, και αποφάσισα να ασχοληθώ με κάποιο μουσικό όργανο. Αρχικά ήταν να κάνω με έναν θείο μου μάθημα αλλά τελικά δεν μπορούσε και μας σύστησαν έναν άλλο. Βρισκόμασταν περίπου 2 φορές την βδομάδα κάναμε πλάκα γελούσαμε. Μια μέρα πήγα να τον χαιρετήσω σταυρωτά και με φίλησε. Έπρεπε να φύγω και έφυγα. Μετά τον σκεφτόμουν αλλά δεν είχαμε άλλη επικοινωνία . Την επόμενη φορά έπρεπε να φύγω αλλά με φίλησε και αρχίσαμε τα προκαταρκτικά. Μέχρι την τελευταία μέρα πριν φύγω για τις σπουδές μου σε άλλη πόλη (το ήξερε από την αρχή) είχαμε ολοκληρώσει. Ενδιάμεσα καθόλου μηνύματα και καθόλου συζήτηση για το θέμα. Επιπλέον ενώ ήταν ενεργός στα σόσιαλ δεν έκανε ποτέ αίτημα πουθενά. Φαντάζομαι ότι δεν με θέλει αρκετά για μην κινηθεί αλλιώς. Πώς θα μπορούσα να κινηθώ τώρα; Και πώς μπορεί να σκέφτεται αυτός. Μήπως έχει άλλη; Εχουμε διαφορά ηλικίας περίπου 10 χρόνια.

Ηλιάνα

Πώς να κινηθείς ώστε να γίνει τι;

Να αποκτήσετε επαφή από εκεί που δεν έχετε; Αυτά δεν γίνονται μονομερώς. Αν ήθελε κι αυτός, θα είχε γίνει.

Επειδή δεν θα με ακούσεις, κάτι θα στείλεις κάπου, κάτι που θα σε αγνοήσει, κάτι που θα σε μπλοκάρει, κάτι που θα απαντήσει κάτι αόριστο, και θα ρωτήσεις κάποιον άλλον «πώς να κινηθώ τώρα».

Το πώς σκέφτεται αυτός, είναι προφανές. Η απουσία μηνύματος είναι ένα ηχηρό μήνυμα. Αν δεν έχει άλλη, τι νομίζεις ότι αλλάζει;

Καλά δεν πέρασες; Δεν θα πας αλλού τώρα; Γιατί το πας φιρί φιρί να μπλέξεις; Γιατί δεν μπορείς να το αφήσεις ως μια ωραία ανάμνηση, όπως κάνει αυτός; Δεν έχω καταλάβει καν αν σου αρέσει τόσο πολύ ώστε να θέλεις να τον γνωρίσεις. Φοβάμαι ότι ούτε εσύ ξέρεις. Επειδή τον σκέφτεσαι δεν σημαίνει ότι θέλεις κάτι περισσότερο από αυτόν.

Σε θερμοπαρακαλώ, σκέψου σοβαρά. Τι κοινό έχετε και θέλεις να το συνεχίσεις; Τι σπουδαίο έγινε μεταξύ σας, εκτός από τις χαζομάρες που είπατε και το σεξ μετά, για να πρέπει να υπάρξει οπωσδήποτε συνέχεια;

Τι θα γίνει αν δεν τον ξαναδείς ποτέ;

in

Αξιολογήστε το άρθρο

66 points
Upvote Downvote

24
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
13 Θέματα σχολίων
11 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
19 Συντάκτες σχολίων
Μεγάλη ΑδερφήPo the PandapetrosMitsi Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Maggie
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Σταματήστε ό,τι κάνετε, μόλις δόθηκε η απάντηση του πώς γίνεται το τυχαίο σεξ.
Πας να φιλήσεις έναν άνθρωπο σταυρωτά, σκοντάφτουν τα χείλη σας στην αλλαγή μάγουλου, και μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους.

Το παπί.
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Απαπα, πολύ επικίνδυνα τα σταυρωτά φιλιά..

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Αφού όμως πρώτα φύγεις. Μετά ξαναπάς, ξανά σκοντάφτεις, ξανά πρέπει να φύγεις αλλά μετά χοντραίνει το παιχνίδι και μένεις.

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Έτσι γίνεται; Και εγώ που τον έχω φιλήσει τον άλλο δέκα φορές σταυρωτά γιατί δεν γίνεται τίποτα και απλά νιώθω σαν συμπεθέρα; Μήπως δεν με θέλει; Μπαααα, αποκλείεται ( κλαίει κρυφά με την μερέντα αγκαλιά)

Chaotic Jester
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Δεν ισχύει maggie, άμα γινόταν έτσι το τυχαίο σεξ, δεν θα έβρισκα χρόνο να κατουρήσω. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει…

fantasmataki
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ήταν καθηγητής σου και αυτό που έκανε ήταν εντελώς αντιεπαγγελματικό. Αν κατάλαβα καλά μόλις είχες τελειώσει το λύκειο και αυτός τριαντάριζε. Και ήταν καθηγητής σου. Ew. Γράψτον κανονικά και κάνε τη ζωάρα σου στην πόλη που είσαι.

Amat Eur
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

^This.

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Ανάθεμα τη νταγκλα μου, στην αρχή διάβασα ότι τη φίλησε ο θείος και έπαθα μίνι εσωτερική ιστορία. Πα να κάνω μπάνιο σε μια μπανιέρα με καφέ. Τα φιλιά μου.

Henie
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ooo, μέχρι να διαβάσω το σχόλιο σου, νόμιζα το ίδιο και λέω κανείς δεν το σχολιάζει ; Τελικά, το ξαναδιάβασα μετά από 2 γουλιές καφέ!

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Το ότι ήταν ο δάσκαλος σου στο μάθημα δε σου λέει κάτι; Με έπιασε ένα σφίξιμο όταν διάβαζα την ιστορία. Δε λες πουθενά ότι σου άρεσε. Λες μόνο το έκανε αυτός και εσύ παθητικά ακολούθησες. Πολύ φοβάμαι ότι δε σου άρεσε καν, δέχτηκες να γίνει ότι έγινε γιατί ήταν μεγαλύτερος και ο καθηγητής σου ουσιαστικά και στη συνέχεια προσπαθείς να το δικαιολογήσεις και να το ωραιοποιησεις με τη δημιουργία μιας σχέσης για να νιώσεις καλύτερα με αυτό που έγινε. Κακώς, πολύ κακώς. Αν όντως σου άρεσε και ήθελες να γίνει κάτι μεταξύ σας αυτό που έγινε ήταν σεξ. Δεν ήθελε… Διαβάστε περισσότερα »

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Ελπίζω πραγματικά να της άρεσε και να το ήθελε, και να είναι γύρω στα 21-22. Διότι για μένα τουλάχιστον είναι διαφορετικα να υπάρχει μια διαφορά 22 με 31 σε σχέση με 18 με 28/29. Αν δεν ήταν συναινετικό και καταπιέστηκε ή της ασκήθηκε οποιαδήποτε μορφή βίας, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

Amat Eur
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δυστυχώς μάλλον 18 είναι.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Δεν πιστεύω ότι ασκήθηκε βία, αλλά επιρροή και δύναμη εξουσίας. Αυτός αποφάσισε ότι αυτό θέλει, και το έκανε χωρίς να λάβει κάτι άλλο υπόψη του. Αυτή έτσι όπως το διάβασα εγώ απλά το δέχτηκε ότι θα γίνει, ίσως γιατί ήταν καθηγητής της, ίσως γιατί ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερος. Από τον τρόπο που σκέφτεται καταλαβαίνω ότι και να ήθελε να κάνει κάτι μαζί του δεν το ήθελε έτσι, αν αν ήταν στο χέρι της θα ήθελε το φλερτ, το ραντεβού, το σεξ και τη σχέση. Και νιώθω δυστυχώς ότι χωρίς να το καταλάβει καν εξαναγκάστηκε σε κάτι που δεν ήθελε και… Διαβάστε περισσότερα »

Wolfcry
Μέλος
Συμμετέχων

“Η απουσία μηνύματος είναι ένα ηχηρό μήνυμα.”.

Αυτό τα λέει όλα.

Πίστεψέ με… όταν κάποιος ή κάποια νιώσει την επιθυμία να επικοινωνήσει, θα το κάνει με την πρώτη ευκαιρία.

Διαλεχτή Κιούση
Μέλος
Δημιουργός Εικόνων
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Σε νιώθω Ηλιάνα, αλλά δεν ενδιαφέρεται προφανώς, γιατί αν ενδιαφερόταν θα βλεπόσασταν και εκτός μαθημάτων και αν ενδιαφερόταν θα είσασταν ήδη φίλοι στα σόσιαλ. Εγώ βλέπω ότι αυτός εφάρμοσε το τερπνον μετά του ωφελίμου , εσύ περίμενες κάτι επιπλέον. Πιθανώς αυτός να το χε και συστηματάκι, μαθηματάκι και σεξάκι για να περνά ευχαριστα η ώρα και να χε σε κάθε λιμάνι και καημο ,δλδ σε κάθε μάθημα. Οπότε, συνέχισε τις μουσικές σπουδές σου με άλλον δάσκαλο/δασκάλα (να ένας στόχος καλύτερος από το να κοιτάς αν είναι ενεργός στα σόσιαλ και να αναρωτιέσαι γιατί δε σου στέλνει αίτημα), και τις σπουδές… Διαβάστε περισσότερα »

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Γιατί να μας έχει γίνει τόση πλύση εγκεφάλου και να θεωρούμε ότι πρέπει μετά το σεξ να θέλουμε και κάτι ακόμα. Μια επικοινωνία, σχέση, να τον ερωτευτούμε κτλ κτλ. Κάνατε σεξ, δες το σαν έξτρα μπόνους και μουσική καλλιέργεια και σεξακι. Ούτε εσύ φαίνεται να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Πιο πολύ εγκλωβισμένη στα πλαίσια του τι προσδοκάται από μια γυναίκα να θέλει και να επιθυμεί πριν και μετά το σεξ. Νιώθεις κάπως την υποχρέωση να θέλεις εξηγήσεις και διευκρινίσεις ενώ στην πραγματικότητα έκανες απλά σεξ με κάποιον που οι συνθήκες και η διάθεσή σου σε οδήγησαν στο να κάνεις αυτό, σεξ.… Διαβάστε περισσότερα »

Mr Mazis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Από την άλλη, δεν είναι κακό, ούτε φυσικά ντροπή, να του δείξεις εάν ενδιαφέρεσαι για κάτι παραπάνω – ΑΝ ενδιαφέρεσαι. Αποκλείεται να έχει και αυτός δισταγμούς; Και σίγουρα μην εγκλωβίζεσαι στο στερεότυπο “αφού ο άντρας δεν κάνει κίνηση, πως θα κάνω εγώ η γυναίκα”.

Ένα Μπλούμπερι
Μέλος
Συμμετέχων

Δε φάνηκε να έχει δισταγμούς όταν μετά από το μάθημα πήγε να τον φιλήσει σταυρωτά και εκείνος απλώς γύρισε και τη φίλησε, ούτε όταν έκαναν σεξ. Λέτε να ντρέπεται να της στείλει ένα μήνυμα?

Σωστή η παρατήρησή σας γενικά, αλλά δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Δεν ξέρει αν τη θέλει ή ξέρει ότι δεν τη θέλει. Δεν πειράζει, δεν είναι όλοι για όλους.

Lobelia
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Διάβασε σε παρακαλώ πολύ κορίτσι μου την απάντηση της Α Μπα 2,3,4 φορές μέχρι να την καταλάβεις, να την νιώσεις και να κάνεις αυτό ακριβώς που γράφει.

Haifischnet
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Τι ωραία απάντηση!

Η φωνή της λογικής.