Αγαπητή «Α, μπα»: Είμαι σέξι

Έχω παρατηρήσει ότι αυτοί που βγαίνω θέλουν αποκλειστικά και μόνο σεξ και θέλουν να πραγματοποιήσουν μαζί μου τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους

Αγαπητή Α,μπα, θα σας γράψω για τα προσωπικά μου. Ή μάλλον για την απουσία αυτών. Αρχικά θα μιλήσω για εμένα. Είμαι 29 και παρα πολύ απελευθερωμένη σεξουαλικά. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για το σεξ, αν τύχει σε κάποια συζήτηση, και γενικά ο κόσμος μου έχει πει πως φαίνεται από το βλέμμα μου ότι είμαι υπερσεξουαλικό ον. Σε έναν βαθμό 99% έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου όπως είναι. Ας περάσουμε στο παρασύνθημα όμως. Οι άντρες που γνωρίζω είναι συνήθως μέσω τίντερ διότι δυστυχώς στον περιγυρό μου τους έχω γνωρίσει πλέον όλους και έξω στα μπαρς και στις ντισκοτέκ είμαι παρα πολύ ντροπαλή ακόμα και να κοιτάξω κάποιον που μου αρέσει γιατί φοβάμαι τη χυλόπιτα (αυτό το δουλεύω με τον εαυτό μου). Τα άτομα που εν τέλει μου αρέσουν καταλήγουν πάντα είτε να είναι χειριστικοί είτε να λένε ψέματα και να κρύβουν το ότι έχουν σχέση. Για εμένα το να είναι ο άλλος δεσμευμένος είναι παράγοντας να το σταματήσω όλο χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχω παρατηρήσει ότι αυτοί που βγαίνω θέλουν αποκλειστικά και μόνο σεξ. Και δε μιλάω ότι θέλουν να κάνουν σεξ όπως θέλουμε να κάνουμε όλοι. Αλλά επειδή βλέπουν ότι είμαι χαλαρή και πολύ σεξουαλική, θέλουν να πραγματοποιήσουν μαζί μου τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους. Άλλες φορές γίνεται, άλλες φορές δε θέλω. Ωστόσο αυτοί θεωρούν δεδομένο ότι θα περάσουν σούπερ μαζί μου και θα επιστρέψουν μετά στην σχέση τους ή θα βρουν μία πιο ηρεμη κοπέλα (Madonna/whore syndrome for the win). Το να μην είμαι σεξουαλική δε γίνεται. Πηγάζει από μέσα μου ρε παιδί μου. Το νιώθω, είμαι αυτό και δε θα ήθελα να με αλλάξω. Ωστόσο, έχω τεράστια ανάγκη για συντροφικότητα σε αυτή την περίοδο. Δεν έχω ιδέα πως θα μπορέσω να δείξω σε κάποιον ότι δεν είμαι μόνο προς τέρψιν τους. Δε μου δίνουν καν την ευκαιρία να με γνωρίσουν. Στη μία εβδομάδα έρχεται το ” να ξες εγώ θέλω μόνο σεξ, δεν είμαι σε φάση για σχέση”. Που οκ να το καταλάβω, οι περισσότεροι αποδεικνύεται ότι είναι δεσμευμένοι. Οι άλλοι; πάνω στη μία εβδομάδα ούτε και εγώ ξέρω αν μου αρέσουν για κάτι παραπάνω ή μόνο για σεξ, αλλά να το κόβουν όλοι; Και φυσικά πάντα αφού έχουμε κάνει σεξ. Και γιατί τόσα ψέματα όταν είμαι σούπερ κουλ με αυτά; Να σου πω πως είμαι στην Ολλανδία, πήγα για σχεδόν 1 χρόνο σε ψυχολόγο για αυτόν τον λόγο. Μαζί με αυτόν παρατηρήσαμε ότι υπάρχει κάποιο πάτερν σε αυτούς που βρίσκω. Αυτό που μου είπε είναι ότι φταίει το τίντερ και να μην ψάχνω Έλληνες. Θα ήθελα την άποψη σας για τα συμπεράσματα του ψυχολόγου. Το να πάω σε άλλον και να ξεκινήσω πάλι από την αρχή μου φαίνεται αυτή την στιγμή ένα τεράστιο βουνό. Έχω καταλήξει από εκεί που είχα φουλ αυτοπεποίθηση να έρχονται στιγμές που νιώθω απλά κρέας. ΥΓ Προφανώς και αυτούς που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα δε θα τους ήθελα για συντρόφους, αλλά που στο καλό είναι αυτοί που δε θα βλέπουν σε μία σεξουαλικά απελευθερωμένη φεμινίστρια, μία πόρνη;

Η συναισθηματική non vanilla

Δεν θα δεχτώ ότι αυτά είναι τα συμπεράσματα του ψυχολόγου, γιατί δεν μας τα είπε ο ψυχολόγος αλλά εσύ. Μας λες αυτό που κατάλαβες από τον ψυχολόγο, που μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτό που είπε.

Σου φαίνεται βουνό να πας σε άλλον ψυχολόγο γιατί είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις και το μόνο που θα σε βοηθήσει. Είναι και πολύ δύσκολο. Πρέπει να το κάνεις, όμως.

Δεν έχει σημασία αν φταίει το τίντερ ή οι Έλληνες, γιατί δεν υπάρχει εγγύηση ότι αν αποφύγεις αυτά τα δυο, δεν θα σου συμβεί ακριβώς το ίδιο. Για την ώρα μπορείς να τα αποφύγεις, όμως η αλλαγή πρέπει να συμβεί πρώτα μέσα σου. Για την ώρα, έχεις φτιάξει έτσι την σκέψη σου ώστε το τίντερ να είναι μονόδρομος. Θα μάθεις να μη φοβάσαι τη χυλόπιτα, και θα το κάνεις μαζί με έναν ψυχολόγο.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

32 points
Upvote Downvote

116
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
36 Θέματα σχολίων
76 Απαντήσεις θεμάτων
11 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
62 Συντάκτες σχολίων
Ocelotoςlina78Crazy scientistAHatFullOfSkyNew girl Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Ναι βασικά πείτε μου λίγο πώς φαίνεται από το βλέμμα ότι κάποιος είναι υπερσεξουαλικο ον, γιατί κάπου την έχασα την μπάλα. Αγαπητή φίλη θα σου πω ότι βιώνω εδώ και χρόνια το ίδιο, το μόνο που ακούω από όποιον γνωρίζω είναι α κοίτα εγώ δεν είμαι για πολλά, θελω να περνάω καλά, δηλαδή μόνο σεξ όπου μόνο αυτός θα περνάει καλά γιατί χέστηκε για σένα. Προφανώς κάπου φταίει και το γεγονός ότι όλοι αυτοί με τραβηξανε αρχικά για να τους γνωρίσω, οπότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το γούστο μου, όσο αφορά την εξωτερική εμφάνιση πάντα, γιατί τα υπόλοιπα… Διαβάστε περισσότερα »

Xthesini
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ισχύει αυτό που λες για το tinder, έτσι όπως το λες. Αρκετοί μου έχουν πει κατά καιρούς από το πουθενά και χωρίς καν πολλή κουβέντα να έρθουν κατευθείαν στο σπίτι μου πχ γιατί τι να το κάνουμε το ραντεβού μωρέ? Μην χάνουμε και τον χρόνο μας με γνωριμίες.

Μαρή Κοντό
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Φίλη Μιτσι και εμένα μου το λένε αυτό για τα μάτια. Και δεν είναι ότι έχω το γαλάζιο το μπιρμπιλωτό το μάτι με την φυσική βλεφαριδα κάγκελο. Φαντάζομαι πως στην περίπτωση μου επειδή δεν έχω πρόβλημα να κάνω σεξουαλικα σχόλια, ερμηνεύουν το βλέμμα μου διαφορετικά πέραν του φιλικού;;;; δεν έχω ιδέα. Πάντως ναι, μου έχει συμβεί.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Δεν ξέρω τι μας λέει αυτό, αλλά αυτό με τα μάτια δε μου το έχουν πει ποτέ. Συνήθως για τα βυζγια μου το λένε, όχι ότι κάνουν κάτι τα καημένα, αλλά αυτοί φανταζονται διάφορα υποθέτω επειδή είναι λιγούρια.

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Βασικά για μένα είναι λύση, δεν ξέρω αν ο ψυχολόγος το είπε με ρατσιστικό βλέμμα αλλά θα το πω κι εγώ το να βγαίνει με άλλες εθνικότητες. Με όλες βασικά, είναι δυνατόν να έχει τόσες επιλογές και να ψάχνει Έλληνα; Μόνο αριθμητικά να το δει κανείς αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες, στην Ολλανδία μένουν στην κυριολεξία ανθρωποι από όλο τον κόσμο , από κάθε χώρα. Οι Έλληνες ούτως ή άλλως μεγαλώσαμε σε μισογυνικη κοινωνία, δεν αλλάζει αυτό εν μια νυκτί λόγω μετανάστευσης. Ότι φίλες έχω εκεί βρήκαν ξένους και ζευγάρωσαν (Ολλανδούς και Ισπανούς στην πλειοψηφία αν κρατάμε σκορ)

Lela
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ας καταθέσω κ εγώ την προσωπική μου εμπειρία, μιας κ τα λέμε: ναι ο Έλληνας χωρίζει με πορνογραφικό τρόπο τα μέρη του σώματος μου και τα χαρακτηρίζει ανάλογα φτιάχνοντας ήδη την φαντασίωση στο μυαλό του. Ο ξένος θα δει, θα εκτιμήσει, θα εγκρίνει και θα πει την επόμενη ατάκα χωρίς να αναφερθεί στο σώμα μου. Ψηφίζω το δεύτερο.

Dogmother
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εμένα το μόνο που μου έρχεται στ μυαλό γ σεξι βλέμμα είναι πχ που στο gntm λέγανε συνέχεια για την κεισι ότι βγαίνει συνέχεια σεξι στις φωτο γτ είναι έτσι το πρόσωπο της. Αλλά για υπερσεξουαλικο ον δεν ξέρω πως γίνεται.

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Αναρωτήθηκα ποιός χρησιμοποιεί τον όρο ντισκοτέκ, αλλά πιο πολύ αναρωτήθηκα πώς είναι το βλέμμα ένος υπερσεξουαλικού όντος.

Μάλλον θα είχα κι άλλες απορίες, αλλά δε διάβασα παρακάτω.

lesnaeimailes
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

ουτε ο μπαμπας μου ετων 65 δεν λεει ντισκοτεκ.. τρολ

Tawn Tawn
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Αν δεν είχε αναφέρει το τίντερ θα νόμιζα ότι η ερώτηση ήταν ξεχασμένη απο το 1985.

Ladida
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Βρε παιδιά αστειάκι ήταν. Οπως λέμε στα μπαρς και στα κλαμπς.

Cupcake
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Χρησιμοποιειται το “κλαμπς/μπαρς και ντισκοτεκ” ως αστειο απο αλλη εποχη εννοωντας μπαρ, κλαμπ κλπ. Φανταζομαι ετσι το χρησιμοποιει και η γραφουσα. Για το κομεντ περι βλεμματος, μου εχει τυχει και μενα να μου πουν οτι εχω σεξουαλικο βλεμμα. Στην αρχη μου ειχε φανει περιεργο αλλα το σκεφτηκα και το ειχα καπως στο μυαλο μου την επομενη φορα για να δω αν ισχυει. Στις συγκεκριμενες περιπτωσεις υπηρχε φλερτ, εμμεσο ή αμεσο, αρα μπορω να καταλαβω την διαφορα στο βλεμμα. Διαφορετικα κοιταω τον μπαμπα μου και διαφορετικα εναν τυπο που μου αρεσει και φλερταρω μαζι του.

Anna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Μέντορας

Φωτογραφία αλλιώς δεν ξέρω…🤔
Για το ντισκοτέκ τι να πω, νόμιζα μιλάω καθαρευουσιάνικα καλιαρντά, τόσο πίσω έμεινα που το αντικέ είναι μόδα πάλι και ΄γω είμαι μπροστά, άρα πίσω, δεν ξέρω μπερδεύτηκα. Με ξεπέρασε η εποχή μου..

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

“που στο καλό είναι αυτοί που δε θα βλέπουν σε μία σεξουαλικά απελευθερωμένη φεμινίστρια, μία πόρνη;” Οι άντρες που ψάχνεις είναι φεμινιστές. Επειδή η κοινωνία μας είναι ακόμα μισογυνίστικη, οι φεμινιστές και οι φεμινίστριες είναι η μειοψηφία. Όλες οι φεμινίστριες γυναίκες ψάχνουν έναν φεμινιστή άντρα για να κάνουν σοβαρή σχέση. Μην νομίζεις ότι οι κοπέλες που έχουν δεσμό έχουν βρει έναν φεμινιστή. Κατά πάσα πιθανότητα έχουν βρει έναν μισογύνη και δεν τίς ενοχλεί γιατί και οι ίδιες είναι μισογύνισσες. ΥΓ. Πάντως, ανεξάρτητα από το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, αν έχεις φεμινιστικές ή μισογυνίστικες ιδέες, αν έχεις πλούσιο ή φτωχό… Διαβάστε περισσότερα »

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Υπέροχο σχόλιο Φωτεινή , πολυ δυνατό. Πραγματικά νομίζω ότι είναι θέμα αυξημένης ζήτησης και μειωμένης προσφοράς.

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Να σου πω τι κατάλαβα εγώ. Φοβάσαι τη χυλόπιτα, γενικότερα φοβάσαι την απόρριψη. Δεν έχεις αυτοεκτίμηση και νιώθεις απίστευτη μοναξιά. ‘Εχεις υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος και ομιλίας με σκοπό να δείχνεις στους άλλους πόσο cool είσαι και πόσο δεν θα χάσουν αν κάνουν sex μαζί σου. Πιστεύεις ότι με το sex θα τους κερδίσεις και θα σε κρατήσουν. Με αυτή την τακτική μαζεύεις ανθρώπους που ναι, θέλουν sex, όχι δεν θέλουν σχέση. Απογοητεύεσαι αλλά επειδή ακριβώς δεν ξέρεις πως να κάνεις κάτι διαφορετικό, συνεχίζεις την ίδια τακτική, ελπίζοντας κάποια στιγμή να πετύχει. Δηλαδή πάνω στο άγχος σου πας για… Διαβάστε περισσότερα »

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Έδωσες απάντηση στη σύγχυση, στο μπέρδεμα που μου προκάλεσε η ερώτηση. Πιστεύω ότι έχεις πολύ δίκιο. Μου φάνηκαν αντικρουόμενα τα όσα εκφράζει η κοπέλα της ερώτησης αλλά θεωρώ ότι η τοποθέτησή σου είναι σωστή. Δεν νιώθει άνετα με τον εαυτό της και έχει ντυθεί μια άλλη προσωπικότητα που θεωρεί ότι είναι πιο θελκτική, η οποία όμως την οδηγεί σε καταστάσεις που δεν την ικανοποιούν. Είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς και αυθεντικοί.

Kiouria
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Επιτέλους κάποιος το είπε! Το ίδιο πιστεύω κι εγώ!!

Amat Eur
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

“Εχεις υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος και ομιλίας με σκοπό να δείχνεις στους άλλους πόσο cool είσαι και πόσο δεν θα χάσουν αν κάνουν sex μαζί σου. Πιστεύεις ότι με το sex θα τους κερδίσεις και θα σε κρατήσουν.” Ρε συ, πολύ αυθαίρετα δεν είναι αυτά τα συμπεράσματα? Σε συνδιασμο με αυτό το” διαφημίζεις το κάτι διαφορετικό στο σεξ” ειδικά. Δηλαδή αποκλείεται η κοπέλα να γουστάρει να κάνει σεξ εύκολα και χωρίς πολλή προεργασία? Κι αυτό πρέπει πάλι να το ερμηνεύουμε ως τρικ για να κρατήσει τους άντρες? Σου λέει (και εγώ το καταλαβαίνω απολύτως)” μου αρέσει να είμαι κυρία… Διαβάστε περισσότερα »

Inna
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Συμφωνώ απόλυτα Αmat Eur. Γιατί μια γυναίκα που θέλει σεξ πρέπει να έχει υιοθετήσει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά δηλαδή?

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Υπερσεξουαλικό ον, βγάλε την ταμπέλα που σου έχουν κολλήσει στο κούτελο και προχώρα τη ζωή σου. Το ότι ελκύεις μονίμως λάθος άτομα μπορεί να είναι θέμα τύχης μπορεί και όχι (πάντως δεν είναι θέμα σεκσυ βλέμματος). Αν δεν είσαι τρολ πήγαινε σε ψυχολόγο.

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Πάμε μια μετάφραση: 1.Όταν κάποιος σου λέει τέτοιες π@παριές για υπερσεξουαλικά βλέμματα και τα τοιαύτα, αυτό που εννοεί είναι οτι θέλει να κάνετε σεξ. Μόνο. Ναι, είμαι σίγουρη οτι σου έχει περάσει κι εσένα απο το μυαλό, αλλά το απώθησες γιατί σου άρεσε η ιδέα να φαίνεται η σεξουαλικότητα στο βλέμμα σου. 2. Απο τον τρόπο που γράφεις, μου βγάζεις οτι ακολουθείς όντως ένα pattern στην επιλογή συντρόφων, και ειδικά επιλέγεις αυτούς που αποφασίζουν να έρθουν και να σου κάνουν κομπλιμέντα σαν το πιο πάνω για το υπερσεξουαλικό σου βλέμμα. Αν περιμένεις κάποιος απο αυτούς να θέλει σχέση, think again.… Διαβάστε περισσότερα »

Amat Eur
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πολύ καλή απάντηση νομίζω, μπράβο σου Po 🙃

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Μάλλον ταυτίστηκα λιγάκι, η ερώτηση της μου θύμισε τον εαυτό μου μια δεκσετία νωρίτερα που τα είχα όλα αχταρμά μέσα στο κεφάλι μου και απορούσα γιατί δεν δίνω τα σωστά μηνύματα στους άλλους 😜

Μαρή Κοντό
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Ξεκίνησα να διαβάζω και νόμιζα ότι εγώ έγραψα αυτή την ερώτηση. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς αλλά είμαι στο Βέλγιο. Ο δικός μου ο ψυχολόγος έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα ακριβώς. Δε μιλούσε γενικότερα ΠΟΤΈ και ήταν το μοναδικό πράγμα που μου είχε πει ως παρατήρηση. Θα μου πεις διαφορετικές περιπτώσεις, αλλα σε παρόμοιες περιπτώσεις κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα. Φαντάζομαι επειδή είδαν ότι είναι ακραία σεξιστες στην πλειοψηφία τους. Και η αλήθεια είναι πως και εγώ ελάχιστες φορές έχω βρει Έλληνες φεμινιστες που όντως έχουν την νοοτροπία και δεν το λένε απλά για να μην τους βρίσεις. Για εμένα λύση… Διαβάστε περισσότερα »

Tawn Tawn
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Ο ψυχολόγος δεν μιλούσε ποτέ; Και πως γινόταν η συνεδρία καλε; Δεν ε΄χω πάει ποτέ, οπότε σίγουρα δεν ξέρω, αλλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ο ψυχολόγος να μη μιλάει! Επίσης συμφωνώ, μέχρι οι Έλληνες απο ανατολίτες να γίνουν ευρωπαίοι έχουμε δουλειά ακόμα…

Μαρή Κοντό
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Άστο! Έπρεπε να μιλάω μόνο εγώ. Ελάχιστες φορές μιλούσε. Θυμάμαι τη μέρα που μίλησε για πρώτη φορά, το ένιωσα σαν κατάκτηση. Σίγουρα δεν ήταν ο κατάλληλος για εμένα, αλλά ήταν ο μοναδικός στην πολη με τιμές που μπορούσα να καλύψω και στην τελική έστω και λίγο, με βοήθησε.

Tawn Tawn
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

Smile and nod η φάση.. Ε αφού βοήθησε, κάτι είναι κ αυτό!

MadHatter
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αν κατάλαβα καλά η γράφουσα κάνει κατά βάση match με Έλληνες που ζουν στην Ολλανδία; Προσωπικά έχω συναναστραφεί με πολλούς 29χρονους Έλληνες που ζουν έξω, και πολλοί σκέφτονται έτσι γιατί έχουν το εξωτερικό ως μια προσωρινή λύση. Δεν σκοπεύουν να μείνουν για πάντα, έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους οτι θα γυρίσουν και οτι το σπίτι τους είναι αλλού. Όλο αυτό τους βάζει σε ένα τρυπάκι οτι ζω για το τώρα και χωρίς δεσμεύσεις. Προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική, αλλά στον δικό μου κύκλο παίζει πάρα πολύ. Ξέρω οτι το σχόλιό μου δεν απαντάει ακριβώς σε… Διαβάστε περισσότερα »

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Ααααα ναι, “είμαι εδώ προσωρινά και δε θέλω δεσμεύσεις” αυτή η μάστιγα. Πέντε χρόνια Ολλανδία ή μόνο τέτοια άτομα γνώριζα ή ήδη δεσμευμένα. Πολύ ωραία παρατήρηση!

SallyGary
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Καλησπερα στην παρεα. Παρεκλινω λιγάκι απο το πρόβλημα της κοπέλας και παραθέτω αποψαρα απο την δικη μου προσωπικη εμπειρια με το Τιντερ. Ξεδιπλωνεται σεντονακι για μονοκλινο. Συγνωμη για τυχον ορθογραφικά, γράφω (στα κλεφτά απο την δουλεια). 🙂 Μετακόμισα στο Λονδίνο απο Αθήνα πριν 6.5 χρονια, ετων 38 για ανευρεση εργασιας λογω. Ελευθερη χωρις παιδια, σκυλια κλπ. Είμαι τυχερή και βρήσκω δουλεια σε ενα μηνα οποτε ολα καλα. Οσο μπορω δικτυωνομαι, γνωριζω κόσμο, παρέες και ανακαλυπτω τα καλα του Λονδινου. Ομως μου λειπει μια σχεση πολυ. Η τελευταια εληξε αδοξα (με μενα να φεύγω) πριν 2 χρονια και δεν μου ειχε… Διαβάστε περισσότερα »

Between Worlds
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ω, ευχαριστούμε! Έχει και θετικά μηνύματα! Θέλεις να μοιραστείς τις εμπειρίες σου και στο φόρουμ;

(https://ampa.lifo.gr/forums/forum/online-dating/)

Queen of spades
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Φιλη, οι αλλοι σχολιαστες τα λενε εξαιρετικα. Εγω θελω μονο να προσθεσω οτι οταν αλλαζεις ψυχολογο δεν ξεκινας ακριβως απ την αρχη ξανα. Η δουλεια που εχεις κανει με τον εαυτο σου θα ειναι εκει ακομα, θα το πιασεις περιπου εκει που το αφησες. Μην φοβασαι να βρεις τον επαγγελματια που σου ταιριαζει και θα σε βοηθησει περισσοτερο!