Αγαπητή «Α, μπα»: Έχει τον κωδικό του netflix μου

Να στείλω ένα: «Ρε αρχιτσιγκούναρε αποσυνδέσου τουλάχιστον από το λογαριασμό μου

Αγαπητή Α.μπα, η ιστορία μου λίγο-πολύ κοινή… Εγώ γύρω στα 20, ζω στη Γερμανία και γνωρίζω Έλληνα στο σούπερ μάρκετ. Μου πιάνει την κουβέντα και να σου τα κοινά ενδιαφέροντα, η ίδια ηλικία κτλπ. και ανταλλάσουμε αριθμούς. Φρεσκοχωρισμενοι και οι δύο, λέω όπου βγει… Βγαίνουμε φιλικά, και να σου τα καθημερινά μηνύματα, βγαίνουμε και μη φιλικά, πάω και σπίτι του, και με εσένα μου βγαίνει αλλιώς, τόσα κοινά, μου έλεγε (ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ, τις ακούτε τις καμπάνες?! εγώ ή ξεχωριστή χιονονιφάδα δεν τις άκουγα) και ξανά εξόδους και πάω ξανα σπίτι του, και το κάνουμε, και μαντέψτε…. Εξαφανίστηκε και τέρμα τα μηνύματα! Τέλος πάντων, ούτε μήνα δεν κράτησε η όλη ιστορία, θα το ξεπεράσω… Ξέρω, απλά δε με θέλει και απλά δεν ήθελε κάτι παραπάνω από αυτό (που και στο κρεβάτι τέρμα εγωιστής ο τύπος, τουλάχιστον δε χάνω κελεπούρι…!) Το ερώτημά μου είναι άλλο… Έχει τον κωδικό του νετφλιξ μου, επειδή είχα συνδεθεί στο σπίτι του. Μιας και ο λογαριασμός μου είναι ομαδικός και δε θέλω να βάλω τους υπόλοιπους στη διαδικασία να αλλάζουν κωδικό, αν δω ότι συνδέεται (γτ φαίνεται το ιστορικό) πέφτω χαμηλά να στείλω ενα: ρε αρχιτσιγκουναρε αποσυνδέσου τουλάχιστον από το λογαριασμό μου?, ή να κρατήσω επίπεδο κ όντως απλά να αλλάξουμε τον κωδικό?

Netflix and NO chil

Αχ, μακάρι να το κάνει, για να έχεις την ευκαιρία να το πεις.

Δεν είμαι του επιπέδου. Ή μάλλον, δεν είμαι του επιπέδου, αδιακρίτως. Αν το κάνει, αξίζει το μήνυμα.

Αν και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ερώτηση σου, δεν την υποτιμάω, θα σχολιάσω κάτι άλλο. «Φρεσκοχωρισμένοι και οι δυο, κι όπου βγει». Όχι. Μη βγαίνεις με άντρες επειδή είσαστε ίδια ηλικία, και είσαστε φρεσκοχωρισμένοι, και όπου βγει. Τα κοινά ενδιαφέροντα είναι μια κάποια αρχή, αν είναι ειδικά ενδιαφέροντα, όχι αν αρέσει και στους δυο η πίτσα. Να βγαίνεις μόνο αν νιώσεις ότι αν δεν τον ξαναδείς, θα σκάσεις. Αλλιώς, δεν θα βγει. Μη δίνεις ευκαιρίες επειδή κάποιος έδειξε ενδιαφέρον. Δώσε μόνο αν εσύ νιώσεις ότι αυτός έχει ενδιαφέρον. Δε νομίζω ότι σου άρεσε ποτέ, και δεν το κατάλαβες καν. Έχεις μάθει να μην αναρωτιέσαι, μόνο να «δίνεις ευκαιρίες», αδιακρίτως, γιατί «ποτέ δεν ξέρεις», ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, κι έχεις μάθει να αγνοείς αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Άκου τον εαυτό σου και μην ρισκάρεις ασκόπως με το «όπου βγει».

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

115 points
Upvote Downvote

21
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
17 Θέματα σχολίων
4 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
21 Συντάκτες σχολίων
NomilaxrusaΙζόλδη Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Άλλαξε κωδικό, αλλά περίμενε να είναι σσσσχεδόν στο τέλος ενός κύκλου σειράς, κατά προτίμηση πριν το τελευταίο επεισόδιο (μουαχαχα).

lucky star
Επισκέπτης
Συμμετέχων
lucky star

ιβιλ !!!!!

DrStrange
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εάν ο κωδικός είναι απλώς περασμένος στη συσκευή του χωρίς να τον ξέρει, μπορείς από το account settings να κάνεις αποσύνδεση όλων των συσκευών. Απλά θα χρειαστεί να περάσουν ξανά τον υπάρχοντα κωδικό όσοι τον ξέρουν. Ούτε γάτα ούτε ζημιά…

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Update παρακαλούμε!!!

bella ciao
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Τι κουλη ερώτηση;; Ααααν το κάνει θαααα τον πω τσιγκουνη! Εν τω μεταξύ ο τύπος παίζει να μην το έχει σκεφτεί καν! Εγώ νομίζω πως έχεις μία δικαιολογημένη πικρία, αλλά επειδή από την άλλη ξέρεις ότι είναι άκυρο να του την πεις, ψάχνεις έναν λόγο να βγάλεις το άχτι σου! Χυλόπιτα είναι, θα περάσει..Πιο δυσκολοχωνευτη κι από ρεβυθια!!!

Ιζόλδη
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Μάλλον έπαθε γρύλο. Κι εγώ νομίζω πως φαντασιώνεται ότι αυτός θα της κλέψει νέτφλιξ, ώστε να του σύρει όσα δεν του έσυρε που εξαφανίστηκε

Φερενίκη
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Όταν κάποιος έχει τον κωδικό σου εκτός από τη δυνατότητα να βλέπει ταινίες/σειρές έχει και τη δυνατότητα να αλλάξει κι εκείνος τον κωδικό αν θέλει και να χάσεις έτσι εσύ την πρόσβαση στον λογαριασμό σου. Λίγο τραβηγμένο το σενάριο δε λέω, αλλά εγώ θα προτιμούσα να αλλάξω τον κωδικό μου.

Karamouza
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Απλα αλλαξε τον κωδικο. Ουτε μηνυματα, ουτε τιποτα

Τσιτσίγκειος Πένα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Πολύ ωραία απάντηση και για κάτι που πολλές φορές μας συμβαίνει. Ξεχνάμε να ρωτήσουμε τον εαυτό μας αν μας αρέσει κάποιος, γκομενικά ή για παρέα, και δρούμε ως αποτέλεσμα του πώς φέρεται ο άλλος μόνο. Άλλωστε, συνήθως όταν ξεκινάς κάτι με το “δε βαριέσαι, όπως κάτσει” χωρίς να σου αρέσει ο άλλος καταλήγει σούπα η φάση.
Όσο για το νέτφλιξ, εννοείται να του την πεις. Αυτός είναι το γαϊδούρι και εκεί ποντάρει, στο ότι δεν θα γίνεις δυσάρεστη.

Ofglen
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

“Μη δίνεις ευκαιρίες επειδή κάποιος έδειξε ενδιαφέρον. Δώσε μόνο αν εσύ νιώσεις ότι αυτός έχει ενδιαφέρον.”
Κι από παλιό:
“Μπορείς επίσης να αφήσεις κάποιον για όποιον λόγο θέλεις.”

Μακάρι να τα ήξερα αυτά πιο μικρή.
Ψηφίζω να βγάλεις και μια λίστα με “κανόνες”.

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Απαντησαρα Λένα. ΑΠΑΝΤΗΣΑΡΑ!!!! Ναι, να βγαίνουμε μόνο όταν καιγόμαστε, ναι να μη βγαίνουμε μόνο επειδή δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε αλλά να βλέπουμε αν όντως ταιριάζουμε! (Γνωστή φάση με νύφη και πεθερά κάπου εδώ)

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Ευκαιρίες για όπου βγει δίνω μόνο αν θελω απλά να κάνω σεξ, που πάντα θελω, αυτό είναι άλλο θέμα, όμως στο μυαλο μου είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το δε βαριέσαι σημαίνει μόνο μπορεί να σου βγει για σεξ και ποτέ μπορεί να σου βγει για κάτι παραπάνω. Γιατί παλιά που έβγαινα έτσι σε χλιαρές φάσεις γιατί έλεγα ποτέ δεν ξέρεις , ε όντως, ποτέ δεν ήξερα πόσο μ@λ@κ@ς ή ηλίθιος, ή χαζός ή τέρμα μισογύνης είναι ο άλλος. Αλλά ποτέ δε βγήκε τίποτα καλό από τέτοιες ιστορίες.