in

Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Και στην γιορτή του πατέρα

Βέβαια ταυτόχρονα το παιδί μαστορεύει, προστατεύει, εξολοθρεύει, είναι πρότυπο κ σούπερ ήρωας.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5e5b34513d895306ca471551ee25b72b

Ποσταρισμένο περήφανα από γνωστή στο Φέισμπουκ την γιορτή του πατέρα.Φυσικά το κλασσικό:ενήλικας και πατέρας= παιδί σε μέγεθος ενήλικα, εξάλλου διακοσμητικός ο ρόλος για πολλούς κ άμα τους αναφέρεις τις υποχρεώσεις κ ευθύνες τους, τσακ το γυρίζουμε στο ^ένα μεγάλο παιδί.

Βέβαια ταυτόχρονα το παιδί μαστορεύει, προστατεύει, εξολοθρεύει, είναι πρότυπο κ σούπερ ήρωας.

FB IMG 1592728695358

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

8 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ponemenosspourgitis
Ponemenosspourgitis
3 χρόνια πριν

Πραγματικά απορώ για το πως είναι δυνατόν, από ένα χιουμοριστικό ποστ που έγραψε καποια για τον άντρα της και κυρίως για τη μέρα του πατέρα, να το κρίνουμε προβάλλοντας τον δικό μας σεξισμό. Και ναι είναι σεξισμός να θεωρούμε ότι μια γυναίκα κάνει κάτι κακό αν πχ στα σαρανταπέντε της γουστάρει να κάνει σεξ με κάποιον 20χρονο ακόμα και στα 50 και στα 60 και στα 70 και στα 80 και στα 90. Κάραδικαίωμα τους. Επίσης δεν είδα να γράφει ότι απαγορεύεται στις γυναίκες να παίζουν πχ PlayStation, ούτε ότι οι γυναίκες δεν παίζουν PlayStation…απλά όλο γλυκά τον χαρακτηρίζει σαν… Διαβάστε περισσότερα »

Αμπα
Αμπα
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ponemenosspourgitis

Ή, αλλιώς, “πλάκα πλάκα λέγονται οι μεγάλες αλήθειες”. Το χιούμορ δεν υπάρχει ανεξάρτητα από ένα πλαίσιο ιδεών, το αντίθετο: το χιούμορ το υποστηρίζει. Το επιχείρημα “πλάκα είναι, άρα γιατί παρεξηγείσαι” είναι υποτιμητικό και γι’αυτόν που το λέει, και γι’αυτόν που το αοκούει. Ότι γελάμε με κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύουμε τα πράγματα που υπάρχουν απο πισω, το αντιθετο ισχύει. Δεν μας φαίνεται αστείο ότι οι άντρες είναι πάντα παιδιά. Αστείο είναι για τους άντρες, γιατί αυτό σημαίνει λιγότερο (ή καθόλου) ευθύνες στο νοικοκυριο´και στην ανατροφή των παιδιών, στο δύσκολο κομμάτι της ανατροφής, στα ξενύχτια και στους γιατρούς, όχι… Διαβάστε περισσότερα »

Lou
Lou
3 χρόνια πριν

Και τις θέσεις εξουσίας φυσικά.

citizenOfTheWorld
citizenOfTheWorld
3 χρόνια πριν

Στατιστικά αυτο δε βγαινει παντως, εκτος αν ο καθε εικοσαρης τα εχει με Ν γυναικες (too lazy για να υπολογισω το Ν)

daria
daria
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  citizenOfTheWorld

Μήπως υπερβάλεις λίγο με τις ηλικίες; Είμαι 32 και δεν έχω νιώσει ούτε μία φορα απο κανέναν μέχρι τώρα πως δεν αξίζω σεξουαλικά. Το ίδιο και όσε συνομήλικες μου ξέρω και μιλάω.

Neo
Neo
3 χρόνια πριν

Συμφωνώ απόλυτα ότι στο παρελθόν ο πατερας ήταν σωματικά και ψυχικά απών από την ανατροφή των παιδιών του, με άσχημες συνέπειες για όλο το σύστημα της οικογένειας. Σε αυτό συνετελεσαν φυσικά διάφοροι κοινωνικοί και ιστορικοι παράγοντες. Ήθελα πάντως να επισημάνω ότι εδώ και αρκετά χρόνια – σε μεγάλο βαθμό – ο πατέρας συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά στην ανατροφή και τη φροντίδα των παιδιών του και αντλεί μάλιστα και μεγάλη ικανοποίηση από αυτό… Παράλληλα δε νομίζω ότι σιγά σιγά αλλάζουν και οι κοινωνικές αντιλήψεις γύρω από αυτό, δηλαδή το μεγάλωμα των παιδιών δεν θεωρείται πλέον αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση… Φυσικά έχουμε πολύ… Διαβάστε περισσότερα »

Ponemenosspourgitis
Ponemenosspourgitis
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Neo

Να συμφωνήσω για το σεξιστικό του ποστ και για το τι μπορεί να κρύβει πίσω του το χιούμορ. Ναι είναι σεξιστικό και ναι το χιούμορ κρύβει από πίσω του μεγάλες αλήθειες όπως κάθε τέχνη όπως και κάθε πράξη μας. Να προσθέσω και εγώ τον ρατσισμό γιατί δεν τα αγαπάει περισσότερο από τα αλλά παιδιά, αλλά τα θεωρεί τα καλύτερα. Όλα αυτά με κυριολεκτική ανάγνωση, που παύει να είναι αστείο και γίνεται απλά δήλωση. Το διαβάζω μια ολόκληρη μέρα, προσπαθώ να βάλω μέσα το παράλογο και το υπερβολικό, και φτάνω συνέχεια σε διαφορετικές αναγνώσεις. Ψέματα κρυμμένα μέσα σε αλήθειες, γί αυτό.… Διαβάστε περισσότερα »

Semiramis
Semiramis
2 χρόνια πριν

Διάβασα Φεισμπουκ και τα κατάλαβα όλα 😂