Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: «Μπαμπά, μπορείς!»

«Μπαμπά, μπορείς!» (στα ολλανδικά) και βελάκια για το που είναι τα χέρια τα πόδια και το κεφάλι. Κάτι μου λέει ότι αυτό το φορμάκι δεν θα έβγαινε ποτέ σε έκδοση «Μαμά, μπορείς» γιατί φυσικά πάντα οι μαμάδες μπορούν και ξέρουν «από την φύση τους». Λολ.

in ,

Αξιολογήστε το άρθρο

-43 points
Upvote Downvote

5
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
5 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
5 Συντάκτες σχολίων
Mirka JanicΛουκρητί@Μαύρο Γατίcyora Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
cyora
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Και κάπως έτσι ένας πατέρας θα νιώθει πάντα επαρκής και δεν θα αμφιβάλει ποτέ για τον εαυτό του. Επειδή ο πήχης είναι τόσο χαμηλά. Ενώ οι μητέρες πάντα θα αμφιβάλλουν και θα βασανιζονται αφού ο προορισμός τους είναι να γινουν μητέρες και μάνα είναι μόνο μία κοκ.

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Ουφ, αυτό πάλι με τον ανίκανο μπαμπά δεν πάλιωσε; Αλλά ξέχασα, άλλες έχουν πέντε παιδιά με άντρα που δεν έχει αλλάξει ούτε μία πάνα….

Λουκρητί@
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συνεργάτης

Τι μου θυμίσατε τώρα! Μια φίλη μου κάνει στον μικρό της πάρτι στο σπίτι. Εγώ θα πήγαινα κατευθείαν από τη δουλειά και την μικρή μου (ετών 2,5 τότε) θα την έφερνε ο μπαμπάς της εκεί. Έχω αφήσει, από το πρωί, τα ρούχα που θα της βάλει. Φτάνουν, λοιπόν στο πάρτι, και η μικρή βγάζει το μπουφάν της, το οποίο ήταν μακρύ. Κοιτάω την μικρή με απορία. Σηκώνω το βλέμμα στον άντρα μου. Αυτός χαμογελαστός χαιρετιόταν ακόμη με την ομήγυρη. Κοιτάω όλο απόγνωση της φιλενάδες μου οι οποίες με κοιτάνε με τη σειρά τους και γελάνε. Εγώ: Καστράτο μου που είναι… Διαβάστε περισσότερα »

Mirka Janic
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να ΚΟΥΜΠΩΣΕΙΣ τα φορμακια, αφού καταφέρεις να τα βάλεις. Εκεί μέχρι και η καλύτερη μανουλιτσα του φεισμπουκ ζοριζεται-ασχετα αν δεν το παραδέχονται.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Εντωμεταξύ, αυτή η ηλίθια ατάκα: “Η μητέρα ξέρει από την φύση της.”. Το ξέρετε ότι στην φύση, στα ζώα δηλαδή, υπάρχουν μητέρες που σκοτώνουν τα νεογέννητα μωρά τους επειδή δεν ξέρουν τι να τα κάνουν;