in

Αγαπητή «Α, μπα»: Έστελνε μηνύματα στην φίλη μου ενώ ήξερε ότι ήμασταν μαζί

Τι συμπεριφορά είναι αυτή;

Τα γράφω εδώ για να μην πάω και του κάψω το σπίτι! 🙂 Μετά από 5 μήνες.. με σχολάει κανονικότατα ..έτσι επειδή του ήρθε…χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, με απαίσιο τρόπο, με έκανε να κλάψω και δε δέχτηκε να μου πει ούτε μια ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγραφή 112

Τα γράφω εδώ για να μην πάω και του κάψω το σπίτι! 🙂 Μετά από 5 μήνες.. με σχολάει κανονικότατα ..έτσι επειδή του ήρθε…χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, με απαίσιο τρόπο, με έκανε να κλάψω και δε δέχτηκε να μου πει ούτε μια… έτσι πιο γλυκιά κουβέντα. Έφυγα κοπανόντας πίσω μου την πόρτα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα την σπάσω. Μετά από μία μέρα, μόνος του (δλδ χωρίς να έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω καθόλου μαζί του), με κάνει μπλοκ στο messenger (ναι και εγώ τώρα έμαθα πως γίνεται να το κάνεις αυτό). Εγώ πάλι δεν αντιδρώ. Την επόμενη μέρα, ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ μυνήματα σε μία φίλη μου, με την οποία ξέρει ότι είμαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ και επίσης ξέρει ότι εκείνη βρίσκεται σε σχέση 5 ΧΡΟΝΙΑ. Επίσης είναι η μόνη φίλη μου που έχει γνωρίσει. Της έστελνε μυνήματα του στυλ “τι κάνεις εσύ κορίτσι;” “ήθελα να σε τσιγκλίσω λίγο” “τι λες ρε κοριτσάρα” κτλ κτλ. Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν μαζί με την φίλη μου… και απαντούσα εγώ. Όταν του είπα “κάνεις μαλακία τώρα τάδε” (και εδώ αναφέρω ένα παρατσούκλι του, που δεν θα το αποκαλύψω, αλλά έτσι ήθελα να του δείξω πως είμαι εγώ που του μιλάω)” κάνει ένα αστείο, παίρνει τηλ στο μεσεντζερ, εμείς δεν απαντάμε, και μετά μας κάνει και τις δύο μπλοκ από παντού. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ;; ότι η φίλη μου θα του καθόταν με αυτές τις χυδαιότητες; ότι δεν θα το μάθαινα εγώ; Ότι θα το μάθαινα και μετά θα την βρίσκαμε και οι 3;; Και γενικά, τι συμπεριφορά είναι αυτή;; Δεν το περίμενα καθόλου όλο αυτό.. Α και το καλύτερο?? είναι σε ηλικία κοντα στα 40.. αυτάαα

Οοουυυφφφφ

Ένα χαρακτηριστικό αυτών των αντρών (δεν θέλω να πω «μισογύνηδων», αλλά το λέω) είναι ότι δεν βλέπουν τις γυναίκες ως ξεχωριστούς ανθρώπους, αλλά ως ένα κοπάδι όντων με ρυθμίσεις 0 και 1: μηδέν για το «μου κάθεται» και 1 για το «δε μου κάθεται». Όλα τα άλλα, τους αφήνουν αδιάφορους.

Οπότε ο φίλος μας εδώ στέλνει μηνύματα όπου μπορεί, χωρίς κανένα κριτήριο από αυτά που εσύ θεωρείς αυτονόητα, γιατί δεν τον ενδιαφέρουν, δεν τον απασχολούν. Δεν τον ενδιαφέρει τι σκέφτεσαι γι’αυτόν, αυτός να χαλβαδιάσει θέλει. Είναι σχεδόν ψυχαναγκαστικό: πρέπει να δείξει τον Γιακουμή σε όσες περισσότερες γίνεται, αλλιώς κινδυνεύει να διαλυθεί (και ο Γιακουμής, και ο ίδιος). Η συγκεκριμένη μπορεί να μην του κάθισε, όπως λες κι εσύ, αλλά κάποια άλλη θα του καθόταν, και ας ήταν φίλη σου, και ας είχε σχέση πέντε χρόνια. Ακόμα και παντρεμένη να ήταν, αυτός, το ίδιο θα έκανε. Αν στείλει «ti kaneiw koukla» σε χίλιες και του απαντήσει μια, αυτός θεωρεί ότι είναι κερδισμένος. Σας έκανε μπλοκ για να μην μπερδευτεί και ξαναστείλει και χάσει χρόνο, αλλά μην απορήσεις αν τελικά τα μπερδέψει και ξαναστείλει, σε σένα ή σε αυτή, και μετά ρωτάς τι ακριβώς περίμενε. Περίμενε μπας και καταφέρει τίποτα, ενώ έχει στείλει άλλα πεντακόσια, ούτε που θυμάται πού.

Να μην του κάψεις το σπίτι, να σκεφτείς τι σου έλεγε πέντε μήνες και δεν τα άκουγες και δεν έφυγες και έφυγε αυτός. Πόσα αδικαιολόγητα δικαιολόγησες; Αυτό να κάνεις.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

56 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Aten
Aten
4 χρόνια πριν

Ειλικρινά, μέχρι να γράψεις κοντά στα 40, πίστευα ότι είστε 20. Ποιος 40αρης γράφει “ήθελα να σε τσιγκλήσω λίγο”;! Βασικά, όποιος χρησιμοποιεί το ρήμα τσιγκλάω ως τρόπο πεσίματος, του αξίζει αιώνια αγαμία και μακάρι αυτό να του συμβεί.
Ούτε λεπτό παραπάνω μην ασχοληθείς, ΓΛΥΤΩΣΕΣ.

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aten

Τι 20; Εγώ σκεφτόμουν ‘μωρέ τα γλυκούλια, σχολείο πάνε ακόμα!΄…

no_roots
no_roots
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aten

Ναι γιατί είναι λίγοι οι 40ρηδες γλίτσες νομίζεις 😐

luckystrike
luckystrike
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aten

Καλέ κι εγώ. Τους έκανα εικόνα όλους φοιτητές. Αλλά έχει καιρό αποδειχθεί πως η ουγκανίαση δεν έχει ηλικία

Aten
Aten
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aten

Κάθε μέρα ανακαλύπτω κάτι καινούργιο διαβάζοντας αυτό το site!

Ιζόλδη
Ιζόλδη
4 χρόνια πριν

Δεν κρατιέμαι, θα χαρακτηρίσω και αν θεωρηθεί ότι ξεπερνάω τα όρια ας κοπεί το σχόλιο. Ο τύπος από την περιγραφή σου, εκτός από μισογύνης, μου φαίνεται και άτομο πολύ πολύ χαμηλής νοημοσύνης, βλακέντιος με περικεφαλαία, ούγκανος από αυτούς που ξεχωρίζουν από μακριά, που τον βλέπεις και αναρωτιέσαι “τ’είν’τούτο το πράμα;” Να ευγνωμονείς την τύχη σου που γλίτωσες τόσο νωρίς από τον κύριο φιδάκι-Διαμαντή-με-πόδια, και να σκεφτείς σοβαρά γιατί βαυκαλίστηκες και πόσα άλλα τού δικαιολόγησες ή έθαψες κάτω από το χαλί

luckystrike
luckystrike
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

Βρε συ Ιζόλδη μου δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όταν είπες θα κοπεί το κείμενο φανταστηκα άλλους χαρακτηρισμούς. Μου θύμησες μία φίλη που δε βρίζει και κάποια στιγμή που την παραπήρε ο θυμός είπε ε είναι πολύ (παύση να πάρει θάρρος) απαράδεκτος!

Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  luckystrike

Κάτι σε στυλ τύπου “Βιργινννιία, δεν είσαι καλή συνάδελφος”!

NaLola
NaLola
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Τσιτσίγκειος Πένα

Τι ψευδωνυμάρα είναι αυτή!!!? Γελάω μόνη μου!

Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  NaLola

Χαχα σ’ ευχαριστώ!!😊😁😘

Ιζόλδη
Ιζόλδη
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  luckystrike

Μη νομίζεις, έριξα κι εγώ κόφτη, έραβα και ξήλωνα. Αρχικά τον είχα πει μέχρι και (παύση) απαράδεκτο! 😂

luckystrike
luckystrike
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ιζόλδη

😂😂😂

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν

Μην χάσετε αυτό το Σάββατο την νέα παράσταση του Καραγκιόζη ” iasw kokla kai ti mou ginese”. Ο Χατζηαβάτης σε ρόλο μαραμένου Γιακουμή. Φέρτε κουβάδες, θα τους χρειαστείτε για να ξεράσετε.

Depth of Scan
Depth of Scan
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Louise B.

Απλά να αναφέρω ότι διαβάζοντας το “Φέρτε κουβάδες, θα τους χρειαστείτε για να ξεράσετε” μου ξέφυγε δυνατό γέλιο σε γραφείο γεμάτο κόσμο (που δεν έβλεπε την οθόνη μου και νόμιζε ότι δούλευα…)

Louise B.
Louise B.
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Depth of Scan

Η ανάγνωση α μπα εν ώρα εργασίας γίνεται με προσωπική ευθύνη του καθενός 😉😉🤗🤗

Ένα Μπλούμπερι
Ένα Μπλούμπερι
4 χρόνια πριν

Το διάβαζα και σκεφτόμουν ‘αχ δύσκολα τα 16’ και μετά έπεσε η βόμβα ‘κοντά στα 40’ και ένιωσα κάπως έτσι: https://images.app.goo.gl/4PRm4bnM79eHzrU77 Γέλασα όμως πολύ με τις ρυθμίσεις 0 και 1, και θα ήθελα να προσθέσω και τη ρύθμιση Χ = φεμινιστρια που κάνει τσίου στον γιακουμή αλλά λέει εξοργιστικα απαράδεκτα πράγματα και πρέπει για την τιμή του αντρικού φύλου να δαμαστει, αλλά δεν του κάθεται με τίποτα, αλλά είναι σίγουρος ότι θα του κάτσει, γιατί αυτός είναι άντρακλας και θα κάνει τη φεμινιστρια να μετανοήσει μέσω ενθουσιωδους γιακουμικης θεραπείας και μετά θα τη φτύσει και έτσι θα επανέλθει το κοσμικό… Διαβάστε περισσότερα »

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ένα Μπλούμπερι

Σαν αυτόν τον ‘Αγγλο που δήλωσε ότι δε βγαίνει με ‘woke women’. Γιατί αλλιώς οι woke women είχαν κάνει ουρά στην εξώπορτα του….

Felis
Felis
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ένα Μπλούμπερι

🤣🤣🤣 Γέλασα πολύ με την εικόνα και το Χ!
1, 2, Χ παίζουν αυτοί οι τύποι, σαν το ΠΡΟ-ΠΟ. Σε όποια του κάτσει πάει ταμείο, αλλιώς κουβά μέχρι την επόμενη αγωνιστική. ⚽⚽⚽
comment image

Between Worlds (she/her)
Between Worlds (she/her)
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Felis

Felix , πόσο εύστοχη παρομοίωση!

Anna
Anna
4 χρόνια πριν

Δε φτάνει που πέρασες πέντε μήνες μαζί του, άλλη μια μέρα με τη φίλη σου και μετά το χρόνο που σου πήρε να γράψεις την ερώτηση; Πρέπει τώρα να κάτσουμε να βρούμε πώς σκέφτεται ο “ήθελα να σε τσιγκλίσω λίγο” “τι λες ρε κοριτσάρα”; Σκέφτεται ότι κάτσει, έκατσε κι ότι δεν κάτσει, σιγά που της δώσαμε κι αξία της @γ@&$^& πο*&^% &%^@ και δεν του άρεσε έτσι κι αλλιώς, χάρη θα της έκανε. Ένας τρόπος υπάρχει να νικήσεις, να τους αναγνωρίζεις νωρίς, μη χάνεις χρόνο. Να αναλύσουμε καλύτερα γιατί οι κουτσουλιές είναι άσπρες αν έχεις μαύρο αυτοκίνητο και μαύρες αν… Διαβάστε περισσότερα »

Kudra
Kudra
4 χρόνια πριν

Είναι ακόμα πρωί και δεν έχω όρεξη να γράψω κατεβατό. Πες μου όμως ότι είσαι 18 μέχρι 22 χρονών σε παρακαλώ.;!;! ( δεν είσαι όμως γιατί σε αυτές τις ηλικίες ξέρουν πως κάνουν μπλόκ στο messenger)

zero-gravity
zero-gravity
4 χρόνια πριν

Η απάντηση της Λένας μου θύμισε την εξής κατάσταση. Ένας πρώην πιστεύω πως το καθυστέρησε να με χωρίσει γιατί με χρησιμοποιούσε ως μέσο για να γνωρίσει μια καινούρια μου φίλη που πραγματικά φαινόταν να έχουν πολλά κοινά βιώματα. Με πίεζε συνέχεια να βγούμε να τη γνωρίσει. Κάποια στιγμή και μετά από πολύ γκρίνια βγήκαμε και ενθουσιάστηκε… Προέκυψε να τη καλέσω από το κινητό του επειδή ξέμεινα από μπαταρία και φυσικά το αποθήκευσε. Την έκανε add στο viber και μετά από λίγες μέρες η φίλη μου μου τηλεφώνησε κάπως ντροπιασμένη που μπαίνει στη δύσκολη θέση και μου ζήτησε να τον μαζέψω… Διαβάστε περισσότερα »

Mushu
Mushu
4 χρόνια πριν

Επίσης, είναι και αυτοί που νομίζουν ότι είναι “μ@γκες και γ@μι@δες” (ξερνώ) επειδή έχουν να λένε στους φίλους τους μετά “πηδηξ@ και την φίλη της”.
Αχου μωρε… τον πρώην μου θυμήθηκα που κάθε φορά που τσακωνόμασταν μου έλεγε κάτι γλυκήτατα τέτοια, όπως “θα πάω και θα βρω όλες τις φίλες σου και θα τις πηδηξ@”.
Φύγε μακριά του και μην ξανασχοληθείς ποτέ. Αν μπορείς μπλόκαρε τον και συ από παντού.

Stalkerou
Stalkerou
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Mushu

Ανατριχιαστικο. Ευτυχώς είπες ότι είναι πρώην.

Mushu
Mushu
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Stalkerou

Μετά από κάτι τέτοιες καμπανούλες έγινε πρώην. Πάλι καλά τις άκουσα σχετικά νωρίς. Εύχομαι και η γραφούσα να τις άκουσε μετά από όλο αυτό.

Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Mushu

Αηδιαστικό τουλάχιστον. Εκεί είναι να του πεις πάντως “και με τί ακριβώς είπαμε σκοπεύεις να το κάνεις αυτό;”. Σε τέτοια σκουπιδοειδή απαντάμε με καφρίλες, εκεί που τους πονάει.

Μανκεν Καίτη
Μανκεν Καίτη
4 χρόνια πριν

Plot twist όταν περίμενα ότι ηλικιακά βρισκόμασταν κάπου γύρω στα 20 και ξαφνικά διαβάζω 40! Σκέψου ότι ξεμπέρδεψες νωρίς..
Ti kaneis kokla?? χαχαχαχαχα

west.coast
west.coast
4 χρόνια πριν

Ένας πρώην μου, μου είπε κάποτε το εξής: “εμάς τους άντρες, ναι μεν μας στεναχωρεί ένας χωρισμός όταν μια σχέση είναι σημαντική αλλά αυτό που μας “αγχώνει” είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξανακάνουμε σεξ”… τα συμπεράσματα δικά σας!

Tawn Tawn
Tawn Tawn
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  west.coast

Πολύ ορθώς είναι πρώην λοιπόν! Είναι εργοστασιακές ρυθμίσεις να θεωρούν υπέρτατη προτεραιότητα το που θα βάλουν το Γιακουμή τους ή κάτι συμβαίνει αργότερα; Peer pressure; Τι συμβαίνει τέλος πάντων;;;;