Αγαπητή «Α, μπα»: Του στέλνω μήνυμα το πρωί και μου απαντάει το βράδυ

Την ίδια στιγμή που ισχυρίζεται ότι τρέχει πανικόβλητος και δεν έχει τον χρόνο να μου γράψει, την ίδια στιγμή ποστάρει χιουμοριστικά βιντεάκια στο Facebook, κάνει likes δεξιά και αριστερά και συνομιλεί με άλλους στο messenger, viber και τα σχετικά

Αγαπητή μου Αμπά καλησπέρα, Θέλω να παρακαλέσω για την βοήθεια σου προκειμένου να καταλάβω μια κατάσταση κάπως καλύτερα. Είμαι 28 ετών και έχω σχέση με έναν άντρα ηλικίας 32 ετών, εδώ και περίπου ένα χρόνο. Εργαζόμαστε σε πολυεθνικές και οι δύο. Δεν συγκατοικούμε – τον περισσότερο χρόνο της εβδομάδας μένει ο καθένας σπίτι του, αλλά σχεδόν κάθε Παρασκευοσαββατοκυριακο μένουμε μαζί, είτε σπίτι μου, είτε στο δικό του σπίτι. Έχουμε διάφορα θέματα, αλλά θα ήθελα να με βοηθήσεις να καταλάβω ένα συγκεκριμένο. Τις ημέρες που δεν κοιμόμαστε μαζί, μου αρέσει να του στέλνω νωρίς το πρωί μόλις ξυπνήσω ή όταν φτάσω στην δουλειά (π.χ. 09.00) ένα μήνυμα για καλημέρα. Δεν είναι σκοπός μου να ανοίξω κουβέντα μαζί του, απλά θέλω να του πω μια καλημέρα, όχι συνομιλία παραπάνω από 20-30 δευτερόλεπτα. Το θέμα μου λοιπόν είναι ότι ενώ ο σύντροφός μου βλέπει το μήνυμα μου σχετικά άμεσα είτε μου απαντάει αργά το απόγευμα είτε το βράδυ. Καμία σχέση λοιπόν με «καλημέρα». Εμένα λοιπόν αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα, μου δημιουργεί μια πικρία, μια θλίψη, ορισμένες φορές και μια οργή. Φυσικά κάθισα να το συζητήσω μαζί του και η απάντηση που μου έδωσε είναι ότι 1) τρέχει πάρα πολύ στην δουλειά του και δεν έχει ούτε τον χρόνο, ούτε το mental capacity και 2) το γεγονός ότι αργεί πολύ να απαντήσει δεν αποτελεί καμία απολύτως ένδειξη για το πως νιώθει για εμένα και πόσο πολύ νοιάζεται και για το ενδιαφέρον. Φυσικά για να σου γράφω αυτό το μήνυμα, η απάντηση του δεν με κάλυψε. Ο πρώτος λόγος είναι ότι θεωρώ αδιανόητο να μην έχει τα 10 δευτερόλεπτα, να μου απαντήσει ένα «καλημέρα, είμαι καλά». Ο δεύτερος λόγος είναι ότι την ίδια στιγμή που ισχυρίζεται ότι τρέχει πανικόβλητος και δεν έχει τον χρόνο να μου γράψει, την ίδια στιγμή ποστάρει χιουμοριστικά βιντεάκια στο Facebook, κάνει likes δεξιά και αριστερά και συνομιλεί με άλλους στο messenger, viber και τα σχετικά. Πραγματικά δεν ξέρω τι θέλω να πιστέψω, ποια είναι η λογική εξήγηση. Δεν στέλνει μηνύματα γιατί είναι αδιάφορος και δεν είμαι σημαντική για αυτόν; Είμαι παλαβή που νιώθω άσχημα που ο υποτιθέμενος «άνθρωπος μου» βλέπει το μήνυμα μου και μου απαντάει μετά από 8 ώρες; Δηλαδή ο σύντροφος μου δεν νιώθει την ανάγκη να μου μιλήσει τις στιγμές πέρα από το Π/Σ/Κ που είμαστε μαζί και περνάμε καλά; Τότε τι σύντροφος είναι; Ή δεν συμβαίνει τίποτα και έχω θέματα απόρριψης και ανασφάλειας και δημιουργώ θέματα από εκεί που δεν υπάρχουν; Please help

– ΑμφισβητώΤαΠάντα

Λες μόνη σου ότι έχετε θέματα, άρα η απάντηση βρίσκεται σε αυτά τα θέματα. Δεν είναι λογικό να θέλεις απάντηση μόνο σε αυτό το συγκεκριμένο, σα να μην έχει σχέση με τα υπόλοιπα, γιατί είναι βέβαιο ότι κουμπώνει πάνω σε άλλα.

Για παράδειγμα, βλέπω ότι εσύ θέλεις κάτι πολύ συγκεκριμένο, που είναι μια καλημέρα κάθε πρωί. Ε, εγώ που του άκουσα, ένιωσα ήδη μια πίεση. Έχει δέκα δευτερόλεπτα, σίγουρα, όρεξη δεν έχει. Όχι για σένα, για το τελετουργικό που δείχνεις ότι χρειάζεσαι. Αυτό που λαμβάνω εγώ, είναι ότι έχεις ανάγκη για μια σταθερή ρουτίνα που μοιάζει να σε βοηθάει σε κάτι: μου απαντάνε στο «καλημέρα», άρα έχω κάποιον στη ζωή μου. Θα μπορούσε να σου απαντάει (υπάρχουν άπειροι καλημεράκηδες) και να μην ασχολείται καθόλου με σένα, όχι ουσιαστικά. Αν του έστελνες μια γάτα που γλιστράει σε πάγο αντί για το «καλημέρα», μπορεί να σου απαντούσε. Σου αρέσει πάρα πολύ κάτι που σε αυτόν δεν αρέσει καθόλου, και δεν το βλέπεις ως διαφορά στα γούστα και στις προτιμήσεις, αλλά ως προσωπική προσβολή. Οπότε, να. Αυτό, κουμπώνει πάνω στα άλλα θέματα που έχετε.

Δεν λέω ότι είναι λάθος να θέλεις αυτό που θέλεις. Λέω ότι δεν θέλετε τα ίδια πράγματα. Κάποια άλλη δεν θα έστελνε καλημέρα, κάποια άλλη μπορεί να έστελνε μόνο χιουμοριστικά βιντεάκια στο φέις. Αν μας έλεγες ποια είναι τα θέματα που έχετε, θα ήταν αρκετά πιο ξεκάθαρη η εικόνα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

57 points
Upvote Downvote

69
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
42 Θέματα σχολίων
27 Απαντήσεις θεμάτων
7 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
56 Συντάκτες σχολίων
αλουμινατηlady gagaΠαπαρουναKira K.Χαρουλίδιο Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Γενικά ο μόνος κανόνας είναι ότι όποιος θέλει βρίσκει χρόνο. Αυτά τα δεν μπορώ είμαι στη δουλειά τα έχω πει κι εγώ άπειρες φορές σε πολλούς, αλλά ρε παιδί μου άμα γουστάρω κάργα πως γίνεται και βρίσκω χρόνο και για καλημέρα και για τα πάντα; Για μένα δεν έχει σημασία αν λες καλημέρα ή του στέλνεις γάτες, έχει σημασία ότι δεν έχει την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί σου μέσα στη μέρα. Ε αυτό εμένα δε θα με κάλυπτε. Θα ένιωθα ότι παρακαλάω για λίγη προσοχή. Για δοκίμασε να μη στείλεις καλημέρα ξανά, θα σε ψάξει μέσα στη μέρα; Γιατί όταν… Διαβάστε περισσότερα »

Schroedinger's cat
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ταυτίζομαι απόλυτα!! Δεν θα μπορούσες να το είχες θέσει καλύτερα. Μια καλημέρα δείχνει πως σκέφτεσαι τον άλλον με το που ξυπνάς και τουλάχιστον για μένα είναι απαραίτητη. Έχω παρατηρήσει ότι οποτε η συνήθεια αυτή κόβεται ή ελαττώνεται στις σχέσεις μου τότε είναι σημάδι δυσλειτουργιας γενικά και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Όταν δε η επικοινωνία από καθημερινή γίνεται μέρα παρά μέρα, κλαφ’ τα 😛 πολύ καλά έπραξες Μιτση και πολύ καλά απάντησες!!

PALE-RMO
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

“έχει σημασία ότι δεν έχει την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί σου μέσα στη μέρα” δεν συνφωνώ απαραίτητα μ’ αυτό, κάθε άνθρωπος έχει την δική του αντίληψη για τον χρόνο. Εγω θέλω να μιλάω με κάποιον μια φορά το πρωί και μια το βράδυ, τα είχα με αγόρι που ήθελε να μιλάμε κάθε μια ώρα και ένοιωθα ότι με έπνιγε, άλλα τα έιχα και με κάποιον που ήθελε να μιλάμε μια φορά στις 3 μέρες…

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Κοίταξε, σχετικά είναι όλα. Εδώ συγκατοικώ με το φίλο μου κι έχει τύχει να φύγει ταξίδι για δύο εβδομάδες και να μιλάμε το πολύ μια φορά τη μέρα ή το διήμερο. Έχουμε και οι δύο άθλια σχέση με το τηλέφωνο και για sms δεν το συζητώ, πρέπει να είναι κάτι πάρα πολύ επείγον για να στείλουμε. Αλλά έτσι ήμασταν απο την αρχή ακόμα, πριν συγκατοικήσουμε, μιλούσαμε ελάχιστα και ποτέ σε ώρες δουλειάς. Πιστεύω είναι θέμα ανθρώπου, εγώ έψαχνα κάποιον να μοιράζεται τη σχέση μίσους που έχω με αυτά τα τελετουργικά καλημεροκαλησπεροκαληνυχτίσματα και το αδιάκοπο μπίρι μπίρι. Αυτό που βρωμάει στην… Διαβάστε περισσότερα »

Pannenkoek
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Μίτση δίδαξες! <3

gore gore girl
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

“Πολυ λιγο, πολυ αργα”, πολυ σωστο, και “τωρα μας θυμηθηκες που εχεις αναδουλειες ρε φιλε”

κουκουρούκου
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Πάντως να ξέρεις, μπορεί να σου στείλει καλημέρα και να ξυπνάει πχ με άλλη – δεν επιβεβαιώνει τίποτα ένα μήνυμα. Τρου στορυ δηλαδή.

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Μπορείς να του στείλεις μια γάτα που γλιστράει και λέει καλημέρα! Εγώ σίγουρα θα απαντούσα σε αυτή τη γάτα.

Μπορείς να βάλεις την καλημέρα στη ζωή του με άλλους τρόπους, τύπου “τι είναι πράσινο και σου λέει καλημέρα”.

Τίποτα όμως δεν θα περάσει το μήνυμά σου (με ένα γρήγορο χωρισμό ενδεχομένως, γιατί σε γράφει επιδεικτικά) όσο αυτές οι εικόνες- χίλιες λέξεις, και βάλε:

comment image

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

είναι από την ομάδα Λόγια και εικόνες της Μαρίας Βογιατζάκη-Ντούζα ;

sktpsx
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

αχαχαχαχαχα
και καλο μηνα καλη βδομαδα και μια καλη μερα να χεις!!

gore gore girl
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Καλημερα στην ομορφη τραχανοπλαγια! Καλημερα βερολινο! Καλημερα και σε σενα, βιετναμ! Καληνυχτα τζον τζον

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

αχαχαχαχ υπάρχουν κάτι κυριούλες 50 + που μου στέλνουν τέτοιες εικόνες για καλήμερα στον επαγγελματικό λογαριασμό του ιατρείου μου αυτό θα πω μονο.

Stalkerou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Advocate

Και καλή Παρασκευουλα!!

Valia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Παιδιά, σας αγαπώ λίγο παραπάνω τώρα που βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη που μου ξετινάζουν τα νεύρα αυτά τα μηνύματα. ☠

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Δυνατές προτάσεις όλες, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε απλά να στέλνει τους τίτλους αρχής απ’το “ καλημέρα ζωή” ή μια σκηνή με τον αστυνόμο Θεοχάρη κάθε μέρα. Ποιος δεν θα απαντούσε;

μ_αρεσει_να_χορευω
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Δεν έχω πιο ξενερωμα από την γλυκιά καλημέρα πρωινιατικα 🤮🤮🤮

azoor
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ακόμα και αυτό να ισχύει που ειπε στην απάντηση η Λένα , ο τυπάς οταν ρωτήθηκε γιατί ειπε οτι δεν προλαβαίνει. Πραγμα που δεν ισχύει αφου ειναι ενεργος στα σοσιαλ. Άρα ειπε ψεματα! (1ο φαοουλ) επίσης εαν εχει διαφορετικό τρόπο που επικοινωνεί γιατι πρεπει να μαντεψει η κοπέλα τι θελει να δει εκεινος το πρωι ωστε να απαντησει??? και να μην στειλει ο ίδιος πρώτος μια φορα (εστω κατι ενδιαφέρον που του αρεσει) ;;; Βρίσκω την συμπεριφορά του αγενή.

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

ΑΚΡΙΒΩΣ. Αγένεια. Μια ορθή συμπεριφορά επιβάλλει να απαντάς στα μηνύματα όταν σου έρχονται. Αν σου στέλνουν άσχετοι και δεν έχεις όρεξη να τους μιλήσεις απλά πες τους να μη σου στέλνουν. Εμένα μου φωνάζει ότι δεν έχει όρεξη ο τύπος γιατί μια χαρά όρεξη έχει να ποσταρει βιντεάκια.

Ms.Lego
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

Νομίζω γι’ αυτό ακριβώς γίνεται πιεστικό, γιατί είναι ή θεωρείται αγένεια να μην απαντήσεις και άρα καταντά καταπιεστικό. Εγώ δηλαδή έτσι το βλέπω.

lady gaga
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Θα σου πω την πορεία της δικής μου σχέσης με έναν άνθρωπο που έκανε το ίδιο πράγμα. Ήταν ο άνθρωπος που δεν θα έστελνε καλημέρα, γιατί δεν προλάβαινε πριν την δουλειά. Δεν θα έστελνε καληνύχτα, γιατί ήταν πολύ κουρασμένος και τον έπαιρνε απλά ο ύπνος χωρίς να το καταλάβει. Και γενικά ΔΕΝ θα νοιαζόταν για μένα με διάφορους τρόπους μέσα στην ημέρα και στην καθημερινότητα. Όταν έκανε κάτι που μου έδειχνε ότι δεν με σκέφτεται, δεν έκανα παράπονα. Έλεγα στον εαυτό μου ότι έτσι είναι σαν άνθρωπος, μέχρι εκεί μπορεί να δώσει, μέχρι εκεί ενδιαφέρεται, τόσο θέλει να προσπαθήσει. Αναρωτιόμουν,… Διαβάστε περισσότερα »

μιμόζα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Αναγνωρίζω πολλές δικές μου συμπεριφορές σε αυτό το σχόλιο. Πολύ ανακουφιστικό 🙂

lady gaga
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν θα πω ότι πίστευα ότι μόνο εγώ σκέφτομαι έτσι, δεν θέλω να εκνευρίσω την Λένα! 😛
Χάρηκα με το σχόλιό σου 🙂

Juliette
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Juliette

Καλημέρα, Κι εγώ ταυτίζομαι σε αρκετά σημεία με τη δική σου αφήγηση lady gaga αλλά παράλληλα προβληματίζομαι όταν σκέφτομαι τα δικά μου βιώματα. Ο διαχωρισμός που κάνεις είναι πράγματι πολύ ουσιαστικός αν και δεν είναι πάντα ευδιάκριτη αυτή η λεπτή γραμμή : «Και κάπως έτσι φιλτράρω πλέον αυτά που με ενοχλούν και τα βάζω σε δύο κατηγορίες. Σε αυτά που κάνει ο ίδιος και αφορούν σε δικό του λάθος και σε αυτά που κάνει αυτός αλλά ξεκινάνε από δικά μου θέματα.» Μιλώντας για τη δική μου περίπτωση (αν και έχω ήδη χωρίσει με το συγκεκριμένο άτομο) , μερικές φορές αναρωτιέμαι… Διαβάστε περισσότερα »

lady gaga
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Καλησπέρα Juliette, Μπορεί να ακούστηκε πολύ αισιόδοξο και ισορροπημένο το αρχικό μου μήνυμα αλλά φυσικά όλα αυτά που αναφέρεις ισχύουν επίσης! Πολλές φορές αυτή η λεπτή γραμμή δεν είναι καν ευδιάκριτη με γυμνό μάτι! Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά όσο περισσότερο καιρό προσπαθώ να το εφαρμόζω και εφόσον συνεχίζω την ψυχοθεραπεία, γίνεται κάπως αυτόματα ο διαχωρισμός. Και όταν δεν τα καταφέρνω να το διαχωρίσω ξεκινάω μια συζήτηση ρίχνοντας το φταίξιμο πάνω μου. Ότι εγώ νιώθω όπως νιώθω. Χωρίς να φταίει ο ίδιος. Κάποιες φορές δείχνει κατανόηση, κάποιες άλλες όχι. Αλλά έχεις απόλυτο δίκιο, όταν κάνει μόνο ο ένας την δουλειά, αυτομάτως… Διαβάστε περισσότερα »

Παπαρουνα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Για την φαση με το αγγουρι : δηλ ποια αλλη εξηγηση υπαρχει στο οτι εκοψε αγγουρι και το εφαγε ολο εκεινος; μηπως ηταν λαθος σου που δεν προλαβες να αρπαξεις ενα κομματι; Εξαλλου μπροστα σου ηταν, η μηπως : δεν του περασε απο το μυαλο;

lady gaga
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αυτό ακριβώς το λάθος έκανα κι εγώ τω καιρώ εκείνω!! Επικεντρωνόμουν στην φάση με το αγγούρι, έχανα το νόημα και δυσκόλευα τη ζωή μου ψάχνοντας εξηγήσεις για τη φάση με το αγγούρι…

gore gore girl
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αν ειναι για αγγουρι αστο να το τρωει ολο εκεινος🤓

Υπνερωτομαχία
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Ένιωσα τοοοοόση ανακούφιση με την απάντηση της Λένας, γιατί το ίδιο σφίξιμο είχαμε. Είμαι κ εγώ από τους ανθρώπους που ζορίζεται με ακριβώς αυτό που λέει ο σύντροφος, το mental capacity, και το να λογοδοτήσω που πόσταρα ή έκανα κάτι άλλο μου προκαλεί Ίδρωτα και άγχος.

Έχετε διαφορετικές ανάγκες και πιθανώς διαφορετικούς τρόπους να εκφράζετε το νοιάξιμο και το ενδιαφέρον σας. Το γιατί και πώς θα πεις κάποιον “άνθρωπό σου” είναι δικό σου καθαρά ζήτημα, έχεις δικαίωμα να ψάχνεις ό, τι θέλεις. Επικοινώνησέ το και δες αν είναι ο τωρινός σου συνοδοιπόρος αυτό ή όχι.

Φριζαρισμένο μαλλί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Υπνερωτομαχία μου, δεν γνωριζω γενικά για την δική σου περίπτωση, αλλά το να εισαι ενεργός στα social, ειναι κατι που φαινεται γενικά είτε ποστάρεις είτε όχι. Ειναι σαν να αγνοείς επιδεικτικά τον άλλο. Σε αυτην την περίπτωση που εχουμε, δεν με πείθει το mental capasity, που το βρίσκει για ολους τους άλλους πλην της σχεσης του. Όπως και να το δουμε, λογικό ειναι να εγειρει ερωτηματικά με την στάση του. Όπως τα ίδια ερωτηματικά θα είχε και εκείνος, αν κρατούσε η γράφουσα την ίδια στάση

daria
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Βέβαια να πω εδω πως εγω στα social είμαι ενεργή 24/7 λόγω δουλειάς αυτό δε σημαίνει οτι απαντάω άμεσα σε προσωπικά μηνύματα.

MarinaK
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

« καλημέρα Υπνερωτομαχία μου, σε σένα και στο mental capacity σου. Μια υπενθύμιση: μπορείς μέσα στην μέρα να ποστάρεις και να κάνεις λάικ και φολοου χωρίς να λογοδοτήσεις για το παραμικρό!» Αυτή η καλημέρα θα σε έριχνε. Ελα τώρα, σίγουρα θα σε έριχνε.

Stalkerou
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Advocate

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος δεν βρίσκει 3 ρημαδοδευτερολεπτα να στείλει μια απάντηση, αλλά έχει χρόνο να προστάρει, να κάνει λαικ, να τσαταρει με άλλους. Σίγουρα έχει σχέση και μετά υπόλοιπα προβλήματά σας, αλλά δεν φταίει η πολλή δουλειά του που δεν απαντάει.

Εντελβάις
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Δηλαδή έχει το mental capacity για να σαχλαμαρίζει στο facebook αλλά όχι για να στείλει μια καλημέρα, καλή δουλειά έστω κάτι στην κοπέλα του;; Εγώ σου δίνω δίκιο, μία “καλημέρα” και “καληνύχτα” στο σύντροφό σου είναι από τα πολύ βασικά μιας σχέσης “από απόσταση” έτσι όπως την περιγράφεις. Μιλάμε για 30 δευτερόλεπτα και κάνει δουλειά γραφείου, δε μιλάμε για χειρουργό να έχει απασχολημένα τα χέρια του. Απλά για κάποιο λόγο δεν είσαι η προτεραιότητά του μέσα στη μέρα.

poua rige
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Επισης μαλλον αυτη τη σχεση την κουβαλας εσυ γιατι αν δεν του εστελνες μηνυμα ενα καλημερα θα μενατε στη σχεση του Σαββατοκυριακου, μηπως δεν ειστε στο ιδιο σημειο; Αν δεν του στειλεις μηνυμα θα το στειλει οταν θα ειναι Πεμπτη βραδυ για να ερθει σεξ την Παρασκευη;

Nenaki_007
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγώ απλά θα σταματούσα να του στέλνω «καλημέρα» και βλέπουμε…