in

Αγαπητή «Α, μπα»: Αυτο-προσκαλείται πιεστικά

Πώς μπορώ να την αποφύγω ομαλά και χωρίς παρεξήγηση;

Έχω μια φίλη. Κάναμε πολύ παρέα αλλά εδώ και καιρό έχω αραιώσει. Έκανε διάφορα, δεν έχει νόημα η ανάλυση εδώ. Προς το παρόν της μιλάω στο τηλ. αραιά και που. Δε θέλω κάτι παραπάνω. Το θέμα είναι ότι μένουμε σε διαφορετική πόλη και θέλει να έρχεται σε μένα. Αυτο-προσκαλείται συχνά πιεστικά.. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Yayoi Kusama Bird 450 650k 2.56m HKD

Έχω μια φίλη. Κάναμε πολλή παρέα αλλά εδώ και καιρό έχω αραιώσει. Έκανε διάφορα, δεν έχει νόημα η ανάλυση εδώ. Προς το παρόν της μιλάω στο τηλέφωνο αραιά και πού. Δεν θέλω κάτι παραπάνω. Το θέμα είναι ότι μένουμε σε διαφορετική πόλη και θέλει να έρχεται σε μένα. Αυτο-προσκαλείται συχνά πιεστικά. Την αποφεύγω με δικαιολογίες. Δεν έχω όρεξη να δίνω εξηγήσεις. Πώς μπορώ να την αποφύγω ομαλά και χωρίς παρεξήγηση; Γιατί και οι δικαιολογίες κάποτε τελειώνουν.

Οπότε ας ελπίσουμε ότι θα λάβει το μήνυμα πριν τελειώσουν οι δικαιολογίες; Σίγουρα έχει καταλάβει ότι την αποφεύγεις. Έστω το υποψιάζεται και σε πιέζει να βεβαιωθεί. Νομίζω ότι το πλάνο δράσης εξαρτάται από το αν α) πιστεύεις ότι θέλει να σε δει για να εκτιμήσει την κατάσταση της σχέσης σας ή β) μένεις σε ωραία πόλη ή σε πόλη που θεωρεί αυτή καλύτερη και είσαι βολικό πανδοχείο για να περάσει ωραία. Στην πρώτη περίπτωση αναρωτήσου αν αυτή η σχέση συνολικά αξίζει καθαρές κουβέντες ή όχι. Στην δεύτερη περίπτωση δώσε της το λινκ για ένα ξενοδοχείο, και ας παρεξηγηθεί.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

12 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν

“Αλήθεια; Θα έρθεις; Πότε; Πάρε κανενα τηλεφωνάκι όταν έρθεις, αν με βολέψει να περάσω να σε δω για κανένα μισάωρο”

Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maggie

Χαχα με επιασες! Το μισαωρο ειναι το τελειωτικο χτυπημα

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
5 χρόνια πριν

Πρόλαβε την εσύ λέγοντας κάποια στιγμή “Το ξέρω ότι θέλεις να έρθεις αλλά δε με βολεύει σ’αυτή τη φάση να σε φιλοξενήσω. Αν αλλάξει κάτι θα σου πω, μην ανησυχείς.”
Σίγουρα θα σε ρωτήσει τι φάση είναι αυτή, οπότε ξαναπές “αν αλλάξει κάτι θα σου πω, για πες τη στήλη της Α,μπα την ξέρεις;”

Maggie
Maggie
5 χρόνια πριν

ποντια, σατανικό, εγώ λέω να της στείλει κατευθείαν το link αυτού του ποστ

frabala
frabala
5 χρόνια πριν

δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί να μας νοιάζει η γνώμη κάποιων όταν, εμμέσως πλην σαφώς, δεν δίνουν δεκάρα για τη δική μας

Οχεντρα
Οχεντρα
5 χρόνια πριν

Έχοντας κακή εμπειρία με παρόμοιες περιπτώσεις που θεώρησαν το σπιτι μου πολυ καλο ξενοδοχείο για να περάσουν 10+ μέρες ενα εχω να πω το σπίτι μας ειναι σπίτι και το διαθέτουμε όπως εμεις Θέλουμε και επιθυμούμε γιατί είναι ο προσωπικός μας χωρος. Αν δεν θες να το διαθέσεις για το οτιδήποτε ειναι δικαιωμα σου. Άρα ανάλογα με την σχεση που θες να κρατήσεις της θέτεις πολυ απλα τα όρια σου. Και αν θέλεις της προτείνεις κάποια εναλλακτική ξενοδοχείου κλπ αλλιώς γίνεσαι δυσάρεστη για να μην σου σπάσουν τα νευρα και τέλος

zouker
zouker
5 χρόνια πριν

“Άσε, τρέχουμε γιατί ανακαλύψαμε ποντικοκουτσουλιές κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας και στον ξενώνα. Μας είπαν από την μυοκτονία πως μπαίνουν από τρύπα στο πάτωμα. Παλιά η οικοδομή, τι να κάνεις. Θα το παλέψουμε και αν δεν πιάσει το φάρμακο θα πάρουμε γάτα”.

Εξαφανιζόλ η φίλη.

Flying Grandma
Flying Grandma
5 χρόνια πριν

Τι είναι τούτη η μάστιγα ρε αδερφάκι μου; Έχω ζήσει άπειρα σκηνικά με φίλους από την Αρμενία που δεν έλεγαν να φύγουν. Τα καλοκαίρια δε είχα απηυδήσει. Βλέπεις η Αθήνα είναι η τέλεια στάση πριν πας στα νησιά. Είχα αποκτηνωθεί δε τόσο πολύ στο τέλος που ούτε σεντόνια τους άλλαζα…

frabala
frabala
5 χρόνια πριν

οπόταν μ’ ένα ζμπάρο δύο τριγώνια, έξυπνη ποντιακή πάσα

frabala
frabala
5 χρόνια πριν

τιιιι; και δεν τους αρέσει το ρατατουι;

frabala
frabala
5 χρόνια πριν

τους.τα.αλλαζες.εσυ.τα.σε.ντο.νια.;(εσυ αλλαζεις, εγω αλαλαζω με την ανοχη σου)

Μία
Μία
5 χρόνια πριν

Όλα αυτά είναι πολύ πιο ψυχοφθορα από το να τραβήξεις το τσιρότο. Παρτο απόφαση και πες της την αλήθεια.