in

Αγαπητή «Α, μπα»: Ήμουν πάντα μια γυναίκα που της άρεσε το σεξ

Και τώρα όλα αυτά είναι μόνο ανάμνηση

Αγαπημένη α μπα, διαβάζω χρόνια τώρα τη στήλη/ σάιτ Και ένιωσα πως ήρθε η στιγμή να διατυπώσω κι εγώ την ερώτησή μου. Κάπου στην εφηβεία λοιπον (προβλέπεται σεντόνι), ερωτεύτηκα έναν άντρα και έζησα μια σχέση που τα είχε όλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Capture 28

Αγαπημένη α μπα, διαβάζω χρόνια τώρα τη στήλη/ σάιτ Και ένιωσα πως ήρθε η στιγμή να διατυπώσω κι εγώ την ερώτησή μου. Κάπου στην εφηβεία λοιπον (προβλέπεται σεντόνι), ερωτεύτηκα έναν άντρα και έζησα μια σχέση που τα είχε όλα. Συγκλονιστική πρώτη συνάντηση σε τυχαίο μέρος, έξαψη από τα πρώτα δευτερόλεπτα, ερωτικά σκιρτήματα , λάμψη στα μάτια ( Ναι δε διαβάζω κοελιο αλλά λίγη Μαντά με την ηλιοθεραπεία την απολαμβάνω). Τερματίζουμε με την έναρξη των σπουδών μου αυτή την ιδιαίτερη και σχετική κρυφή σχέση, για πολλούς λόγους( ντρεπόταν για τη διαφορά ηλικίας μας, ηταν ένας βολεμένος μικροαστός που τρόμαζε με την απόσταση, ζήλευε χωρίς να το παραδέχεται, αλλά τυπικά για να ζήσω εγώ τη ζωή μου και να μη με κρατάει πίσω αυτός ο ερωτας). Αρκετά χρόνια μετά επανέρχεται με ερωτικές εξομολογήσεις, ρομαντικά δείπνα, χορό σε γεμάτα κόσμο εστιατόρια όπου όλοι χειροκροτούσαν το θαρραλέο ζευγάρι- καλό ψώνιο κι αυτός-και παθιασμένο σεξ, πολύ σεξ και πολύ καλό σεξ. Εγώ τότε η απόλυτη πρωταγωνίστρια ρομαντικής κομεντί . Κάτι ανάμεσα σε ινγκριντ μπεργκμαν στην Καζαμπλάνκα και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο σεξ Εντ δε Σίτι. Ίσως και με λίγο Μαρία της γειτονιάς κάποιες στιγμές. Και ως γνήσια ντραμα Κουίν Αφού έβλεπα ότι δεν ταιριάζουν τα θέλω μας, αποφάσισα να αφήσω το υπέροχο σεξ Και το λαμπερό χαμόγελο που μου χάριζαν απλόχερα οι καλές μας στιγμές, να εστιάσω στο ότι ήταν ευθυνόφοβος, κτητικος και θεωρουσε το player κοπλιμέντο, και να δώσω ένα τέλος . Και μετά από αυτό το τέλος βρήκε το θάρρος να με πλησιάσει ένας άνθρωπος από το κοινωνικό μου περιβάλλον. Λίγο ξεγνοιαστο σεξ σκέφτηκα και υπέκυψα. Υπήρχε μια κάποια σωματική έλξη και απεριόριστη συμπάθεια. Το σεξ έμεινε λίγο, η έλξη εξαφανίστηκε και η σχέση μετράει 5 χρόνια. Προσπάθησα πολλές φορές να θίξω το θέμα κι αυτός από τη μεριά του να με μάθει, να με ικανοποιήσει με πολλούς τρόπους αλλά ….. δύσκολα . Με τον καιρό σταματήσαμε να προσπαθούμε συχνά. Μείναμε στο λιγο. Οι ζωές μας όμως προχωρούν κανονικά κι όμορφα μαζί . Με αγάπη συντροφικότητα, σύμπνοια, κατανόηση. Με βοήθησε να βρω θάρρος, να τολμήσω, να εξελιχθω επαγγελματικά, να αλλάξω. Χωρίς να απειλείται η να τρομάζει. Ήμουν πάντα μια γυναίκα που της άρεσε το σεξ. Το απολάμβανα. Και το είχα συχνά και με αρκετούς διαφορετικούς παρτενέρ. Και τώρα όλα αυτά είναι μόνο ανάμνηση. Στην αρχή φοβόμουν ότι κάτι κλώτσησε γιατί τον σύγκρινα με τον άλλο. Όμως μάλλον έπεφτα έξω. Αυτός σκέφτεται το μέλλον μας μαζί Και με πληγώνει το ότι αμφιβάλλω για μένα. Δε θεωρεί το πρόβλημα τόσο πρόβλημα όσο εγώ προφανώς. Και τώρα ρωτώ ενα πλήθος αγνώστων: Γίνεται άραγε να θεωρήσω ότι υπάρχει κοινό όραμα ευτυχίας όταν όλα τα άλλα ταιριάζουν; Τζαστ φορ δε ρεκορντ είμαι 29 και είναι 40.

Ντραμα Κουίν

Κακώς ρωτάς ένα πλήθος αγνώστων κάτι τέτοιο. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή σου για σένα, μόνο εσύ μπορείς να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου.

Μόνο που θα ήθελα να επισημάνω το εξής. Δεν είναι τυχαίο ότι ανέφερες αυτόν που ανέφερες ως κορυφαία ερωτική εμπειρία, αν και όπως λες είχες πολλού παρτενέρ. Έκανες καλό σεξ με κάποιον που ο χαρακτηρισμός player του φαινόταν κομπλιμάν, με χορούς σε εστιατόρια, με έναν ζηλιάρη που ένιωθε απειλή από τους άλλους άντρες. Δηλαδή, πολλή φανφάρα, και από ουσία, κυρίως κόμπλεξ. Δες αν υπάρχει σύνδεση με το δραματικό του πράγματος και το καλό σεξ, και με το πώς σε κάνει να νιώθεις η ασφάλεια σχετικά με το σεξ. Προφανώς, δεν λέω κάτι πρωτότυπο. Θα το πω λίγο πιο απλά. Η τρέλα δεν είναι πάθος. Η τρέλα είναι τρέλα. Όπως δεν είναι θετικό να σε λένε player, έτσι δεν είναι θετικό να είσαι drama queen. Χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου έτσι θέλοντας να μας πεις ότι είναι κάτι χαριτωμένο;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

22 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
NANA KOMSI
NANA KOMSI
4 χρόνια πριν

Μετάφραση. Θέλω να παντρευτώ. Ο σύντροφός μου δεν μπορεί να με ικανοποιήσει στο sex (και εμένα μου αρέσει το sex) αλλά ως αντιστάθμισμα είναι καλός και περιποιητικός. Έτσι μπαίνω σε δίλημμα. ‘Η sex ή γάμος. Ε δεν θα πετύχει. Κάποια στιγμή θα φρικάρεις και θα αρχίσεις να ψάχνεσαι.
Εντάξει δύσκολα βρίσκει κανείς συμβατό ταίρι αλλά (κι εδώ θα σε στενοχωρήσω) και οι 2 σχέσεις που περιγράφεις, σαν χαζοκαταστάσεις ακούγονται. Τίποτα σπουδαίο, και οι 2 μεγάλη διαφορά ηλικίας, ο ένας γυπαετός, ο άλλος δεν δύναται. Κι αφού, έχεις εμπειρίες, εσύ το είπες, τι κόλλησες έτσι ?

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  NANA KOMSI

Well done NANA KOMSI, η αλήθεια είναι οτι αν δεν ήταν η μετάφρασή σου και η απάντηση της Λένας θα έψαχνα ακόμα να βρω τι θέλει να πει η drama queen με αυτόν το γλαφυρό τρόπο περιγραφής.

Demolition kiwi
Demolition kiwi
4 χρόνια πριν

Αν και συμφωνώ με την απάντηση της Λένας ότι πρέπει να το σκεφτείς λίγο το θέμα της drama queen, για μένα το θέμα του καλού σεξ είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Πρέπει με τον άλλο να συμφωνείς σ’αυτό, το καλο σεξ έχει σίγουρα υποκειμενικά στοιχεία μέσα, γιατί αλλιώς νομίζω ότι ο δρόμος προς τη δυστυχή ύπαρξη είναι λίγο πολύ σίγουρος. Αλλιώς μπορεί μια άλλη συμφωνία, μη μονογαμικη, μπορεί να δώσει λύσεις. Εγώ πάντως έκατσα σε τέτοια σχέση για πολλά χρόνια κι έλεγα στον εαυτό μου διάφορα: μα ταιριάζουμε σε αξίες, μα όλοι στην ηλικία μας (35-40!) που είναι σε μόνιμη σχέση δε… Διαβάστε περισσότερα »

I_am_the_law
I_am_the_law
4 χρόνια πριν

Τι ιδέα είναι αυτή, θα’ λεγε κανείς πως, στο τέλος, ο έρωτάς τους ναυάγησε.

gore gore girl
gore gore girl
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  I_am_the_law

έφαγε πόρτα

Demolition kiwi
Demolition kiwi
4 χρόνια πριν

Από όσο θυμάμαι πάντως, η Μόνικα κι ο Τσάντλερ μια χαρά σεξ έκαναν…

all things must pass
all things must pass
4 χρόνια πριν

Οκ..ας αφήσω και του λόγου μου my two cents…
Aν προχωρήσεις και ανταλάξεις όρκους δέσμευσης δια βίου στην ηλικία των 29 που είσαι με τον συγκεκριμένο κύριο,και με δεδομένο πως σου αρέσει να το κανελώνεις το ριζόγαλο,μάντεψε τι θα σου προκύψει μετά από όχι ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα..
Καραμπινάτη σεξωσυζυγική σχέση .
Εχοντας επίγνωση του γεγονότος αυτού, αποφασίζεις και πορεύεσαι.
Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου πάνω απ’όλα πάντως και να μην υποσχεθείς πράγματα που έχεις επίγνωση πως θα δυσκολευτείς πολύ να τηρήσεις.

Blackcat
Blackcat
4 χρόνια πριν

Δεν γίνεται από τα 29 να ξεχάσεις το σεξ. Ξέχασε αυτόν και ψάξε να βρεις τον εαυτό σου!

Σιντι
Σιντι
4 χρόνια πριν

Ωπωπω, μου θύμισε φίλη που επί 3 χρονια μας ειχε πρηξει. Μια ήταν η πιο τελεια εβαρ σχέση, σαν το δικό τονε τον έρωτα δεν ματαδαμε, μια ο αλήτης την εγραφε κι αυτή σαν το κεράκι ελιωνε, αλλά τέτοιο παθος, τέτοιο σεξ πώς να το αφήσει. Περιττό να πω ότι προς το τέλος την αποφευγαμε όλοι και αφού δεν είχε να περιγράψει κάπου το παραμύθι, τελικά χώρισε (καλά αυτό είναι δική μου ερμηνεία). Η αφήγηση της πρώτης σχέσης με κούρασε αλήθεια. Ίσως επειδή είμαι κοινή θνητή, πλεμπαια. Κατά τα άλλα αν δεν είσαι ικανοποιημένη στο κομμάτι σεξ να χωρισεις. Αν… Διαβάστε περισσότερα »

Haifischnet
Haifischnet
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Σιντι

Εκτός αν παντρευτεί τον περιποιητικό και βρει και έναν περιποιητικό για εραστή.

Σιντι
Σιντι
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Haifischnet

Θα έλεγα πάντως πως από ένα σημείο και μετά το μέτριο σεξ που δεν το ευχαριστιεσαι αρχίζει και γίνεται δυσάρεστο και ανεπιθυμητο. Δεν είναι η φάση κάποιος κάπου κάποτε ας με ικανοποιήσει και εμένα την ερμη. Κάθε φορά που το κάνεις θέλεις να είναι αρκουντως ευχάριστο. Οι ανοιχτές σχέσεις είναι για αυτούς που θέλουν ανοιχτές σχεσεις, όχι για αυτούς που θέλουν το σεξ να είναι ικανοποιητικό .

Cloud on Toast
Cloud on Toast
4 χρόνια πριν

Η δική μου ανάγνωση ειναι πως ο φίλος σου έχει χαμηλή λίμπιντο. Για αυτόν το λιγο σεξ, σπάνια, ειναι ακριβώς όσο χρειάζεται. Για αυτό δεν ειναι πρόβλημα για εκείνον. Το θέμα ειναι οτι εσένα δεν σου φτάνει. ΕΙναι μόνο η συχνότητα που δεν ειναι αρκετή ή και η ποιότητα;
Για μένα δεν έχεις πολλές λύσεις, είτε συμβιβάζεσαι, είτε χωρίζεις, είτε κάνεις μια συζήτηση με το παλικάρι για τη δυνατότητα να ξενοτρώς πότε πότε.

αγριοκέρασο
αγριοκέρασο
4 χρόνια πριν

Δεν τα βρίσκετε στο σεξ και το έχετε παρατήσει στην άκρη… Κατά τα άλλα, η ζωή σας προχωράει με σύμπνοια και κατανόηση.

ImplodingVoice
ImplodingVoice
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  αγριοκέρασο

Αυτός ιδιαίτερα κατανοεί την ανάγκη της γράφουσας για σεξ.Συνεννοούνται με το βλέμμα και πνέουν και προς την ίδια κατεύθυνση.Αυτή προς άλλο εραστή κι αυτός προς την αποχή.

Po the Panda
Po the Panda
4 χρόνια πριν

Δεν έχει καμία σημασία η ηλικία αν ο άλλος είναι χειριστικος. Εκτός αν το μικρότερο μέλος είναι στην εφηβεία και συνεπώς πιο ανώριμο.