in

Αγαπητή «Α, μπα»: Γιατί τόσο καιρό δεν έκανε τίποτα κι άφησε την ευκαιρία όσο ήμουν ελεύθερη;

Ξάφνου έγινε πιο εκδηλωτικός

Μου άρεσε, του άρεσα. Το είχε πει σε κοινούς φίλους, το ίδιο κι εγώ. Περίμενα να κάνει κίνηση, δεν έκανε, δεν μπόρεσα επίσης να του δώσω το πράσινο φως. Κουράστηκα, απομακρύνθηκα, τα έφτιαξα με άλλον έπειτα από καιρό ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5bb8a75f0639a7f9fbe25246f7382a60

Μου άρεσε, του άρεσα. Το είχε πει σε κοινούς φίλους, το ίδιο κι εγώ. Περίμενα να κάνει κίνηση, δεν έκανε, δεν μπόρεσα επίσης να του δώσω το πράσινο φως. Κουράστηκα, απομακρύνθηκα, τα έφτιαξα με άλλον έπειτα από καιρό (τα πράγματα ήρθαν από μόνα τους εύκολα, ήρεμα κι αβίαστα, χωρίς αμπελοφιλοσοφίες). Πριν λίγες μέρες έτυχε να τον συναντήσω σε μία γιορτή κοινής φίλης, με κοίταζε συνέχεια και μου χαμογελούσε (εγώ όχι, ήμουν απόμακρη και ψυχρή) και φεύγοντας, την ώρα που με χαιρετούσε, μου άγγιξε τρυφερά το χέρι-σχεδόν ερωτικά θα έλεγα. Δεν σου κρύβω ότι “ένιωσα” κάπως και μετά τον σκεφτόμουν. Ωστόσο, έχω μπει σε σχέση και θέλω να τη διατηρήσω. Έχω όμως την απορία και μια πικρία ίσως: γιατί τόσο καιρό δεν έκανε τίποτα κι άφησε την ευκαιρία όταν ήμουνα μόνη μου και το πεδίο ήταν ελεύθερο; Και τώρα ξάφνου έγινε πιο εκδηλωτικός;

-ξενερουά

Το «τρυφερό άγγιγμα στο χέρι, σχεδόν ερωτικό» είναι κίνηση «εκδηλωτικού άντρα» αν είσαι κόρη πάστορα στην Αγγλία του 1789. Το 2019 μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος τον έσπρωξε κατά λάθος από πίσω.

Αλλά δεν θέλω να σου χαλάσω τη βεβαιότητα ότι το «τρυφερό άγγιγμα στο χέρι» ήταν μήνυμα «σε σκέφτομαι κάθε βράδυ όταν είμαι μόνος στο κρεβάτι». Δεν έκανε τίποτα μέχρι σήμερα, γιατί αν έκανε, θα έμπλεκε. Τώρα που τα έχεις με άλλον, είναι ασφαλής ότι δεν πρόκειται. Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως.

Εσύ όμως με στενοχώρησες. Τώρα που τα έφτιαξες με άλλον ήρεμα και αβίαστα, χωρίς αμπελοφιλοσοφίες, τι συμπέρασμα έβγαλες σχετικά με το ποιος μας θέλει και ποιος δεν μας θέλει σε αυτή τη ζωή; Για να «ένιωσες» κάτι με το «τρυφερό άγγιγμα στο χέρι» να ξέρεις ότι έβγαλες το λάθος συμπέρασμα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

49 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

Το “μου αρέσει” με το “θέλω να είμαι μαζί της” έχει μια απόσταση περίπου όσο η Αθήνα με τη Στοκχόλμη. Άλλος κλείνει εισιτήρια και πάει, άλλος λέει που να τρέχεις τώρα, άλλος κοιτάζει φωτογραφίες τις Στοκχόλμης και χαμογελάει και λέει βρε τι ωραία που είναι η Στοκχόλμη, αλλά πολύ κρύο ρε παιδάκι μου!

Evelina Leivada
Evelina Leivada
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Υπέροχη παρομοίωση!

Αποδημητικό Πτηνό
Αποδημητικό Πτηνό
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Πολύ ωραιο αυτο που γραφεις Aloutero! 😀

Γιατί ομως να σου αρεσει κάποιος αλλα να μη θες να εισαι μαζι του; (Ειλικρινής απορία μου αυτή)

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αποδημητικό Πτηνό

Γιατί μπορεί να συντρέχουν χίλιοι δυο λόγοι. Όπως π.χ. να μην είσαι σε φάση που θες να κάνεις σχέση, να μην σε εμπνέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος για σχέση, να σου αρέσει κάποιος άλλος περισσότερο από αυτόν που σου αρέσει, να σκοπεύεις σε 3 μήνες να φύγεις για το εξωτερικό, να περνάει ο ερμής πάνω από τον αχλαδόκαμπο. Ποιος ξέρει;
Μου αρέσουν πολλοί άντρες με τους οποίους δεν θα έκανα ποτέ σχέση. Ένας που μου έρχεται πρόχειρος, είναι ένας γείτονας μου, που ενώ μου αρέσει πολύ σαν άντρας και σαν παρέα, δεν μου βγάζει τίποτα σεξουαλικό. Δεν υπάρχει χημεία.

Evelina Leivada
Evelina Leivada
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Ο Ερμής πάνω από τον αχλαδόκαμποοο! Χαχαχα, σήμερα δίνεις ρεσιτάλ Aloutero :’-)

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Evelina Leivada

❤️

mikro mou pioni
mikro mou pioni
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

τιμουλα ο προχειρος;

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  mikro mou pioni

😂

Μακαρονοτέρας, το αληθινό
Μακαρονοτέρας, το αληθινό
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Aloutero

Aloutero, τον τελευταίο καιρό τα σχόλιά σου είναι σε άλλο level! 🙂

Aloutero
Aloutero
4 χρόνια πριν

❤️

Υπνερωτομαχία
Υπνερωτομαχία
4 χρόνια πριν

Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης, δεν είναι να παίζουμε με αγγίγματα στο χέρι τούτες τις εποχές.

(ΑΝ όντως ήταν κίνηση, είτε θέλει ό,τι δεν μπορεί να έχει, είτε αυτό που λέει η Λένα, όπως και να ‘χει, μακριά).

Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν

Ανάψαμε απο την εκδηλωτικότητα πρωί πρωί.

Jelly Roll
Jelly Roll
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Eleanor Oliphant

Λες να μην της το άγγιξε απλά τρυφερά το χέρι και να της το πασπάτεψε κιόλας; Αχ σκανδαλίζομαι.

Eleanor Oliphant
Eleanor Oliphant
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jelly Roll

Αφού το είπε ξεκάθαρα. Το άγγιγμα ήταν σχεδόν ερωτικό. Τί δεν κατάλαβες;

ΛιλούκοΝαυαρχούκο
ΛιλούκοΝαυαρχούκο
4 χρόνια πριν

Αχαχαχαχ κόρη πάστορα! Τον καφέ απ τη μύτη κόντεψα να βγάλω πρωί πρωί 😂😂 Κατά τ άλλα, φίλη μην παραμυθιάζεσαι μόνη σου με τέτοιες δυσλειτουργικές μοιραιότητες. Όποιος θέλει, θέλει. Όποιος έχει δυσκολίες με τη δέσμευση ή δεν πολυθέλει τελοσπάντων, δικό του θέμα, μην ασχολείσαι. Αυτά τα “ό,τι αξίζει πονάει κι είναι δύσκολο”(μπλιαχ) μάς έχουνε χαντακώσει. Δεν είναι καλύτερο το δύσκολο/μοιραίο/μα τί εννοούσε ο μήτσος/ μίλα ξεκάθαρα Γιάγκο/ με θέλει αλλα δεν είναι καλό το timing, κλπ, από το απλό και το αβίαστο. Αλλά αυτό θέλει μια ωριμότητα να το καταλάβει κανείς. Δεν το λέω αφ’υψηλού. Χρόνια εθελοτυφλίας και drama, και… Διαβάστε περισσότερα »

Εγώ είμαι
Εγώ είμαι
4 χρόνια πριν

Αχ τώρα μου θύμισες την κολλητή μου, που ήμασταν στο μετρό και στην απέναντι αποβάθρα ήταν η πρώην της και ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕ. Και τότε ξεκίνησε η παράνοια. ‘Είδες πως με κοίταξε με λάγνο βλέμμα; Επίτηδες ήταν, να της στείλω να της πω γιατί με κοίταξες έτσι; Πωπω θα θέλει να τα ξαναβρούμε, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη , τι θα κάνω’ κλπ Άσε τα παλιά και κοίτα να χαρείς τη σχέση σου. Να εκτιμάς αυτά που έχεις και να μην πέφτεις σε παγίδες δήθεν απωθημένων.

Φριζαρισμένο μαλλί
Φριζαρισμένο μαλλί
4 χρόνια πριν

Βρε γράφουσα, τόσο καιρό που ήσουν ελευθερη, έγινε το απόλυτο τίποτα (ετσι συμβαίνει, ενημερώνεις απο την παρέα μέχρι την γειτόνισσα για τα γούστα σου, αλλά κατα τα άλλα ούτε λόγος έστω για ένα καφέ στο γούστο) , και τώρα μ ένα “ερωτικό άγγιγμα στο χέρι” έχουν αρχίσει και τρίζουν σχεδόν τα θεμέλια της σχέσης που ήρθε εύκολα. Αλήθεια τώρα?

Κάνεις προβολές, και αυτό ως κάποιο βαθμό θα ήταν κατανοητό γιατί ποτέ δεν σταμάτησε να σου αρέσει. Το να προσπαθείς όμως να αποκωδικοποιήσεις ένα άγγιγμα, το λες και καθαρή απελπισία.

luckystrike
luckystrike
4 χρόνια πριν

Τόσο καιρό που ήταν ελεύθερη έγινε το απόλυτο τίποτα και τώρα πάλι το απόλυτο τίποτα έγινε

not today...
not today...
4 χρόνια πριν

κόρη πάστορα στην Αγγλία του 1789… αγαπώ απαντήσεις με χιούμορ που μετά συνεχίζεις και εξηγείς!

NANA KOMSI
NANA KOMSI
4 χρόνια πριν

Μια χαρά είχε καταλάβει η μικρή σουπιά πόσο τον γούσταρες. Του κολάκευε βέβαια, αλίμονο, αλλά ΔΕΝ του άρεσες. Τώρα έχει μάθει ότι είσαι σε σχέση και σου λέει, κάτσε να της υπενθυμίσω πόσο γαμάτος εξακολουθώ να είμαι, ο μπαγάσας. Και σου χάϊδεψε το χέρι με νόημα.
Δυστυχώς το κόλπο έπιασε. Ξύπνα, έλα στην πραγματικότητα, έχεις μια σχέση, ένα άνδρα που σε θέλει και τον θέλεις. Μην αναλώνεσαι με ανόητους.

Θεριό
Θεριό
4 χρόνια πριν

Έλα, πες. Δευτέρα γυμνασίου;

bluesea
bluesea
4 χρόνια πριν

Αφού ήσουν τόσο ερωτευμένη μαζί του γιατί δεν του έδωσες το πράσινο φως;Αυτά τα “μιλήσαμε στους φίλους μας” αλλά μεταξύ μας όχι μου θυμίζουν γνυμασιοπαιδα. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι μόνο ο άντρας πρέπει να δείχνει ενδιαφέρον μαντεύοντας τα συναισθήματα της γυναίκας. Τα πράγματα όντως έρχονται αβίαστα όταν υπαρχει αμοιβαίος έρωτας.
Όσο για το άγγιγμα αν τόσο πολύ επιμένεις ότι ήταν ερωτικό μάλλον μετανιώνεις που τότε αντί να τον πλησιάσεις τον απομακρυνες.

Franny
Franny
4 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bluesea

σιγα που δεν του εδωσε το πρασινο φως. με τον χαρακτηρα που ‘χει (αγγιγμα στο χερι, ε;) , αυτη νομιζει οτι “πρασινο φως” ειναι να κανει καθιστικη διαμαρτυρια κατω απ το μπαλκονι του με πανώ “σεληνη αγαπαει χοχο”… σιγουρα του το ειχε δειξει, απλα εκεινος δεν ηθελε και τοσο πολυ ωστε να κανει κινηση, και τωρα φαντασιωνεται προταση γαμου αλα ΑΒΑΤΑΡ (να ενωσουν τις κοτσιδες τους κατω απο το δεντρο της ζωης)..