in

«Α, μπα» classics: Μήπως φταίει η εποχή μας που δεν βρίσκω σύντροφο;

Τις πταίει;

Γεια σου Α μπα! Το ερώτημα είναι νομίζω αρκετά συνηθισμένο αλλά εγώ ακόμα δεν έχω βρει την απάντηση. Μπορεί βέβαια να μην την έχω καταλάβει ή ακόμα χειρότερα να μη θέλω. Το θέμα είναι ότι είμαι πολύ όμορφη κοπέλα και αρκετά χαρισματικός και ταλαντούχος άνθρωπος. Έτσι τουλάχιστον μου λένε όλοι όσοι γνωρίζουν εμένα και τις δουλειές μου ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

27e8b4091e5c523a0e095fcff38f9029

Γεια σου Α μπα! Το ερωτημα ειναι νομιζω αρκετα συνηθισμενο αλλα εγω ακομα δεν εχω βρει την απαντηση. Μπορει βεβαια να μην την εχω καταλαβει ή ακομα χειροτερα να μη θελω. Το θεμα ειναι οτι ειμαι πολυ ομορφη κοπελα και αρκετα χαρισματικος και ταλαντουχος ανθρωπος. Ετσι τουλαχιστον μου λενε ολοι οσοι γνωριζουν εμενα και τις δουλειες μου. Δε θελω να το παιξω μετριοφρων αλλα εχω αρχισει να καταριεμαι τον εαυτο μου. Εδω και εναν χρονο δε με εχει φλερταρει κανεις ουτε εχει δειξει ενδιαφερον (εκτος απο τον πρωην μου που δεν πιανεται). Ουτε καν στις διακοπες οπου ολοι ειμαστε πιο ανετοι. Βγαινω με τις παρεες μου και ειμαι αρκετα κοινωνικη αλλα και παλι τιπιτα. Ποια ειναι η δικη σου εξηγηση; τι φταιει; Μηπως φταιει που δεν ασχολουμαι με σοσιαλ μιντια, σελφι και το στηθος μου δεν ειναι γωγω μαστροκωστα; που τα οπισθια μου δε μοιαζουν με της καρντασιαν και που δε φωτογραφιζομαι με βαμμενα φρυδια σε κυριλατα κλαμπ;Μηπως φταιει η εποχη μαςς;; Δυσκολος καιρος για ….;

-Μπακουριν

Χμ, δεν θέλεις να το παίξεις μετριόφρων, και πράγματι, δεν το παίζεις μετριόφρων. Δεν χρειάζεται καταριέσαι τον εαυτό σου – μην φτάνουμε σε άκρα, παρακαλώ. Δεν είναι πολύ ένας χρόνος ανομβρίας, όσο όμορφη, χαρισματική και υπέροχη και αν είσαι. Σίγουρα δεν φταίει τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις, και η απόδειξη είναι ότι γύρω σου θα παρατηρείς διάφορες κοπέλες που δεν είναι τόσο όμορφες και χαρισματικές και ταλαντούχες όσο εσύ, και παρόλ’αυτά, και φλερτάρουν, και σχέσεις κάνουν.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

23 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
DrStrange
DrStrange
5 χρόνια πριν

To ενδεχόμενο να δείξεις εσύ ενδιαφέρον σε κάποιον και να τον φλερτάρεις σου εχει περάσει από το μυαλό;

Heliotropium
Heliotropium
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  DrStrange

Πολυ σωστο.
Συνηθως βλέπω οτι εμείς οι γυναίκες δεν φλερτάρουμε.
Μηπως να κάνουμε κι εμείς κάποια κινηση?

Georgia_Ds
Georgia_Ds
5 χρόνια πριν

Εγώ πάντως που δεν είμαι ούτε όμορφη ούτε χαρισματική, αλλά άνεργη, μη πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 38, με δύο παιδιά στην εφηβεία, και κάτοικος μικρής πόλης, κάνω αίτηση διεκδίκησης του Nick name σου.

TheOrangeblue22
TheOrangeblue22
5 χρόνια πριν

Με βάζει σε σκέψεις η θεματοθέτρια και με στεναχωρεί ιδιαίτερα ,γιατί αν εκείνη ενώ βγαίνει έξω και έχει παρέες παρόλα αυτά είναι μπακούρι όπως εξομολογείται, κάποιες άλλες κοπέλες σαν και εμένα που είναι εσωστρεφείς χωρίς παρέες, πώς θα βρουν σύντροφο; Εδώ μερικοί που είναι κοινωνικοί δεν βρίσκουν, οι υπόλοιποι τι θα απογίνουμε; Οπότε εγώ σε προσπερνώ και με βαπτίζω το αιώνιο μπακούρι! :Ρ

Ms.Lego
Ms.Lego
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  TheOrangeblue22

Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα με στεναχωρει ιδιαιτερα που σε στεναχωρει ιδιαιτερα οτι αν δεν βρισκει συντροφο καποια τοσο διαφορετικη απο εσενα αυτο σημαινει οτι σιγα μη βρεις εσυ. Σκεψου με ποιες συγκρινεσαι, πώς αυτοπροσδιοριζονται και σε τι αποδιδουν το οποιο προβλημα. Αλλη περιπτωση.

Sovarofania
Sovarofania
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  TheOrangeblue22

Μην ακουω οτι στεναχωριεσαι ενω κανεις το λαθος να συγκρινεσαι με αλλο ατομο. Η κοινωνικοτητα των ανθρωπων δεν ειναι το πιο σημαντικο στην ευρεση συντροφου. Το θεμα ειναι να βρισκεσαι σε ενα περιβαλλον μεσα στο οποιο μπορεις να εισαι ο εαυτος σου, να αισθανεσαι ανετα και να χτιζεις την δικη σου προσωπικοτητα. Στην ζωη δεν βρισκουμε ευκολα ανθρωπους με τους οποιους “κολλαμε”, ομως η ζωη των αλλων και η δικη τους καταληξη, δεν χρειαζεται να συγκρινεται με την δικη σου.

J.Brian
J.Brian
5 χρόνια πριν

Οπωσδήποτε φταίει και η εποχή μας , που δεν ανθίζουν οι σχέσεις. Όντως υπάρχει τσοντοποίηση και τα σόσιαλ έχουν αλλάξει τα ήθη….. αλλά για περίμενε….. εσύ σε ποια εποχή ζεις; Μήπως βρέθηκε επιτέλους η χρονομηχανή , γιατί προσωπικά ένα ταξιδάκι στην αρχαία Ρώμη, το πήγαινα…. Για να σοβαρευτώ όμως. Ο Κοκτό είχε πει ότι ο άνθρωπος οφείλει , να είναι μοντέρνος. Κοινώς αν δε ζεις σήμερα, υπάρχει πρόβλημα. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι εγκρίνεις και κάνεις ότι υπάρχει γύρω σου. Η ποιότητα, τα αισθήματα, δεν έχουν εποχή. Κι εσύ της εποχής είσαι, να μην πω ότι παραείσαι. Και μόνο ,… Διαβάστε περισσότερα »

Καραβάν
Καραβάν
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  J.Brian

Του 18ου αιώνα έκαναν χειρότερα!!! Η εποχή του λιμπερτινισμού ήντουνα αφού! 😀

J.Brian
J.Brian
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Καραβάν

Σωστά…. Μέγας Ανατολικός…. Έχεις δει φαντάζομαι, την ταινία του Γούντι του Άλεν… Μια νύχτα στο Παρίσι… που όλοι αναπολούν μια άλλη εποχή, που πιστεύουν, ότι ήταν πολύ καλύτερη από τη δική τους

Καραβάν
Καραβάν
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  J.Brian

Σαφώς. Και πάει και πιο πίσω από τον Άλλεν η παρεθολντολαγνεία. Πάει, μην σου πω, στα Ησιόδεια “Έργα και Ημέραι” και το Χρυσό Γένος του Κρόνου….(παραδείσεια πτώση κλπ κοσμογονικά)

Karlee
Karlee
5 χρόνια πριν

Ημασταν εξω με μια φιλη και (ακουσον ακουσον) μας επιασε την κουβεντα για χαβαλε παιδι απ τη διπλανη παρεα. Αυτος παντρεμενος, με καθαρη διαθεση για socializing. Να μην τα πολυλογω, μας ρωτησε αν μας την πεφτουν γενικα, του ειπαμε οχι (φυσικα), και μας ειπε οτι στα μπακουρια φιλους του, οταν τους προτρεπει ρε αντε μιληστε τους, ποια ειναι η απαντηση τους: να ερθουν να μας μιλησουν αυτες! Αληθεια τωρα? Φυσικα και δεν εχω απαιτηση να μου μιλησει ο αλλος, και πρωτη κινηση εχω κανει και απ ολα, αλλα ειναι τωρα αυτη απαντηση απο ολοκληρους αντρες? Ελεος καπου! (Ελληνιδες μανες, οπως… Διαβάστε περισσότερα »

J.Brian
J.Brian
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Karlee

Κατά κανόνα, οι άνδρες , που λένε , ότι θέλουν , να τους μιλήσουν πρώτες οι γυναίκες, λένε ψέματα (στον εαυτό τους). Θέλουν μεν, αλλά επειδή είναι τόσο σεξιστές, αν γίνει αυτό, δύο τινά θα συμβούν. Ή δεν θα προχωρήσει το πράγμα γιατί θα τα έχουν κάνει πάνω τους ή αν γίνει φάση , δε θα προχωρήσει, γιατί θα φαντάζονται (στη στρατόσφαιρα του μυαλού τους) ότι “γυναίκα , που την πέφτει, το κάνει με όλους”…. Οι κανονικοί άντρες, δεν ασχολούνται με αυτά και ούτε την πέφτουν , ούτε περιμένουν , να τους την πέσουν. Είναι χαζή και η έκφραση “την… Διαβάστε περισσότερα »

Karlee
Karlee
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  J.Brian

Γενικα μιλουσα, να ερθει να σου πιασει καποιος κουβεντα, και ετυχε να αναφερθω στο μπαρ γιατι εκει εγινε το συγκεκριμεν περιστατικο. Γιατι? εκφραζονται οι ελληνες αντρες καπου αλλου? Εδω του αρεσεις του αλλου, που σε γνωριζει, και δεν τολμαει να κανει κινηση. Οσο για το κανονικοι, οπως το λες, ολοι κανονικοι ειναι. Με τα κομπλεξ τους και τις φοβιες τους. Οπως ολοι μας.

Tropique
Tropique
5 χρόνια πριν

Mπακούριν (ωραίο) από το τελευταίο κομμάτι το κειμένου σου καταλαβαίνω πως είσαι αρκετά πιτσιρίκα γιατί αν είναι δυνατόν να πιστεύεις πως αν φωτογραφίζεις τα οπίσθια σου με σελφι στικ και τα ανεβάζεις στο ινσταγκραμ θα βρεις γκόμενο. Να πω κάτι, μετά από χρόνια έρευνας πεδίου. Αν δεν κοινωνικοποιηθείς φουλ σύντροφο δε βρίσκεις (το σύντροφος ακούγεται αλλιώς από το γκόμενος, πιο ΚΚΕ, πιο σοβαρό) εκτός κι αν είσαι πολύ τυχερή (έχω μια τέτοια φίλη, της έρχονται χωρίς καν να ψάχνει). Επί του πρακτέου τώρα, όταν βγαίνεις με τις παρέες σου, μην απορροφάσαι εξολοκλήρου απ’ αυτές. Κοίτα τριγύρω, στρέψου προς κάτι το… Διαβάστε περισσότερα »

Dioni
Dioni
5 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tropique

Συμφωνώ Tropique περι κοινωνικότητας, αφού έτσι αυξάνονται η πιθανότητες.
Όσον αφορά όμως την φιλη σου πραγματικά πιστεύεις ότι είναι θέμα τύχης οι κατακτήσεις της; Για δες καλύτερα, γιατί εγώ θα έλεγα ότι κάτι έχει η/και κάτι κάνει!

Mia idea
Mia idea
5 χρόνια πριν

Βρε παιδιά, δεν υπάρχει μεγαλύτερος αστικός μύθος από το ότι βρίσκονται γκόμενοι σε μπαρ! Δηλαδή αλήθεια σας λέω, 40 χρονών είμαι, κι αν μου’χουν μιλήσει τύποι και τύποι σε μπαρ ανά τους αιώνες ζωής μου, μα ούτε ένας από αυτούς δεν μπήκε τελικά στη ζωή μου, ούτε έναν δε θυμάμαι, ούτε ένας δεν πέρασε το στάδιο του να βγούμε αφού ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Και βέβαια δεν είναι τόσο συχνό να σου μιλάνε στα μπαρ, ούτε είναι δεδομένο ότι αν βγεις κάποιον θα γνωρίσεις. Οπότε βρε κορίτσια ξεχάστε αυτή τη “μέθοδο” ιδίως αν δεν σας ταιριάζει έτσι κι αλλιώς. Οι σχέσεις δημιουργούνται… Διαβάστε περισσότερα »

ti eipes twra
ti eipes twra
5 χρόνια πριν

Αυτά ειναι τυχερά φίλη μου. Υπομονή.
Πού ξέρεις , μπορεί η καθυστέρηση αυτή να είναι για γνωρίσεις εκείνον τον ένα 🙂

Ziggy Stardust
Ziggy Stardust
5 χρόνια πριν

Καλέ φτάνει με την τόση μετριοφροσύνη πχια!

πόντια ιντερνάσιοναλ
πόντια ιντερνάσιοναλ
5 χρόνια πριν

Άσχετα με το αν θ’ακολουθήσεις ή όχι τις τάσεις των σόσιαλ, καλό είναι να κάνεις ένα ριφρές στο τι παίζει έξω, γιατί το “στήθος της Γωγώς Μαστροκώστα” με γύρισε στην Κωστοπουλική εποχή.