in

Ελένη Τοπαλούδη: Ένοχοι οι δράστες σε β’ βαθμό – Εκτός αίθουσας η μητέρα της

Στο δικαστήριο η Μάγδα Φύσσα και βουλευτές

Στο δικαστήριο η Μάγδα Φύσσα και βουλευτές ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

topaloudi 1

Ομόφωνα ενόχους έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας τους κατηγορουμένους για την υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο το 2018.

Η απόφαση είναι δευτέρου βαθμού, αφού πρωτοδίκως, οι δύο δράστες επίσης καταδικάστηκαν για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και του ομαδικού βιασμού.

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης στην ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου δεν βρισκόταν μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Μαζί τους στα δικαστήρια βρέθηκαν η Μάγδα Φύσσα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και εκπρόσωποι του ΜέΡΑ25, ως ένδειξη στήριξης στην οικογένεια του θύματος.

Όπως έγινε γνωστό, αυτή τη στιγμή η έδρα συνεδριάζει για την αναγνώριση ή μη ελαφρυντικών για τους δράστες, οι οποίοι κακοποίησαν με πρωτοφανή βαναυσότητα την 21χρονη στο σπίτι του ενός, στη συνέχεια τη μετέφεραν σε βραχώδη περιοχή και την πέταξαν στη θάλασσα, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως έγινε γνωστό, οι συνήγοροι υπεράσπισης θα προσπαθήσουν να επιτύχουν την αναγνώριση ελαφρυντικών. Στόχος είναι να «σπάσουν» τα ισόβια και 15 χρόνια, που είχε επιβληθεί πρωτοδίκως στους εντολείς τους.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

1 Comment
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Semiramis
Semiramis
1 χρόνος πριν

Έτσι και καταφέρουν να διεκδικήσουν ελαφρυντικά για αυτούς τους αληταράδες, δεν ξέρω τι να πω πια. Λες και τα ισόβια συν 15 είναι καμιά φοβερή ποινή. Λες και δεν γνωρίζουμε την ιστορία πια, ότι θα κάνουν μεροκάματα και θα είναι σε 10 χρόνια έξω. Έλα τώρα, ποιος θα εκτίσει ποινή 31 ετών σε αυτήν την χώρα; Ακούγοντας ένα ρεπορτάζ, “έπιασα” ότι προτάθηκε το ελαφρυντικό της μη επίγνωσης των συνεπειών μιας τέτοιας πράξης..Για όνομα του Θεού, τα εννοούν αυτά που λένε;;!! Έχουν καταλάβει την κατάσταση και ότι αυτό έχει, πέρα από την Ελένη, αλλά δύο θύματα που εδώ και 3.5 χρόνια… Διαβάστε περισσότερα »