Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #104885

    Ghostwriter
    Συμμετέχων

    Μίλα με δικηγόρο. Λογικά έχετε 50-50 επιμέλεια οπότε θέλει-δε θέλει πρέπει να συμμετέχει.

    #46445

    Ghostwriter
    Συμμετέχων

    Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι πιο ασφαλές να ψάξεις πρώτα και αφού βρεις, να φύγεις. Αν δε βρίσκεις, τότε μπορείς να πάρεις το ρίσκο να μετακομίσεις και να ψάξεις επί τόπου. Θα πρέπει φυσικά να έχεις κομπόδεμα σε αυτήν την περίπτωση.
    Έχω φίλους και γνωστούς που έκαναν και τα δυο. ΄Οσοι βέβαια έφυγαν χωρίς εργασία είχαν κάποιον ή κάποια να τους παρέχει διαμονή. Μιλάω κυρίως για τον τομέα ναυτιλίας/ trading. Δε γνωρίζω πολλά για άλλους τομείς. Το Μπρέξιτ σίγουρα θα παίξει ρόλο αλλά πιστεύω πάλι εξαρτάται από τον εκάστοτε τομέα. Θα θέσει πριορισμούς στη μετακίνηση προσώπων, θα επηρεαστεί το συνάλλγμα και άλλα πολλά. Από αυτά άλλοι θα ζημιωθούν, άλλοι θα ευνοηθούν. Θα πρότεινα να εξετάσεις συγκεκριμένα τη δική σου περίπτωηση.

    #41384

    Ghostwriter
    Συμμετέχων

    Η πολυγαμία δεν είναι και τόσο κοινωνικά αποδεκτό φαινόμενο, και αυτό τα κάνει όλα πιο δύσκολα. Ακόμα κι αν είσαι πολυγαμικός/ ή, σιγά μην το παραδεχτείς…και πες ότι κάνεις οικογένεια και ένα βράδυ το παιδί ρωτάει που είναι η μαμά και απαντά ο μπαμπάς οτι βγήκε έξω, θα γυρίσει το πρωί. Μεθαύριο η γιαγιά θα το μάθει και θα αναρωτηθεί για περεταίρω λεπτομέριες και άντε να της πεις ότι η γυναίκα σου ήταν με άλλον για να ξεδώσει και ότι παραμεθαύριο είναι δική σου σειρά.

    #38141

    Ghostwriter
    Συμμετέχων

    Με την παρέα μου, όταν πήγαμε σε ταξίδι (3 κοπέλες, 1 άντρας), πήραμε ο καθένας ένα παιχνιδι σε σχημα και μεγεθος δείκτη για χρήση εξωτερική, pocket size, cute. Ο φίλος της παρέας μας είπε ότι το βρήκε χρήσιμο να μην κουράζεται πολύ όταν γλύφει. Σα βοηθημα καλό ήταν τελικά. Αλλά εγώ, θυμάμαι, πάνω στη χρήση έμεινε γρήγορα από μπαταρία. Ξενέρωσα. Το ίδιο είπαν και οι άλλοι. Δεν ξέρω αν είναι epic fail. Πάντως κανείς μας δεν το ξαναχρησιμοποίησε.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)