Αγαπητή «Α, μπα»: Μου λένε με το καλημέρα ότι δεν θέλουν σχέση αλλά σεξ

Τι να λέω ως απάντηση;

Λένα τι να κάνω και τι να λέω όταν κάποιος με το καλημέρα σου λέει ότι δεν θέλει σχέση ή ότι θέλει να στε φίλοι που κάνουν σεξ; αναφέρω τρια διαφορετικά περιστατικά: ο Χ που από το πρώτο ραντεβού μου λέει ότι χώρισε πρόσφατα (εδώ και 6 μήνες) και ότι είναι πολύ καλά μόνος του αλλά δεν έχει μία σοβαρή σχέση αλλά πολλές διαφορετικές συναναστροφές. Ο Ψ που έχει χωρίσει εδώ και μια εβδομάδα, κάναμε μια δυο φορές πολύ ωραίο σεξ και μιλάγαμε μέχρι το πρωί και την τρίτη φορά μου λέει ότι έχει αλλεργία στις δεσμεύσεις και δεν θέλει σχέση. Και ο Ω που έχει χωρίσει κανα μήνα, είναι γνωστός φίλου, κάποια στιγμή πριν κανα χρόνο είχαμε γνωριστεί για πρώτη φορά, με φλέρταρε πάρα πολύ και μετά μαθαίνω ότι έχει σχέση (δεν τον ξαναδα από τότε και ξενέρωσα). Περνάει ο καιρός, βρισκόμαστε πάλι τυχαία σε κοινή παρέα, έχει χωρίσει κανα μήνα, καταλήγουμε σπίτι του κάποια άτομα να συνεχίσουμε την βραδυά και κάνουμε σεξ. Και μετά το σεξ μου λέει αν θέλω να μαστε φίλοι και να κάνουμε σεξ. Έμεινα και δεν ήξερα τι να πω, μου φάνηκε υπερβολικά νωρίς να συμφωνήσω το τι θέλω από αυτόν. Σίγουρα ήθελα να τον ξαναδώ, θέλω , να ξανακάνω σεξ, μου κίνησε την περιέργεια να τον γνωρίσω καλύτερα και ταυτ’οχρονα ξέρω εδώ και πολύ καιρό ότι διψάω για αγάπη, για συντροφικότητα, για μία ισότιμη σχέση με συμβατότητα, θέλω να βρω τον άνθρωπό μου αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι και μια εύκολη αναζήτηση και όυτε κάθε άντρας που γνωρίζω είναι ο κατάλληλος γι αυτό. Θα θέλα να τον ξαναδώ γιατί πέρασα πολύ ωραία, έχω περιέργεια να τον γνωρίσω καλύτερα και να δω ν μου κάνει και κάποια στιγμή να δούμε που πάει και πώς το πράγμα, άλλωστε αυυτά φαίνονται στην πορεία. Και το ιδανικό (αλλά και μάλλον μη αναμενόμενο) θα ήταν ο Ω να ήταν συμβατός με μένα και κατάλληλος για την βαθιά, ουσιαστική και ισότιμη σχέση που ψάχνω. Το θέμα είναι ότι τέτοιες δηλώσεις δεν ξέρω αν ο άλλος τις λέει για να βάλει τοίχο ή αν εννοεί να το πάμε χαλαρά και βλέπουμε. Κι εγώ η χαζή δεν ρώτησα να καταλάβω. Οπότε με αφορμή αυτό το περιστατικό, τι να λέω και να κάνω σε αντίστοιχες περιπτώσεις; Πως να λέω ότι θέλω να γνωρίσω τον άλλον καλύτερα και ότι θέλω σχέση αλλά δεν ξέρω αν την θέλω από αυτόν, χωρίς όμως να εντείνω το κλίμα ή να τον τρομάξω; Ή μήπως η καλύτερη λύση είναι να μην λέω τίποτα και να αποχωρώ γιατί φαίνεται ότι ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να με γνωρίσει καλύτερα;

Μόνη εντ δε σίτι

Θα σου πω κάτι που δεν ξέρω πώς θα σου φανεί. Η απάντηση εξαρτάται από τη συχνότητα. Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν το έχει ακούσει αυτό – πολλές φορές μάλιστα. Το έχουν ακούσει και άντρες, βέβαια, αλλά συνήθως το ακούνε γυναίκες. Οι λόγοι είναι κοινωνικοί, ας μην λέμε τα ίδια.

Οπότε, χρειάζεται να καταλάβεις τι συμβαίνει. Είναι η συχνότητα μέσα στον αναμενόμενο μέσο όρο; Αν ναι, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι και σίγουρα δεν χρειάζεται να εξηγήσεις την κοσμοθεωρία σου σχετικά με το τι θέλεις από μια σχέση. Γιατί δεν λες το πολύ λογικό, ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνεις οποιαδήποτε συμφωνία; Μπορεί μετά από το πέμπτο ραντεβού να αποφασίσεις ότι δεν τον θέλεις ούτε σεξ, ούτε φιλία. Σε παρακαλώ, πες το έστω και μια φορά να δεις τα μούτρα του άλλου, γιατί όλες είναι ευγενικές και τα χάνουν, αντί να απαντήσουν αυτό που πρέπει. Κι εδώ ερχόμαστε στο προκείμενο.

Έτσι όπως το εκφράζεις, αφαιρείς την επιφυλακτικότητα που είναι απαραίτητη για να μη τρως τα μούτρα σου κάθε φορά. Είναι ωραίο να θέλεις να ξαναδείς κάποιον, αλλά χρειάζεται μικρό καλάθι. Αν σου το λένε συστηματικά, είναι επειδή χωρίς να το καταλαβαίνεις δίνεις την εντύπωση ότι θέλεις σχέση με κάθε τρόπο, και όχι ότι θέλεις να γνωρίσεις τον άλλον καλύτερα. Η λαχτάρα σου φαίνεται, και δείχνει μια ανάγκη που προκαλεί στους άλλους αίσθηση βάρους και ευθύνης. Το «λες να είναι αυτός ο άντρας που θα μου δώσει την βαθιά και ουσιαστική σχέση» είναι βαρύ πράγμα όταν έχεις κάνει μια φορά σεξ και έχεις μιλήσει μέχρι το πρωί. Χρειάζεται ελαφρότητα στην αρχή, σαν της πεταλούδας. Χρειάζεται χιούμορ και προσοχή μαζί. Χρειάζεται να ξέρεις ότι αυτό που ψάχνεις είναι πάρα πολύ δύσκολο και είναι απίθανο να είναι αυτός ο άντρας που θα σου το δώσει. Μάλλον δεν θα είναι, αυτές είναι οι περισσότερες πιθανότητες. Άσε την ζωή θα σου φέρει την έκπληξη, μην την εκβιάζεις, μην την περιμένεις σε κάθε γωνία. Αν αγόραζες λαχείο συστηματικά, θα προγραμμάτιζες τη ζωή σου κάθε φορά σα να είσαι η επόμενη νικήτρια; Κάπως έτσι είναι και οι μεγάλες σχέσεις. Κάνε την προσπάθεια χωρίς να περιμένεις κάθε φορά να δεις τα σημάδια.

Για να καταλάβεις καλύτερα τι συμβαίνει, δες πόσες φορές γνώρισες κάποιον και μετά το πρώτο σεξ ήξερες ότι ΔΕΝ σου κάνει. Γιατί αν τρεις συνεχόμενες φορές γνώρισες κάποιον που σου κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον, σε σημείο να λες ότι μπορεί και να σου κάνει για σχέση, ή είσαι πάρα μα πάρα πολύ τυχερή, ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

95 points
Upvote Downvote

61
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
18 Θέματα σχολίων
43 Απαντήσεις θεμάτων
5 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
35 Συντάκτες σχολίων
NinaPenthesileaΜπουρμπούχαMitsiI_am_the_law Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Γενικά συμφωνώ, επειδή όμως εμένα μου το λένε με συχνότητα 9 στους δέκα, και επειδή αποκλείεται να δείχνω τόσο πολύ ότι θέλω σχέση και να του φαίνεται βάρος για τον απλούστατο λόγο ότι το ακούω από άτομα που μιλάω για πρώτη φορά σε κάποιο σάιτ ,οπότε μέχρι εκείνη τη στιγμή έχω προλάβει να πω μόνο ένα γεια, εχω να πω ότι έχει γίνει μάστιγα. Λες καλησπέρα και παίρνεις απάντηση δε θέλω σχέση θέλω μόνο σεξ. Και ποιος σου είπε ρε αμοιβάδα ότι εγώ θέλω σχέση από εσένα που έχεις χάσει μερικά εξελικτικα στάδια; Και ποιος σου είπε ότι άμα σε… Διαβάστε περισσότερα »

Penthesilea
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Πες τα, Mitsi. Θεωρώ ότι κρύβει εγωκεντρισμό αυτή η προγραμματική δήλωση. Σαν να θεωρεί ο άλλος δεδομένο ότι είναι τόσο περιζήτητος και υπερτέλειος που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον ερωτευτείς μέσα σε 5 λεπτά και να μην θέλεις να κάνεις επιτόπου 10 παιδιά μαζί του.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Συμμετέχων

Επομένως η απαντηση ειναι και εγω θελω σεξ αλλα κάτσε να δουμε αν θελω μαζι σου ε;;;; Χαλαρό δεν ακούγεται;

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μπράβο ρε Μιτσι. Και που ξες ρε φίλε τι θέλω εγω. Άσε μας.Ή που νομίζουν ότι αν πας μαζί τους θα τρελαθείς και θα σκάσεις μύτη με το νυφικό την άλλη μερα. Καλό είναι να είμαστε ξεκάθαροι σίγουρα αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Thank you, next! Και να κάνω και μια παρατήρηση, όλοι αυτοί που ανέφερε η μόνη εντ δε Σίτι είναι φρέσκοχωρισμένοι…ισως παίζει ρόλο και αυτό.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Οι φρεσκοχωρισμενοι να κάτσουν στα αυγά τους και να μην μας ταλαιπωρούν τότε. Νευρίασα τώρα γιατί θυμήθηκα τον Δημήτρη που γνώρισα πριν λίγο καιρό. Μιλούσαμε αρκετό καιρό και φαινόταν νορμάλ. Δεν έκανε καμία προγραμματική δήλωση. Κανονίσαμε να βρεθούμε. Περάσαμε πολύ ωραία. Βγήκαμε ξανά, και ξανά. Στο τρίτο ραντεβού έκανε κίνηση ,κάναμε σεξ. Μέχρι τότε δεν είχαμε πει κάτι, μου είχε πει βέβαια οτι είχε χωρίσει πολύ πρόσφατα, μεγάλη σχέση, αλλά από αυτά που είπε μου έδωσε να καταλάβω ότι με την κοπέλα δεν ταίριαζαν καθόλου και ουσιαστικά τραβούσαν από τα μαλλιά μια κατάσταση. Οπότε δεν το θεώρησα και τόσο πρόβλημα… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

εγω εχω καταληξει, οτι ακους τι λεει ενας ανδρας, απο το σεξ και μετα…
προφανως, ολο το ενδιαφερον ηταν μεχρι να καταληξετε στο κρεβατι.
ΑΣΧΕΤΩΣ που δεν ζητησες τπτ, ουτε φανηκες να θελεις κατι η κατι αλλο..

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Οπότε η Mitsi απαντάει Δ στην ερώτηση-κλειδί “πότε πρέπει να πει κάποιος ότι δεν θέλει σχέση”: Κάτσε στ’ αυγά σου αγύρτη, έχεις ανίερους σκοπούς.

Mitsi, αυτούς που δεν θέλουν σχέση προτείνω να τους βάλουμε ένα αστέρι στο κούτελο, να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, τους φυσιολογικούς, μέχρι να πάρουν πιστοποιητικό από ψυχολόγο ότι τα βρήκαν με τον εαυτό τους.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Η Μιτση απαντάει στο ποτέ να πει κάποιος ότι δε θέλει σχέση όταν συζητηθεί και από το άλλο άτομο η ιδέα της σχέσης, και όχι ότι του φανεί του λολοστεφανη. Εμένα με ρώτησε νομίζεις ο κύριος αν ήθελα η όχι σχέση μαζί του; Και στην τελική ποιος είπε ότι το σεξ μόνο είναι ανιερος σκοπός; Αλλά αν δεν το κατάλαβες, μετά από τα τραγικά δεν είναι σε φάση σχέσης που δεν του τη ζήτησε και κάνεις εδώ που τα λέμε τον τύπο τον πήρε το εύρηκα. Οπότε ούτε σεξ ηθελε, που στην προκειμένη περίπτωση ήθελα εγώ

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Γενικά μιλάω, όχι για τον συγκεκριμένο.

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Τον πήρε το εύρηκα λέει χαχα

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Ναι γενικά τους γκόμενους που γνωρίζω είτε το εύρηκα τους παίρνει είτε τους απαγαγουν εξωγήινοι, το χει η μοίρα μου!

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Σε λάτρεψα!!

Heliotropium
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Μολις ειδα το γραμμα, ειπα αυτο ειναι για Mitsi χαχα! Όσο παράξενος είναι κάποιος, που δηλώνει με το καλημέρα “θελω σχέση”, το ίδιο παράξενος είναι κι αυτος, που δηλώνει “θελω μονο σεξ”. Απ’ τη μια λες, οτι αυτος/αυτη ξέρει τι θέλει και είναι πολυ καλό, αλλα απο την αλλη κάτι βρωμάει.. Μάλλον θέλουν να πουν, “οτι δεν θα με πείσεις εσυ, μην ελπίζεις, εγω θα κάνω το δικο μου, οποτε σου τα λέω για να σε προλάβω”..? Διακρίνω πάντως, οτι δεν είναι και πολυ σίγουροι με τον εαυτο τους.. (εκτος κι αν ειναι ετσι μονο τα παραδείγματα, που γνωρίζω εγω)… Διαβάστε περισσότερα »

Cocker Spaniel
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Mitsi, σε αγαπώ να το ξέρεις !

Penthesilea
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Εάν ο Ψ πέταξε όντως την ατάκα “Έχω αλλεργία στις δεσμεύσεις”, πες του κι εσύ “Εγώ πάλι έχω αλλεργία στους τύπους που χρησιμοποιούν ατάκες βγαλμένες από 90΄s χιτάκια του Λάμπη Λιβιεράτου για να το παίξουν ανυπόταχτες ψυχές που δεν μπαίνουν σε κλουβιά”.
1-0.

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Πέτα του κι εσύ:
“άλλο αγάπη και άλλο σεξ,
άλλο θέλω και άλλο θες,
μα συνέχεια εσύ μου λες,
θέλω μόνο το κορμί σου,
γδύσου”

και το βιβλίο “Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι”,

και φύγε μια κυρία.

3-0

La Usurpadora
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Άρπα την

polkadots
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μία ερώτητηση:
1) το θέλω να είμαστε φίλοι , σε γνωριμία μιας φοράς, μόνο εμένα μου φαίνεται αστείο και πρόταση δημοτικού τύπου ¨θέλεις να γίνουμε φίλοι¨ και υποβίβαση της έννοιας της φιλίας ;

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Όχι και μένα κάπως μου ακούστηκε.

bella ciao
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Α μπα, γιατί να μην έφτιαχνες το site πριν από 20 χρόνια???

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Γιατί αν έφτιαχνε 8 χρονών σάιτ για το φεμινισμό θα την είχε αρπάξει η ΝΑΣΑ και δεν θα τη διαβάζαμε ποτέ 😛

bella ciao
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Ότι η Α μπα δηλαδή είναι τώρα 28;;; εεεε… Αλήθεια τώρα??

Dioni
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Λένα, πες μας… Είσαι μόνον 28;
Αν ισχύει, θα αρχίσω να πιστευω στην μετεμψύχωση, παλαιές ψυχές κλπ…

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα πόσο χρονών είναι η Λένα. 😋

mongrel
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

δεν το πιστεύω ότι το έκανα, αλλά έκατσα και βρήκα πότε τελείωσε τη σχολή (όχι, δεν είναι 28).

ksenia
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Οποιος λέει οτι δεν θέλει σχέση συνήθως εννοεί μαζι μας. Με κάποια αλλη θα θέλει. Θα σας έλεγα λοιπόν να τον πιστέψετε και εφόσον δεν είναι αυτο που σας ικανοποιεί να το ψάξετε κάπου αλλου, σε εναν ανθρωπο διαθέσιμο ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα.

Tropique
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Εμένα μου φαίνεται φάση “δεν θέλω σχέση με σένα τη δεδομένη στιγμή” αλλά μια χαρά με βολεύει μια φορά τη βδομάδα ένα τρίωρο ή και παραπάνω κατά βούληση. Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, αν θέλετε τα ίδια πράγματα φαίνεται απ’ την αρχή, ίσως όχι με το καλημέρα, αλλά σε 3-4 φορές καταλαβαίνεις τι γίνεται. Φυσικά και μπορεί να γίνει η ανατροπή αλλά δε θα στοιχημάτιζα σε αυτό -ως πρώην παθούσα το λέω.
Πάντως μια ελαφρότητα στην προσέγγιση χρειάζεται, δεν ακουμπάμε όλη μας την προσδοκία σε έναν άνθρωπο που δεν ξέρουμε καθόλου, συμφωνώ απολύτως με Αμπά.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

“Και μετά το σεξ μου λέει αν θέλω να μαστε φίλοι και να κάνουμε σεξ.” Έπρεπε να τού απαντήσεις: “Το καταλαβαίνω να θέλεις σεξ, αλλά από πού κι ως που κατάλαβες κιόλας ότι θέλεις να είμαι φίλη σου;”

Υπνερωτομαχία
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Τί να πω ρε παιδιά. Όσο ξεκάθαρη είναι η κοπέλα που λέει ότι θέλει σχέση, τόσο ξεκάθαρο μου φαίνεται και για κάποιον να λέει ότι δε θέλει. Κι αυτά καλό είναι να λέγονται νωρίς, να ξέρουμε τί μας γκένεται. Στο κάτω κάτω, άμα είναι να σου σκάσει ο έρως (φορ σχέση) ή η τρελή καύλα (φορ μόνο σεξ), θα σκάσει, και χέστηκε για τις προγραμματικές σας δηλώσεις.

Cocolime
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Επιτέλους κάποιος το είπε! Προφανώς και αυτά τα πράγματα θα τα ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Και όχι, δεν είναι σα να έχεις δεδομένο ότι ο άλλος θα θέλει σχέση μαζί σου. Εσύ λες αυτό που θέλεις εσύ, το οποίο δεν εξαρτάται από το τι θέλει ο άλλος, χεστηκες τι θέλει ο άλλος. Αν θέλει αυτό που λες, καλώς. Αν όχι, καλύτερα να μην ξοδεύετε και οι δύο τον χρόνο σας. Το να ανακοινώσεις ότι θέλεις σχέση με κάποιον, προϋποθέτει να έχετε περάσει κάποιο χρόνο, να ταιριάζετε, να αναπτύξετε συναισθήματα κτλ κτλ. Το να γνωρίζεις για τον εαυτό σου ότι θέλεις… Διαβάστε περισσότερα »

Penthesilea
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Δεν ξέρω. Προτιμώ, προσωπικα, να μην προτρέχω τόσο, ειδικά στην αρχή. Δεν θεωρώ δεδομένο ότι θα ταιριάξω με τον άλλο, ώστε να οδηγηθώ σε σχέση, μάλλον το αντίθετο, οπότε ίσως γι’ αυτό δεν μου αρέσει το “ξεκαθάρισμα”. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και απ’ την ανάποδη, όταν ο άλλος δηλώνει ότι θέλει σχέση, σκυλιά, γατιά, οικογένεια με το καλημέρα σας. Κάτσε, βρε άνθρωπε, να τελειώσουμε τη μπύρα μας και κοιτάμε μετά πού θα κάνουμε τη γαμήλια δεξίωση, ΛΟΛ.

Chaotic Jester
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Chaotic Jester

“Το θέμα είναι ότι τέτοιες δηλώσεις δεν ξέρω αν ο άλλος τις λέει για να βάλει τοίχο ή αν εννοεί να το πάμε χαλαρά και βλέπουμε.” Πέρασα πολύ πόνο και δάκρυα με τα “μα τι εννοούσε; μήπως όχι αυτό που είπε; μήπως στην πραγματικότητα εννοούσε ακριβώς αυτό που θα ήθελα να εννοεί, αλλά για κάποιο λόγο είπε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα ήθελα να πει; Ναι, σίγουρα έτσι είναι”. Ναι, είχα προβλήματα – ακόμα έχω δηλαδή, αλλά διαφορετικά. Έχω λοιπόν την εξής συμβουλή – πιστεύουμε ότι ο άλλος εννοεί ακριβώς αυτό που λέει, απαρέγκλιτα και απαράβατα. Αν τυχόν… Διαβάστε περισσότερα »

Κατλέϊα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αν θέλεις μόνο σεξ ή δεν ξέρεις τι θες από αυτόν που γνωρίζεις τότε οκ, βλέποντας και κάνοντας, αλλά να είσαι χαλαρή πραγματικά αλλιώς φαίνεται. Αν σκοπός σου είναι μόνο να κάνεις σχέση και δεν θέλεις σκέτο σεξ, τότε μείωσε τις πιθανότητες να σε θέλει μόνο γι αυτό. Πώς ; Γνωρισέ τον καλύτερα πρώτα, κι αν δεις ότι δεν σου κάνει προχωράς σε άλλον χωρίς να έχεις κάνει σεξ. Όταν κάνεις σεξ με κάποιον που ξέρεις πολύ λίγο, δεν είναι κακό,είναι μια επιλογή που όπως όλες έχουν συνέπειες. Δηλαδή, δεν ξέρεις σίγουρα αν αυτός έχει σχέση, αν σε βλέπει ως… Διαβάστε περισσότερα »

bozonio
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Μα η κοπέλα δε λέει ότι δε θέλει σεξ. Λέει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί να προσδιορίζουν το είδος της σχέσης από τόσο νωρίς. Επίσης αν καθυστερήσεις να κανεις σεξ δε γνωρίζεις τον άλλο καλύτερα, το αντίθετο, δεν έχεις δει αν υπάρχει συμβατότητα σε ένα πολύ σημαντικό κόμματι.
Το κομεντ μου φαίνεται λίγο σαν αυτούς που λένε το σεξιστικό «αν μου κάτσει γρήγορα είναι εύκολη και όχι για σχέση». Θα κρατήσω όμως μια αμφιβολία μήπως παρεξήγησες.