Αγαπητή «Α, μπα»: Η κολλητή μου αρνείται να συναντήσει τον σύντροφο μου

Σε μια φιλία τόσων χρόνων δεν αξίζει μια υποχώρηση;

Αγαπητή Α μπα, πρόκειται για κάτι που σκέφτομαι μήνες και κάθε φορά νιώθω κακιασμένη και υπερβολική! Ζω σε μυστηριώδη χώρα του εξωτερικού (Αγγλία) εδώ και και έντεκα χρόνια. Πριν τρία χρόνια γνώρισα εναν τυπο, φίλος φίλου, υπήρχε μια έλξη και αρχίσαμε τα ραντεβουδάκια. Εγώ άρχισα να θέλω κάτι παραπάνω πολύ γρήγορα, άρχισε να μου γίνεται απαραίτητος θα έλεγα και αυτός απλά ήθελε να είναι ελεύθερος και ωραίος. Εμένα βέβαια δεν μου το έλεγε οπότε εγώ νόμιζα ότι το πάμε προς σχέση και θέλουμε μια αποκλειστικότητα και αυτός έκανε σεξ με άλλες. Όταν το ανακάλυψα εξαφανίστηκα και σταματήσαμε την επικοινωνία μας χωρίς να του πω ότι το ξέρω αλλά κρατήσαμε μια τυπική σχέση (ευχές γενεθλίων και Happy New Year etc). Μετά από καιρό συναντηθήκαμε και αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ξέρω ότι με κορόϊδεψε αλλά τον ήθελα τόσο πολύ που αφού είδα ανταποκριση, χώθηκα! Το πρόβλημα μου όμως δεν είναι με τον σύντροφό μου είναι με την κολλητή μου φίλη. Κάνουμε παρέα από είκοσι χρονών και εννοείται μου στάθηκε παρά πολύ σε όλα τα δύσκολα που τράβηξα με τον νυν μου. Είναι κοπέλα μεγαλωμένη σε τελείως διαφορετική κουλτούρα από τη δική μου αλλά δέσαμε κατευθείαν. Το θέμα είναι ότι από τότε που είμαι με τον ας πούμε Κ. η κολλητή μου απλα αρνείται να τον συναντήσει. Και καλά κάνει θα μου πεις…τη μια μέρα τον βρίζεις μπροστά της και την άλλη θες να βγαίνει μαζί του; Αλλά δεν θέλω, ειλικρινά! Ένα εξάμηνο που είμαι ζευγάρι με τον Κ. δεν έχω ζητήσει ποτέ να βγούμε όλοι μαζί. Είχα κάνει κάποια στιγμή μια πρόταση αλλά την αρνήθηκε ευγενικά. Έκτοτε ποτέ ξανά δεν πρότεινα κάτι και έχω σταματήσει να μιλάω μαζί της για τη σχέση μου γιατί ξέρω ότι τον αντιπαθεί. Παρόλα αυτά με ενοχλησε όταν δεν ήρθε στο πάρτυ για την αλλαγή του χρόνου. Μου είπε χαρακτηριστικά “Δεν θέλω να έρθω επειδή δεν συμπαθώ τον Κ. και δεν θέλω ούτε να τον βλέπω” Με πείραξε, μου φάνηκε ότι οκ δεν θα έκανε αυτή τη θυσία για εμένα ενώ εγώ θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη μόνο και μόνο για να μην τη στενοχωρήσω. Και δεν είναι ότι έρχεται συχνά σε επαφή μαζί του, θα έλεγα μάλιστα ότι από τότε που το είδαμε πιο σοβαρά με τον Κ. αν θυμάμαι καλα βρέθηκαν μια φορά για λίγα λεπτά και δεν χρειάστηκε να μιλήσουν καν. Αυτό που με πειραζει πιο πολύ είναι ότι σε αντίστοιχη περίπτωση εγώ θα ήμουν διατεθειμένη να βγαίνω πότε πότε μαζί του για να της κάνω το χατίρι, ενώ αυτή δεν έκανε ούτε μισή παραχώρηση. Νιώθω χαζή όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά γιατί την έχω στηρίξει αμέτρητες φορές και εννοείται έχω κάνει πράγματα που ίσως δεν ήταν και η καλύτερη μου. Σε μια φιλία τόσων χρόνων δεν αξίζει μια υποχώρηση;

Stupidlondongal

Όταν λες «δεν σου έλεγε ότι ήθελε να είναι ελεύθερος κι ωραίος», τι εννοείς; Ότι σου έλεγε ψέματα, δηλαδή ότι έχετε αποκλειστικότητα και κάνει σεξ και με άλλες, ή ότι δεν είχατε πει τίποτα και εσύ είχες υποθέσει ότι έχετε αποκλειστικότητα;

Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά το ένα από το άλλο.

Επίσης, γιατί δεν είπες ποτέ τίποτα και εξαφανίστηκες; Τι περίμενες να καταλάβει από αυτό;

Βλέπω περισσότερα προβλήματα στο πώς περιγράφεις την ιστορία αυτή και για ποιο λόγο νιώθεις ότι «σε κορόιδεψε» παρά για την σχέση σου με τη φίλη σου, η οποία δεν ξέρει τι σημαίνει «στηρίζω τον φίλο μου». Δεν ξέρω πόση ευθύνη έχεις σ’ αυτό – δεν ξέρω τι έβριζες και για ποιο λόγο έβριζες, αλλά φαντάζεσαι να μην είχες καν δικαίωμα να τον βρίζεις;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-13 points
Upvote Downvote

35
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
18 Θέματα σχολίων
17 Απαντήσεις θεμάτων
4 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
26 Συντάκτες σχολίων
Joan of ArcMelissaKaramouzaLady Chatterleysalt and pepper Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Dogmother
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγώ θα προτείνω και το τρελό σενάριο (αλλά όχι και τόσο) τον καιρό που το έπαιζε ελεύθερος κι ωραίος, να την έπεφτε και στην φίλη σου. Και γι αυτό τώρα να τον αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι.

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Κι εμένα πήγε ο νους μου εκεί αλλά και πάλι έλεος. Τόσο πάθος πια; που δεν αντέχει να είναι κοντά του;

Dogmother
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μπορεί να νιώθει και τύψεις για την φίλη της ή απλά αμηχανία.

Nya92
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ενθουσιώδης

Ή απλά να του έριξε ένα ωραιότατο Χ και τώρα να την εκνευρίζει και η ύπαρξη του αλλά να μην θέλει να στενοχώρησει και την φίλη της

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μπορεί να μην την έπεσε καν στην ίδια. Μπορεί να ξέρει ότι την έπεσε σε κάποια άλλη γνωστή της ή να έμαθε τις κουτσουκέλες του.
Κάποια στιγμή έμαθα εντελώς τυχαία ότι ο γκόμενος μιας φίλης διαλαλούσε ότι πήγαινε με πολλές ενώ είχε σχέση με τη φίλη. Δεν το άκουσα με τα αυτιά μου, οπότε δεν μπορούσα να το πω σε αυτή τη φίλη που ναι μεν δεν είχαμε πολύ στενή σχέση αλλά είναι ένα άτομο που εκτιμώ. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούσα να βγαίνω μαζί τους μέχρι που έμαθα ότι χώρισαν και ένιωσα μια ανακούφιση.

Lady Chatterley
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Συνεργάτης

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα!

Joan of Arc
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

χμ, κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου. Είναι μια πιθανότητα κι αυτη

Κόκκινο κρασί
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Θα τη πάω ένα τσακ αλλού την ερώτηση, ζητώ συγνώμη απο τη φίλη που έστειλε. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι οι οποίοι στους φίλους τους κράζουν άλλους ανθρώπους. Είτε σχέση, είτε συναδέλφους κλπ. Παρουσιάζουν λοιπόν τα πράγματα από την οπτική που τους εξυπηρετεί, καμία φορά βγάζουν τη δικιά τους ευθύνη απ’ έξω. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα εγώ (ως φίλος σου) να σχηματίσω μια άποψη για το άτομο που μου κράζεις, βαση των όσων μου έχεις πει. Όπως είναι λογικό. Συμβαίνει επισης, ξαφνικά ο φίλος μου να αρχίσει να συμπεριφέρεται σε αυτόν που εκραζε, με διαφορετικό τρόπο. Σα να μην έγιναν τίποτα από… Διαβάστε περισσότερα »

miakotara
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Advocate

Αυτό που περιγράφεις, η ζωή μου όλη.
…και με συναδέλφους και με ζευγάρια…
Προσφάτως φίλη μου έγινε “κολλητάρι” με συνάδελφό μας που μου τον έχει στολίσει με πολύ κοσμητικά επίθετα και εγώ συμφωνούσα και όταν της τα θυμίζω μου λέει: “Εντάξει δε γίναμε και κολλητοί.”

Melissa
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Λοιπον συμφωνώ απόλυτα με το κόκκινο κρασί.κι εμενα εκει πηγε το μυαλο μου.Επειδη μου χει συμβεί πάνω απο μία φορά. Φίλες,(κολλητή η μία παναθεμα την κιολας) που με βομβάρδιζαν με τα άπειρα φάουλ που τους είχαν κανει οι γκόμενοι…. και κλάμα και οδυρμός και εγώ να στηρίζω φούλ και αυτό για μήνες μιλάμε, και μετά μια μέρα ξαφνικά όλα καλά, και αλλάζουν το σενάριο και εκεί που έχεις πλέον ΣΙΧΑΘΕΙ τον άλλον που σου κατηγορούσε και θες να τον φτύσεις πια για όλο τον πόνο που προκαλεί στη φίλη, ξαφνικά βρίσκεσαι στην περίεργη θέση να κανεις τον καραγκιόζη οτι τα… Διαβάστε περισσότερα »

Κόκκινο κρασί
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Και γω καταλήγω να αποστασιοποιούμαι πλέον. γιατί και να με κοροϊδεύουν νιώθω, και τζάμπα χάνω χρόνο να ακούω τα μύρια όσα και μετά να αναιρούνται όλα.
Άραγε οι ίδιοι δεν το καταλαβαίνουν όλο αυτό το τσίρκο;
Δυστυχώς πλέον καταλήγω να είμαι πολυ δύσπιστη απέναντι σε όσα μου λένε ολοι.

Andromeda
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Δεν έχεις πάει καθόλου αλλού την ερώτηση, νομίζω πέφτεις μέσα. Πραγματικά το ένιωσα στο πετσί μου αυτό που λες. Έχω ανεχτεί πάρα πολλά χρόνια τέτοια φίλη όχι μόνο με εναν γκομενο (που εκεί μπορεί και να το δικαιολογήσω ως ένα βαθμό) αλλά και με γνωστούς της και συγγενείς. Με έπαιρνε τηλέφωνο, τους έκραζε (δικαίως πολλές φορές, δε λέω), τους κοτσομπολευε και μετά όλα καλά! Βγαίνανε μαζί και συχνά με ”αναγκαζε” να φαω στη μάπα και εγώ αυτές τις σουρεαλιστικες καταστάσεις γιατί-ελα-ρε-Ανδρομέδα-μην-μ’αφησεις-να-βγω-μόνη-μου-με-τον-τάδε. Εκνευρίζομαι που τα θυμάμαι όχι μόνο γιατί ήμουν αφελής, όχι μόνο γιατί πίστευα ότι έτσι είμαι καλή φίλη αλλά… Διαβάστε περισσότερα »

Κόκκινο κρασί
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Και μετά αν πας να πεις και τίποτα πχ για τον (μέχρι χθες) κατακριτέο γκόμενο, σε βγάζουν και κομπλεξικη.
Κρίμα.
Και με τους συγγενείς.. μου εκραζε μια φίλη την (ενήλικη) κόρη της. Δεν μίλαγα, γιατί σκεφτόμουν ότι θέλει να τα πει η γυναίκα να ξεθυμανει. Της είπα τη γνώμη μου μόνο όταν μου τη ζήτησε. Με συμπόνια και κατανόηση.
Αλλά δεν γίνεται να βιώνω ΚΑΘΕ φορά την παράνοια να μου λέει όσα μου λέει και αμέσως μετά να της συμπεριφέρεται με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο από όσα μου εκφράζει.
Είναι σαν θέατρο του παραλόγου.

Dogmother
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πολύ σωστό αυτό που λες. Εμένα με έχει συμβουλεύει ψυχολόγος ότι όταν έχεις παράπονο από το σύντροφό εάν έχεις την δυνατότητα να τα λες κυρίως στο ψυχολόγο και όχι σε φίλες, γιατί εάν τύχει αργότερα και αλλάξεις γνώμη και θες να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο, και εσύ θα νιώθεις άσχημα που εκφράζοσουν άσχημα για αυτόν σε άλλους, και για τις φίλες θα είναι κάπως awkward να παραμένεις σε αυτήν την επιλογή ενώ μέχρι χτες τον έβριζες.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Μετά από αυτό έρχεται μια τρομερή απογοήτευση. Τόσο καιρό σιγόνταρες τη φίλη σου στο προφίλ του απαράδεκτου τύπου που έχτιζε και μια ωραία πρωία ξυπνάς και ξαφνικά το προφίλ έχει αλλάξει άρδην. Νιώθεις ότι είσαι σε άλλη σελίδα. Πλέον δεν μπορείς να πεις ανοιχτά τη γνώμη που η φίλη σου σε έχει βοηθήσει να διαμορφώσεις για τον άλλον.
Για να μην πω και για το χρόνο που νιώθεις ότι έφυγε μέσα από τα χέρια σου.

Πολλή σπαταλημένη ενέργεια για το τίποτα. Πως μετά να θες να συνυπάρχεις έστω σε κάποιες εξόδους με τον άλλο;

WTF
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Έχω υπάρξει αυτή που έβριζε τον γκόμενο στη φίλη, η οποία στάθηκε λαμπάδα αναμμένη σε όλη τη θυελλώδη σχέση. Τελικά, τον παντρεύτηκα και ήμαστε τρισευτυχισμενοι αλλά η φίλη δεν τον μπορεί καθόλου. Όταν τη ρώτησα γιατί, η απάντηση ήταν “μετά από όσα μου έχεις πει για αυτόν κι όσα έχει κάνει στο παρελθόν, μου είναι αδύνατον να τον δω διαφορετικά. Βλέπω ότι είσαι ευτυχισμένη αλλά εγώ δεν μπορώ να αναπτύξω σχέση μαζί του”. Respect.

Σουσουράδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Και κάπως έτσι οι παντρεμένες φίλες, ή εστω αυτες που το πανε προς τα εκει, απομακρύνονται απο τις άλλες και ακολουθούν την τακτική που λέει η Dogmother. Οι ανθρωποι εχουν (έχουμε) αντιφατικα συναισθήματα. Ναι μπορει να τσακωθεις πολυ με τον αντρα σου, να θες να τα πεις στην κολλητη σου να ξεθυμανεις και να πεις διάφορα και ειναι πιθανο οταν περασει αυτη η μπορα να γυρισεις κοντα του και ολα καλα. Και πραγματικα να ειναι ολα καλα, οχι υποκριτικα. Και εσυ σαν καλη φιλη να κανεις delete οτι σου εκμυστηρευτηκε. Γιατι σου ξενιζει; Η αλλη σου εκανε παραπονα για την… Διαβάστε περισσότερα »

Κόκκινο κρασί
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Δεν είπα πουθενά ότι δεν θέλω να μου λένε τον πόνο τους. Είπα ότι παρουσιάζουν μια πολύ άσχημη εκδοχή του άλλου, αφαιρώντας πολλές φορές ίσως τη δική τους ευθύνη από τα γεγονότα. Οπότε εμένα μου παρουσιάζουν έναν άνθρωπο που δεν θα ήθελαν ούτε εκείνοι να έχουν κοντά τους, ούτε και κανένας άλλος. Και μετά κάνουν ακριβώς τα αντίθετα. Αυτό τόνισα. Ούτε είπα ότι δεν θα έπρεπε η φίλη να φερθεί καλά στη κόρη της. Λες να μην αναγνωρίζω ότι οι άνθρωποι έχουν πολλές πτυχές; Απλά δεν γίνεται να μου θάβεις κόσμο επί αιώνες με το χειρότερο τρόπο καμιά φορά και… Διαβάστε περισσότερα »

Melissa
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ε φυσικά θα ακούσεις τη φίλη/τον φίλο και το πρόβλημά του, και μια και δύο φορές και αρκετές. Εδώ μιλάμε (πιστευω) για κάτι άλλο. Για ιστορίες που επαναλαμβάνονται για πάρα πολύ καιρό -και πιθανώς κρύβουν απο πίσω δυσμενή και άλυτα προβλήματα-και για θέματα όχι μικρά -π.χ. εναν τσακωμό ή κάτι άλλο-.Ε εκεί, δεν είσαι επαγγελματίας, θα στηρίξεις τη φίλη εννοείται και θα ακουσεις κλπ.Αλλά όλα έχουν ένα όριο, πιθανώς να μην το έχεις νοιώσει σουσουράδα αυτό ακόμη. Υπάρχουν περιπτώσεις που με έχει κουράσει η φιλη τόσο πολύ, έχει εξαντλήσει την ενέργειά μου τόσο πολύ, επι μακρόν που κάποια στιγμή λές….… Διαβάστε περισσότερα »

nena
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγω θα μιλησω απ´την πλευρα της φιλης, που τυχαινει να ειμαι αυτη η φιλη.. η κολλητη μου που λες πριν απο 3 χρονια γνωριζει εναν τυπο ο οποιος ακομα και σημερα δυσκολευομαι να πιστέψω οτι υπαρχει με αυτα που εκανε και ελεγε. Μισογυνης, αθυροστομος, χωρις τροπους, κομπλεξικος, παρτακιας, χειριστικος οσο δεν παει, τελοσπαντων για να μην το κανω σεντονι, οτι χειροτερο εχουν δει τα ματια μου σε αντρα. Ποτε μου δεν τον χωνεψα, μου προκαλουσε εμετο κυριολεκτικα. Παρολα αυτα τον ανεχτηκα τον ενα μηνα που ηταν μαζι και ποτε δεν εδειξα την αντιπαθεια μου για να μην στεναχωρησω τη φιλη… Διαβάστε περισσότερα »

Σουσουράδα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Μήπως, λέω εγω τωρα, μία απο τις πολλές που την έπεφτε ο φίλος σου όταν την είχε δει ελευθερος και ωραίος, ήταν και η φίλη σου; και τώρα νιωθει άβολα με τη σχέση σας αλλα δεν μπορεί και να σου το πει ανοιχτα γιατι δεν σου ειχε μιλήσει τότε;

Jujubee
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αυτή η ερώτηση με χτύπησε στην καρδιά, γιατί έχω υπάρξει η “φίλη” της ερώτησης. Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να θεωρείτε καλό και επιθυμητό από μια πολύ καλή σας φίλη ξαφνικά να πάθει λοβοτομή. Επιπλέον, και εσείς γιατί παθαίνετε αυτήν την αμνησία; Καταλαβαίνω το να σου έχει μείνει στο ‘θα θελα’, και εγώ έχω πισωγυρίσει σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά ήξερα πάντα ότι κάνω πισωγύρισμα, το είχα πει στις φίλες μου, και το γνώριζαν, οπότε δε μπήκαμε ποτέ σε αυτή τη διαδικασία του θυμάμαι/δε-θυμάμαι. Τέλος, μπορείτε να με πείτε υπερβολική, αλλά νομίζω ότι τέτοιες φίλες, που μπορούν εύκολα να συνευρίσκονται… Διαβάστε περισσότερα »

κουκουρούκου
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Είμαστε σίγουροι πως δεν είχε παίξει ποτέ κάτι με τη φίλη και αυτόν; Κι εμείς είχαμε (φίλες με) τραγικούς γκόμενους, σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ αντέχεις να τον πετύχεις, βρε αδερφε!

Γατούλα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εγώ δεν πιστεύω ότι έπαιξε κάτι με το συντροφό σου και τη φιλη σου στο παρελθόν. Όχι ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα αλλά είναι κακό να πηγαίνει το μυαλό μας συνέχεια στο χειρότερο και να βάζουμε και τη φιλη και το αγόρι σε ένα τσουβάλι. Προσωπικά με αυτόν που είμαι τώρα, για να καταλήξουμε έτσι πως είμαστε περάσαμε πολλά. Και τον έβριζα στη φιλη μου πάρα πολύ, έκλαιγα αυτή ήταν στο πλευρό μου και της έλεγα τον συχαίνομαι. Και όταν τα βρήκα μαζί του μετά από μήνες γυρνάει και μου λέει κάνε ό,τι θες αλλά μην γυρίσεις ξανά να… Διαβάστε περισσότερα »

Luna llena
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

“Εγώ άρχισα να θέλω κάτι παραπάνω πολύ γρήγορα, άρχισε να μου γίνεται απαραίτητος θα έλεγα..” Εμένα αυτή η φράση με ανησύχησε ιδιαιτερα. Γιατί, καλή μου, σου γίνεται τόσο γρήγορα κάποιος απαραίτητος; Φρόντισε, σε παρακαλώ, περισσότερο τον εαυτό σου, ώστε να είσαι εσύ πλήρης και μην σου γίνεται κανένας απαραίτητος.

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Εμένα μου φαίνεται εντελώς παράλογο η φίλη να έχει τόση απέχθεια για τον τύπο που που να αγνοεί πεισματικά την επιθυμία της φίλης της να βγούνε όλοι μαζί. Είναι εντελώς έξω από τον τρόπο που ενεργώ, σκέφτομαι και κινούμαι στη ζωή μου. Αν δεν παίζει κάτι άλλο, τότε είναι τρομερά δύσκαμπτη και δε θα είναι η μοναδική φορά που το δείχνει.
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που περιγράφεις τη σχέση σου μ’αυτόν τον άνθρωπο. Δεν κερδίζεις ποτέ τίποτε με το να μην εκφράζεις τα θέλω σου.

JudeB
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Ε αν δεν το συμπαθεί καθόλου, καταπιέζεται και δεν μπορεί να προσποιηθεί τι να κάνει κι η κοπέλα, να πάει σ’ ένα πάρτυ που ξέρει ότι δεν θα περάσει καλά;