Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #69486

    Kiki Rikou
    Συμμετέχων

    Καλημέρα στην όμορφη αμποπαρέα!Ελπίζω να είστε καλά και @Louk Ritia να σας ζήσει το μωράκι! Δε σχολιάζω συχνά αλλά σας διαβάζω τα σχόλια σας εδώ στο φόρουμ αυτές τις μέρες πίνοντας τον καφέ μου και περνάω πολύ όμορφα. Ειδικά με την περιγραφή που έκανες για το Πάσχα lioness μου έχει μείνει, έχεις ταλέντο και γράφεις πολύ όμορφα ήταν σαν να το έχω ζήσει. Και όλες φυσικά.

    #61793

    Kiki Rikou
    Συμμετέχων

    Κι εγώ πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ okcupid!Συμφωνώ ότι οι ερωτήσεις είναι βοηθητικές στο να ξεσκαρτάρεις λίγο πιο εύκολα και να καταλάβεις τί ψαχνεις!Από κει κ πέρα σαν κόσμο νομίζω έχει μαζέψει τους πιο IT-geeks,άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες και αρκετούς φιλόζωους!Ως τώρα μου έχουν τύχει και κάποια τρολομηνύματα, αλλά και ραντεβού που πήγε καλά και πέρασα όμορφα. Το έχω δει λίγο σαν παιχνίδι προς το παρόν και όντως έχει και την πλάκα του!Από μένα είναι ναι λοιπόν και μάλιστα το έχω προτείνει και σε φίλες 🙂

    #58535

    Kiki Rikou
    Συμμετέχων

    Το ‘είδα μία κουκλάρα σήμερα και σε θυμήθηκα’ εμένα προσωπικά δε μου φαίνεται φιλικό. Βέβαια μία φράση από μόνη της δε λέει κάτι και για να βγει συμπέρασμα καλό είναι να βλέπεις το όλο context μίας συζήτησης. Επίσης δεν κατάλαβα και πώς ακριβώς διάβασες αυτά τα μηνύματα. Γιατί αν εννοείς ότι κρυφά ψάχνεις το κινητό του ή τα σοσιαλ του, αυτό από μόνο του λέει πολλά. Αγαπητή Mrs trouble επειδή έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση θα σου έλεγα αυτό που θα ήθελα τότε και μένα κάποιος να μου είχε πει. Προσοχή στο κενό μεταξύ του ‘βλέπω πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν, λόγω δικών μου ανασφαλειών’ και του ‘όντως υπάρχουν αυτά τα πράγματα και έτσι δικαιολογημένα νιώθω ανασφάλεια’. Καμιά φορά όταν είμαστε μέσα στην κατάσταση δύσκολα διακρίνουμε τί από τα δύο συμβαίνει, απλά προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τα συγκεκριμένα πράγματα που σε ενοχλούν. Αν τα εντοπίσεις ακριβώς και τα βάλεις σε λέξεις θα ξεδιαλύνουν περισσότερο.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)