Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #113604

    Fraulitsa
    Συμμετέχων

    Αγαπητή TeaToRoomTwo δεν είναι ghosting αυτό που σου έκανε αυτός. Απλά έκοψε την συζήτηση και έκανε μπλοκ σε μια άγνωστη που δεν είχε προλάβει καν να συναντήσει και είχε μιλήσει ελάχιστα. Άλλο πράμα είναι το ghosting και άλλο συζητάμε και ρωτάμε πως το αντιμετωπίζετε, γιατί για ορισμένες από εμάς είναι μια πολύ επώδυνη διαδικασία.

    #107176

    Fraulitsa
    Συμμετέχων

    Συνηθισμένο φαινόμενο είναι μεν, ξεκάθαρη ένδειξη δειλίας είναι επίσης δε. Δηλαδή τι πειράζει να πει ο άλλος ανθρώπινα ότι άλλαξε γνώμη; Ας μην πει τον λόγο αν ερωτηθεί αλλά ας ενημερώσει τουλάχιστον για το ότι επιθυμεί διακοπή της επαφής, ώστε και η άλλη πλευρά να μην μείνει με την απορία του τι έγινε ή ακόμα χειρότερα να μην κάθεται και στεναχωριέται αναζητώντας τι έκανε λάθος. Ειδικότερα δε και όταν έχουν υπάρξει και ιδιαίτερες στιγμές και γεγονότα. Τότε το θεωρώ εξαιρετικά απάνθρωπο και ένδειξη έλλειψης κοινωνικής παιδείας. Δεν ξέρεις με το πόσο ευαίσθητο άτομο έχεις να κάνεις απέναντί σου και δεν βρίσκω το λόγο να κυκλοφορεί κάποιος και να πληγώνει αβέρτα κόσμο, εκτός από το ότι έχει πραγματικό πρόβλημα ο ίδιος, άρα καταλήγω και θα συνεχίσω να πιστεύω ότι όσοι και όσες το κάνουν είναι για τα πανηγύρια, απαίδευτοι, άξεστοι, χειριστικοί, κουτοπόνηροι, εγωιστές, ασυνάρτητοι, φαιδροί, δειλοί και καιροσκόποι. Ουυυφφ τους στόλισα και ξαλαφρωσα!

    #106380

    Fraulitsa
    Συμμετέχων

    Επίσης υπάρχει το internations.org που πριν την πανδημία διοργάνωνε πάρα πολλά πάρτυ και κάθε είδους δραστηριοτητες και events. Εγώ εκεί γνώρισα τις πιο πολλές παρέες όταν πρωτοήρθα Ζυρίχη, Έλληνες αλλά και ξένους και μετά κάπως ο ένας έφερνε τον άλλον και γνωριζόσουνα στην συνέχεια σχεδόν αυτόματα και εκτός των διοργανώσεων.

    #93441

    Fraulitsa
    Συμμετέχων

    Ουράνιο τόξο, τα ίδια λένε και πολλοί άντρες, ότι είναι πολύ δύσκολο για τον άντρα να κάνει σεξ, ενώ οι γυναίκες κάνουν ό,τι ώρα θέλουν επειδή αυτές διαλέγουν. Για την περίπτωσή σου θα έλεγα ότι σου κάνουν ghosting για τους λόγους που πολύ σωστά εντόπισες αλλά τους πέρασες λίγο στα γρήγορα. Δεν έχεις δικό σου σπίτι, οπότε το να πάτε σε ξενοδοχείο είναι έξοδα και διαδικασία και δεν είσαι διατεθημένη να πας στο δικό τους (και καλά κάνεις αν αισθάνεσαι έτσι, δικαίωμά σου), οπότε δεν κάθονται να ασχοληθούνε να σε γνωρίσουν παραπάνω για να κάνουν απλά ένα κρεβάτι. Βαριούνται. Δεν έχει να κάνει σίγουρα με την εμφάνισή σου, αυτό να το βγάλεις από το μυαλό σου, διότι αν δε τους άρεσες με το που σε είδαν στο προφιλ και σε κάνανε match, δε θα έβγαιναν καν μετά σε ραντεβού για να σε φέρουν ύστερα σπίτι για την συνέχεια (και όχι για να σε γνωρίσουν σαν άτομο πρώτα, όπως θες εσύ). Οπότε μην στεναχωριέσαι για τα ghosting αυτά, θέλατε απλά άλλα πράματα. Εκείνοι θέλαν πιστεύω κάτι πιο γρήγορο, χωρίς πολλά πολλά κανονίσματα και ίσως για μία φορά μόνο και τους άρεσες αρκετά για αυτό το στόχο αλλά εσύ θέλεις μεν σεξ, αφήνεις δε και ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω εξέλιξη. Δεν έχουν όλοι δυστυχώς την ενέργεια να ασχοληθουν. Υπάρχει πράγματι ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που βλέπει το τίντερ σαν τζάμπα παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών, για να το πω κομψά. Ε, για αυτούς ούτε καν να κάθεσαι να στεναχωρίεσαι που σε απέρριψαν.

    Η συμβουλή μου θα ήτανε να μην ξαναβγεις με άτομο το οποίο όπως λες και συ σου φάνηκε μέτριας εμφάνισης, σα να περίμενες ότι για το λόγο αυτό θα έκανε το ψυχικό να κάνει σεξ με όποια να είναι. Υποτιμάς τον έαυτό σου με αυτό που λες και ξεχνάς ότι κάποιοι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το πως είναι εμφανισιακά, παραμέουν πιστοί στα γούστα τους και καλά κάνουν αν έτσι νιώθουν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα περιμένουν πολύ μέχρι να κάνουν σεξ με ατομο που να αντιστοιχεί στα γούστα τους. Έτσι θα έπρεπε να σκέφτεσαι και συ βασικά. Αφού θες κυρίως να κάνεις σεξ όπως λες, να βγαίνεις μόνο με αυτούς που με το που τους δεις θα παθαίνεις σοκ και τρέμουλο και θα θες να τους βάλεις αμέσως κάτω να τους αλλάξεις τα φώτα. Να λες από μέασ σου, “ώ ρε μάνα μου, τι μανάρι είναι αυτό, θέλω να το κατασπαράξω τώρα” και όχι να βγαίνεις με μισή καρδιά με κάποιον που δε σε ανάβει και τόσο, με την κακομοίρικη ψυχολογία ότι δε βαριέσαι, ας πάω, μήπως είναι και αυτός αντίστοιχα απελπισμένος με μένα και γίνει ίσως κάτι. Αυτά είναι ημίμετρά και ίσως να είναι και ο λόγος που σου βγαίνει αυτή η συστολή που οι άλλοι την μυρίζονται, καταλαβαίνουν ότι δεν γουστάρεις και μετά γι’ αυτό δεν ασχολούνται περαιτέρω.

    Στα λέω όλα αυτά γιατί έχω παρατηρήσει και γω από τα άπειρα ραντεβού απο τίντερ που έχω βγει ότι όταν ο άλλος ψάχνει κάτι γρήγορο και εύκολο, να του έρθει έτοιμο και γενικά βαριέται να ασχοληθεί πολύ έτσι όπως έχουν γίνει οι γνωριμίες από κει μέσα, επειδή έχει προφανώς άλλες 40 κοπέλες στην ουρα να περιμένουν να τις δοκιμάσει, αν δεν τον φιλίσω στο τέλος του 1ου ραντεβού επειδή δε μου βγήκε αρκετα ή επειδή θα ήθελα να τον ξαναδώ για να κρίνω, ε, μετα χαλάει το πράμα και αρχίζουν εκείνοι να απομακρύνονται. Δε πειράζει όμως, γιατί εγώ άλλη εξέλιξη και άλλο ρυθμό ήθελα, οπότε στο καλό να πανε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα σου έλεγα να το δεις και συ έτσι χαλαρά κάπως και να είσαι πιστή στα γούστα σου, αν και το ξέρω ότι είναι δύσκολο, όταν θέλεις απλά διακαώς επιτέλους να γίνει κάτι.

    Το αρχικό μου ποστ βασικά το οποίο αποτέλεσε και το έναυσμα έναρξης αυτού του νήματος ήταν πως αντιμετωπίζετε εσείς το γεγονός ότι κάποιοι εξαφανίζονται χωρίς εξηγήσεις και αν ζητάτε εσείς οι ίδιοι εξηγήσεις ή τους αφήνετε να πάνε στην ευχή του θεού όταν έχει υπαρξει ήδη κάποια τριβή. Το να εξαφανιστεί μετά από 1 άντε βαριά 2 ραντεβού ο άλλος, τη στιγμή που δεν πρόλαβε να γίνει και κάτι, εγω προσωπικά δε το θεωρώ και τόσο τραγικό. Μάλλον λογικό αν δε αρέσαμε ο ένας στον άλλον. Αλλά το άλλο το θέμα, που τον βάζεις σπίτι σου αρκετές φορές, που λέει και δείχνει πράματα μεγάλα για κάνα μήνα, 2μηνο, 3μηνο και μετά εξαφανίζεται έτσι απλά, Ε ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ!

    #89618

    Fraulitsa
    Συμμετέχων

    Sofie σ’ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. 🙂
    Δε ξέρω ρε παιδί μου, εμένα αυτές οι συμπεριφορές μου φαίνονται πολύ αντικοινωνικές, σα να πήγε κάτι στραβά στην ανατροφή του ατόμου που κάνει το ghosting δηλαδή. Τρόπους δεν τους έχουν μάθει καθόλου; Ειδικά μετά από επαναλαμβανόμενο σεξ κιόλας, που ο άλλος σου έχει ανοίξει το σπίτι του ρε συ, σε εμπιστεύτηκε, σε έβαλε μέσα, ενωθηκαν τα κορμιά σας και μετά δεν έχει την αξιοπρέπεια να πει ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμεί συνέχεια; Γιατί, τι θα γίνει;

    Το θέμα το άνοιξα βασικά γιατί με πείραξε ιδιαίτερα μια περίπτωση πρόσφατα στην οποία το ίδιο το άτομο κιόλας που είχε εξαφανιστεί για λίγες μέρες, επικοινώνησε από μόνο του, χωρίς να τον ψάξω εγώ και είπε ότι θέλει να βρεθούμε απο κοντά να μου εξηγήσει τις δυσκολίες που περνάει και που ήταν και ο λόγος που έκανε την 1η εξαφάνιση 6 ημερών. Μάλιστα με διαβεβαίωσε ότι δε μου κάνει ghosting γιατί δεν έχει λόγο για κάτι τέτοιο αφου περνάμε τόσο ωραία μέχρι τώρα και ότι θα μου τα ξεκαθαρίσει όλα από κοντά, γιατί δε θέλει να χάσει αυτό που έχουμε.

    Απάντησα πολύ ήρεμα και φιλικά ότι δέχομαι ευχαρίστως να τον συναντήσω και με κατανόηση και ηρεμία να ακούσω ότι έχει να μου πει, δεν υπάρχει λόγος ούτε για καβγά ούτε για φασαρία. Ε και μετά αυτό ήταν, δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ, λες και πέθανε! Δηλαδ’η τι μπορεί να μεσολάβησε;! Ποιός κάνει τέτοιο πράμα ρε σεις;!

    Μετά από μια βδομάδα έστειλα ακόμα ένα τελευταίο μύνημα όπου ρωτούσα ανθρώπινα, βρε μήπως μου κάνεις ghosting πράγματι ή όντως σου συνέβει κάτι πολύ σοβαρο;; Γιατί άνθρωποι είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις! Οπότε είπα πρώτα να τσεκάρω πριν εκνευριστώ.

    Καμία απάντηση εδώ και 3 βδομάδες, οπότε δε ξέρω τι να σκεφτώ. Και τώρα αναρωτιέμαι αν πρέπει να στέιλω το σύνηθες ξεχεστικό μύνημα που τα βγάζεις απλά όλα απο μέσα σου, μόνο και μόνο για να αισθανθείς εσύ καλύτερα ή αν είναι καλύτερα απλά να μην ξαναστείλω τίποτα και να το αφήσω να πάει στην ευχή, πράγμα όμςω που με εκνευρίζει.

    Με εκνευρίζει που όλοι αυτοι που κάνουν ghosting δεν έχουν καμία συνέπεια για την σκατένια τους συμπεριφορά και που συνεχίζουν μετά κανονικά τις ζωές τους, ξεχνόντας ότι πίσω από την οθόνη βρισκόταν έναν άνθρωπος με αληθινά συναισθήματα που του καταρακώνουν την αυτοπεποίθηση με αυτή την συμπεριφορά, ειδικα δε όταν έχουν πει ότι θέλουν να σου εξηγησουν απο κοντά και δεν θέλουν να σε χάσουν και μετά δε το πραγματοποιούν.

    Ε τι τα λενε αυτά;;;; Δε καταλαβαίνω το λόγο να τα λένε και μετά να μην τα πραγματοποιούν. Ας μη τα λέγανε καλύτερα καθόλου και ας συνεχίζαν την αρχική εξαφάνιση χωρίς απολογίες ενδιάμεσα! Δε ξέρω πια τι να σκεφτώ, τι να κάνω.

    Καμία πρόταση για χειρισμό;

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)