Τι διάβασαν και είδαν οι αναγνώστες μας την εβδομάδα που πέρασε

Όλα όσα τους άρεσαν, τους ταρακούνησαν και τους έκαναν εντύπωση

Από Filodigit

Δείτε το, έχω φρίξει!

 

Από Μαγικό Φασόλι

LGBTQphobia (σκέψεις)

Έπεσα πάνω σήμερα σε αυτό το εξαιρετικό βίντεο και νομίζω αξίζει να μοιραστεί με την κοινότητα μαζί και με αυτό του ιδίου creator αναφορικά με το pro life

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-12 points
Upvote Downvote

4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
4 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
3 Συντάκτες σχολίων
papia Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Πόσο εκνευριστικό το πρώτο άρθρο από κάθε άποψη! Πρώτ’ απ’ όλα, πολλές έρευνες δείχνουν ότι απλούστατα υπάρχει όντως συχνότερη εμφάνιση της ημικρανίας σε γυναίκες (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3975603/). Όπως αντιστοίχως υπάρχουν ένα σορό συμπτώμτατα, ασθένειες και άλλες γενετικές ιδιαιτερότητες κλπ πολύ συχνότερα σε άντρες, από την υπέρταση και τα καριδαγγειακά νοσήματα έως τη σχιζοφρένεια. Αλλάόοοοχι, αν κάτι εμφαζίνεται συχότερα σε γυναίκες πρέπει προφανώς να οφείλεται σε συνωμοσία, ψεύδος ή στο ότι εν γένεια “είναι υπερβολικές”. Δεύτερον, ακόμη κι αν όντως οι γυναίκες έχουν περισσότερο τάση για ημικρανία, αυτός γράφει σα να έχουν όλες οι γυναίκες και ποτέ κανένας άντρας. Εγώ ο άνθρωπος από… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Filodigit, το διάβασα το κείμενο (που είναι γεμάτο κατηγορίες και ειρωνεία για τις γυναίκες, με το δίκιο σου έφριξες) αλλά εγώ αποφεύγω να μπαίνω σε τέτοια μάτσο αντρικά σάιτ γιατί κι εγώ στενοχωριέμαι και θυμώνω με αυτά που διαβάζω. Από την άλλη, βέβαια, πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας. Θα μπορούσα να βρω εξίσου εξυπνακίστικες απαντήσεις για να απαντήσω στις “εξυπνάδες” που λέει το κείμενο (πχ. “Οι γυναίκες έχουμε συνέχεια πονοκέφαλο γιατί μας εκνευρίζετε εσείς οι άντρες.”) αλλά σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι σωστό να μπεις στην διαδικασία να απαντήσεις στον ίδιο τόνο. ΥΓ. Και για την γνωστή καραμέλα:… Διαβάστε περισσότερα »

papia
Επισκέπτης
Συμμετέχων
papia

”Πρέπει κάπως να το λύσουμε. Να κάνουμε την αντίστασή μας! Να αποκτήσουμε κι εμείς ένα κουσούρι.” Δε χρειάζεται, έχεις ήδη. ”Δεν γίνεται να σε βοηθήσω στο συμμάζεμα κι εκεί δεν το λες, απλά δείχνεις το στομάχι σου.” Βοηθάει φυσικά, παθητικά, αφού δεν είναι δική του δουλειά να πλύνει το πιάτο που λέρωσε και το βρακί που φόρεσε. ” μετά της λέω «άντε σ’ αφήνω γιατί πόνεσε λίγο το κεφάλι μου». Η απάντησή της ξέρετε ποια ήταν; «Ναι, και το δικό μου»! Επ, οπ! Τι έγινε εδώ;”’ wtf Ντάξει, τουλάχιστον έβαλε το όνομά του κάτω απο αυτό το αριστούργημα, οπότε σου… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Μαγικό Φασόλι, ανακάλυψα το κανάλι του Στέλιου Ανατολίτη και έχει και άλλα ενδιαφέροντα βίντεο για διαφορά θέματα.