Τι διάβασαν και είδαν οι αναγνώστες μας την εβδομάδα που πέρασε

Όλα όσα τους άρεσαν, τους ταρακούνησαν και τους έκαναν εντύπωση

Από Iris Prismatica

Αν ανήκετε κι εσείς σε όσες απορούμε με τον αριθμό των γυναικών που στήριξαν (και στηρίζουν) τον Trump, τον Kavanaugh και άλλους πολιτευόμενους και δημόσια πρόσωπα που ουσιαστικά αντιμάχονται τα γυναικεία δικαιώματα, αξίζει να δείτε αυτό το κατατοπιστικό άρθρο του Guardian, πάνω σε έρευνα για τα κριτήρια ψήφου των γυναικών, και το πώς αυτά μεταβάλλονται ανάλογα με τη φυλή, το εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση.

 

Από Ophelia

Διάβασα αυτό το άρθρο στη Lifo. Μια γυναίκα με το σύνδρομο Κρουζόν διηγείται παιδικές αναμνήσεις για μια κοινωνία που “φέρεται με καλοσύνη μόνο στους όμορφους”.

 

Από Κateriri

Όταν η επιλόχειος κατάθλιψη δεν φεύγει.

Για το 38% των γυναικών που υποφέρουν από επιλόχεια κατάθλιψη, η κατάσταση συνεχίζεται και αφού τα παιδιά μεγαλώσουν. Παρόλο που η διάρκεια της κατάθλιψης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εμφανίζονται τα συμπτώματα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες το φαινόμενο να γίνει μακροπρόθεσμο, με γυναίκες να αναφέρουν ότι αντιμετώπιζαν τα συμπτώματα ακόμα και 11 χρόνια μετά την γέννηση του παιδιού τους.

 

Από Okay

Tα Public, το 2018

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

7 points
Upvote Downvote

1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
1 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
1 Συντάκτες σχολίων
Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Oσον αφορά την αναφορά της/του Okay για τα Public, έχω να προσθέσω το εξής: https://thecurlysue.com/2015/02/14/paixnidadika-stereotypa-sexismos/