«Α, μπα» classics: Γιατί οι πιο πολλές ερωτήσεις αφορούν τις ερωτικές σχέσεις;

Είναι όντως τόσο σημαντικές;

Καλησπέρα Α μπα μου.. Πάντα αναρωτιόμουν γιατί πολλές (ίσως και η πλειοψηφία, εσύ ξέρεις) από τις ερωτήσεις που στέλνουμε, αφορούν τις ερωτικές σχέσεις. Είναι όντως τόσο περίπλοκες? Θεωρείς πως υπάρχει τρόπος να το απλοποιήσουμε στο μυαλό μας? Γιατί όλα από εκεί ξεκινάνε. Αναμένω μια απάντησή σου.

Σε φιλώ

Διότι οι έρωτες είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος δρόμος προς την αυτοεπιβεβαίωση. Είναι πιο εύκολο να προσπαθήσεις να ανέβεις ψυχολογικά επειδή ο Φάνης έστειλε μήνυμα, παρά να γράψεις μια μελέτη για την θέση των παιδιών στα μυθιστορήματα του 19ου αιώνα και να αναγνωριστείς γι’αυτό από τους σχετικούς ειδικούς. Με την έλξη βλέπεις τον θαυμασμό στα μάτια των άλλων χωρίς να κάνεις τίποτα. Οπότε, γιατί να κάνεις κάτι;

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

38 points
Upvote Downvote

1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
1 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
1 Συντάκτες σχολίων
Mary Rho Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mary Rho
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

..Ενώ οι σχέσεις και ο έρωτας αποτελούν ένα βασικότατο κεφάλαιο της ζωής μας μέσα από το οποίο ολοκληρωνόμαστε ως προσωπικότητες αλλά και κοινωνικοποιούμαστε, ταυτόχρονα όλων των ειδών οι σχέσεις κατακλύζονται από στερεότυπα και ταμπού.
Μόλις, λοιπόν, βρεθεί βήμα και χώρος για να διατυπώσουμε τους προβληματισμούς και τις απορίες μας, όπως είναι φυσικό, αφηνόμαστε και ρωτάμε όλα αυτά που κουβαλάμε στο μυαλό μας!