in

Αγαπητή «Α, μπα»: Τέλειωσε αυτός και τέλειωσε το σεξ

Γιατί όσοι επιλέγω δεν μου δίνουν σημασία στο σεξ;

Γιατί όσοι επιλέγω δεν μου δίνουν σημασία στο σεξ; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

mxsh T9THJMIIMPM unsplash
Photo by _Mxsh_ on Unsplash

Βγαίνουμε μαζί τέσσερις μήνες. Είμαι 25 είναι 34. Όλα είναι οκ, εκτός από το σεξ! Δεν είναι ότι δεν ταιριάζουμε απλά βάζει σε προτεραιότητα τον εαυτό του. Πριν μισή ώρα κάναμε, τελείωσε σε λιγότερο από δέκα λεπτά και ούτε συζήτηση για μένα. Τελείωσε αυτός και τελείωσε και το σεξ αυτόματα. Δεν θέλω να του πω κάτι γιατί νιώθω σαν να ζητιανευω οργασμούς. Με ξενερώνει που δεν το θεωρεί δεδομένο. Αν του πω ότι με ενοχλεί και το αλλάξει μετά θα σκέφτομαι ότι το κάνει με το ζόρι και δε θα θέλω καν να κάνω σεξ μαζί του. Ξέρω πως όλα αργά ή γρήγορα οδηγούν στον χωρισμό αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και το κρατάω με νύχια και με δόντια όπως βλέπεις. Σκέφτομαι ότι 9/10 παρτενέρ μου έτσι έκαναν. Μόνο ένα άτομο πραγματικά είχε υπόψιν του την ικανοποίηση μου. Να αλλάξω χώρα; Ήπειρο; Πλανήτη; Έχω βάλει τα κλάματα από τα νεύρα. Γιατί όλοι όσοι επιλέγω δε μου δίνουν σημασία στο σεξ;

 

Λες να συμβαίνει ειδικά σε σένα; Όντως αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει;

Να του πεις κάτι, γιατί αν το πάθαινε εκείνος να δεις που δεν θα σκεφτόταν «ζητιανεύω οργασμούς». Τι θα σκεφτόταν; Θα σκεφτόταν ότι είσαι πάρα μα πάρα πολύ κακή παρτενέρ. Για σκέψου το κι εσύ.

Πολύ αισιόδοξη είσαι με το «αν του το πω και αλλάξει», αν αλλάξει, τρύπα μου τη μύτη, ας αλλάξει και ας αλλάξει για όποιον λόγο θέλει. Μόνο που αν του το πεις θα σου πει ότι όλες οι πρώην τελείωναν μόλις τις κοιτούσε, μόνο εσύ «έχεις πρόβλημα».

Τώρα αλήθεια, τι το ωραίο έχει και σου αρέσει και μάλιστα πάρα πολύ, μετά από τέσσερις μήνες κι όλας, σας δένουν τα παιδιά και τα σπίτια; Η συμπεριφορά του στο κρεβάτι λέει όσα χρειάζεται να ξέρεις. Κάπου ένας στους δέκα σκαμπάζει, θα έλεγα ότι είναι αρκετά χαρακτηριστικό το ποσοστό, οπότε ψάξε και βρες τον επόμενο.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

66 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Tartine
Tartine
3 χρόνια πριν

Χώρισε τον. Όταν σε ρωτήσει Γιατί, πες Γιατί δεν μου αρέσει το σεξ μαζί σου. ΜΙΛΑΤΕ ΡΕΕ που έχουμε καταλήξει οι γυναίκες να έχουμε ενοχές που ο άλλος είναι άχρηστος

Άγουρο μελομακάρονο
Άγουρο μελομακάρονο
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Tartine

Σ’ αγάπησα, να ξέρεις! Αλλά έχω να επισημάνω τούτο: όχι γιατί “δε μ’ αρέσει”, αυτό εννοεί ότι είναι θέμα γούστου. Οι νάρκισσοι αμέσως σκέφτονται ότι δεν φταίνε αυτοί (κλασικά!), αλλά η άλλη μεριά.
Καλύτερο πιστεύω θα ήταν το “γιατί δεν κάνεις καλό σεξ”. ΜΠΟΥΜ.

Tartine
Tartine
3 χρόνια πριν

Ωωωω, σωστή!!!+++

matilda
matilda
3 χρόνια πριν

Moυ έχει τύχει ακριβώς το ίδιο με one night stand όπου μάλιστα αφού τελέιωσε γυρνάει και μου λέει σε στυλ μεταξύ σοβαρού και αστείου “Δεν νομίζω να θες να τελειώσεις και εσύ ε! Δεν έχω πρόβλημα να τελειώσω μόνο εγώ”. Στην συνέχεια του είπα ότι θέλω να τελειώσω και μετά από προσπάθεια διάρκειας 1 λεπτού το πολύ μου λεει “Tι πρόβλημα έχεις? Με όσες έχω πάει στο παρελθόν τρελαίνονταν με αυτά που τους έκανα”. Ενώ σκεφτόμουν τι να απαντήσω για να τον αποστομώσω, μου λέει ότι πρέπει να πάει σπίτι του να απλώσει το πλυντήριο να μην μυρίσουν τα ρούχα.… Διαβάστε περισσότερα »

soukaivou
soukaivou
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  matilda

Preach

matilda
matilda
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  soukaivou

χαχαχαχ

Greige
Greige
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  matilda

Μη μου πεις ότι τον λένε Κώστα!!! Πόσοι σκέφτονται το πλυντήριο σαν δικιολογία?

matilda
matilda
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Greige

Όχι όχι δεν τον λέγανε Κώστα! Δεν αποκλείω όμως το ενδεχόμενο να την χρησιμοποίησε μια φορά ο Κώστας, να σκέφτηκε ότι βρήκε την δικαιολογία του αιώνα και μετά να μοιράστηκε την σοφία του και με τα υπόλοιπα αδέρφια.

Αιλουροειδέστατο
Αιλουροειδέστατο
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  matilda

Καλέ παιδί για σπίτι, που βάζει και πλυντήριο, και δεν ήθελες να τον στεφανωθείς, να τον κάνεις πατέρα των παιδιών σου, κολώνα του σπιτιού σου, κολώνα της ΔΕΗ, κάτι σε κολώνα τέλος πάντων; Πάει το ‘χασες το κελεπούρι! Δε βλέπεις τι κυκλοφορεί; Εδώ ο άλλος ο αρχιτέκτονας και είπε χαλαρά “ε όχι και να σχεδιάσω στο μπάνιο το καλό θέση για πλυντήριο, ας το βάλουν στο μπαλκόνι…”

matilda
matilda
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αιλουροειδέστατο

Κλάιω νύχτα και μέρα που άφησα τέτοιο λαμπρό παιδί να φύγει.

Ντέζι Μακρή
Ντέζι Μακρή
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Αιλουροειδέστατο

Αχ, πότε έγινε αυτό και το’ χασα?
Πείτε συμπατριώτες.

Ντέζι Μακρή
Ντέζι Μακρή
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  matilda

Η απάντηση είναι “δεν μπορούσα να περιμένω να βάλω πλυντήριο & έπλυνα στο χέρι”.

Τερατένιο Τιραντάκι
Τερατένιο Τιραντάκι
3 χρόνια πριν

Δε ζητιανεύεις φίλη. Διεκδικείς και απαιτείς οργασμούς. Αξίζεις οργασμούς. Χρειάζεσαι οργασμούς. Αν δεν μπορεί, γεια.

Maninanina
Maninanina
3 χρόνια πριν

Αχ και βαχ. Εννοείται ότι σεξ είναι μόνο αν τελειώσει ο άντρας. Επισης σεξ γίνεται μόνο αν του σηκωθεί. Εννοείται όλες είχαν απίστευτους οργασμούς μαζί τους. Τους τα μαθαίνουν κάπου αυτά ήθελα να ξέρω; Από τα πιο τραγικά χαρακτηριστικο αυτού, που μου έχουν τύχει, είναι να πονάω πολύ μια μέρα παρά πολύ, σταματήσαμε (όχι αμέσως μόλις το είπα) ήμουν διπλωμένη στα δυο γιατί ο πόνος συνέχισε. Και τις επόμενες μέρες αυτός ήταν έξαλλος γιατί δεν χωρούσε το μυαλό του ότι τον άφησα έτσι και δεν έκανα κάτι για να τελειώσει!! Οι φίλοι του (ω ναι!) δεν πίστευαν στα αυτιά τους… Διαβάστε περισσότερα »

Educated guess
Educated guess
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maninanina

Δύο λέξεις:
“Χεράκια έχεις!!”

thecure
thecure
3 χρόνια πριν

Εμένα πάντως όταν ο τελευταίος σύντροφος μου μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, μετά από πάρα πολύ καιρό που είχαμε να κάνουμε σεξ με άφησε εμένα ανικανοποίητο αφού είχα κάνει τα πάντα όλα για να ικανοποιηθεί εκείνος και έμεινα κυριολεκτικά με το πουλί στο χέρι ήταν το απόλυτο deal breaker. H αυτοδιάθεση, το δικαίωμα στην ικανοποίηση είναι αδιαπραγματευτα.οταν ένας άνθρωπος δεν σε υπολογίζει στο σεξ,που μιλάμε για διασκέδαση, μιλάμε για στιγμή επικοινωνίας, στιγμή χαλάρωσης,δεν σε υπολογίζει γενικά ως οντότητα.μιλαμε για αυτοικανοποηση που απλά υπάρχει κοινό να βλέπει.μιλαμε για ναρκισσισμό. Δεν είναι καθόλου αμελητέο. και μόνο το γεγονός ότι έβαλες τα κλάματα… Διαβάστε περισσότερα »

Rock Kastoras
Rock Kastoras
3 χρόνια πριν

Κανείς δεν είναι εγωιστής μόνο στο σεξ..χάσε κ άλλο χρόνο με κακό σεξ μαζί του κ θα δεις κ τις υπόλοιπες πτυχές..

soukaivou
soukaivou
3 χρόνια πριν

Δεν έχει αλλάξει κάτι γιατί όλες σκεφτόμαστε περίπου όπως εσύ.
Αν αυτός αν δεν σε έκανε να τελειώσεις έμενε με το πουλί στο χέρι, και το ίδιο έκαναν όλες οι παρτενέρ να δεις τι ωραία που θα ενδιαφερόταν.
Θέλουμε update με το τι σε κρατάει σε αυτόν που αντισταθμιζει το χάλια σεξ και το ότι γράφει την ικανοποίηση σου στα τέτοια του.

Φούστα Κλαρωτή
Φούστα Κλαρωτή
3 χρόνια πριν

Και όπως και να θίξεις το θέμα είναι σχεδιασμένο έτσι το σύστημα ώστε να σε χαρακτηρίσει ή τσούλα ή ανοργασμικιά. Δεν ξερω τι ειναι καλύτερο.

Anna
Anna
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Φούστα Κλαρωτή

Καλέ καλύτερο είναι να φεύγουμε μετά την πρώτη- δευτερη προσπάθεια, γιατί είναι πολλοί που είναι έτσι και δεν προλαβαίνουμε να δίνουμε σε όλους 4 μήνες.

αζιμούθιο
αζιμούθιο
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Anna

Πολύ σωστό!
Και μακάρι να ήταν μόνο τετράμηνα (που σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ).

Lama
Lama
3 χρόνια πριν

Άκου τι θα κάνεις.
Την επόμενη φορά πριν τελειώσει εκείνος,σταματα και πες τελείωσα .
Και αστον να βόσκει

bournela
bournela
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Lama

Lama Ο άντρας μου έβγαινε με μια κοπέλα πριν από χρόνια, η οποία απλά ανέβαινε πάνω του, ολοκλήρωνε και τον παράταγε αμέσως!3 στις 3 φορές. Δεν της είπε τίποτα ούτε διεκδίκησε τον οργασμό του, απλά της είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσουν. Είμαι σίγουρη ότι ήταν κάποια που είχε “καεί απ’ τον χυλό” , και φύσαγε και τα γιαούρτια.. με μανία!

Lama
Lama
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bournela

Στανταρ ναι θα είχε αγανακτησει δε το συζητώ

ω βάι βάι
ω βάι βάι
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  bournela

Avenger η κοπελιά!

δε σου λέω!
δε σου λέω!
3 χρόνια πριν

Είναι πολλοί αυτοί που προσπαθούν πραγματικά, αλλά δεν τα καταφέρνουν, γιατί δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν (και συχνά δεν ξέρουμε ούτε κι εμείς να τους καθοδηγήσουμε βέβαια), αλλά αυτοί που δεν προσπαθούν καν γιατί δεν τους ενδιαφέρει είναι σωστό λαχείο. Παιδί διαμάντι πέτυχες! Γιατί σου αρέσει πάρα πολύ κάποιος που δεν ενδιαφέρεται να περάσεις καλα στο σεξ; Να μην αλλάξεις χώρα ούτε και ήπειρο, να συνεχισεις να ψάχνεις μέχρι να βρεις κάποιον που δείχνει το στοιχειώδες ενδιαφέρον για την παρτενέρ του.