in

Αγαπητή «Α, μπα»: Μιλούσαν αισχρά για τις γυναίκες

Εκείνος δεν απάντησε γιατί είναι φίλοι από παλιά

Εκείνος δεν απάντησε γιατί είναι φίλοι από παλιά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

matheus ferrero TkrRvwxjb 8 unsplash
Photo by Matheus Ferrero on Unsplash

Ρε α,μπα είμαι υπερβολική γιατί πιστεύω αυτά που άκουσα ήταν ότι πιο άθλιο και άρρωστο έχω ακούσει από παρέα αγοριών να μιλάνε μεταξύ τους για τις γυναίκες. Είμαστε λοιπόν σε μια καφετέρια μεγάλη παρέα και κορίτσια και αγόρια και όλοι περιμένουν έναν τύπο να έρθει εγώ δεν τον είχα γνωρίσει. Έρχεται ένα τέρμα καλό παιδί ταπεινός χωρίς πολλά πολλά ούτε ιστορίας ούτε τίποτα στο μεταξύ όλη η παρέα είμαστε 25 χρονών. Και όλοι να σχολιάζουν διάφορα πριν έρθει για τα λεφτά του κάτι το οποίο δεν κόλλαγε μιας και ήταν πολύ εντάξει παιδί τελικά. Κάθεται τέλος πάντων συστήνεται και κλασικά τα κορίτσια μιλάνε μεταξύ τους και τα αγόρια μεταξύ τους. Αυτός ναυτικός γ καπετάνιος στα φορτηγά πλοία όταν το ρώτησα αυτός μου είπε και ήταν μετά από 11 μήνες ταξίδι που άργησαν να τον βγάλουν λόγο covid. Στο μεταξύ αρχίζουν όλοι τις παρέας αγόρια κορίτσια να του λένε ”έλα ρε μαλάκα κανένα που****ιο γα*** και τώρα με τα 50.000 τι θα κάνεις πάρτι με ξεκ*** και για πες ρε όλες στα πόδια σου τώρα ε και με τα λεφτά τι θα κάνεις και η εταιρεία σου γλείφει τα **** ;” τολμώ να πω πως ήμουν έτοιμη να ξεράσω και τους απαντάω με αυστηρό ύφος ”’πως μιλάτε έτσι για τις γυναίκες δεν ντρέπεστε και γενικά γιατί να τα κάνει αυτά ποιος τα κάνει αυτά ας πούμε;΄΄ και μου λέει αυτός ”συγγνώμη έχεις δίκιο αράξτε λίγο ρε παιδιά δίκιο έχει η κοπέλα” και πετάγονται όλη η παρέα του και μου λένε να το βουλώσω και ότι στον καπετάνιο δεν θα μιλάει κανείς έτσι και έτσι κάνουν οι καπετάνιοι έχουν όποια θέλουν όποτε το θέλουν και ξυδάκι αν δεν μου αρέσει. Πόσο άρρωστη παρέα ειλικρινά ο τύπος ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που ούτε καν συμφωνούσε μαζί τους αλλά επειδή είναι φίλοι από τα παλιά δεν τους έλεγε τίποτα. Τι φάση αφού και ο ίδιος δεν είναι τόσο ρηχός και δεν συμφωνεί μαζί τους γιατί δεν τους κάνει πέρα ;

– Καπετάνισσα

Η παρέα σου, αν αυτή είναι η παρέα σου, είναι εντελώς ακατάλληλη για σένα. Αν δεν είναι και βρέθηκες τυχαία εκεί, μην τους ξαναδείς.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

31 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Τσιτσίγκειος Πένα
Τσιτσίγκειος Πένα
3 χρόνια πριν

Σε τι σκουπιδοπαρέα βρέθηκες καλέ; Μην τους ξαναδείς, απλά και ξαστερα. Τι άλλο να πει κανείς.comment image

Alethiometer
Alethiometer
3 χρόνια πριν

Η ερώτηση είναι ΕΣΥ γιατί δεν τους κάνεις πέρα και συναναστρέφεσαι με τέτοιο υπόκοσμο. (Τι διάλογοι είναι αυτοί, από τον Οικονομίδη τους ξεσήκωσαν; Σιχτίρι, μεσημεριάτικα, σιχάθηκα τη ζωή μου που τ’ άκουσα. Απορώ γιατί έμεινες. ΑΠΟΡΩ).

Ariel
Ariel
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Alethiometer

Ποιος διάλογος, καταλαβατε εσείς τι είπαν;
Ο Οικονομιδης ποιος είναι;

Alethiometer
Alethiometer
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Ariel

Κατάλαβα αλλά δε μπορώ να κάνω τη μεταγραφή: α. βάλλομαι αισθητικώς και β. θα μου κόψει το σχόλιο ο admin (και καλά θα κάνει).
Ο Οικονομίδης είναι σκηνοθέτης.

Pink lemonade
Pink lemonade
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Alethiometer

μπραβο Alethiometer και έλεγα τι μου θυμίζει όλο αυτό το βρισίδι..

Anna
Anna
3 χρόνια πριν

Ε κάνε παρέα με τον καπετάνιο ή με άλλους, συμβόλαιο έχετε υπογράψει και φοβάσαι ότι θα πληρώσεις ρήτρα αν σταματήσεις να τους συναντάς;

Tinuviel
Tinuviel
3 χρόνια πριν

Επαθαν μαζικο κομπλεξ με το καπετανιο που στο μυαλο τους εχει γερο μισθο και “ελευθερη ζωη” στα λιμανια και στα καταγωγια, οποτε εκαναν ολο αυτο το σοου για να δειξουν ποσο μεγαλος ειναι ο Γιακουμης τους. Σε τετοια ατομα δεν απαντας ποτε σοβαρα, τυπου δε ντρεπεστε. ΟΧΙ δε ντρεπονται. Μονο να γελασεις στα μουτρα τους μπορεις, να τους πεις καμια κακία να τους κανεις εξαλλους που θα μικρυνει ο Γιακουμης τους , και μετα να εξαφανιστεις.

Nissa Nissa
Nissa Nissa
3 χρόνια πριν

Αυτός γιατί δεν τους κάνει πέρα; ΕΣΥ γιατί δεν τους κάνεις πέρα!

Pink lemonade
Pink lemonade
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Nissa Nissa

***εάν δεν αποδειχθεί όμοιος τους***
μπορεί να έχει επικεντρωθεί στην δουλειά του. είναι δύσκολο στο λιγοστό διάστημα που φτάνει πίσω στα πάτρια εδάφη να κάνει νέες παρέες. προτιμάει να κρατήσει αυτές τις όποιες και εάν είναι για να έχει μία σύνδεση με αυτούς που αφήνει πίσω… μεγαλώνοντας, θα τους κάνει πέρα. κυρίως γιατί θα συνειδητοποιήσει ότι αυτή η παρέα δεν θα καταλάβει ποτέ το κόστος που “πληρώνει” εκείνος για να βγάλει τα χρήματα που βγάζει.

no_roots
no_roots
3 χρόνια πριν

Αυτό το “κλασικά τα κορίτσια μιλάνε μεταξύ τους και τα αγόρια μεταξύ τους” συμβαίνει ακόμα ρε παιδιά; Και στα 25;

Po the Panda
Po the Panda
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  no_roots

Δεν είχα ιδέα οτι αυτό συνέβαινε γενικώς. Δεν μου έχει τύχει ποτέ, ούτε καν στις παρέες του σχολείου.

Ιζόλδη
Ιζόλδη
3 χρόνια πριν

Hold your horses, καπετάνισσα! Μάλλον τσιμπήθηκες με τον καπετάνιο, αλλά μην τον εξιδανικεύεις. Σου έδωσε δίκιο όταν διαφώνησες, όχι απαραίτητα επειδή συμφώνησε μαζί σου, αλλά ίσως για να επαναφέρει τις ισορροπίες στην παρέα ή ακόμα και ως τακτική γύπing (δεν το πήγα μακριά, πάει μόνο του). Εσύ αναθεώρησε την άποψη που έχεις για την παρέα σου και κράτα πολύ μικρό καλάθι για τον χαμηλών τόνων καπετάνιο, δεν τον ήξερες κι από χθες

extravagantza
extravagantza
3 χρόνια πριν

Εσυ αναρωτιεσαι γιατι τους κανει παρεα και εγω μπορω να αναρωτηθω γιατι επισης εσυ τους κανεις παρεα. Ο καθενας εχει τους λογους του και ας σταματησουμε να κρινουμε ενα ατομο απο τους φιλους του. Ισως αιρετικη αποψη. Κρινε πρωτα αυτους που λενε αηδιες. Τους εκρινες και μπραβο σου. Μπορει να τους κανει παρεα γιατι δεν εχει αλλους φιλους και η μοναξια για καποιους ειναι αβασταχτη, μπορει γιατι τους ξερει απο παλια και ΄για ενα ποτακι καλοι ειναι βρε αδερφε΄, μπορει να τους βλεπει μια φορα τον χρονο οταν γυρναει ή μην εκανε αλλους φιλους εξαιτιας του επαγγελματος του και οταν… Διαβάστε περισσότερα »

tsoupra
tsoupra
3 χρόνια πριν

το απόφθεγμα λοιπόν της παρέας σου είναι ότι όποιος έχει λεφτά γ***ει. μάλιστα. και επίσης δεν ήσουν η μοναδική κοπέλα εκεί! και μίλησες μόνο εσύ! και δηλαδή τώρα κατάλαβες τη μισογυνίστικη στάση της παρέας σου; ΤΩΡΑ; δεν έχω να πω πολλά εκτός από το άλλαξε παρέα.

Enamorame Coqueteame
Enamorame Coqueteame
3 χρόνια πριν

Το ολο scense παντως θυμιζει πιο πολυ παρεα ατομων 15 χρονων παρα 25…Κατι βλαμμενα με τετοιες σεξιστικες αντιληψεις που δεν εχουν τπτ το ουσιαστικο να πουν, ενας τυπος και μια κοπελα που πρεπει να’ναι μια χαρα ατομα αλλα κολλουν για καποιο απροσδιοριστο λογο σε μια βλακοπαρεα κι ενω εχουν τον νου και την κριση να καταλαβουν οτι κατι δεν παει καλα εκει περα καθονται κι ασχολουνται…..Ναι υπαρχει και ο ορισμος ”παιδαρελια”, που χαρακτηριζει τους νεαρους αντρες οι οποιοι φαινεται να εχουν λιγο η αρκετα παρατεταμενη εφηβεια, κι αναφερεται γενικα ειτε σε τυπους με πολυ χαμηλο πνευματικο επιπεδο που ολο μιλανε… Διαβάστε περισσότερα »