in

Αγαπητή «Α, μπα»: Μου είπε να πάμε σπίτι του

Δεν βρεθήκαμε ποτέ

Δεν βρεθήκαμε ποτέ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

lou escobar 1602796226396686

αγαπητη α μπα πριν λιγο καιρο εχω βγει με μια φιλη και αλλα δυο αγορια.το ενα απο αυτα με προσεγγιζει και μου λεει εκεινο το βραδυ να παμε βολτα με το αυτοκινητο του.του λεω πως δεν με ψηνει αυτη η φαση και του προτεινω να βρεθουμε καποια αλλη μερα για χαλαρο ποτο να γνωριστουμε λιγο.εκεινος συμφωνει και κανονιζουμε μερα και ωρα.τη μερα εκεινη λοιπον ξεκιναω να παω στο ραντεβου και ενω ειμαι στο τρενο μου στελνει μνμα και λεει κατεβα να σε παρω να παμε σπιτι μου.εγω να προσπαθω να εξηγησω οτι δεν ψηνομαι, αυτος να μην ψηνεται για βολτα (λεγοντας οτι η εξοδος για ποτο ειναι φλωρια) και να μην τα πολυλογω δεν βρεθηκαμε.βρε α μπα δεν με πειραζει που ειχαμε διαφορετικα θελω, αλλα με πειραξε η προσεγγιση του που ηταν αποτομη και που προσπαθουσε να περασει το δικο του και που βασικα εκεινη τη μερα τζαμπα ετοιμαστηκα και βγηκα απο το σπιτι.μετα απο λιγο καιρο τον βλεπω παλι σε κοινη παρεα και ημουν καπως μαγκωμενη.ενας φιλος του να μου λεει τι καλο παιδι που ειναι και περασμενα ξεχασμενα κλπ. , αλλα βρε α μπα η συμπεριφορα του τοτε προς εμενα ηταν σκαρτη.τα λεω υπερβολικα;
– ελ

Τρόμαζα όλο και περισσότερο όσο το διάβαζα και ΕΥΤΥΧΩΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ. Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι πήγε να γίνει, σημασία έχει ότι δεν υποχώρησες μήπως σε πει ξινή και ξενέρωτη.

Όχι μόνο δεν πρέπει να είσαι μαγκωμένη με τον μπιπ, αλλά καλύτερα να του κόψεις την καλημέρα, και παράλληλα σε όλους όσους τον πλασάρουν για «καλό παιδί». Το καλό παιδί είναι ένας επικίνδυνος αρχιμπίπ, όπως και ο μπράβος του που ήρθε για να σε ψήσει κάνοντας σε να νιώσεις τύψεις και τελικά να υποχωρήσεις. ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά κάτι πίσω από αυτά μου μυρίζει τρομερό κίνδυνο, κάτι στον τρόπο που το γράφεις, αλλά και από τα γεγονότα τα ίδια. Μοιάζει προμελετημένο και μάλιστα με συνεργό. ΜΑΚΡΙΑ. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

46 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Blanche Dubois
Blanche Dubois
3 χρόνια πριν

Η έξοδος για ποτό είναι φλωριά;;!! Τι λε ρε μαγκάκο, μόρτη, παίχτη, τσίφτη και καραμπουζουκλή!

Pink lemonade
Pink lemonade
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Blanche Dubois

ναι αλλά κατά τα άλλα είναι καλό παιδί και αυτή τι κακιά που είναι που δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία στον πα…ρα..

Μοναχική ψυχή
Μοναχική ψυχή
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Blanche Dubois

Αυτά είναι για βουτυρόπαιδα κατά τη γνώμη του😒 Γελοίος ο τύπος

Woooo
Woooo
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Blanche Dubois

Χαχαχαχαχαχα να ‘σαι καλά

alpha.
alpha.
3 χρόνια πριν

Αγαπητή φίλη, you dodged a bullet. Ακριβώς τον ίδιο κίνδυνο που σου επεσημάνε η Λένα, ένιωσα και εγώ όσο διάβαζα. Μπράβο σου που δεν υποχώρησες και άκουσες την φωνούλα μέσα σου που σου έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήταν μόνο απότομος. Ήταν και χειριστικός και ύπουλος με το να προσπαθεί με κάθε τρόπο να πετύχει αυτό που ήθελε εξαρχής, να σε ξεμοναχιάσει στο σπίτι του.

sternimougnosi
sternimougnosi
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  alpha.

Ευτυχώς που ήταν απότομος και η προσπάθεια του να την ξεμοναχιάσει εξόφθαλμα φανερή, γι’ αυτό κάτι “κλώτσησε” στην κοπέλα και δεν πήγε. Πιστεύω ότι την έσωσε το γεγονός ότι ήταν απότομος και επίμονος. Κάποιος πιο έμπειρος και χειριστικός αρχιμπίπ θα την είχε πάει πρώτα για ποτό και μετά θα ακολουθούσε αυτό που είχε στο μυαλό του.

Fay in the Dark
Fay in the Dark
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  sternimougnosi

Μπορεί να ακουστεί συνωμοσιολογικό, αλλά μου μυρίζεται κάτι τύπου “στοίχημα” ανάμεσα σε αυτούς τους “μαγκίτες/καλά παιδιά”, ότι θα “καταφέρουν” ξερό βιασμό χωρίς ποτάκια κι άλλα ξενέρωτα.

sternimougnosi
sternimougnosi
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Fay in the Dark

τρομάζω

Μέρσυ
Μέρσυ
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  sternimougnosi

Σωστή η παρατήρηση. Σε λίγα χρόνια ο μπ@π μπορεί να έχει μάθει να πετάει το αγκίστρι πιο διακριτικα. Αλίμονο σε αυτές που θα βρεθούν στο δρόμο του. Και οικειοθελώς να πάνε, χλωμό να περάσουν καλά :/

FridaFree
FridaFree
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  sternimougnosi

Νομίζω ότι φοβόταν ότι αν την πήγαινε πρώτα για ποτό κάποιος θα τον έβλεπαν και μετά θα υπήρχαν μάρτυρες ότι έφυγε μαζί του, είχε αλλά στο μυαλό του αυτός και η παρέα του

Guardian
Guardian
3 χρόνια πριν

Τα «καλά παιδιά» όταν μια φορά τους λες ότι δεν ψήνεσαι καταλαβαίνουν. Όταν κανονίζουν έξοδο, δεν αλλάζουν γνώμη, δεν πιέζουν καταστάσεις και μάλιστα με αυταρχικό στυλ ( κατέβα να σε πάρω να πάμε σπίτι μου), δεν αγνοούν τον άλλον, δεν βάζουν μεσολαβητές…Κακώς ησουν μαγκωμένη. Έπρεπε να μη στρέψεις καν το βλέμμα σου προς τη μεριά του. Βασικά κι ένα βρισιματακι δεν θα ήταν άσχημο

Pink lemonade
Pink lemonade
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Guardian

και σε αυτόν και στο μεσολαβητή του που το είδε προστάτης φωστήρας. το περασμένα ξεχασμένα θα το πει μόνο εκείνη και συμβουλή μου είναι να μην το πει ποτε. το είδανε όλοι γύπες…

μαύρο πρόβατο
μαύρο πρόβατο
3 χρόνια πριν

Η ιστορία βρωμάει από παντού και βαρέσαν και στο δικό μου κεφάλι συναγερμοί διαβάζοντάς το.
Από του χάρου τα δόντια γλίτωσες αγαπητή ελ, το ένστικτο που σε προστάτεψε να το ακούς πάντα!!!

Anna
Anna
3 χρόνια πριν

Μπράβο σου ελ, απίθανα αντανακλαστικά, ωραίες αντιστάσεις, υποδειγματική ήσουν! Καθόλου, μα καθόλου υπερβολική, τα πράγματα ήταν χειρότερα απ’ όσο φαντάστηκες, μπράβο!

Vivianna Kliasiou II
Vivianna Kliasiou II
3 χρόνια πριν

Ε αφου το ποτο ειναι φλωρια ας κατσει σπιτι του μοναχος να ειναι τρεντυ.μπραβο σου για την σταση σου!

Nissa Nissa
Nissa Nissa
3 χρόνια πριν

Σκεφτόμουν ακριβώς αυτά που είπε η Λένα. Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ. Τρέχα

Cheetara
Cheetara
3 χρόνια πριν

Δε τα λες υπερβολικά, τα λες όπως πρέπει να τα πεις. Μπράβο που δε φοβήθηκες μη γίνεις δυσάρεστη, μη σε χαρακτηρίσουν “φλώρο”, μη..μη, αλλα άκουσες το ένστικτο σου και προστατεψες τον εαυτό σου. Θα σου πρότεινα να το προειδοποιησεις κα τις υπόλοιπες γυναίκες της παρέας.

Simple_Me
Simple_Me
3 χρόνια πριν

Η ωμή πραγματικότητα: “Το καλό παιδί, στο καλάθι δε χωρεί στο κοφίνι περισσεύει ήθελε να γαμησει.”
Αυτό τίποτε άλλο!! Τα είπε όλα αυτή η φράση !!
Μπράβο που δεν πήγες!! Εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου !!

Cycling in the rain
Cycling in the rain
3 χρόνια πριν

Συγχαρητήρια και μπράβο σου που:
1) έμεινες σταθερή σε αυτά που ΔΕΝ ήθελες
2)δεν υπέκυψε σέ κοινωνική πίεση
3)οι κεραίες σου έστω και υποσυνείδητα έπιασαν αμέσως τη μαλακοσυχνοτητα στην οποία εκπέμπει ο γελοίος.

μιμόζα
μιμόζα
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Cycling in the rain

Μα εγώ συγκινήθηκα, φαίνεται και να είναι νέο κορίτσι, που μπορείς να υποκύψεις πιο εύκολα στην κοινωνική πίεση. Σε καλό της μου έφτιαξε τη μέρα.